Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hande özelden bide bana yazsana neden memnun kalmadıgını bende tüp bebek tarafından memnun degilim ben rahim agzı yarası vardı gecen defa eşimle gidince muayaene oldum adetliydim ilaç verdi eşinle beraber gelince tekrar bakalım dedi neyse dün gittim oraya anlattım olayı tamam içeri gec dedi hemşire biri soyunmuş yatıyo biri üstünü cıkarıyo biri giyiniyo benide kaan beyin tarafına aldı hoca amaliyattaymış orda soyun dedi neyse sıra bana geldi yattım masaya baktı yumurtalarımı saydı tamam dedi eeeeeeeeeee dedim ben tüp bebege başlamadımki neden yumurta takibi yaptınız dedim ben rahim agzı yarası için geldim dedim onun için adetli olmaman lazım dedi önceki geldigimdede adetliydim ama?boşuna soyundum yani bana az daha yarın gel yumurtalarını toplayalım dicekti.bende ilaç kullanmadan nasıl iyi büyümüşlermi dedim doktora bozuldu bu defada yine kaldı benim mesele bakalım hayırlısı kafamız karışık yani

umutolsun özelden yazamıyorum ben cnm msj sayım 50yi geçmelimiymiş neymiş anlamadım yollayamadım mavi menekşeye,msn yollarsanız ekler yazarım size burda yazmak istemiyorum kimseyi etkilemek istemem.bu arada yumurtalar haybeye gidiyormuş allahım nekadar ezberciler ya

belgin, mavimenekşe,hande sağolun kızlar.zamncım hadi hayırlsı artık.resmen başladın ya.yakında seninde hamile haberini alır coşarız artık burda:))))

çok saolun arkadaşlar.dualarınıza ihtiyacım var.umutolsun eşim tese ameliyatını 2007 de olmuştu.o zamandan 4 tank dondurulmuş spermlerimiz vardı.bu tedavi için 1 tank çözmüşler o yeterli gelmiş.13 yumutram sağlıkla embriyolarım oluşmuş.dualarım sizlerle yarın transferde herkese ayrı ayrı dualar edeceğim.

kızlar kaan hocaya giderken okuldan sevk aldıktan sonra sağlık ocağından veya hastaneden tekrar sevk mi ettirmem gerekiyo? bide tam olarak nereye sevk yazılack ank. ünv. tıp fak. tüp bebek merkezi mi? ÖĞRETMEN arkadşlar veya bilgisi olanlar yardmcı olursanız sevinirm....

*

hande ben cok merak ettim sana özelden msn adresimi gönderiyorum eklesene

arkadaşlar dün bi yerde okudum kenzülarş duasını 7 cuma üstüste cuma saatinde okuyup secde de dua edersern dua kabul oluyomuş. iki arkadaş böyle hamile kalmış.herşeyden önce inanmak ve samimi olmak lazım. denemeye değer.belki rabbim bizimde dualarımıza cevap verir.yer gök dua üzerine kurulmuş birbirimuize dua edelim.şu an listemde sizler varsınız. şu ana kadar listemdeki arkadaşlarımın hepsinin çocugu oldu. ama benimki olmadı inşallah sizlerinde olur. dua kardeşliği yapalım. her şey yüce yaratıcının elinde o ol derse olur. rabbim hepinizin kucegını doldursun. o duyguyu hayırlısıyla bizede tattırsın. aminnnnnnnnnnnnn......

Ya arkadaŞlar benım eŞımde tese oldu ama eŞımden fazla sperm alınmadı sadece alınanlarla yunurtalarım bırleŞtırıldı acaba fazla sperm bulunamadımı yoksa doktor sadece ıhtıyaÇ kadarınımı aldı .artvınlı arkadaŞ ın eŞınde kaÇ tank alınmıŞ ve dondurulmuŞ buda benım kafamı karıŞtırdı bunu Öncedenmı doktorla konuŞmak gerekıyordu acaba yoksa doktor uĞraŞmakmı ıstemedı,bu kezde dondurulmuŞlarımla tutmazssa eŞım yıne amelyat olacak offff ya allahım nedır bu ÇektıĞımız yardımcı olursanız sevınırım cuma gÜnÜ ankaraya gıdıyorum transfer zamnım yaklaŞıyo uzun bı sÜre gıremıycem topıĞe o yÜzden son bız kaÇ gÜn o gÜzel bılgılerınızden yararlanmak ıstıyorum ıyı geceler

canım dualarımdasın allahım yar ve yardımcın olsun ....:Saruboceq:
iyi haberlerle dön inşallah...

arkadaşlar kaan hocadan denen memnun kalmadınız yazarmısınız banada bizde hastasıyız merak ettim...

canım ya biz kaç gündür sürekli arıyoz ama açan olmuyo. senin aradığın telefon no yazarmısın.sana zahmet

artvinli bacım hayırlı olsun Allah inşallah kucagını doldursun bu sefer inşallah
umutolsun canım ankara öyle işliyor malesef bende yaşadım o tabloyu ve orda tüp yapmaktan vazgeçtik soru sorcagın kimse yok ne oldu bilemiyorsun testojeli sürünce sakın yıkamayın en az 3-4 saat su deymicek kocişin testestoronuna gelince 2,8-8 referans aralıgı bizimkisi 10.3 bu sonucu emre bey görünce çok şaşırdı nasıl tavan yaptın dedi akannehir fsh ise 1.4-18.1 referans aralıgı koçişin ki 20.01 buarada fsh da düştü gerci gene yüksek ama bunada şükür
şimdi kızlar umut tüpde başlıyoruz bugün gene ordaydık muayene oldum ve kısa protokol olarak reglinin 2. günü dualarla başlıcaz nurunaynın dediği gibi dua dua dua tek silahımız o inşallah Rabbim bizlerede nasip eder heyecan başladı bende tuhafım korkuda sevinçte iç içe Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…