Allah razı olsun nurunay bu benim çok sevdiğim bir duadır sen her yazdıgında yüzüm gülüyor Rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar içim çok garip duygularla dolu düşünüyorumda dr çıkıp sperm bulundu dediğinde nasılda sevinirim hele ilk kan testi yokmu heyecandan kalbim durcak gibi oluyor hamile olmak dogum yapmak daha pilesenta kesilmeden omzuma yaslamalarını düşünüyorum gayrıihtiyari gözüm doluyor Rabbim bukadar nimetini bizlerede layık görürmü bilmiyorum
zamancım dedinya ilk sperm çıktı desinler ne olurki diye benim ne oldu anlatayım biz ilk gittigimiz prfösör kesinlikle cogunuz olmaz dedi bi tüp bebege başvurduk onlarda ilaç vermeden tahlil yapmadan teseye aldılar onun ne demek oldugunu bile bilmiyoruz neyse ok dedik tesye girdi 20 dk sonra adam orda calışan görevli telefon actı sperm bulundu diye beni tutta bagla nasıl agladım koridordo herkes bana baktı gercekmi diye adama defalarca sordum adam bu işin şakası olurmu dedi bunlara yazarken ogün aklıma geldi ve şu andada aglıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?