Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun nurunay bu benim çok sevdiğim bir duadır sen her yazdıgında yüzüm gülüyor Rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar içim çok garip duygularla dolu düşünüyorumda dr çıkıp sperm bulundu dediğinde nasılda sevinirim hele ilk kan testi yokmu heyecandan kalbim durcak gibi oluyor hamile olmak dogum yapmak daha pilesenta kesilmeden omzuma yaslamalarını düşünüyorum gayrıihtiyari gözüm doluyor Rabbim bukadar nimetini bizlerede layık görürmü bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız zamncığım adınna çok sevşindim ben zaten inanıyorum burdan ilk hamişimiz sen olcan canım benim allah yüzünü güldürsün peşinden bizler gelcez inşallaha

iyi akşamlar kızlar.....az önce haber kanalında okudum en sonunda kök hücreden germ hücresi yani sperm ve yumurta elde etmişler kısırlık tarihe karışıyormuş .............tabi allah ne derse o olur herşeyin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...........ama en çokda haberle olan yorumlara bayıldım

herkese merhaba
bir aydan sonra tekrar geldim türkiye'deydim esimle beraber tatil yaptik çok iyi geçti.
Bu arada beni kimse merak etmemis

hosbulduk sevgidolucum
tatil super geçti iki hafta antalya'da kaldik denizin tadini çikardik plajin, günesin
kalan iki hafta'da ailemizin yanina gittik ankara, adana istanbul
gezdik valla
bu aradada kaan aydos'u gördük ankara'da

alıntı yapamıyorum sevgidolu kız Allah razı olsun böyle diyorsunuzya seviniyorum vallahi inşallah olur ne diyelim
anam harzem essahmı kız hadi inşallah şu kök hücre işi tamam olurda yüzümüz güler
espoir hoşgeldin

zamancım dedinya ilk sperm çıktı desinler ne olurki diye benim ne oldu anlatayım biz ilk gittigimiz prfösör kesinlikle cogunuz olmaz dedi bi tüp bebege başvurduk onlarda ilaç vermeden tahlil yapmadan teseye aldılar onun ne demek oldugunu bile bilmiyoruz neyse ok dedik tesye girdi 20 dk sonra adam orda calışan görevli telefon actı sperm bulundu diye beni tutta bagla nasıl agladım koridordo herkes bana baktı gercekmi diye adama defalarca sordum adam bu işin şakası olurmu dedi bunlara yazarken ogün aklıma geldi ve şu andada aglıyorum.

zamancigim insallah hersey yolunda giderde yavrularin kavusursun canim dualarim hep seninle inaniyorumki sen kesin hamile kalacan bizlerede umut olucan canim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kizlar bir sey sormak istiyorum kaan hoca bize emailde testoderm diye bi merhem kullanin dedi turkiyede sordurdum boyle bi krem yok demisler bu kremi kullanan varmi kizlarr nerden bulabilirim lutfen yardimm

ah bacım ah aglatıcakmısın kız beni inşallah bizdede bulunur bir görseniz ne hayeller kuruyorum bu kurbanda hamile olarak bayrama giricem seniye ramazan bayramında dogmuş olucaklar alcagım bebek odasından tutunda bez markasına kadar herşeyi düşündüm ilk kez bu kadar yakınım bebeklerime kızlar tüm dua edenler Allah razı olsun bende sizlere dua ediyorum

kızlar bu arada dün başka bir topikte şunu ögrendim hergün yasin suresinin mübin duraklarında mübin duasını okuyarak yasin suresini tamamlamış ve şuan hamile bende başladım okumaya önce 2 rekat namaz kılıp okuyorum aklınızda bulunsun belki okumak isteyen olur

selam kizlar
simdiye kadar esimin herseyi normal oldugunu ögrenmistik
hormon tahlileri normal testis boyutlari normal ultrason çektirdi hersey yerinde
dün karyotip ve genetik sonuçlarini söyledi doktor onlarda temiz çikti
insallah hep boyle devam ederde hep iyi sonuçlar aliriz
kaan aydos'u gördük türkiye'de ve klomen'e devam etmesini istedi fakat iki ay kulandi esim simdide birakti fransa'da basladik tedaviye

selam kızlar nasılsınız havalar çok soğudu bizde bugün kocişimle dışardaydık ama ben dondum eve zor attım kendimi

kızlar iyi akşamlar nasılnız bugün pek giren olmamış zamancım inallah senin ve bizlerin hayelleri gercek olur hayırlısıyla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…