• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemrem hoşgeldin canım nasılsın fizik tedavin nasıl geçti şifa olsun arkadaşıma:9::9::9::9:

iim cnm ne olsun yemek yaptımda bi bkayım dedims inşllh o aldığın tulumlar tez
ZAMANDA SAHİBLERİNİ BULSUNNNNNNN
SEN NASILSIN:34:

iim cnm ne olsun yemek yaptımda bi bkayım dedims inşllh o aldığın tulumlar tez
zamanda sahiblerini bulsunnnnnnn
sen nasılsın:34:

allah iyilik versin canım allah razı olsun amin rabbim seninde benimde isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
bende yemeğimi yapıyorum arada bir topiği takip ediyorum şimdi misafirlerim geldi yiğenlerim falan birazda onlarla vakit geçiririm :55::55::55:

allah iyilik versin canım allah razı olsun amin rabbim seninde benimde isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
bende yemeğimi yapıyorum arada bir topiği takip ediyorum şimdi misafirlerim geldi yiğenlerim falan birazda onlarla vakit geçiririm :55::55::55:

benim için bebiş daah varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr galibada:25:
siz bari sevininde bende sizde güzel gelişmeler olunca sevineyim
tabii cnm git imal etme misafirleriniiiii:3:

BAHARIM CNM NERELERDEYDİN TATLIM
TEDAVİN NE ALEMDEBEBİŞLER BURDA SEN NE ZAMAN GELİYOSUN KIZ BURALARAAAAAAAAAAAAAA:54:

tatlım napalım boş boş geçiriyoruz zamanı ite...
bugün kocişle korku filmine gittik :18:
görmeliydin halimizi :9::9::9:
ilacıma devam ediyorum canım haftaya perşembe oradayım bekle beni :10:
bebişimi göbişime almama çok az kaldı...

SEVİNDİM CANIM BEN PEK BİLMİYORUM TEDAVİ AŞAMALRINI FAKAT DAHA ÖNCE AĞRINIZIN OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİNİZ ZAMAN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM
RABBİM EMEKLERİMİZİN MÜKAFATINI TEZ VAKİTTE VERSİN İNŞALLAH HERŞEY BEBİŞİMİZ İÇİN BİZLER ONLAR İÇİN ÇABALIYORUZ RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI EVLATLARIMIZ OLSUN İNŞALLAH
BAYRAMLARIMIZDANBUNDAN SONRA BİZİM İÇİN GERÇEK BAYRAMLAR OLACAK İNŞALLAH KİMSELERDEN KAÇMIYCAZ KİMSELERE AH ÇEKER İÇ GEÇİREREK BAKMIYCAZ
ARTIK BİZLERDE HAMİŞLİĞİ VE SONRADA BEBİŞLERİMİZİN YARAMAZLIKLARINI KONUŞUCAZ
HAYATIMDA İLK DEFA KENDİ BEBEĞİM OLUR DİYE HEVES EDEREK ÇOK BEĞENDİĞİM TULUM VARDI BUGÜN MAĞAZAYA GİRİP ONU ALDIM HEMDE 2 TANE VE İÇİNDE BEBİŞİMİN OLACAĞINI HAYAL EDEREK
BUNU BİLİYORUM Kİ RABBİM KİMSEYE VERMEYECEĞİ BİRŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ İNŞALLAH BUGÜN HAYALİNİ KURDUĞUMUZ BEBİŞLERİMİZ EN YAKIN ZAMANDA GÖBİŞİMİZDE OLUR AMİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49:

canımmmmmmmmmmmm allahın izniyle o tulumları mutlulukla bebişlerine giydirdiğin günlerde gelecek :16::16::16:

kızlar eşi azo olup prengil ve ya ovitrella kullanıp sperm çıkışı sağlayan oldumu aranızda kaan hocanın bize önerdiği tedavi şekli bu oldu ama ben hala karar veremedim bi yardım ederseniz
offfff o kadar bunaldım ki çıldırıcam sanki

Eşiniz hipogonadizm hastası büyük ihtimalle, biz bu şekilde hormon replasman(yerine koyma )tedavisi ile çocuk sahibi olduk.
Böyle çok hasta arkadaşımız var. Eşiniz hipogonadizm com sitesini bir incelesin tamamen ilaç tedavisi ile çocuk sahibi olan bir sürü insan var.

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldin ben iyiyim şükürler olsun bu haberinle daha mutlu oldum gözün aydın:64::64:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Hmtnzl canım çıktınmı ben topikte değildim aşkbebekle telefonda konuşuyordum yazını görene kadar çıkmışsın
sevincini paylaştın bizimle inşallah darısı o spermlerin canlanıp artmasına ve hamiş olmana olsun amin:49::49::49::49:
Allah razı olsun canımm..
Rabbim canlı kanlılarını sanda nasip etsin inşAllah..
o kadar alışmışızki hiçbişey çıkmamasına hala doğru çıkıp çıkmadığıyla ilgili şüphelerim var.
ama istiyorumbebeğimilerin teseden sonra spermiyogram yaptırdığı laboratuara yaptırdık onlardada orada ölü görülmüş önce sonra
canlıları yakalamışlar.
inşAllah bizdede öyle olur...

cnm ne güzel bi haber bu böyleeeeeeeeeee
amannnnnnnnn desene artık üretim başlıyacak siz
rabbim ölüyü gösterdiğse bol bol canlılarıda gösterecektirrrrrrrrr:66::66::66:
cnm bence biran önce dr gidip bu lökosit için ne yapılacaksa yapın tatlım
ayyy ne güzel ölü bile görmek darısıııııııı bol bol canlı kanlı spermlereeeeeeeeeeeee:16::16:
inşAllah canımmm
Allah razı olsun....:16::16::16::16::16::16::16::16:
lökosit için yarın gidip bi görüşecez bakalım.
inşAlah canlı kanlılarını görmemizide Rabbim nasip eylesin...
sadece bize değil sizlerede..
bu derdi ceken veya evlat hasretiyle yanan herkese...

canım gözünüz aydın bu hareketsiz sperm gelecek olan hareketli spermlerin habercisi :46:
ölü görüldüyse demekki üretim var...
denizbulutlarda da öyle olmuştu bence siz bu işin üzerine düşün lökosit için ne yapılması gerekiyorsaq yapın...
inş lökositler bitince spermcikler gelmeye başlarlar :16::16::16:
canım kaan hoca her işi sıkı tutuyor olsaydı sizden şimdiye kadar genetik testlerinizi isterdi...
ne biliyor sizin genetik bi probleminizin olup olmadığını (allah korusun tabi)...
bukadar önemli bi testi bile hastasından istemeyen bi drun lökositlere önem vermemesine hiç şaşırmadım açıkcası...
canım arkadaşım inş milyonlarca sperm gördüğünüz günlerde gelir sizin adınıza çok mutluyum :16::16::16:
o hareketsiz 1 tanecik sperm halayı çoktan haketti :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
haklısın canımm..
doğru söze ne denir ki...
bizim spermcikler öyle hemen halay çektirmiyor..
bi kaç sefer iistiyor yaramazlar.
bi tesede bi de şimdi halayımı çektiniz.
inşAllah canlılarınıda görürüzde o zaman halay kurtarmaz onu diyeyim
artık göbekmi atarsınzı,horonmu tepersiniz biemem....:32::32::32::32::32::32::32::32:

cnm benim çok sevindim gözün aydın
ölüsüne bile hasret gidiyoruz ölüsü varsa eğer mutlaka üretim vardır
hiç bir tedavi uygulamadan görülebiliyorsa tedavi ile dahada artarlar inşlh
ölüde olsa bu sperme halay çekilir :64::64::64::64::64::64::64::64:
canımmm sağolasınnnn...
Allah razı olsun..
canım gözün aydın ne güzel bir haber
inş onlar daha çok olup ve canlı canlı olurlar
inş en kısa zamanda bebeşin bebeşin olur amin amin amin:emir_bebek::36::nazar:
amin canım...
inşallah dediğin gibi oluurda bizde hasretimizden kurtuluruz...

merhaba kızlar ben köydeyim mobil internetle girmeye çalışıyorum
geçmiş bayramınız mübarek olsun
bangi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
hmtnzl bir sperm ölü bile olsa bu üretim olduğunu gösterir gözünüz aydın
sağolasın cancağazım..
Allah razı olsun..
kanlı canlılarını sanada nasip etsin inşAllah...

canımm çok çok sevindim.
allah canlılarınıda görmeyi nasip etsin inşallah. gerçekten çook sevindim.
canım benimmmmm:16::16::16::16::16:
Allah razı olsun..
Rabbim seninde dualarını kabul etsin inşAllah...
en kısa zamanda sizdede herşeyin yola gireceğine yürekten inanıyorum.
bunu gerçekten içimden geldiği için söylüyorum...:29::29:

nasılsınız.geçmiş bayramınızı kutlarım .inşAllah seneye bayramda bebeklerimizle kutlarız .
papatyam canım inşAllah o iğne ilaçlar eşine şifa olur ve bol bol spermler bulunur.
bangi canım çok sevindim.Allah kuçağına alıdın günleride göstersin sağ sağlim.
hmtlzn canım çok sevindim bizdede öyle bir bir çıkarken şimdi iç beş çıkıyor Allaha şükür inşAllah sizdede artarak devam eder.
bende tedavime başladım hayırlısıyla dün ilk iğnemi oldum inşAllah bu defa bebeğime yada bebeklerime kavuşurum.Allah tüm isteyen ve evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımada versin::49:nazar::emir_bebek::emir_bebek::8::55::nazar:
senin tedavinde hayırlı olsun canımm..
ne güzel sizde başladınız demek..
kurbana topik hamileden geçilmeyecek..:49::49::49::49::49::49::49::49:
maşallah..
:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inşAllah en kısa zamanda aranıza bende katılırım...:29:

Canim gözün aydin bende cok sevindim bizim burda yurtdisinda fazla ölü sperme önem vermiyorlar mesela esimde kac kere ölü cikan sperm varmisda haber vermiyorlardi bize ben ancak arastirarak ögrendim bizim icin ölü sperm cok önemli demekki üretim varki cikiyor. Canim insallah canli spermde bulunur allahdan ümit kesilmez kurban oldugum allahim büyüktür

Son düzenleme:
tatlım napalım boş boş geçiriyoruz zamanı ite...
bugün kocişle korku filmine gittik :18:
görmeliydin halimizi :9::9::9:
ilacıma devam ediyorum canım haftaya perşembe oradayım bekle beni :10:
bebişimi göbişime almama çok az kaldı...

ii yapmışsın cnm nasılsa yakında rahat rahat gezemezsin
ayy korku flimine mi gittin ben çok korkarım
eşim nişanlıyken götürüdü beni zora korku flmine çünkü
ben korkup ona sarılıyordum yaa :17:
hayatta bakamam en son son durak 5 seyrettim zorla aman allhım o ne yaaaaaaaaa
acayip korku:18:sen korkmuyosun demekki
oy oy oyyyyyyyyyy haftaya burdasın heee
cnm bizde tatile çıkıcakmışıız kociş öle dedi büyük ihtimal salı veya çarşamba hemde sarımsaklıya gidecekmişiz
cnm sen buraya ben oraya gidicem ne acayip dimii:9:
gel güzelim evlatların seni beklerrrrrrrrrrrrrr gel hemen onları al o sıacık göbişinde allhın izniyle büyüttttttttttt:49:
İNNŞŞLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:54:

canim gözün aydin bende cok sevindim bizim burda yurtdisinda fazla ölü sperme önem vermiyorlar mesela esimde kac kere ölü cikan sperm varmisda haber vermiyorlardi bize ben ancak arastirarak ögrendim bizim icin ölü sperm cok önemli demekki üretim varki cikiyor. Canim insallah canli spermde bulunur allahdan ümit kesilmez kurban oldugum allahim büyüktür

cnm nasılsın hamişlik nasıl gidiyo kızzzzzzzzzzz
bebiş nasıllllllll ne güzel bi duygu allhım hepimizede nasip etsin inşllh:34:

Canim gözün aydin bende cok sevindim bizim burda yurtdisinda fazla ölü sperme önem vermiyorlar mesela esimde kac kere ölü cikan sperm varmisda haber vermiyorlardi bize ben ancak arastirarak ögrendim bizim icin ölü sperm cok önemli demekki üretim varki cikiyor. Canim insallah canli spermde bulunur allahdan ümit kesilmez kurban oldugum allahim büyüktür

Allah razı olsun canım..
senide tez zamanda kurtarsın inşAllah..
inşAllah bulunur canlılarımızda...
Rabbim ne kucaklarımızı boş bıraksın,
ne gözlerimizi başkalarının evlatlarında..
Allah hepimize sağlıklı,
sıhhatli,
hayırlı,
salih evlatlar nasip etsin...

dışardan bakınca mükemmel bir aile gibi göörünüyoruz,
herşeyimiz var bir evladımız eksik yuvamızda.
geçenlerde yeni tanıştığm bi arkadaşım ilk defa evime geldi.
çokşirin,sevmli,sıcak bir yuvanız var dedi..:emir_bebek:
tek eksik bebişiniz.inşAllah o da en kısa zamanda gelir dedi.
inşallah nasip dedim bende..
Rabbim bizlerinde dualarını kabul etsin inşAllah...

Son düzenleme:
cnm nasılsın hamişlik nasıl gidiyo kızzzzzzzzzzz
bebiş nasıllllllll ne güzel bi duygu allhım hepimizede nasip etsin inşllh:34:

Canim vallah ne olsun iyi gidiyor 5 kilo vermisim agzima zorla yemek aliyorum bebisi beslim diye cok midem bulaniyor basim dönüyor yani ayakta zor duruyorum hemen yoruluyorum hayirlisi olsun canim bunada raziyim hepsi tatli gibi geliyor. haftaya sali radevum var cok heycanliyim. Kurban oldugum allahim herkese nasip etsin insallah kimseyi bu hasretle sinamasin alllahim cok zor

Allah razı olsun canım..
senide tez zamanda kurtarsın inşAllah..
inşAllah bulunur canlılarımızda...
Rabbim ne kucaklarımızı boş bıraksın,
ne gözlerimizi başkalarının evlatlarında..
Allah hepimize sağlıklı,
sıhhatli,
hayırlı,
salih evlatlar nasip etsin...

dışardan bakınca mükemmel bir aile gibi göörünüyoruz,
herşeyimiz var bir evladımız eksik yuvamızda.
geçenlerde yeni tanıştığm bi arkadaşım ilk defa evime geldi.
çokşirin,sevmli,sıcak bir yuvanız var dedi..:emir_bebek:
tek eksik bebişiniz.inşAllah o da en kısa zamanda gelir dedi.
inşallah nasip dedim bende..
Rabbim bizlerinde dualarını kabul etsin inşAllah...

Canim insallah oda olur allah büyüktür allahim sana tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin insallah seni cok iyi anliyorum millet esimle beni örnek gösterirler birbirimizi cok cok seviyoruz diye gercektende seviyoruz tek eksigimiz bebisimizdi okadar zorki evde 3 tane cocuk var bi bizimki yok ayni evde oturuyoruz massallah ev okadar büyükki sigiyoruz icine ama ne derler nerde cokluk orda ...... Bazende insan biraz yalniz kalmak istiyor ne yapalim bunada sükür tek zoruma giden eltime suan herkes diyorki bitane daha yap e onunda isine geliyor bi beklesin ben bi hamileligin tadini cikarim onun cocugu daha yeni 1 yasina girdi nasil zor vermisler hep kaynanamin isi vallah biraz tadini cikarmak istiyorum hamisligin ama nerde hemen pes pese veriyorlar eltimde daha 20 yasinda düsünün

Son düzenleme:
Canim insallah oda olur allah büyüktür allahim sana tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin insallah seni cok iyi anliyorum millet esimle beni örnek gösterirler birbirimizi cok cok seviyoruz diye gercektende seviyoruz tek eksigimiz bebisimizdi okadar zorki evde 3 tane cocuk var bi bizimki yok ayni evde oturuyoruz massallah ev okadar büyükki sigiyoruz icine ama ne derler nerde cokluk orda ...... Bazende insan biraz yalniz kalmak istiyor ne yapalim bunada sükür tek zoruma giden eltime suan herkes diyorki bitane daha yap e onunda isine geliyor bi beklesin ben bi hamileligin tadini cikarim onun cocugu daha yeni 1 yasina girdi nasil zor vermisler hep kaynanamin isi vallah biraz tadini cikarmak istiyorum hamisligin ama nerde hemen pes pese veriyorlar eltimde daha 20 yasinda düsünün

ah canım..
insanlar anlayışsız olmaya görsün..
sanki umurlarında mı senin evlat sahibi olamaman.
sadece yaraya tuz basmak yaptıkları..
Allah kimseyi evaltsızlıkla sınamasın..
çok zor gerçekten.
ama bizim bebişlerimiz çook şanslı değillermi...
çoook istenerek dünyaya gelecekler ve çoook sevilecekler...
Rabbbim içimdeki sevgimi evladıma göstermemi nasip etsin inşAllah...

ah canım..
insanlar anlayışsız olmaya görsün..
sanki umurlarında mı senin evlat sahibi olamaman.
sadece yaraya tuz basmak yaptıkları..
Allah kimseyi evaltsızlıkla sınamasın..
çok zor gerçekten.
ama bizim bebişlerimiz çook şanslı değillermi...
çoook istenerek dünyaya gelecekler ve çoook sevilecekler...
Rabbbim içimdeki sevgimi evladıma göstermemi nasip etsin inşAllah...

Amin canim allahdan hic bi zaman ümidini kesme bende hic kesmedim geceli gündüzlü agladim yiprandim inanirmisin artik yüzüm bile gülmüyordu esime haksizlik ediyordum halbüki sucu yoktuki ailesi beni maf ediyordu ben ise hirsimi esimden cikariyordu
Allahim sana sükürler olsun bana o günleri bidaha göstermesin insallah hic kimseye göstermesin. Canim berat kandiliydi ben cok üzülüyordum tedavi asamasindaydim birden dua ettim ve dedimki allahim benim cocugum olucakmi lütfen kurban oldugum allahim rüyama gelsin sonra uyudum ve rüyama girdi bi cocuk geldi kucagima okadar güzel bi bebek verdiki dedi al yeter al bende o rüyada o cocugun annesine diyorumki bak gördünmü senin oglun bana dua ediyor okadar güzel bi ruyaydiki

Amin canim allahdan hic bi zaman ümidini kesme bende hic kesmedim geceli gündüzlü agladim yiprandim inanirmisin artik yüzüm bile gülmüyordu esime haksizlik ediyordum halbüki sucu yoktuki ailesi beni maf ediyordu ben ise hirsimi esimden cikariyordu
Allahim sana sükürler olsun bana o günleri bidaha göstermesin insallah hic kimseye göstermesin. Canim berat kandiliydi ben cok üzülüyordum tedavi asamasindaydim birden dua ettim ve dedimki allahim benim cocugum olucakmi lütfen kurban oldugum allahim rüyama gelsin sonra uyudum ve rüyama girdi bi cocuk geldi kucagima okadar güzel bi bebek verdiki dedi al yeter al bende o rüyada o cocugun annesine diyorumki bak gördünmü senin oglun bana dua ediyor okadar güzel bi ruyaydiki

ne güzel ya..
Rabbim duualarını kabul etmiş..
hiç umudumu kaybetmedim ama ne bileyim bişeyler kırılıyor işte.
herkes hiçbi sorun olmadığını düşünürken bu kadar ağır bi yüün altında ezildiğimi düşünüyorum bazen.
ablalarım soruyo.hiçbirşeyden haberleri olmadan ne yapıyorsunuz falan diye.
işte en zoru o zaman biliyomusun..
içim taşıyo.
tei kapattıktan sonra bi süre ağlıyrum..
bilseler 1,5 senedir ne sıkıntı çektiğimi.
ama onlar üzülmesinler diye bişeyde diyemedim...

Son düzenleme:
geçen gün bahsettiğim ailenin 2009 yılında tüp bebek merkezine teşekkür yazısı;

Onlarıda hiç unutmayacağız adlarını minnet ile anacağız

Şu an 17 yıllık evliyiz 2004 yılında adını anmak istemediğimiz bir tüp bebek merkezine müracaat ettik .Yumurtalarımın ve beyin hücrelerimin ölmüş olduğunu bu sebep ile % 1 ihtimal var dediler. 9 aylık tedavi uyguladılar sonuç alınamadı. Bize iğrenç bir teklifte bulundular yurt dışında olan sperm bankaları ile eşinizin çocuğu olur dediklerinde beynimizden vurulmuşçasına hemen orayı terk ettik ve ümidimiz kalmadı.

Mart 2007 de kolesterol rahatsızlığım nedeni ile vakıf gureba hastanesine tahlil yaptırmaya gittim (adını ömür boyu minnet ile anacağımız) DR. CELALETTİN PERU BEYİ ALLAH karşımıza çıkarttı. Kolesterol hastası olduğumu kontrol amaçlı tahlil yaptırmasını rica ettim. Yüzüme baktı ,yapalım ama senin başka rahatsızlığında var dediğinde şaşkın bir şekilde bildiğim bir şey olmadığını söyledim ( bu konu hiç aklımda yoktu ) sorular sordu; sakalın yok kösemisin, evli misin, çocuğun var mı, ateşli hastalık geçirdin mi, ailede benzer durum var mı; ben şaşkın bir şekilde sakalım yok, evliyim, çocuğumuz yok, ateşli hastalık geçirmedim, ailede benzer durum yok dedim.

O zaman tahlillerini yapıp durumunu görelim dedi. Şaşkın bir şekilde dışarıda beni bekleyen eşime durumu anlattım tahlillerimizi yaptırdık. sonuçları kendisine gösterdiğimizde Allah'ın izni ile ortalama 2 yıllık bir tedavi sonrası tüp bebek merkezi desteği ile çocuğumuzun olacağını ve kendisinin bu iki yıl boyunca bize destek olacağını söylediğinde eşimde bende ağlamamak için kendimizi zor tuttuk. Bize bu konunun uzmanları olan hocaların isimlerini vereceğini ve hocaların dediklerine harfiyen uymamız gerektiğini tembih etti.

Endokrin için (adını ömür boyu minnetle anacağımız) PROF. DR. REFİK TANAKOL ve Tüp bebek için PROF. DR. SEMRA KAHRAMAN idi bu isimler. ve REFİK hoca ya gittik tahlillerime ve beyin emarıma baktı hastalığımın ilaç ile tedavisinin mümkün olduğunu detaylı bir şekilde bize anlattı. Tedavi süresince REFİK hocanın söylediği tüm gelişmeler tek tek gerçekleşmeye başlayınca bizimde cesaretimiz arttı.

1. yıl sonuna doğru sakalım çıktı. Hormon değerleri 3 ayda bir yaptırdığım tahlillerde sürekli yükseldi ve final ocak 2009 sperm üremeye başladı REFİK hoca 2009 un bizim için çok iyi olacağını söyledi. mayıs 2009 başı REFİK hoca artık tüp bebek merkezine müracaat edebileceğimizi söyledi ve Celalettin Hoca ya durumu söylediğimde bana ilk başta olduğu gibi PROF. DR. SEMRA KAHRAMAN bu konuda çok başarılı dedi. Biraz maddi durum nedeni ile tereddüt ettik Celalettin hoca ile tekrar konuştuk diğer hastaneleri bilmediğini ama memorial hastanesinin ve SEMRA hocanın bu konuda çok deneyimli hassas ve çok yüksek teknolojide olduklarını genetik test yaptıklarını problemli spermleri kullanmadıklarını anlattı.

Ve bizde 20 mayıs 2009 da SEMRA hocadan randevu alarak ilk görüşmemizi OP.DR. HALE KARAGÖZOĞLU ve sonra PROF. DR. SEMRA KAHRAMAN hoca ile yaptık) (onlarıda hiç unutmayacağız adlarını minnet ile anacağız) HALE hoca benim tahlillerime baktı uygulama sonucunda netice alabileceğimizi anlattı.

SEMRA hoca tedavimizin çok başarılı geçmiş olduğunu ve mevcut durumumuza göre mikroenjeksiyon yöntemi uygulanacağını % 50 şansımızın olduğunu söyledi. Bu bizim için çok büyük bir orandı ( % 1 den sonra ) ve hemen gerekli işlemler yapıldı artık memorial hastanesinin kontrolünde idik eşim tedavi sürecine girdi. tedavi sonrası büyük final eşim şuan 9 hafta 2 günlük gebe. 6 haftalık iken kontrole gittik DR. AYNUR hanım muayenede bebeğimizin kalp atışlarını dinletti. Ben şok oldum müthiş bir duygu ALLAH'ım evlat isteyen her kese yaşatsın (AMİN ) tabi bizim için mucizevi bir şey belki doktorlarımız için normaldir. Ama ben şuan 41 eşim 37 yaşında ALLAH'ım böylesi işinin ehli ve işini severek yapan güler yüzlü doktorların sayıları artırsın ömürleri bereketli etsin ki hem bizim gibi hastalar yararlansın hem de onların yetiştireceği yeni iyi doktorlar çoğalsın ( AMİN )

Tüm tüp bebek merkezindeki personele ayrı ayrı TEŞEKKÜR ediyoruz başta doktorlarımız olan PROF. DR. SEMRA hanım, OP.DR. HALE hanım, OP.DR. AYNUR hanım, bir kere görüşünü almış ol sakta OP.DR. MUSTAFA bey, NEŞE HEMŞİRE, CANAN HEMŞİRE, adları şuan aklımıza gelmeyen tüm HEMŞİRELER, hasta ilişkilerindeki KÜBRA hanım, muhasebedeki hanım efendi, bankodaki görevli hanım efendiler hepinize ayrı ayrı TEŞEKKÜR ediyoruz. Bölüm olarak hakikatten o kadar iyisizinki tüm personel olaylara hakim gelişmeleri takibiniz muhteşem ilgi ve alakanız süper geç vakitte olsa bir sorun olduğunda cep telefonlarını aradığımızda veya mesaj çektiğimizde mutlak cevap veren OP.DR. HALE hanım ve NEŞE HEMŞİRE hanım efendilere bu konu için ayrı teşekkür ediyoruz sizleri o kadar met ediyoruz ki endokrin doktorumuz olan PROF. DR. REFİK hocam bile senin referansın benim içi önemli dedi isim ve telefon bilgilerinizi aldı. Çevremizdeki bu konuda sorunu olan her kese tavsiye ediyoruz yazdıklarımızda çok samimiyiz siz bu övgülerden daha fazlasını hak ediyorsunuz inşallah o hakkı da Allah tan manevi tahsil edersiniz başarılarınızın devamını dileriz.

Hafize & Ömer Faruk DİLBE
2009

bu aile 38-39 yaşından sonra evlat sahibi oldu sakın ümidinizi kaybetmeyin,
benim eşimde 32 yaşından sonra tedavi oldu allah her isteyene bu duyguları yaşatsın....
bu hastalıklar pek bilinmiyor insanlar gizleme ihtiyacı duyuyor bu yüzden bu hastalıkları bilen hasta tedavi etmiş insanlarla çalışmak çok önemli.

herkese hayırlı gunler..kızlar nasılsınız?eskılerden pek gıren yok sanırım topıge...rabbım tedavıde olanların yar ve yardımcısı olsun ınsalah ellerını bos cevırmesın...bız de ıyıyız.hepınızı cok opyrm

kızlar hipogonadotropik hipogonadizm le biz çok mücadele ettik bebeğiniz olmaz uğraşmayın diyen bir profesör bile oldu. ve hatta mikro tese de bile canlı hücre bulunamadı öncü hücre bile yoktu. daha sonra emre hocaya rastladık internette herkes ondan bahsediyordu. şansımızı denedik. emre hoca bize 1 yıllık bir tedavi uyguladı. ve eşimden canlı hüçre çıkışı oldu. şimdi işe hamileliğimin 6. ayındayım :). geçirdiğimiz süreci detaylı anlşatırım isterseniz
maşallah canım Allah evladınızı kucağınıza da almayı nasip etsin.
nasılsınız.geçmiş bayramınızı kutlarım .inşAllah seneye bayramda bebeklerimizle kutlarız .
papatyam canım inşAllah o iğne ilaçlar eşine şifa olur ve bol bol spermler bulunur.
bangi canım çok sevindim.Allah kuçağına alıdın günleride göstersin sağ sağlim.
hmtlzn canım çok sevindim bizdede öyle bir bir çıkarken şimdi iç beş çıkıyor Allaha şükür inşAllah sizdede artarak devam eder.
bende tedavime başladım hayırlısıyla dün ilk iğnemi oldum inşAllah bu defa bebeğime yada bebeklerime kavuşurum.Allah tüm isteyen ve evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımada versin::49:nazar::emir_bebek::emir_bebek::8::55::nazar:
canım benim hayırlı olsun tedavin inşallah sen de hamişler kervanına katılanlardan olursun.
herkese hayırlı gunler..kızlar nasılsınız?eskılerden pek gıren yok sanırım topıge...rabbım tedavıde olanların yar ve yardımcısı olsun ınsalah ellerını bos cevırmesın...bız de ıyıyız.hepınızı cok opyrm

hayırlı günler canım hoşgeldin
iyi olmanıza sevindim.

Back
X