• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gözünüz aydın ölü sperm çıkmış maşallah
inşallah canlıları da yakında görürsünüz canım
bizim de ilk ölüyle başlamıştı sonra 1 er 2 şer canlı derken milyona yaklaştı canlı sayımız
inşallah sizin de yakındır canım canlıları görmeniz
ben de nasıl sevinmiştim ilk ölü sperm çıktığında
sıfırı görenler olarak spermin ölüsünü bile görmek büyük sevinç bizim için
Allah en kısa zamanda sevincinizi artırsın canım
darısı hiç sperm göremeyen arkadaşların başına.

günaydın kızlar hayırlı cumalar Rabbim bu günde ettiğimiz dualarımızı kabul eylesin inşallah.

herkese günaydın hayırlı cumalar rabbim bu cumanın huzursuyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin amin amin amin

Hayırlı cumalar :16::16::16:
Rabbım bu günün hürmetıne açılan hiç bir eli gerı çevirmesin inşallah ... (amin)

Merhaba arkadaşlar.Hepinizin geçmiş bayram mübarek olsun.Bizde yeni geldik. eşimle bayramda ufak bir tatil yaptık .gerçekten uzaklaşmaya ihtiyacımız vaarmış.Geri döndük herşeye kaldığımız yerden tekrar başladık.Bu arada işten ayrılmam kesinleşti.İzin vermediler yerime birilerine bakmaya başladılar bile.dün gece biraz burktum içim acıyordu ama şimdi toparlandım.Evladım olsunda herşeyi bırakırım kariyer felan umrumda değil.Bizimde tedaviye başlamaya 21 gün var.Allah herşeyin hayırlısını versin.
Papatyacım inşllah tedaviyle bütün spermleriniz olgunlaşır.
Bangicim gözüün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin.
Hmtlzn hayatım lökositleri halletinizmi bence bu iş tamamdır.Bütün spermler dışarı.

Hepinizi çok seviyorum.Görüşürüz

haklısın canımm..
doğru söze ne denir ki...
bizim spermcikler öyle hemen halay çektirmiyor..
bi kaç sefer iistiyor yaramazlar.
bi tesede bi de şimdi halayımı çektiniz.
inşAllah canlılarınıda görürüzde o zaman halay kurtarmaz onu diyeyim
artık göbekmi atarsınzı,horonmu tepersiniz biemem....:32::32::32::32::32::32::32::32:

canım buna da şükür sperm çıkan arkadaşların eşlerinin hepsinde önce hareketsiz sperm bulundu...
allahın izniyle siz bu günü gördünüz devamıda gelecektir :16:
valla spermcikler bi çıksın da biz halayda çekeriz horonda çekeriz yeter ki teşrif etsinler :21::21::21::32::32::32:

ii yapmışsın cnm nasılsa yakında rahat rahat gezemezsin
ayy korku flimine mi gittin ben çok korkarım
eşim nişanlıyken götürüdü beni zora korku flmine çünkü
ben korkup ona sarılıyordum yaa :17:
hayatta bakamam en son son durak 5 seyrettim zorla aman allhım o ne yaaaaaaaaa
acayip korku:18:sen korkmuyosun demekki
oy oy oyyyyyyyyyy haftaya burdasın heee
cnm bizde tatile çıkıcakmışıız kociş öle dedi büyük ihtimal salı veya çarşamba hemde sarımsaklıya gidecekmişiz
cnm sen buraya ben oraya gidicem ne acayip dimii:9:
gel güzelim evlatların seni beklerrrrrrrrrrrrrr gel hemen onları al o sıacık göbişinde allhın izniyle büyüttttttttttt:49:
İNNŞŞLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:54:

canım ben severim korku filmini yani hem korkarım hem severim :1:
ben evde çok izlerdim benim kociş pek sevmez korku filmini izlemek istemez...
bende arada dalga geçerdim sen izleyemiyorsun diye :1:
dün hadi gidelim o korku filmine dedi tamam dedim gittik...
yaa sinemada izlemek berbat bişey filimden çok izleyenlerin çığlıklarından korkuyorsun :52:
en alttaki koltuğa oturmuş bi adam vardı filimdeki kadın bi ara öyle bi zıpladıki adamcağız korkudan yerinden sıçradı :9::9::9:
arkadaki kızlar çığlık çığlığa ay bu ne dedim :1:
bende aynı senin modda kocişin koluna bi sarıldım bırakmadım :9::9::9:
kolumu çürüttün diyor :1:
aman valla filimden çok izleyiciler korkuttu bu nedir :1:
ooohhhh sefanız olsun bitanem sarımsaklı plajı çok güzel harika bi tatil yapın bütün senenin sıkıntısını atın üzerinizden atabildiğiniz kadar :16::16::16:

Merhaba arkadaşlar.Hepinizin geçmiş bayram mübarek olsun.Bizde yeni geldik. eşimle bayramda ufak bir tatil yaptık .gerçekten uzaklaşmaya ihtiyacımız vaarmış.Geri döndük herşeye kaldığımız yerden tekrar başladık.Bu arada işten ayrılmam kesinleşti.İzin vermediler yerime birilerine bakmaya başladılar bile.dün gece biraz burktum içim acıyordu ama şimdi toparlandım.Evladım olsunda herşeyi bırakırım kariyer felan umrumda değil.Bizimde tedaviye başlamaya 21 gün var.Allah herşeyin hayırlısını versin.
Hmtlzn hayatım lökositleri halletinizmi bence bu iş tamamdır.Bütün spermler dışarı.

merhaba canım negüzel tatilinizide yapmışsınız tedavinizede az kalmış inş herşey çok güzel olacak :16:
işinden ayrılmak zor tabi canım ama neyapacaksın başka seçenek kalmamış...
özelde durum böyle işte başka bi şehirde tedavi olacaksan işini feda etmek zorunda kalabiliyorsun :50:
olsun canım hayırlısıyla tedavinize bi başlayın hamiş haberini al bak nasıl unutturuyor bebişin sana herşeyi :16::16::16:

günaydın canlar cumanız mübarek olsun :16:
rabbim gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin inş :16::16::16:

cerke mrb...az önce oudum eşin hafız galiba...en doğrusu sana sormak...meryem suresi çocuk için nasıl okunmalı..kaç tane...biiyosan söyler misin...

gulza canim zaten 7 sayfa meryem suresi biz hergun 1 tane okuyoruz 41 gün okunacak ve 1 bardak suya üflenerek yarisini sen yarisini esin icecek

tekrar geçmiş olsun canım
biz iyiyiz çok şükür bugün biraz ağrım var yanlarımda ama çok fazla değil.
bugün işyerinde su bborularında tadilat var. sabahtan beri lavaboları kullanamıyoruz. madurum ben madurum :(

tedavin hayırlı olsun canım, çok sevindim. inşallah kurban bayramına göbeğinde bebişinle girersin
amin canım Allah razı olsun
canım tedavin hayırlı olsun :16:
inş bu defa bebeğine kavuşursun hayırlısıyla dualarım seninle :16::16::16:
sağ ol canım Allah razı olsun
ayyy hayırlı olsun ilk iğnen ,
ne güzel tedavi sürecin başlamış sonuuuuuuuu:emir_bebek:olsun inşllh cnm benim

cnm tatlı ağrılar olsun hAMİŞLİĞİN GETİRDİĞİ
AYYY LAVABOYA GİDEMEMEKTE NE ZORDUR :1:
ALLH KOLAYLIK VERSİN SANA :34:
BAHARIM CNM NERELERDEYDİN TATLIM
TEDAVİN NE ALEMDEBEBİŞLER BURDA SEN NE ZAMAN GELİYOSUN KIZ BURALARAAAAAAAAAAAAAA:54:

inşşAllah canım Allah razı olsun hepinizden Allahım hepinize bu aşamalara gelmeyi ve evlat sahibi olmayı nasip etdin banada nasip etsin:49:

canım gözünüz aydın ölü sperm çıkmış maşallah
inşallah canlıları da yakında görürsünüz canım
bizim de ilk ölüyle başlamıştı sonra 1 er 2 şer canlı derken milyona yaklaştı canlı sayımız
inşallah sizin de yakındır canım canlıları görmeniz
ben de nasıl sevinmiştim ilk ölü sperm çıktığında
sıfırı görenler olarak spermin ölüsünü bile görmek büyük sevinç bizim için
Allah en kısa zamanda sevincinizi artırsın canım
darısı hiç sperm göremeyen arkadaşların başına.
Allah razı olsun cancağazım..
ne güzel umut oldun bak bana..
Rabbim bu mübarek saatte dileyene dlediğini versin inşAllah...

sağolasın canım..
inşAllah lökositleri de halledelim içimiz rahat etsin..
sonra devamı gelir Allahın izniyle...
Rabbim herkesi mutlu etsin inş...

herkese hayırlı gunler..kızlar nasılsınız?eskılerden pek gıren yok sanırım topıge...rabbım tedavıde olanların yar ve yardımcısı olsun ınsalah ellerını bos cevırmesın...bız de ıyıyız.hepınızı cok opyrm

hayırlı günler canım dün aklımdan geçiyordun acaba neden girmiyor bebişi nasıl diye allah'a şükür iyiymişsiniz arada bir gelip kendinden haber ver olurmu:16::16::16::16:

kızlar eşi azo olup prengil ve ya ovitrella kullanıp sperm çıkışı sağlayan oldumu aranızda kaan hocanın bize önerdiği tedavi şekli bu oldu ama ben hala karar veremedim bi yardım ederseniz
offfff o kadar bunaldım ki çıldırıcam sanki
Eşiniz hipogonadizm hastası büyük ihtimalle, biz bu şekilde hormon replasman(yerine koyma )tedavisi ile çocuk sahibi olduk.
Böyle çok hasta arkadaşımız var. Eşiniz hipogonadizm com sitesini bir incelesin tamamen ilaç tedavisi ile çocuk sahibi olan bir sürü insan var.

kızlar hipogonazim nedir sebebi bilinmeyenmi ama bizim sebeb belli inmemiş testis bu da hormon değerlerini bozmuş ve testis işlevini yerine getiremiyor sperm üretmiyor kaan hoca değerleri normal seviyelere getirirsek sperm çıkışı bile sağlarız dedi prengil ve ya ovitrella kullanan oldu mu şimdi bunu öğrenmek istiyorum

tedavi olanların listesi vardı ya listeyi güncelleyip yayınlar mısınız beni de ekler misiniz

canım ben severim korku filmini yani hem korkarım hem severim :1:
ben evde çok izlerdim benim kociş pek sevmez korku filmini izlemek istemez...
bende arada dalga geçerdim sen izleyemiyorsun diye :1:
dün hadi gidelim o korku filmine dedi tamam dedim gittik...
yaa sinemada izlemek berbat bişey filimden çok izleyenlerin çığlıklarından korkuyorsun :52:
en alttaki koltuğa oturmuş bi adam vardı filimdeki kadın bi ara öyle bi zıpladıki adamcağız korkudan yerinden sıçradı :9::9::9:
arkadaki kızlar çığlık çığlığa ay bu ne dedim :1:
bende aynı senin modda kocişin koluna bi sarıldım bırakmadım :9::9::9:
kolumu çürüttün diyor :1:
aman valla filimden çok izleyiciler korkuttu bu nedir :1:
ooohhhh sefanız olsun bitanem sarımsaklı plajı çok güzel harika bi tatil yapın bütün senenin sıkıntısını atın üzerinizden atabildiğiniz kadar :16::16::16:
ooo ne güzel desene korkudan değil çığlıktan korkutun:9::9::9:
kocişinin kolu sağlam kalsaymış kızzzzzz:60::60:
evet cnm ben çığlık atmam ama bakamam o kadında madem bu kadar tırsıyo ne geliyo korku flimine :44:
evet cnm sarımsaklı diyo eşim ben ilk defa gidicem nasipse biraz tadını çıkarayım bi senedir yaşadığım şeyler roman olacak cinstennnn:1:

atlım tedavi sürecin güzel ve umut dolu başlasın boşverrr
sen anne olda sonra bak bakalım nasıl kariyer yaparsın:34:
herşeyimiz onlara feda :emir_bebek:sen hiççç kafana takma
bebişten sonra gelir kariyerdeeeeeeeeeee:16:

Son düzenleme:
kızlar eşi azo olup prengil ve ya ovitrella kullanıp sperm çıkışı sağlayan oldumu aranızda kaan hocanın bize önerdiği tedavi şekli bu oldu ama ben hala karar veremedim bi yardım ederseniz

kızlar hipogonazim nedir sebebi bilinmeyenmi ama bizim sebeb belli inmemiş testis bu da hormon değerlerini bozmuş ve testis işlevini yerine getiremiyor sperm üretmiyor kaan hoca değerleri normal seviyelere getirirsek sperm çıkışı bile sağlarız dedi prengil ve ya ovitrella kullanan oldu mu şimdi bunu öğrenmek istiyorum

tedavi olanların listesi vardı ya listeyi güncelleyip yayınlar mısınız beni de ekler misiniz

Canim benim esim pregnyl bide gonal f kullandi faydasini göremedi ama herkeste farkli benim esimin hem inmemis testis sorunu var hem beyninden geliyor bide kücüken ateslenmis haziranda esim mikrotese ameliyati oldu bi tane kaliteli sperm bulundu ve suan hamileyim.senin esinin sadece inmemis testis sorunu varsa bence ignelerin faydasi olur insallah Esine sifa olur

Canım nasılsınnnnn:16:
tatile gidiyomuşsunn oh sefanız osunnnnnnn olsunn cnmm
ne güzelllllllll biz bu sene hiç biyere gidemedikkkkkk ..
ne yapalımm bu senede böylee olduuuuuuuu malum tedavilerdennnnnn
bi güzel gidin kafanızı dinleyinnnn herkesten uzakkkkkkk:29:

cnm benim eşim pregnl kullandı ama hiç çıkış olmadı spermde
onun için herkesin farklı oluyo bizim sebebimiz büyük bi ihtial kabakulak dedi dr
yani ben sana yardımcı olamıcam:26:
listeyide bahar yapıyo gelince günceller

Son düzenleme:
Canım nasılsınnnnn:16:
tatile gidiyomuşsunn oh sefanız osunnnnnnn olsunn cnmm
ne güzelllllllll biz bu sene hiç biyere gidemedikkkkkk ..
ne yapalımm bu senede böylee olduuuuuuuu malum tedavilerdennnnnn
bi güzel gidin kafanızı dinleyinnnn herkesten uzakkkkkkk:29:

iim cnm sen nasılsın güzelim evet yaa eşim karar vermiş bende tabii can attım :9::9:
gideyim ya bu sene çok olaylı geçti günlerimmmmmmmmm:1::1:azıcık dinleneyim
ah cnm keşke bizdede sperm çıksada bende evde kalsam olsun
sen dahah ii yaptın sende seneye bebişlinle bi yere gidersin o zaman bende otururum ( sperm cıkarmış ayyy ne güzel olur)
sen nasılsın ilaçlarla aran nasıl gidiyo:34:

iim cnm sen nasılsın güzelim evet yaa eşim karar vermiş bende tabii can attım :9::9:
gideyim ya bu sene çok olaylı geçti günlerimmmmmmmmm:1::1:azıcık dinleneyim
ah cnm keşke bizdede sperm çıksada bende evde kalsam olsun
sen dahah ii yaptın sende seneye bebişlinle bi yere gidersin o zaman bende otururum ( sperm cıkarmış ayyy ne güzel olur)
sen nasılsın ilaçlarla aran nasıl gidiyo:34:

iyicnm bendee oturuyorum iştee boş boşş :1:
iyi yapmışş eniştee vallaaa bu kararı vermekleeeeeeeee:46:iyi gelicekk benceeeee bu tatilllllll...
yok cnm öyle dediğime bakmaaaa zaten bu yaz nasıl geçtii anlamadımm tedavilerr filan ertelndii .
doktora git gell heeycanlı zamanlarda yaşadıkkkk...tabiiiiiii...öyle can atmıyorumm zatenn gideyimm diyeee de
şimdi heyecanla bekliyorumm zaman gelsinn diyeeeeee...:49::49::49::49::49::49::49::49: 13 gün filan varrrrr işteeeee:52:
inşALLAH cnm seneyede biz giderizz tatile gerçii bebişimm minik olurrrr yine gidemem aman bi olsunda ben yeter senelerdirr evdeyimm gezeceğim kadar gezdimm yeter
bebişimle vakit geçirrim bundan sonradaaaa inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen evdeeeeeeeee kalırsınnnnnnn inş.........:46::46::46::46::16::16::16::16::16:spermlerrrrrrrrrrrrr çıkmışşşşşşşş olurrrrrrrrrrrr...:16::16::16::16::16:
ilaçlarlada aram iyi cnm şimdilik bi tane hapım varr küçüçükk...

Son düzenleme:
iyicnm bendee oturuyorum iştee boş boşş :1:
iyi yapmışş eniştee vallaaa bu kararı vermekleeeeeeeee:46:iyi gelicekk benceeeee bu tatilllllll...
yok cnm öyle dediğime bakmaaaa zaten bu yaz nasıl geçtii anlamadımm tedavilerr filan ertelndii .
doktora git gell heeycanlı zamanlarda yaşadıkkkk...tabiiiiiii...öyle can atmıyorumm zatenn gideyimm diyeee de
şimdi heyecanla bekliyorumm zaman gelsinn diyeeeeee...:49::49::49::49::49::49::49::49: 13 gün filan varrrrr işteeeee:52:
inşALLAH cnm seneyede biz giderizz tatile gerçii bebişimm minik olurrrr yine gidemem aman bi olsunda ben yeter senelerdirr evdeyimm gezeceğim kadar gezdimm yeter
bebişimle vakit geçirrim bundan sonradaaaa inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen evdeeeeeeeee kalırsınnnnnnn inş.........:46::46::46::46::16::16::16::16::16:spermlerrrrrrrrrrrrr çıkmışşşşşşşş olurrrrrrrrrrrr...:16::16::16::16::16:
ilaçlarlada aram iyi cnm şimdilik bi tane hapım varr küçüçükk...

oyyy ağznı yerim kızzzzzzzzzzz
ne güzel diyosun inşllh seneye evde kalırımda hamiş olurummmmmmmmmmmmmmmm
13 gün sayılı çabuk geçer cnm ama sana geçmez :18:
inşllhhh hamiş olursun artık anne olma zamanın geldi tabiri caizse kır dizini otur evde ebbişini doyur göbişinde inşllh :9::nazar:
:54::54:

Back
X