Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hmmmmm aman bi doğruusunu söyleyemiyorumm ya :1::1::1::1::1:
neyse cnm 3 değil 4 olsunn artıkk.:1::1::1::1:
ilk önce senin haberini alıcağızzzzzzz.. sonrada bennnnnnnn :46::46::46::46::46::46::46:
inşş rabbim nasip eder ..:49:

sonu güzel olur inş canımmmmmmmmmmmmmm :49::49:
bizlerde hayırlısıyla o tabloya hamiş olarak sonrada anne olarak ekleniriz inş :16::16::16:

baharcım beni de tabloya ekleyebilirmisin.ben 30 yaşındayım eşim 34 yaşında.7 yıllık evliyiz.eşim azosperm.inmemiş testist.1 kere biyopsi 1 kere de tese oldu.olgun sperm çıkmadı.kaan aydos da iğne ve ilaca devam ediyoruz.hiç tüp bebek denememiz olmadı.

baharcım beni de tabloya ekleyebilirmisin.ben 30 yaşındayım eşim 34 yaşında.7 yıllık evliyiz.eşim azosperm.inmemiş testist.1 kere biyopsi 1 kere de tese oldu.olgun sperm çıkmadı.kaan aydos da iğne ve ilaca devam ediyoruz.hiç tüp bebek denememiz olmadı.

tamam canım eklerim şimdi senide :34:

Unuturmuyum hıc yemın ederım hepınız duamdasınız... cok sukur canım ama cok sıkıntılı gectı dıyebılırım.Ilk doktor kalp atısı duyamadı,bı korku yasadı sonra baska doktor duydu sukur sonrasında gelısımı yavas denıldı baska doktor normak dedı enson bayram oncesınde bı doktor kemık gelıısmı zayıf dedı cuce olabılır dıe cok agır bı suphede bulundu dun baska bı doktor tarafından bununda olmadıgını ogrendık... yanı canm kardesım bugun 16*3 oldum ama korkudan ve uzuntuden tadını cıkaramadım Allah beterınden korusun.Sızlerde dualarınızı eksık etmeyın benden kucagıma sagsaglım almadan ohhh dıyemeyecegım.

cnm benim bundan sonra hiç sıkıntı yaşamadan bir avazda doğurup hayırlı ömür yaşarsın evladınla

kizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya

cnm benim bence sevinmelisin bizler doğal yoldan çocuk umudunu çoktan bırakmış tüp bebeğimiz tutsun mevlam duamızı kabul etsin derdindeyiz sperm bulunmuş pko tüpte çok iyi bir şans herşey çook güzel olacak

aslinda en zoruda su cocuklarim war aslinda benim 20 tane hemde cunku ben ögretmenim anaokulu ogretmeni 20 tane güzel bebislerim war onlar okadar masum ki bana okadar cok baglilar ki onlarda hep dua ediyorlar onlara baktikca kendimi cok tuhaf hissediyorum

kıyamam benimkiler büyüdüler 4.sınıfa geçecekler ama onları bende çoook özledim norm fazlasıyım belki bir daha görüşemiyeceğim :2:kuzularımla inşallah hepimizin kendi kuzularıda olacak

Canımmmmmmmmm benimmmmm inşşşşşş sende hamişkooooo olursunn :49::49::49::49::49::49::49:
seneye bu zamanlar yada bizim gibi heyecanlıı zamanlarr geçirirsinizzzzzz.:46::46::46::46::46:
evt cnm bekliyorm sabırsızlıkla hep hayal kuruyorumm gözlerim doluyooooo:5:
bende artık olsun istiyorum cnmm 20 gün sonra evlilik yıldönümüz 9. sene bitiyooooooo.
inşş o izamanlarda bebeişim göbüşümdeeeeee olucakkkkkk ve inşş bana sıkı sıkı tutunmuş olurrrrrrr:49::emir_bebek:
kırıp dizimi oturayım ama dimi artık yeter bi oaraya bi buraya aaaaaa:1::1::1::1::1:

oh maşallah 10.yılınızı ikizlerinle kutlarsın inşallah

ooo ne güzel desene korkudan değil çığlıktan korkutun:9::9::9:
kocişinin kolu sağlam kalsaymış kızzzzzz:60::60:
evet cnm ben çığlık atmam ama bakamam o kadında madem bu kadar tırsıyo ne geliyo korku flimine :44:
evet cnm sarımsaklı diyo eşim ben ilk defa gidicem nasipse biraz tadını çıkarayım bi senedir yaşadığım şeyler roman olacak cinstennnn:1:

atlım tedavi sürecin güzel ve umut dolu başlasın boşverrr
sen anne olda sonra bak bakalım nasıl kariyer yaparsın:34:
herşeyimiz onlara feda :emir_bebek:sen hiççç kafana takma
bebişten sonra gelir kariyerdeeeeeeeeeee:16:

cnm bende her sene sarımsaklıya giderim çok güzel denizi inşallah mutlu bir tatil geçirirsin bir balıkesirli olarak ayvalık reklamı yapayım dedim:9:şaka bir yana güzel bir yerdir pazarına git güzel iğne oyası takılar oluyor

Canımm endişe hiç bitmiyoo baksana hamile kalıyosun ama sorunlar çıkıyo sürekli tabi rabbim beterinden korusunnnn..
inşş bundan sonra sorun çıkamdan 9 ayını tamamlarsınnnnn..ve bebeiğini kucağın alırsınn cnmm..:emir_bebek:

Amin cnmbnm,inş. Eylül ayında da sizlerden guzel haberler duyalım ıns... hayırlı saglıklı bebısler olsunlarrr...:nazar::49:

evet canım az kaldı bekliyorum sabırla :16:
benim 23 yumoşum toplanmıştı ohss riski nedeniyle transferimi ertelediler 13 tane embiriyomuz donduruldu :nazar:
şimdi 10-12 gün sonra bebişlerimden birini alıcam hayırlısıyla göbişime :49:
biçok arkadaşım senin ikiz bebişlerin olacak diyor bakarsın dediğiniz gibi bebişim bölünür ikiz olur :emir_bebek::emir_bebek:
allah hakkımızda hayırlısını verir inş :16:
canım sende çok zor günler geçirmişsin sevincini yaşatmamış dengesiz drlar :47:
inş iyi bi dr bulur sonuna kadar hayırlısıyla tamamlarsın hamileliğini sonradaaaaaaaaaa gelsin yakışıklın :emir_bebek:

OHHH OHH SUPER masallah sıze... Hadı ınsallah duyalım guzel bebıs haberlerını... Amın cnm ıns. saglıla dogcak bebısım ve bebıslerımız dımı ama Allah buyuk...:3::3:

kizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya

canım pko tüp bebek tedaviisnde avantaj, hatta ablamda piko olmasına rağmen normal hamile kaldı hemde 2 defa. hiç bunun için moralini bozma

cnm benim bundan sonra hiç sıkıntı yaşamadan bir avazda doğurup hayırlı ömür yaşarsın evladınla

canım ne zaman yapacaksın testi. yarın yapsana :)

cerkem hiç canını sıkıpta moralini bozma.valla eşimde sperm çıksa ben halay çekerim ve bende öyle bir proplemin yanında sıfır kalırdı inan.pko tüp bebeğe engel değil canım ve hiç beklemeden ve fazla vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin derim.çünkü doktorların tavsiyesi bu.

canım pko tüp bebek tedaviisnde avantaj, hatta ablamda piko olmasına rağmen normal hamile kaldı hemde 2 defa. hiç bunun için moralini bozma

canım ne zaman yapacaksın testi. yarın yapsana :)

aslında benim 5.gün transferi olduğu için 10.günde de çıkabilir süleyman hoca 26 diye uyarmış dün yaptığım idrar testinden sonra annemden koçişten cezalıyım bu yüzden pazar yaptıracağım beklemek çok zor içimde olsunlarda

aslında benim 5.gün transferi olduğu için 10.günde de çıkabilir süleyman hoca 26 diye uyarmış dün yaptığım idrar testinden sonra annemden koçişten cezalıyım bu yüzden pazar yaptıracağım beklemek çok zor içimde olsunlarda[/

sen de cezana katlanmalısın o zaman.ama işte insan meraktan duramıyorki.neyse az kalmış pazar gününe müjdeli haberlerini bekliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah annesine tutunmuştur bebişin

aslında benim 5.gün transferi olduğu için 10.günde de çıkabilir süleyman hoca 26 diye uyarmış dün yaptığım idrar testinden sonra annemden koçişten cezalıyım bu yüzden pazar yaptıracağım beklemek çok zor içimde olsunlarda[/

sen de cezana katlanmalısın o zaman.ama işte insan meraktan duramıyorki.neyse az kalmış pazar gününe müjdeli haberlerini bekliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah annesine tutunmuştur bebişin

inşallah canımmm:54:

canım sen bilgilerini yaz ben eklerim senide...

28 33 yaş 7 yıllık evliyiz sebeb inmemiş testis 13 yaşında teki indirilmiş diğeri halen yukarıda 2 yıl tedavi gördü eşim bir kere 2012 nisan ayında m tese yapıldı sonuç sperm yok tüp bebek tedavisi yarım kaldı şuan saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz testojel çinko ve selenyum kullanıyoruz kaan hoca iğne verdi eylül sonunda iğne kullanıp kullanmamaya karar vereceğiz şimdi araştırıyoruz

Son düzenleme:
Back
X