canım sen bugün kaçıncı günüdesin tedavinin![]()
canım bugün üçincü iğnemi vurucam. yarında kontrolüm var ,biraz kasıklarımda ağrı var normalmi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen bugün kaçıncı günüdesin tedavinin![]()
canım bugün üçincü iğnemi vurucam. yarında kontrolüm var ,biraz kasıklarımda ağrı var normalmi.
çok sevindim hamileliğine darısı tüm isteyenlere olsun benim eşimdede inmemiş testis var ama siz beyinden geldiğini nasıl anladınız yani test falan mı yapıldı
arkadaşım ne yapıyorsun sende yalnızmısın benim gibi evde yakın olsaydıkta bir türk kahvesi içseydik
iyiyim bebeğim şimdi misafirlerim gitti rehavet çöktü üstüme uyumak istiyorum ama biraz burda takılayım belki uykum kaçar yoksa gece uyuyamıycam
Keşke canım yakın olsaydık pekte uzak sayılmayız ama kahve beni kurtarmıyor bilirsin çok pis boğazımdır kızlarda biliyor tek başıma koca iskenderi yemiştim kızlarda bir sandaviç döneri bitirememişlerdi kocişlerine vermişlerdişaka bir yana da sen evimi biliyorsun istediğin zaman çık gel canım ben şimdi yürüyüşe çıkacakmışım komşum aradı bayramda el öpmeye gelmedin diye yürüyüşe çıkıcam birazda ziyarete gidicem uyumaktan vazgeçtim
![]()
takıl cnm sen burdaa uykun kaçarrrrr
Cnm ya aklın hala ordamıııııı iskenderde kalmışsınnnnnnnn
inş. Bi daha öyle bi araya gelirizz de götürürüzz yemekleri ohhhhhhhhhh
Hadi çıktı yine sana bişeyy git bakalımmmmmmmm
Uykunda açılsınnnnnnn ben sabah 6 da kalktımm bu saat olduu hiç uykumda yokkkkk![]()
ya ben yeni konu açmak için uğraşıyorum aslında neyse gelince dua topiği açıcam hep beraber dua okuruz birbirimize
sorma canım benim aklım nerelerde kalmadı ki emirgan falanBiliyormusun sabah rüya görmüştüm şimdi aklıma geldi uykudan bahsederken
ben sen bahar tüpbebek yapıyoruz en heyecanlı olanınızda bendim sıra bekliyorduk keşke rüyam gerçek olsaydı 3müz aynı anda tüpbebk yapsaydık benim eşimde de sperm çıksaydı
Evet canım ben evde oturunca depresyona girerim diye beni rahat bırakmıyorlar sağolsunlar az çok severler beni
zaten az evvel yazdığımdanda belli oluyor hemen uyumaya karar vermiştim
Senide bir ay sonra görücem hamişlikten uyuyacaksın bol bol![]()
arkadaşlar merhaba nasılsınız?
çok zaman oldu topiğe gelmedim. beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. nihayet muradımıza eriyoruz. mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra Allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :)))))))))![]()
Hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Allahim istiyen herkese versin
senden de Allah razı olsun canım benimAllah razı olsun cancağazım..
ne güzel umut oldun bak bana..
Rabbim bu mübarek saatte dileyene dlediğini versin inşAllah...
canım ne güzel maşallah Allah artırsınkizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya
Cok sukur cnm, bulantılarımı azalttım sızı zıyarete geldım bıde sız teyzoslara cınsıyetımızı haber vermek ıstedım :) oglum oluyormus Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah :)
inan canım bende senin gibiyim arife geçesi tesbih namazı vardı gözlerim dola dola dua ettim her istediğimde Allahım arkadaşlarımada nasip et dedim Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin.
Allahım sağ sağlim kuçağına aldığın günleride göstersin sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.
İnş cnm eylülde bizlerde hamileler kervanına katılırızzzzzz
amin
amın cnm benım,ınsallah... bakk sımdı bıraz daha ılerıye gıtcem bahara ıkız dedım senınkıde kız olcakmıs gıbı gelıo bana... (valla oglum olcak dıe demıorumm) hayırlı saglıklı evlat olsunlarda cınsıyet onemlı deıl tabıkı...
çok zaman oldu topiğe gelmedim. beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. nihayet muradımıza eriyoruz. mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra Allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :)))))))))![]()
bangicim önce seni tebrik edeyim.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucakla bebişini.sağolsun baharcım haber verdi.
flzask,canım aradığını geç fark ettim.uyumuşum bütün gün sonrada aramaya çekindim.akşam olmuştu müsait olmazsın belki diye düşündüm.sağol canım arkadaşım,ismini görünce bile mutlu oldum
kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.![]()
bangicim önce seni tebrik edeyim.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucakla bebişini.sağolsun baharcım haber verdi.
flzask,canım aradığını geç fark ettim.uyumuşum bütün gün sonrada aramaya çekindim.akşam olmuştu müsait olmazsın belki diye düşündüm.sağol canım arkadaşım,ismini görünce bile mutlu oldum
kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.![]()