Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bugün üçincü iğnemi vurucam. yarında kontrolüm var ,biraz kasıklarımda ağrı var normalmi.

Ağrı olması normal cnm büyüyoo yumoşlarrrrrr:1::1::1::1::1:
yarınki kontrolde iyi geçer inş..... bakalım yumoşlar güzelce büyüyomuuuuuuuu:34:
saat kaçta yapıyosun cnm iğneleri 3. iğnemi vurucam demişsinn..

çok sevindim hamileliğine darısı tüm isteyenlere olsun benim eşimdede inmemiş testis var ama siz beyinden geldiğini nasıl anladınız yani test falan mı yapıldı

Canim doktor esime özel bir kan testi yaptirdi orda gözüktü bide esim bu igneleri 2 bucuk senedir kulaniyordu faydasi olmadi o yüzden doktorlar bu tespiti koydu

arkadaşım ne yapıyorsun sende yalnızmısın benim gibi evde yakın olsaydıkta bir türk kahvesi içseydik

iyiyim bebeğim şimdi misafirlerim gitti rehavet çöktü üstüme uyumak istiyorum ama biraz burda takılayım belki uykum kaçar yoksa gece uyuyamıycam:1::1::1::1::1:
Keşke canım yakın olsaydık pekte uzak sayılmayız ama kahve beni kurtarmıyor bilirsin çok pis boğazımdır kızlarda biliyor tek başıma koca iskenderi yemiştim kızlarda bir sandaviç döneri bitirememişlerdi kocişlerine vermişlerdi:56::56::56::56::56:şaka bir yana da sen evimi biliyorsun istediğin zaman çık gel canım ben şimdi yürüyüşe çıkacakmışım komşum aradı bayramda el öpmeye gelmedin diye yürüyüşe çıkıcam birazda ziyarete gidicem uyumaktan vazgeçtim :9::9::9::9::10::10::10::10::10::10::10:

iyiyim bebeğim şimdi misafirlerim gitti rehavet çöktü üstüme uyumak istiyorum ama biraz burda takılayım belki uykum kaçar yoksa gece uyuyamıycam:1::1::1::1::1:
Keşke canım yakın olsaydık pekte uzak sayılmayız ama kahve beni kurtarmıyor bilirsin çok pis boğazımdır kızlarda biliyor tek başıma koca iskenderi yemiştim kızlarda bir sandaviç döneri bitirememişlerdi kocişlerine vermişlerdi:56::56::56::56::56:şaka bir yana da sen evimi biliyorsun istediğin zaman çık gel canım ben şimdi yürüyüşe çıkacakmışım komşum aradı bayramda el öpmeye gelmedin diye yürüyüşe çıkıcam birazda ziyarete gidicem uyumaktan vazgeçtim :9::9::9::9::10::10::10::10::10::10::10:

Takıl cnm sen burdaa uykun kaçarrrrr:9::9::9::9:
cnm ya aklın hala ordamıııııı iskenderde kalmışsınnnnnnnn
inş. bi daha öyle bi araya gelirizz de götürürüzz yemekleri ohhhhhhhhhh:21::21::21::21::21:
hadi çıktı yine sana bişeyy git bakalımmmmmmmm:1::1::1::1:
uykunda açılsınnnnnnn ben sabah 6 da kalktımm bu saat olduu hiç uykumda yokkkkk:19:

takıl cnm sen burdaa uykun kaçarrrrr:9::9::9::9:
Cnm ya aklın hala ordamıııııı iskenderde kalmışsınnnnnnnn
inş. Bi daha öyle bi araya gelirizz de götürürüzz yemekleri ohhhhhhhhhh:21::21::21::21::21:
Hadi çıktı yine sana bişeyy git bakalımmmmmmmm:1::1::1::1:
Uykunda açılsınnnnnnn ben sabah 6 da kalktımm bu saat olduu hiç uykumda yokkkkk:19:

ya ben yeni konu açmak için uğraşıyorum aslında neyse gelince dua topiği açıcam hep beraber dua okuruz birbirimize
sorma canım benim aklım nerelerde kalmadı ki emirgan falan:9::9::9: Biliyormusun sabah rüya görmüştüm şimdi aklıma geldi uykudan bahsederken
ben sen bahar tüpbebek yapıyoruz en heyecanlı olanınızda bendim sıra bekliyorduk keşke rüyam gerçek olsaydı 3müz aynı anda tüpbebk yapsaydık benim eşimde de sperm çıksaydı :21::21::21::21::21:
Evet canım ben evde oturunca depresyona girerim diye beni rahat bırakmıyorlar sağolsunlar az çok severler beni
zaten az evvel yazdığımdanda belli oluyor hemen uyumaya karar vermiştim:34::34::34::34:
Senide bir ay sonra görücem hamişlikten uyuyacaksın bol bol:16::16::16::16::16:

ya ben yeni konu açmak için uğraşıyorum aslında neyse gelince dua topiği açıcam hep beraber dua okuruz birbirimize
sorma canım benim aklım nerelerde kalmadı ki emirgan falan:9::9::9: Biliyormusun sabah rüya görmüştüm şimdi aklıma geldi uykudan bahsederken
ben sen bahar tüpbebek yapıyoruz en heyecanlı olanınızda bendim sıra bekliyorduk keşke rüyam gerçek olsaydı 3müz aynı anda tüpbebk yapsaydık benim eşimde de sperm çıksaydı :21::21::21::21::21:
Evet canım ben evde oturunca depresyona girerim diye beni rahat bırakmıyorlar sağolsunlar az çok severler beni
zaten az evvel yazdığımdanda belli oluyor hemen uyumaya karar vermiştim:34::34::34::34:
Senide bir ay sonra görücem hamişlikten uyuyacaksın bol bol:16::16::16::16::16:

Canım şuan bi dua topiği varr bizdende bi kaç arkadaş varr ordaa ben katılamadımm ama ..
inşş cnm sen yap bakalımm katılıırız tabiiii
zaten senin içinde kaldı emirgannnnnnnnnnn cnm yaa:1::1::1::1::1::1:
birgün kısmet olur inş. hep bereber gitmekkkkk:29::29:
ne güzel bi rüya cnm biz baharlaa hep seninde bizimle olmanı istedik ama napalımm nasipp
olsun cnm bizimle olamasandaa hemen bizim arkamızdannnnn gelirsin inş..:46::46::46::46::46:
inş cnm o spermcikler de çıkıcakkkkkk.......ben inanıyorummmm.
sende umutta mutluluk gözyaşları döküceksinnnnnnn.inş.:16::16::16::16:
olayımda hamişş uyuyayımm bol bollllll:49::49::49::49::49::46:
.

arkadaşlar merhaba nasılsınız?
çok zaman oldu topiğe gelmedim. beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. nihayet muradımıza eriyoruz. mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra Allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :))))))))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok zaman oldu topiğe gelmedim. beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. nihayet muradımıza eriyoruz. mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra Allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :))))))))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gozunaydın canım,Allah sıze bagıslasın bebegınızı:nazar: heycan nedurumda pekı ayyy cokk heycanlı e hazırlkların ne durumda?

Allah razı olsun cancağazım..
ne güzel umut oldun bak bana..
Rabbim bu mübarek saatte dileyene dlediğini versin inşAllah...
senden de Allah razı olsun canım benim
amin inşallah.
kizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya
canım ne güzel maşallah Allah artırsın
pko yu da takma kafana
Cok sukur cnm, bulantılarımı azalttım sızı zıyarete geldım bıde sız teyzoslara cınsıyetımızı haber vermek ıstedım :) oglum oluyormus Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah :)

maşallah canım Allah sağsalim kucağınıza da almayı nasip etsin.

inan canım bende senin gibiyim arife geçesi tesbih namazı vardı gözlerim dola dola dua ettim her istediğimde Allahım arkadaşlarımada nasip et dedim Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin.

Allahım sağ sağlim kuçağına aldığın günleride göstersin sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

Allah razı olsun canım, Allah hepımıze nasıp etsın ınsallah...

İnş cnm eylülde bizlerde hamileler kervanına katılırızzzzzz:49::49::49::49::49:
amin

amın cnm benım,ınsallah... bakk sımdı bıraz daha ılerıye gıtcem bahara ıkız dedım senınkıde kız olcakmıs gıbı gelıo bana... (valla oglum olcak dıe demıorumm:1::1: ) hayırlı saglıklı evlat olsunlarda cınsıyet onemlı deıl tabıkı...

amın cnm benım,ınsallah... bakk sımdı bıraz daha ılerıye gıtcem bahara ıkız dedım senınkıde kız olcakmıs gıbı gelıo bana... (valla oglum olcak dıe demıorumm:1::1: ) hayırlı saglıklı evlat olsunlarda cınsıyet onemlı deıl tabıkı...

inş cnm tek dileğim tek olsun sağlıklı olsunn ama benimde hep oğlum olucakmış gibi geliyoo
ve bu ara çevremdeki herkezz ikiz olucak diyooooo benimde artık rabbim bilirrrrrr..
hayırlısı neyse o olsunnnnnnn :16::16::16::16::16::16:

canım gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza :16::16::16:
demek sonunda kavuşuyorsunuz bebişinizeeeee çok güzel yaaaaaaaaaa :16:
nekadar da minik allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tatlım...
inş sonra rabbim bebişinize bi kardeş nasip eder ve kalabalık bi aile olursunuz...
eşininde seninde gönlünüz tertemiz rabbim bu iyi niyetinizin karşılığını verir inş...
herkesin yapamayacağı bişeye siz en baştan karar verdiniz ve uygulamaya geçtiniz...
canım arkadaşım bebişin hayırlı olsun nice mutlu seneler görürsünüz inş :16:
minicik yiğenimide senide öpüyorum allaha emanet olun :54::54::54:

Son düzenleme:

cnm benim seni çok merak ediyordum çok şükür istediğin gerçeklerşiyor
senin adına çok sevindim sen gerçekten melek gibi çok yüce bir insansın her zaman düşünüyorum
ve içimden seni anıyorum acaba birgün bende öyle bir büyüklük yapabilirmiyim diye ama bende sendeki o cesaret yok
hayırlı olsun cnm allahım onun yüzüne sana doğum yapmayıda nasip etsin gerçekten bende çok sevindim esma 16 ile konuşurken o söyledi yazdığını gördüm ama okumamıştım
maşallah nazar değmesin haırlı olsun cnm en kötü günün bu günkü gibi olur inşlh...:52::52::52:

bangicim önce seni tebrik edeyim.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucakla bebişini.sağolsun baharcım haber verdi.

flzask,canım aradığını geç fark ettim.uyumuşum bütün gün sonrada aramaya çekindim.akşam olmuştu müsait olmazsın belki diye düşündüm.sağol canım arkadaşım,ismini görünce bile mutlu oldum :16::16:

kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.

herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.:16::16::16::16:

kızlar dün eşimi kontrole götürmüştümm dönüşte bindiğimiz otobüsten inerken ben inmeden eşim arkada yaktayken hızlı bir şekilde kalkıncaa otobüsten savruldum ve arkandan gelen otbüsün önüne düştüm toparlandım kalktım bir sorunum yoktu eve geldik şöför haknda şikayette bulundum geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm

aaa süper bir haber çok sevindim senin adına.gerçekten öyle herkesin yapmak isteyipte yapamadığı dünyanın en güzel mutluluğu yaptın helal olsun sana.rabbim bu ev
ladın yüzü suyu hürmetine elbet hayırlı bir evlat verecektir.bundan hiç şüphen olmasın ki günümüzde bunun örnekleri çok mevcut.anne olmak sadece doğurmakla olumuyor ki.minik bebeği benim için de öp.

bangicim önce seni tebrik edeyim.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucakla bebişini.sağolsun baharcım haber verdi.

flzask,canım aradığını geç fark ettim.uyumuşum bütün gün sonrada aramaya çekindim.akşam olmuştu müsait olmazsın belki diye düşündüm.sağol canım arkadaşım,ismini görünce bile mutlu oldum :16::16:

kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.

herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.:16::16::16::16:

mercanım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyisin değil mi umarım bir sorun yoktur ve herşey yolundadır.

Canım benim baktım görünmüyosun topiktede merak ettim bi arayim dedimm arkadaşımıı..:16::16::16::16::16::16:
sonra açmayıncaa uyuyoo dedim herhalde olsun cnmm haber aldım ya sendeen şimdii..:29:
ahh kıyamam hastanedemi yattınnnnnn cnm benim çokk geçmiş olsunn dikkat ett kendineeee ne olurrrrr..
sende sürekli yat cnmmmmm .....rabbim korusun seni ve bebişini inş..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:54::54::54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
Back
X