Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bizimki baya yuksek biliyorumda ise soruyorum yine
bir ay endol ve testojel kullandi demekki hic etki etmemis
15 bile yusekse 25i ne yapcaz

canım hoşgeldin bencede fsh baya yüksekmiş ama umudunu yitirme kaan hoca ona göre ilça verir size

iste zaten vermisti bir ay kullanin bu testleri yapin diye, sonuc bu tekrardan bi ilac verirmi gerek durmazmi bilmiyorum
cevapta gelmedi bir hafta olacak yarin yzali
ee sen nasilsin peki ne var ne yok
pek takip edemiyorum siteyi

sympatikem canım kaan hoca o ilçalrı değiştir başka verir hiç üzülme olacak umutsuz olmak yok ben iyiyim canım hala beklemedeyiz bakalım kısmetse senye ikinci tüp bebeği düşünüyoz şuan eş,im klomen kullanıyor

esime bir ay kullansin bu ilaclari demsiti ,esimde 2 aylik almis, yazdim o ilaclaribir ay daha devam etsinmi diye,bakalim ne cevp gelcek
umutluum ama gittikcede moralim kotu oluyo ,olmucakmis gibi
cunku hic iyi sonucumuz yok ,allahim hepimizin yardimcisi olsun

inşallah symplatice unutma herşeyi verecek allah o ol deyince olur ben çıkıyorum sonra görüşüz

gamzesezer bende bilmiyorum iyi mi yapti kötü mü yapti esim klomeni birakmakla
ikinci aydan sonra sizin fsh düsmeye baslamis bende hep yükselir diye biliyordum
esimin ilk fsh degeri 5,5 klomeni bir ay kullandiktan sonra tahlil yaptirdi ve 13,3 çikmisti
ikinci tahlili geçen hafta yaptirdik sonucu haftaya alicaz doktorun ellinde
kaç oldugunu bilmiyoruz
esinin ikinci ayda fsh degeri düstü sence esiminki de düser mi ?
Kaan aydos en az 74 gün devam etmesini istemisti yani 3 ay esim 2 aydan sonra birakti

hepinize teşekkürler kızlar sagolun inşallah son kez bebeksiz kutlamışımdır...

kızlar kaan hocaya bir türlü ulaşamıyorum maillerede cevap yazmıyor çok canım sıkıldı ya...nasıl ulaşacagım ben bu adama...

hoşgeldin larem hamilelik nasıl gidiyor bebişler nsıl inşallah iyisinizdir

kızlar kaan hocaya sonunda telle ulaştım iğneye devam adip klomene başlamasını söyledi ocakta kontrole gelin dedi bakalım hayırlısı bu klomen ne işe yarıyor kızlar..

kızlar kaan hocaya sonunda telle ulaştım iğneye devam adip klomene başlamasını söyledi ocakta kontrole gelin dedi bakalım hayırlısı bu klomen ne işe yarıyor kızlar..

kadınlarda da erkeklerde de kullanılan bir ilaç diye biliyorum klomeni

inşallah güzel sonuçlar alır sevinirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…