Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rica ederim nurunay
biz burda birbirimize yardim etmek için burdayiz
sanada yardimci olabildiysem ne mutlu bana

gamzesezer doktor bizede ayni demisti her ay kan tahlili yaptirin sonuçlari bana mail olarak yollayin ona göre dozlari artirip degistire biliriz
fakat esim korktugu için birakti geçen hafta
iyi mi yapti kötü mu yapti bilmiyorum
esinin fsh degeri neydi klomen'e baslamadan önce sonra kaçti
yazarsan sevinirim

dogum günün kutlu olsun belgin
buarada dogumleri nerde yazıyor ben göremedim görsem senin demene bırakmaz kutlardım

bırakmasaydı keşke ya.ben kaan hocaya çok inanıyorum.ne derse yapıcaz walla sonuna kadr.eşmn fsh 7 iydi başlamadan önce.1 kutu klomen içti 18 oldu, 2. kutudan sonra 15 e indi.hoca yüksek dedi.belki m tese den kaynaklanıyor olabilirmiş.testisten parça alındığı için yükselebilirmiş yani.biraz daha klomen kullan bakalım düşecek mi dedi.şimdiki hedef bu canım.bence sende eşini ikna et devam edin tedaviye.

ganzecim siz şimdi klomen kullancaksınız değilmi sizin fsh kaçtıki canım benim eşimde iki aydır kullanıyor

bizimde fsh 4 küsürdü sonra klomenin ilk kutusundan sona 9 küsür oldu şimdi haftaya ikinci kutu bitiyo tekrar tets yapıpı ankaraya gitcez

walla bende anlamadım nasıl lcak 7 yken iyimiş dedi şimdi yüksek dedi bizede.gerçi 2. kuttudan sonra düşmeye başladı.inş böyle devm eder.ya bide siz ısırganın faydasını gördünüz mü?

kizlar iyi aksamlar nasilsiniz, yine uzun zamandir giremiyorum
hergun okula gidiyorum ,ve daha yeni geldim bi bakim dedim
hatta bide size sorcaklarim vardi :)))
esimin bu son sonuclari baya yuksek degilmi bide size gosterm dedim
hic bi sonuc iyi olmucak ,zaten sperm 0 kaan aydosa mail attim ka gundurde cevabi gelmedi

ve sonuclarda bunlar kizlar bi baki verinve bide normal degerler ka olmasi gerek

FSH...........................25,26 ml
LH.............................28,07 ml
estradiol.....................55,72 ml
testosterone...............9,8 nmol/l
2,8 ng/ml

canım diğerlerini bilmem ama fsh çok yüksek.bizim 15 ti ona bile yüksek dedi hoca.gerçi herkesin durumuna göre değişebilir ama...

gamzecim ısırganı teseden önce kullandık bilmiyorum faydası oldumu gelişmemiş hücre bulundu ama eşim menegon iğnesi felanda 6 ay kadar kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…