sağol canım ya çok iyi moral verdin bana aslında hiç böyle birşey beklemiyordum birkaç ay önce sadece sağ tarafımda 14 tane vardı soldada 12 yada 13 tane
bugün doktor muayene etti 5 saniye falan ne bileyim sonra beni çapaya gönderince kan talili için çok üzüldüm .zaten şimdi eltimden topiğe giriyorum kaynanam netin fişini çekti kadın evini yeniliyor.o kendi evini yenileme derdinde bende hırs yaptım muhakkak tedavimi olucam yarın birgün keşke deyip başımı taşlara vurmak istemem
bahar canım birşey sorucam acaba bugün adetliyim umuttüp bebekten randevu alıp birde ordamı muayene olayım yoksa bir ay sonra mı muayene olayım sanırım flzaşkın da yumurtası az olunca ilaç tedavisi görmüştü acaba sayısı artmışmıydı
nasılsınız kızlar
endokronoloji nedir birde varsa dr tavsiyesihoşgeldin canım nerelerdesin sen
hadi hayırlı olsun canım kaan hocaya gitmeye kara vermişsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun
ama keşke gzdemmin dediği gibi bir endokronoloji uzmanına gitseni belki sizin için daha hayırlı olur kaan hocayı biliyorsun sana anlatmamıza gerek yok
ama yinede siz bilirsiniz her zaman dualarımızdasın
hoşgeldin canımnasılsınız kızlar
evet canım ihmal ediyoruz benim bugünlerde başka sıkıntılarım vardı eşimi bile ihmal ettim o bile bunu farkında
birde kendi sıkıntım ortaya çıkınca içinden çıkılmaz bir hal aldı Rabbim sonumuz hayretsin inşallah
endokronoloji nedir birde varsa dr tavsiyesi
hoşgeldin canım
ben iyiim şükür sen nasılsın?
amin canım bundan sonra hem kendine hem kocişine iyi bak.
canım dediğim gibi sen yumoş sayısına takılma...
bazı aylar öyle olabiliyormuş...
ki sen bu dönem çok stresliydin buda çok önemli bi faktör...
ondan beklediğinden az çıkmış olabilir...
ama bence ahm değerin düşük çıkmayacak bence...
hahhh şöyle yaa seninle konuştuğumuzdan beri çok üzgündüm...
bu kararı almana çok sevindimmmmmm
kaç yaşındaki kadın evini yenilemeyi düşünüyor sen niye hayatını yenilemek evladına kavuşmak için bi adım atmayacaksın ki...
canım flzaskın tedavisinin iptal edildiği ay ayrı bi ilaç vermedi ki dr...
sadece doğum komtrol hapı kullandı kistininde gitmesi için...
ama zaten senin önce gidip bi kontrol olman gerekiyor drun sana vereceğini vitaminler olacak...
bunların tedaviden önce 2-3 ay kullanılması gerekiyor...
sizin raporla bikaç ayınız geçer zaten ozamana kadar kullanırsın iyi olur...
buarada ulun hoca ekim ayında olmayacakmış 4 ekimde yurtdışına gidecekmiş...
eğer muayene olacaksan bu tarihten önce bian evvel git...
aaaaaaa o kürü bizde denedik ama meğersem eşimin yüksek olan fsh sı kürden sonra daha da arttı canım.ondan sonra da korkudan kür falan almadık.hüseyin ermiş kürü de ne ola?
kendin mi yapıyorsun?
bi de değişiklik oldu mu sayıda kuzum ne çok şey yapıyosun yaaaaaaaaaa
canım malesef ben regl oldum. okuyamıycam canıııııııııııım.hayırlısıyla ancak 8 gün sonra devam edebilirim.Masal1981’e okuyoruz
26 eylül Çarşamba saat 14.30 dan 27 eylül Perşembe 23.00 e kadar
aruna ………………………………………….….. 3
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….…... 3
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma …………………………………………….….3
eşim oknk ……………………………………….. 3
mera1987 …………………………………..… .. 2 = okudu
flzask2003 ………………………
masal1981 ………………………
hep …………………
lamyay ……………………………………….…..3
mavimenekşe ……………………………… …3
nur.sen ……………………
pembe85 ………………………….…….…… .2
pıtırcık43 ………………………….…….…… ..3
seval0817 ………………………….…….… …3
tülay20 ……………………………….…….…..3
umut99 …………………
vck …………………………
zambak06 ……………………….….………...3
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
ARKADAŞLAR HEP ÇIKMAK İSTEDİĞİNİ YAZMIŞ İŞLERİNDEN DOLAYI
LİSTEYİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM.
O OKUMASA BİLE BUGÜNE KADAR OKUDU.
MASALDAN SONRA ONDA O OKUMASA BİLE HEPE OKUYALIMMI?
KABUL EDERSENİZ....
Slm canlar dun buyuk bır heycanla kan testı yaptırdım transferımın 10 gunuydu dun yerımde duramadım sonuc ne olursa olsun kendımı uzmıycem demıstım normalde cuma gunu yaptırıcaktım testı doktor oyle demıstı ama ben dayanamadım .... Ama olmuyo ıste onca emek onca hayal onca heycan bosa gıttı sabah negatıf sonucunu aldım ne yapayım artık vermeyınce mabud ne yapsın mahmut ... Hakkımda hayırlısı olsun... ıste boyleee bı hayal kırıklıgın sonuna daha geldık ....... Uzuuuuuun bır sure ara verıcem cok yoruldum
canım benim gözdemin mesajlarını oku şu anda hatırlamıyorum sanırım bezmialemde bir endokronoloji doktoru var kısırlıkta hormon tedavisi uyguluyormuş sana yanlış cevap yazmak istemem şu anda tam hatırlıyamıyorum sen arkadaşımızın yazdıklarını oku istersen
lamyay nasılsın canım?
iyi akşamlar hanımlar. sizden ricam bahar arkadaşımzın bizzimle paylaştığı ,
eşinin şimdiye dek kullandığı vede uyguladığı kürlerle ilgili sayfayı bulamıyorumm.bana yardımcı olabilirmisiniz?
evet canım çok kararlıyım artık kendim eşim ve bebeğim için mücadele edicem dostum düşmanım belli oldu zaten
hayat geçiyor ve ben arkadan bakmak istemiyorum herkes iyi kötü hayatını yaşarken ben sıkıntı yaşıyorum kimin umurundaki
bana her zaman destek oldunuz Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda doldursun inşallah.
haklısın canım ulun hocaya gitmem lazım birkaç ay öncesinde adetliykenmi randevu alayım bende bilemdimki şimdi
yoksa ulun hoca dönüncemi gideyim canım aklım durdu yardımcı olurmusun
vck canim nasilsin ? bende biraz senin yazindan sonra gozdem arkadasin yazdiklarini okudum ama tam bisey anlamadim
sans varmiymis bizim icinde hormon tedavisiyle...doktorun ismini bilen varsa yazarsaniz sevinirim kizlar
evet canım çok kararlıyım artık kendim eşim ve bebeğim için mücadele edicem dostum düşmanım belli oldu zaten
hayat geçiyor ve ben arkadan bakmak istemiyorum herkes iyi kötü hayatını yaşarken ben sıkıntı yaşıyorum kimin umurundaki
bana her zaman destek oldunuz Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda doldursun inşallah.
haklısın canım ulun hocaya gitmem lazım birkaç ay öncesinde adetliykenmi randevu alayım bende bilemdimki şimdi
yoksa ulun hoca dönüncemi gideyim canım aklım durdu yardımcı olurmusun
SABAH:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Zeytinyağında bekletilmiş incir
• Keçiboynuzu pekmezi
• Hüseyin ermişin macunu
TOK KARNINA:
• Arginmax
• Polenli macun
ÖĞLE:
• Arginmax
AKŞAM:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Keçiboynuzu pekmezi
• Üzüm çekirdeği tozu
TOK KARNINA:
• Çörekotlu karışım
• Arginmax
• Balık yağı hapı
• Evicap
• Çinko
• Isırgan çayı
• Türk kahvesi
GECE YATARKEN:
• Hüseyin ermişin macunu
• Polenli macun
• Keçiboynuzu suyu
Tribulus terteris (demirdikeni): Kanallardaki tıkanıklığı açıyor ve sperm çıkışını sağlıyor...
Testosteronu arttırıyor...
Bizde dahil kullanan bi çok arkadaş Sepe Natural ® | Gda Takviyeleri, Ar rnleri, Uucu ve Doal Yalar, Dier Sepe Natural ® rnleri bu siteden alıyoruz...
Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir: 1 inciri dörde bölüp sabahtan kahvaltılık küçük bi kabın içine koyuyorum...
üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum...
1 gün bekliyor ertesi gün sabah eşim yiyince yerine yenisini koyuyorum...
10 günde bir zeytinyağını değiştiriyorum...
Keçiboynuzu pekmezi: sabah akşam aç karnına 1 kahve fincanı içilecek...
Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
Böğürtlen suyu:
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir.
böğürtlen kökü suyunun hazırlanışı ise; 400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için. Böğürtlen kökü suyunu hem erkek hem bayan kullanabilir.
(macunla böğürtlen suyu beraber kullanılması gerekiyormuş ama ben sadece 1 kere yaptım böğürtlen kürünü başka yapmadım ama macunu bittikçe tekrar yaptım yedirdim)
Arginmax: sperm oluşumu için gerekli olan tüm vitamin ve mineraller var içinde...
GNC - Arginmax Mens bu siteden alabilirsiniz...
proxeed plusta aynı içeriğe sahip o biraz daha pahalı sadece..
biz 4 ay proxeed plus son 4 ay da arginmax kullandık...
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)
Üzüm çekirdeği tozu:pek sık yapamasakta aklıma gedikçe üzümçekirdeği tozunu 1 tatlı kaşığı alıp küçük bi tabakta yoğurtla karıştırıp yediriyorum...
hücre yenileyici olduğu için kullanmakta yarar var...
bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )
Balık yağı-evicap-çinko:bunlarda sperm oluşumu için gerekli...
hergün kullananlarda var ama eşim evicap ve çinkoyu haftada 1-2 kere kullanıyordu...
balık yağını hergün 1 tane alıyordu...
Isırgan çayı-türk kahvesi:ısırgan çayı hazır poşet çay şeklinde var onlardan kullanıyorduk...
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyor...
Keçiboynuzu kürü:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
NOT: arkadaşlar biz bu şekilde kullandık aksatmadan düzenli kullandı eşim hepsini...
allaha şükür sperm sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor...
aynı şekilde daha öncede defalarca paylaştım bunları topikte...
ama yeniler denk gelemeyebilir diye tekrar yazdım...
inş işinize yarar allah şifa versin kocişlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?