merhaba bahar tribulus kapsul olandan mı kullanıyorsunuz 34 tl yazıyor. Bir de arginmax gncnin sayfasında kalmamıs yakın zamanda alan var mı diğer sitelerdeki orjinal midir acaba
canım benimde eşimin testestorunu düşük doktor yeni bir ilaç verdi,bitkisellerle denedik ama çok faydası olmadı,yaklaşık 45 gün sonra tahlile gidecek ilaç fayda edecekmi bilmiyorum,ve testesteron hormonu çok önemliymiş,hatta doktor total testesteronu e2 hormonuna bölüyor ve 10'nun üstünde olması gerekiyor diyor.
canım ben yasinleri okudum allah kabul etsin amin
canım ben yasinleri okudum allah kabul etsin amin
merhaba canım evet "DEMİR DİKENİ 90 KAPSÜL 34.00 TL" şişenin üzerinde tribulus yazıyor...
canım gncnin ürünü olduğu için bence başka yerden alma gelir bikaç güne...
biz hep gncden aldık...
slm tatlım . bizim testesteron da düşük
mahsuru yoksa ilacın ismini özelden yazabilir misin?
ve ya buraya.hangisi uygun olursa tatlım.
inş faydası olur tatlım.
ilaç ismi Arimidex ,canım yalnız yinede doktorunuza danışın,eşim klomen ve bu ilacı kullanıyor,total testesteronu e2 ye böldüğünde sonuç 10'nun altında çıktığından bu ilacı ilaveten bu ay verdi.İnşallah canım hepimiz için geçerli inşallah bütün kullandıklarımız şifa olur.
KIZLAR BU ARADA MASALDAN HABER VAR MI?
BEN Mİ KAÇIRDIM YOKSA HABERLERİ.....
canımmm bu arada iyi akşamlar öpüldünnnnn
canım benim haberim var ama yazmak istemedim buraya çok üzüldüm gelince kendisi yazar belki dedim
neyazıkki sperm bulunamamış
iyi akşamlar bitanemmmmmmm bende seni öpüyorummmmmmm ve uyumaya gidiyorum
hepinize iyi geceler kızlar...
biz evleneli 4.5 yil oldu
1 yillik evliyken ogrendik azoyu
2 kere sperm testi yapildi o zaman, ve testler aksamuzeri yapilmisti, 1 er hafta arayla
sonra 10 gun icinde ,yani ogrendikten 10 gun sonra ameliayata aldilar
dr kesin buluruz dedi, bende saf cahil aklimin ucundan bile gecmemisti spermin bulunamamasi,
tabi bulunamadi, dr ameliyattan once kesin buluruz falan ... birsuru konusmustu, ameliyattan cikincada evlatlik alin, donera basvurun dedi, yada erkek kardesiniz donerunuz olsun dedi esime, tabi biz cildiracak gibi olduk
dr resmen tuhaf birseydi, ayip ya doneru tavsiye ediyo zaten bir ayip ,birde esimin kardesinden alacakmisimda falan filan...
canim bizimkisi mikrotese degildi , biyopsi diyolar ,basit bir islemdi,yapan dr da kadin dogumcuymus...biz cok saftik cokkk...kendi ayagimizla hemen beklemeden aratirmadan olduk iste simdi korkuyoruz, cunku o zaman cok zor atlatmistik bu durumu zor kabullenmistik..
Canım napıyosunnnnnnn bakimmmmm
iyiyim bebekimmm sen napıyosun??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?