canım gozdemmmm arkadaşımızın bahsettiği dr celalettin peru...
bezmialem vakfı gureba hastanesi mi varmış ne orada dahiliye bölümüde görev yapıyormuş...
çok memnunmuş hastaları bi denemekten ne çıkar m.tese demiyor ki adam tedavi sunuyor sadece gozdemmmin anlattığına göre...
hayırlı geceler kızlar nasılsınız sizlere haber vermek istedim kızımda küvezden çıktı çok şükür teyzeleri yarın 1 hafta olacak... günlerim çok yoğun ve uykusuz geçiyor ancak zaman bulabildim yazmak için...ben tek çocuğum olsun uykusuz kalmaya razıyım demiştim Rabbim duamı kabul etti hemde 2 katını verdi... Ama şükrediyorum bu duyguları yaşadığım için inşallah sizlerde bir gün benim gibi uykusuz ve yorgun kalırsınız... iyi geceler Allah rahatlık versin..
arkadaşlar merhaba.Biz ankaradan dün akşam geldik.malesef sperm bulunamadı.şimdi olgunlamamışlarla emriyo oluşturmaya çalışıyorlar.ama şansımz çok az.Çok yorgun güçsüz hissediyoruz kendimizi.Zamana ihtiyacımız var.sonrasını ise bilmiyoruz ne yapacağımızı
Bu arada allah hepinizden razı olsun biz yokken bizim için duaları okumuşsunuz.Pıtıecık bu arada benide listeye ekleyebilirsin.dua okumaya kaldığım yerden devam edebilirim.
arkadaşlar merhaba.Biz ankaradan dün akşam geldik.malesef sperm bulunamadı.şimdi olgunlamamışlarla emriyo oluşturmaya çalışıyorlar.ama şansımz çok az.Çok yorgun güçsüz hissediyoruz kendimizi.Zamana ihtiyacımız var.sonrasını ise bilmiyoruz ne yapacağımızı
Bu arada allah hepinizden razı olsun biz yokken bizim için duaları okumuşsunuz.Pıtıecık bu arada benide listeye ekleyebilirsin.dua okumaya kaldığım yerden devam edebilirim.
hayırlı geceler kızlar nasılsınız sizlere haber vermek istedim kızımda küvezden çıktı çok şükür teyzeleri yarın 1 hafta olacak... günlerim çok yoğun ve uykusuz geçiyor ancak zaman bulabildim yazmak için...ben tek çocuğum olsun uykusuz kalmaya razıyım demiştim Rabbim duamı kabul etti hemde 2 katını verdi... Ama şükrediyorum bu duyguları yaşadığım için inşallah sizlerde bir gün benim gibi uykusuz ve yorgun kalırsınız... iyi geceler Allah rahatlık versin..
merhaba bahar canim iyisindir insaalah
bu tribulusu bende almak istiyorumda esim bir turlu alamk istemiyor hormonlari yukseltir diye korkuyor
hormonlarin uzerinde etkisi varmi , yukseltirmi fsh ve testeronu , bilgin varmi bu konuda
İnşallah canım hep diyorum Allahım 4 tane embriyom olsa keşke, 2 si şimdi transfer edilir 2 si dondurulsun diye en azından ümidim olsun diye, fazlasına gerek yok şimdilik diyoru, bugun 8 tane olmuşlar büyüyorlar içimde, bir tanesi belki de bebişim olcak çok garip geliyor insana.
canım ben muayene de zor oldugum ıcın bılemıyorum nasıl olcak hiç spekulum taktırmadım, doktor bı spekulum takarız olmadı uyuturuz dedı, ilişkide bi şekilde hallediyorum ama muayenede cok kasıyorum, bugun zaten şenlik oldu ben muayene olurken rezıllık yaaa, kendı doktorum bugunluk yoktu sempozyumdaydı, yerine baska doktor baktı, kendı doktoruma alıskınım cok sakın o da benı artık bılıyor, ilk 2 sn yede oluyo bitiyo girişten sonra zaten rahatlıyorsun, ama bu tabı benı bılmıyor ben de yabancıladım sanırım panık oldum yanlıs yere yapıyosunuz fılan dedım :)))) sonra tekrar denedı fılan hemsıre geldı gorevlı geldı elımı tuttular da neyse gectı bıttı, rezıllık de yanımda yani:))) Bebişim için herşeye dayanacağımı biliyorum böyle olduğu halde yine de koşa koşa gidiyorum inanıyorum olcağına, ama bazen de içimden ne geçiyor eşime de söyledim saçmalama dedi, belki şu an Allahımın bize vermediği olmayacak bişeyi zorla oldurmaya çalışıyoruz yanlış mı yapıyoruz istese zaten vermez miydi diyorum, eşim de istese şimdi de vermez diyor isterse nasipse olucak diyor hakveriyorum elimizden geleni yapmalıyız önce sanırım zorla mücadele etmeliyiz, insan beyni saçmalıyor bazen....
hayırlısı olsun canım inşallahiyiyim galiba ne bilim işte gene tedaviye başlıyoruz ya gerçi oda tam belli değil ya netten bebek urunleri bakıyordum ya benden olan bebeme yada kucağıma başkasının karnından düşecek bebeme almak inşallah nasip olur
önemli değil canımcımsagol cani,m iyiyim disaridaydim daha yeni gordum yazini)):
sen nasilsin tedaviniz nasil gidiyor
yaaaacanım benim haberim var ama yazmak istemedim buraya çok üzüldüm gelince kendisi yazar belki dedim
neyazıkki sperm bulunamamış
canım benim hadi geçmiş olsunhayırlı geceler kızlar nasılsınız sizlere haber vermek istedim kızımda küvezden çıktı çok şükür teyzeleri yarın 1 hafta olacak... günlerim çok yoğun ve uykusuz geçiyor ancak zaman bulabildim yazmak için...ben tek çocuğum olsun uykusuz kalmaya razıyım demiştim Rabbim duamı kabul etti hemde 2 katını verdi... Ama şükrediyorum bu duyguları yaşadığım için inşallah sizlerde bir gün benim gibi uykusuz ve yorgun kalırsınız... iyi geceler Allah rahatlık versin..
Rabbim umduğunuza nail eylesin canımArkadaşlar artık uyuyamıyorum hecandan 30'una çok az kaldıııı lütfen dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim benimledir
arkadaşlar merhaba.biz ankaradan dün akşam geldik.malesef sperm bulunamadı.şimdi olgunlamamışlarla emriyo oluşturmaya çalışıyorlar.ama şansımz çok az.çok yorgun güçsüz hissediyoruz kendimizi.zamana ihtiyacımız var.sonrasını ise bilmiyoruz ne yapacağımızı
bu arada allah hepinizden razı olsun biz yokken bizim için duaları okumuşsunuz.pıtıecık bu arada benide listeye ekleyebilirsin.dua okumaya kaldığım yerden devam edebilirim.
evine hoşgelmiş kızın cnm allh evlatlarınla sana sağlıklı uzun ömür versinhayırlı geceler kızlar nasılsınız sizlere haber vermek istedim kızımda küvezden çıktı çok şükür teyzeleri yarın 1 hafta olacak... günlerim çok yoğun ve uykusuz geçiyor ancak zaman bulabildim yazmak için...ben tek çocuğum olsun uykusuz kalmaya razıyım demiştim Rabbim duamı kabul etti hemde 2 katını verdi... Ama şükrediyorum bu duyguları yaşadığım için inşallah sizlerde bir gün benim gibi uykusuz ve yorgun kalırsınız... iyi geceler Allah rahatlık versin..
inş cnm seninledir sakin olmaya çalış rabbim sevindirsin seni de bizlerideArkadaşlar artık uyuyamıyorum hecandan 30'una çok az kaldıııı lütfen dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim benimledir
demek civan perçemi bu kadar yararlı :44:günaydın herkezee :) arkadaşlar2 aydır adet düzensizliğim vardı..ilaç kullanmak isteniyordum.. bu ay adetime 2 gün kala sabah akşam aç karnına civanperçemini çay yapıp sadece 2 gün içtimmm.. vede tam günümdee yani bugun adet oldumm..adet olduğum için hiç bu kadar sevinmemiştim..
bu arada ulun beyden 4 ekime randevu aldım..
cnm inan ki çok üzüldüm bilirim o an ki duyguyu hissi iinan ki bu günler geçip gidecekarkadaşlar merhaba.Biz ankaradan dün akşam geldik.malesef sperm bulunamadı.şimdi olgunlamamışlarla emriyo oluşturmaya çalışıyorlar.ama şansımz çok az.Çok yorgun güçsüz hissediyoruz kendimizi.Zamana ihtiyacımız var.sonrasını ise bilmiyoruz ne yapacağımızı
çok üzüldüm inan.Allah sabrından ayırmasın.
Allah tan ümit kesilmez tatlım inş mucize olurda emriyolar oluşur.
Allah yar ve yardımcın olsun.bütün dualarım seninle şu an.
çok üzüldüm inan.Allah sabrından ayırmasın.
Allah tan ümit kesilmez tatlım inş mucize olurda emriyolar oluşur.
Allah yar ve yardımcın olsun.bütün dualarım seninle şu an.
bu sayfalarda tuhaf olmaya başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?