Ben uzun zamandır yemedimm yaaaaaa:84:
bi kaç gün önce aklıma geldide üşendim yapmaya
yarın unutmazsam yaparımmmm..
oy demek yediğinden bişey anlmadın heeeeeee
sen yap tatlım şöyle boll ekişil bende severimmmmmmmmmm..
ben hiç yapmıyorumki turşu yaa bi sene yaptık kayınvalidemle hep kaldıı biizmki yemezki turşu
yok cnm 2-3 kilo filan aldımm onuda vericemmmmm inş..
yarın yapta ye tatlım bak gece gece kısır muhabbeti yapıyoruz çok fena canım istedi.
ya bende yapmak istiyorum ama kociş yemezki yesede 1 veya 2 kaşık tek kendime yapmayada üşeniyorum.
turşusuz olmazzzz bebekim hele nohutun fasulyenin yanıda nanılmaz güzel oluyo.
sen verirsin tatlım ya yine protein diyetini uygularsın fazlasıyla verirsin.
Kızlarrrrr saat geç olmuşşşşşşşşş ben yatayımmmmmmmm
uzun zamandır bu saate kalmamıştımmmm
öpüyorummmmmmmmmm
iyi gecelerrrrrrrr...
merhaba canım evet "DEMİR DİKENİ 90 KAPSÜL 34.00 TL" şişenin üzerinde tribulus yazıyor...
canım gncnin ürünü olduğu için bence başka yerden alma gelir bikaç güne...
biz hep gncden aldık...
canım ben daha önce m.tese olduğunuzu bilmiyordum ondan biyopsiyi sordum.
aynı yollardan bizlerde geçtik tatlım inan çok zor bizdede sperm bulunamadı ama doktorlar hiç böyle şeyler söylemediler.
galiba bu konuda şanlıyız.
doktorun yaptığı büyük terbiyesizlik kendilerinde bu hakkı nerden buluyolar anlamış değilim.
ALLAH ım iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim.
inşallah ALLAH ım gönlündekini nasip eder...
hayırlı geceler kızlar nasılsınız sizlere haber vermek istedim kızımda küvezden çıktı çok şükür teyzeleri yarın 1 hafta olacak... günlerim çok yoğun ve uykusuz geçiyor ancak zaman bulabildim yazmak için...ben tek çocuğum olsun uykusuz kalmaya razıyım demiştim Rabbim duamı kabul etti hemde 2 katını verdi... Ama şükrediyorum bu duyguları yaşadığım için inşallah sizlerde bir gün benim gibi uykusuz ve yorgun kalırsınız... iyi geceler Allah rahatlık versin..
Arkadaşlar artık uyuyamıyorum hecandan 30'una çok az kaldıııı lütfen dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim benimledir
günaydın herkezee :) arkadaşlar2 aydır adet düzensizliğim vardı..ilaç kullanmak isteniyordum.. bu ay adetime 2 gün kala sabah akşam aç karnına civanperçemini çay yapıp sadece 2 gün içtimmm.. vede tam günümdee yani bugun adet oldumm..adet olduğum için hiç bu kadar sevinmemiştim..
bu arada ulun beyden 4 ekime randevu aldım..
Ne güzel cnmm iyi geldi demekki çivan perçemi.
bende 6 ekime aldım randevu ulun bey olmuycak diye duymuştum aradım merkezi ayın 18 ine kadar ordaymış bende cumartesine aldım haftaya 12. günüm oluyoo..
aynı gün olsaydı görüşürüdük..
oh sefan olsun tatlım ailenle beraberdin demek..iyiyim canım çok şükür.
çanakkaledeydim bende 1 hafta oldu geleli ailemin yanındaydım.
O yüzden hiç soramadımda seni topiğede giremedim pek.
Ahh kıyamam bebekim senin bu misafir serüvenin bitmedi gitti.
Allah misafirsizde etmesin tabiki ama sen birde çalışıyosunda zor oluyordur senin için.
Hayıtı bitirmişiniz bitanem çaylarda bitmek üzereymiş hadi bakalım 2. Kürede başlıycaksınız şifa olur inşallah.
Hoplayan zıplayan heeeeHadi inşallah bitanem benim.
Amanınnn her yer farklı şeyler söylemiş tatlım eeee şimdi hangisine inanalım yaaaa.
Nasıl sonuçlar bukadar farklılık gösterebiliyo anlamıyorum.
Hımmm istanbuldaydı değilmi bu merkez daha öncede duymuştum çok iyi inceliyorlarmış diye inşallah bir sürrüüü sperm bulunur tatlım.
Canım benimmmm gelirsem muhakkak seni görmeye gelicem seni görmeden gidermiyim.
Tatile geldiğimizde gelememiştim yanına sebebini anlatmıştım inşallah bu sefer buluşuruz.
Sağol bitanem inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
valla kuzum veren de allah sonuçta umutsuz olmamak lazım.
Yaptırın bakalım testinizi bakarsın çıkış olur
Biz de yaptırıcaz kaan hocaya gitmeden inşallah çıkar da şu adama gitmeyiz artıkkkkkkk
zaten ankaraya gidersek spermiogram için kızdığım ne varsa söylicem
umrumda değil inan ki bibi okadar zor durumda bıraktı ki....
Benim eltim de hamile kaldı dün onlarla görüştük durmadan bebek muhabbeti oluyor
eve geldim ağladım ağladım
eşim çok üzüldü
bu günler de geçer inşallah
iyiyim canım çok şükür.
çanakkaledeydim bende 1 hafta oldu geleli ailemin yanındaydım.
O yüzden hiç soramadımda seni topiğede giremedim pek.
Ahh kıyamam bebekim senin bu misafir serüvenin bitmedi gitti.
Allah misafirsizde etmesin tabiki ama sen birde çalışıyosunda zor oluyordur senin için.
Hayıtı bitirmişiniz bitanem çaylarda bitmek üzereymiş hadi bakalım 2. Kürede başlıycaksınız şifa olur inşallah.
Hoplayan zıplayan heeeeHadi inşallah bitanem benim.
Amanınnn her yer farklı şeyler söylemiş tatlım eeee şimdi hangisine inanalım yaaaa.
Nasıl sonuçlar bukadar farklılık gösterebiliyo anlamıyorum.
Hımmm istanbuldaydı değilmi bu merkez daha öncede duymuştum çok iyi inceliyorlarmış diye inşallah bir sürrüüü sperm bulunur tatlım.
Canım benimmmm gelirsem muhakkak seni görmeye gelicem seni görmeden gidermiyim.
Tatile geldiğimizde gelememiştim yanına sebebini anlatmıştım inşallah bu sefer buluşuruz.
Sağol bitanem inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
valla kuzum veren de allah sonuçta umutsuz olmamak lazım.
Yaptırın bakalım testinizi bakarsın çıkış olur
Biz de yaptırıcaz kaan hocaya gitmeden inşallah çıkar da şu adama gitmeyiz artıkkkkkkk
zaten ankaraya gidersek spermiogram için kızdığım ne varsa söylicem
umrumda değil inan ki bibi okadar zor durumda bıraktı ki....
Benim eltim de hamile kaldı dün onlarla görüştük durmadan bebek muhabbeti oluyor
eve geldim ağladım ağladım
eşim çok üzüldü
bu günler de geçer inşallah
aslında ben adetin 3 günü muayene olmak istedim.ama dolu sanırım 4 ekime verdi..hormon testlerini sakaryada yaptırıp getireceğim artık kısmetse.. evt çok iyi olurdu görüşmek tanışmak isterdim seninle :) 12. günü beklemek için bir nedenin varmı?test mi yaptıracaksın canım..
Canım cumartesi hem eşim evde olucak ben onunla beraber gitmek istiyorum,hem bende tamamen temizlenmiş olucam 12. günü yumurtlama günü filan oluyo geçen aylrdada giddiğimdede genelde 12. gününe denk getiriyodumm..ondan yani...test filan yaptırmıycam cnm ulun hoca tekrar bi muayene edip son durumu görmek istiyo.bide bakalım bundan sonra neler yapıcağız nasıl bi yol izleyeceğiz onunla ilgili konuşucak sanırımm..senin 4 ekimde kaçıncı günün olucak pekii.[/QU
benm adetin 7 .günü oluyor.. aslında bugun merkezle görüşünce biraz kafam karıştı.2 ayrı hemşireyle görüştüm.ilk görüştüğüm kişiye durumu anlattım..vede bugun adetin 1. günü dedim.ben 3. gününe randevu istedim hormon testi yaptırmak için.. oda doktorlarımız ilk görüştüğü hastayı adetli muayene etmiyor dedi..çok garip geldi bu durum. bende o zaman gereken hormon testlerinin ismini verin ben burada yaptırıp getireyim zaman kaybı olmasın dedim..sonra biraz bekletip farklı birine bağladı.. görüştüğüm kişidee adetli iken gelebilirsiniz dedi :) 2 ekim yada 4 ekime randevu verebilirm dedi.. ilk görüştüğüm kişi sanırım tecrübesizdi.. :)
Canım cumartesi hem eşim evde olucak ben onunla beraber gitmek istiyorum,hem bende tamamen temizlenmiş olucam 12. günü yumurtlama günü filan oluyo geçen aylrdada giddiğimdede genelde 12. gününe denk getiriyodumm..ondan yani...test filan yaptırmıycam cnm ulun hoca tekrar bi muayene edip son durumu görmek istiyo.bide bakalım bundan sonra neler yapıcağız nasıl bi yol izleyeceğiz onunla ilgili konuşucak sanırımm..senin 4 ekimde kaçıncı günün olucak pekii.
sağol bir tanem inşallah Rabbim u aşamalara getirdi beni devamınında hayırla gelmesini ve bebişime kavuşmamı nasip etsin
daha bir kaç ay önce gitmiştim doktor çok iyi sende hiç sorun görünmüyor akine yumurtaların çok hatta tüpbebek aşamsında sana fazla ilaç kullanmamıza gerek kalmıyacak demişti.eşimde sorun vardı birde bende sorun olmaması çok iyi demişti doktor.rapor almak için süleymaniyeye gittim gerçi doktor 5 saniye bile bakmadı.sonra hemşireye kan tahlili yaptırsın yumurta rezervine bakılsın dedi. beni çapaya gönderdiler özel bir tahlilmiş parayla yaptırdık devlet karşılamıyormuş.haftaya sonucu çıkacak inşallah bende de sorun çıkmaz sıkıntılarım bana yetiyor brde bu dertle uğraşmak istemiyorum.ama eşimi bugün çok iyi anladım insanın kendinde sorun olunca gerçekten morali çok bozuk oluyormuş.Rabbim eşlerimize sabır ve şifa versin.haklısın canım yumurtalar kaliteli olsun sperm çıksın eşimde bebiş olmaması için sebepler ortadan kalksın inşallah bundan sonra bebeğim olsun diye daha fazla mücadele edicem.benim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?