Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kızlarrrrr saat geç olmuşşşşşşşşş ben yatayımmmmmmmm
uzun zamandır bu saate kalmamıştımmmm
öpüyorummmmmmmmmm
iyi gecelerrrrrrrr...

iyi geceler tatlım bende çıkıyorum.
gözler kapanmaya başladı.
bende öpüyorum tatlım

AŞBEBEK CANIM BENDE ÇIKIYORUM İYİ GECELER

merhaba canım evet "DEMİR DİKENİ 90 KAPSÜL 34.00 TL" şişenin üzerinde tribulus yazıyor...
canım gncnin ürünü olduğu için bence başka yerden alma gelir bikaç güne...
biz hep gncden aldık...

merhaba bahar canim iyisindir insaalah
bu tribulusu bende almak istiyorumda esim bir turlu alamk istemiyor hormonlari yukseltir diye korkuyor
hormonlarin uzerinde etkisi varmi , yukseltirmi fsh ve testeronu , bilgin varmi bu konuda

canim basit bir operasyondu mikrotese degildi bizim oldugumuz..tesemi tesa mi ne bilmiyorum hangisi ama , m tese degildi...testisin 6 farkli yerinden parca aliyolar ..onu inceliyolar ..buna ne deniliyorsa artik bilmiyorumm...evet bizim dr muz terbiyesiz oyle seyler onerince sok olmustuk bizde ...zaten yikildik sperm yok diye birde ne donasyonu, ne kardes donasyonu...ins tedavilerimizden olumlu sonuclar aliriz hepimiz Allahin izniyle...

Arkadaşlar artık uyuyamıyorum hecandan 30'una çok az kaldıııı lütfen dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim benimledir

Son düzenleme:

İkisi de evde artık gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin onlara sağlık ve afiyet versin

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

Cumanız Mübarek olsun allah Dualrınızı kabul etsin inşallah.
Tez zamanda muradlarınızı versin inşallah.
Uzun zamndır yazmıyorum. ama hep aklımdasınız. Dualrımda hep sizler varsınız.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

günaydın herkezee :) arkadaşlar2 aydır adet düzensizliğim vardı..ilaç kullanmak isteniyordum.. bu ay adetime 2 gün kala sabah akşam aç karnına civanperçemini çay yapıp sadece 2 gün içtimmm.. vede tam günümdee yani bugun adet oldumm..adet olduğum için hiç bu kadar sevinmemiştim..

bu arada ulun beyden 4 ekime randevu aldım..

Ne güzel cnmm iyi geldi demekki çivan perçemi.
bende 6 ekime aldım randevu ulun bey olmuycak diye duymuştum aradım merkezi ayın 18 ine kadar ordaymış bende cumartesine aldım haftaya 12. günüm oluyoo..
aynı gün olsaydı görüşürüdük..

aslında ben adetin 3 günü muayene olmak istedim.ama dolu sanırım 4 ekime verdi..hormon testlerini sakaryada yaptırıp getireceğim artık kısmetse.. evt çok iyi olurdu görüşmek tanışmak isterdim seninle :) 12. günü beklemek için bir nedenin varmı?test mi yaptıracaksın canım..

oh sefan olsun tatlım ailenle beraberdin demek..
Evt tatil merkezinde aileden çevreden uzak olunca misafirinde bitmiyor tatlım bu son kabileydi şimdilik yok gibi artık
şimdide arkadaşlarımızı ve geçiktirdiğimiz dostlarımızı sırayla yemeğe alıcaz bakalım dünya telaşesi hiç bitmiyor işte
evt cnm çaylar bizim çoktu sizin 8 taneydi galiba bizim 16 taneydi
haftada 2 adet içiyor bakalım eşim
cnm antalyada da memorial hastanesi var ben burayla görüştüm birde burdaki memoriale gidelim dedik
inşlh cnm yaaa şu spermleri bir görsek hayırlısı ile şu okunan selalar hürmetine:26:
Evt cnm biliyorum ama bu sefer mutlaka haber bekliyorum
seni topikte görmekte ayrı bi sevinç veriyor bana kendini özletme

cnm benim görümcemde 3 aylık hamile sürekli muhabbet elinin bri karnında biri belinde fazlaca hamilelik tavırları sergiliyor 3 aylık eltim var oda biran önce hamiş olmak için hemen dr lara gitmiş bebek istiyor oda bende öyle bekliyorum işte aslında yazacak çok şeyde varda kıyısından bende geçeyim dedim allahım bizleride kimselere özendirmesin bizimde kucağımızı doldursun inşlh
düşmanımda olsa kimseyede aratmasın bunu yaşamayanlar anlamıyor....

cnm masal1981 in yasinlerini bende okudum
masalcığım inan çok üzüldüm cnm dünü sevinçle beklemiştik mesajını alınca şok oldum bende büyük hayal kırıklığına uğradım
hakkınızda hayırlısı olsun inşlh
henüz vakti değilmiş olacak inşlh cnm bi gün mutlaka bizlerde anne olacağız inşlhhh

Canım cumartesi hem eşim evde olucak ben onunla beraber gitmek istiyorum,hem bende tamamen temizlenmiş olucam 12. günü yumurtlama günü filan oluyo geçen aylrdada giddiğimdede genelde 12. gününe denk getiriyodumm..ondan yani...test filan yaptırmıycam cnm ulun hoca tekrar bi muayene edip son durumu görmek istiyo.bide bakalım bundan sonra neler yapıcağız nasıl bi yol izleyeceğiz onunla ilgili konuşucak sanırımm..senin 4 ekimde kaçıncı günün olucak pekii.

Son düzenleme:

benm adetin 7 .günü oluyor.. aslında bugun merkezle görüşünce biraz kafam karıştı.2 ayrı hemşireyle görüştüm.ilk görüştüğüm kişiye durumu anlattım..vede bugun adetin 1. günü dedim.ben 3. gününe randevu istedim hormon testi yaptırmak için.. oda doktorlarımız ilk görüştüğü hastayı adetli muayene etmiyor dedi..çok garip geldi bu durum. bende o zaman gereken hormon testlerinin ismini verin ben burada yaptırıp getireyim zaman kaybı olmasın dedim..sonra biraz bekletip farklı birine bağladı.. görüştüğüm kişidee adetli iken gelebilirsiniz dedi :) 2 ekim yada 4 ekime randevu verebilirm dedi.. ilk görüştüğüm kişi sanırım tecrübesizdi.. :)

canım merhaba, yazını görünce bildilklerimi en azından paylaşayım istedim, belki işine yarar diye düşündüm, ben şuan tedavideyim 5.günüm, nisandan beri her ay muayeneye gidiyordum, ilk kist çıktı doğum kontrol hapı kullandım, ikinci ay tatile denk geldi, üçücü ay rezerv sorunu var dedi çünkü solda hiç folikül yoktu sağda da 3 tane vardı, moralim çok bozulmuştu cumku biz de eşimde sorun varken bir de bende cıkması cok kotu oldu dıye dusunduk, doktor bana Q10 antiooksidan ve biosteron verdi, ben de internetten araştırdım amh testi yaptırdım sonucum 1,4 çıktı, 0,1 çıkanlar var normal yolla hamile kalan, 0,1 e menopoz diyorlar, doktor bana değer düşük ama yerlerde değil dedi, yani çok sorun değil, hani senin değerlerin de 1 ve üzeri çıkarsa çok sorun olacağını sanmıyorum inşallah öyle olur ama bizlerde yani kadınlarda ilaçla yumurta elde etme şansı cok yuksekmıs erkeklerde de tam tersiymiş, tedavi başlangıcımda 6 folikül vardı simdi 8 olmuş sanırım yüksek doz kullanıyorlar, şimdilik böyle inşallah işine yarar ve sonucun da güzel gelir canım....

allah bu güzel mübarek günün hürmetine dilediklerimize kavuştursun

hayırlar ihsan eylesin

gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlısını nasip eylesin amiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…