Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zamn kırkyılda bir yakaladım seni ceavp vermeden gittin aşkolsun yani..:gitme:
anam kız onasıl öz öyle ne bilim ben durmadım ya aslında baktım sadece ben vardım birde 2 misafir yazıyordu bende çıktım bak şimdi utandımhadi kırılma :1hug:
selam selvacigim tek sen varsin galiba nasilsin canim
selam bacılar benim kırmızılar hala yok aslında bugün yada yarın normal vaktinde olsaydım mtese günümüz olucaktı gelgör ben hala olmadım
bugün koçiş yurt dışına çıktı iş için annemlede altlı üstlü oturuz ve ilk defa kendi evinin ne oldugunu anladım Allah korusun koçişe bişey olsa demek ki halim harap akşam ezanı okunuyordu anneme çıktım abimlerde orda yengemle karşılaştım hoşgeldin dedim sonra namaz kıldım bu arada yemek masasını kuruyo kadeşim annem de benden bişey istemiş çocuk kapıya vuruyo düşünün yengem benim orda oldugumu içerde namaz kıldıgımı söylemiyor bende çıktım anne urdayım dedim şaşırdı sen ne zaman geldin falan oldu ben iniyordum aşagı bıcak alıcam anneme vericem şöyle bi gelde yemek yiyelim dedi yok dedim siz yiyin annem de gel falan etti böyle işte mırmır dedi yani öyle ciddi ciddi degil zira abim beni pek sevmez napalım ama içime oturdu bende şimdi hazırlanıp sahile köfte yemeye gitneyi düşünüyorum
slm canım yeni gördüm mesajını kusura bakma...iyiyim şükür sende ne var ne yok uzun süredir göremiyorum seni buralarda...