• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
az önce bi sınavdan geçtim. 1.5 yıldır bebek isteyen, 20 gün önce eşinin azosperm olduğunu öğrenen, bebek sahibi olmayı, anne olma özlemi ile yanan biriyim. ben bu duyguları yaşarken iş arkadaşım bebeğinin ultrason fotoğrafını getirdi gösteriyo bana anlatıyo heyecanlı heyecanlı ben ne diyeceğimi bilemedim düğümlendim kaldım ( eşimin azosperm olduğunu bilmiyo) . o kadar zorki gözyaşlarımı tutmaya çalışıyorum. bunlar birer sınav işte biliyorum ama engel olamıyorum gözyaşlarıma ...biliyorum burda herkes benim gibi.. paylaşmak istedim duygularımı .. allah hepimize nasip etsin anneliği dualarımızı eksik etmeyelim biliyorum ben yolun çok başındayım ama üzülüyorum işte elimde değil..

hayırlı cumalar bacılar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
emine bacım napalım bunları bizlerde yaşıyoruz hele şimdi daha yeni ögrendin zaman biraz gecsin ozaman dahada çok takıyor insan kafaya

hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun. allah dualarınızı kabul etsin,.

kızlar merhaba umarım hepınız ıyısınızdır !!! ben arada okuyorum Allah hepınıze ınsallah 2-3 er cocuk nasıp etsın....

selam kizlar
ben dünden beri çok kötüyüm
dün sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim agladim isyandan
dün doktorla görüstük esimi ameliyat edecekler testis biyopsisi olacak sperm var mi yok mu o zaman ortaya çikacak.
Ben korkuyorum doktorlar emin olamiyorlar tikaniklik olup olmadigina
bu bizim son umudumuz insallah bulunur korkuyorum bütün ümitlerim gider diye
esim subatta olmaya karar verdi 3 ay'a kadar kendini toparlar vitamin ilaci verdi doktor
ben o güne kadar ölürüm

selam kizlar
ben dünden beri çok kötüyüm
dün sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim agladim isyandan
dün doktorla görüstük esimi ameliyat edecekler testis biyopsisi olacak sperm var mi yok mu o zaman ortaya çikacak.
Ben korkuyorum doktorlar emin olamiyorlar tikaniklik olup olmadigina
bu bizim son umudumuz insallah bulunur korkuyorum bütün ümitlerim gider diye
esim subatta olmaya karar verdi 3 ay'a kadar kendini toparlar vitamin ilaci verdi doktor
ben o güne kadar ölürüm
canım benin üzme kendini belkide ameliyatla bir sürü sperm çıkacak ve bugünlere gülerek bakacaksın.biran önce ögrenip rahatlaman daha iyi canım...

Sagol belgincim
su an hiç birsey bilemiyorum
ne olacak bilmiyorum
3 ay sonra ögrenicez
çok zor insan ister istemez aklindan geçiriyor birde sperm bulunmazsa biz hiçbir zaman çocuk sahibi olamicaz

canım benim dogru diyosun bende öyleyim acaba ikinci tesede gelişmişler bulunurmu anne olurmuyum diye ama sende üzülme inşallah bulunacak arkadaşım...

insallah bulunur herkeste bulunurda kurtuluruz bu dertten
bu sorun beni çok ipratti yordu artik dayanamaz hale geldim
her ay bir doktora gitmekten biktim

canım bende mide hastası oldum bu dertden zaten allahım hepimizi kurtarsın en kısa zamanda bitsin...

espoir_fr bacım isyan etme evet haklısın sürkli acaba olucakmı sorusu hiç olmama korkusu bizleri yiyip bitiriyor ama napalmı gelen Allahtan sanki eşlerimiz böyle olmak istermiydi sabır bacım sabır belginin dediği gibi budert bizleride dert sahibi yaptı bak bende migren ve ülser oluştu kendine dikkat et sende böyle olma inşallah bulunucak bak önce inan ben ilk tüpde hiç inanmıyordum sanki bulamıcakmış gibi geliyordu nitekimde öyle oldu inanç çok önemli boşver düşünme olmazsa naparım deme olucak diye düşün hayırlısıyla inşallah unutma ansanın düşünceleri bile dua yerine gecebiliyor bazen

insallah bulunur herkeste bulunurda kurtuluruz bu dertten
bu sorun beni çok ipratti yordu artik dayanamaz hale geldim
her ay bir doktora gitmekten biktim

canim sizin butun tahlilleriniz raporlariniz temiz cikti bence tesede birsuru sperm cikacak
sen hic uzulme,bol bol dua et,ne gusel tahlilleriniz gusel tedavi sansiniz var
ins bulunacak rabbimin izniyle:emir_bebek:

espoir_fr bacım isyan etme evet haklısın sürkli acaba olucakmı sorusu hiç olmama korkusu bizleri yiyip bitiriyor ama napalmı gelen Allahtan sanki eşlerimiz böyle olmak istermiydi sabır bacım sabır belginin dediği gibi budert bizleride dert sahibi yaptı bak bende migren ve ülser oluştu kendine dikkat et sende böyle olma inşallah bulunucak bak önce inan ben ilk tüpde hiç inanmıyordum sanki bulamıcakmış gibi geliyordu nitekimde öyle oldu inanç çok önemli boşver düşünme olmazsa naparım deme olucak diye düşün hayırlısıyla inşallah unutma ansanın düşünceleri bile dua yerine gecebiliyor bazen
zamancım ülser için içtiğin bi ilaç varmı canım bana adını yazarmısın belki iyi gelir...

sagolun arkadaslariniz
insallah hepimizde bulunur
benimde anlamadigim nokta hersey normal çikti fakat en son klomeni kullandik ve oda FSH degerini yükseltince fransadaki doktoru yanilti FSH'in çok yüksek oldugunu söyledi üretimde sorun olabilecegini söyledi. Tabii bizde söyleyemedik esimin klomen içtigini o yüzden esim son verdi klomen'e. Kaan aydos'a yazdik tekrar normalla dönmesi için nasil düsürecegimizi sordum.
Sizce normal'a döner mi esimin FSH degeri ameliyatta kadar. Ameliyat 3 ay sonra olacak subat ortasina kadar. O zamana kadar doktor esime vitamin ilaci yazdi ki sperm varsa testisde en iyi kalitede olmasi için. Bende buna ek keçi boynuzu yapiyorum esime birde ari sütü, pollen ve çiçek bali içerikli ampul aldik birde türkiye'den sepe natural'dan tribulus terrestris almistik onuda kullanmaya basladi esim.
Bu son 3 ay ellimizden gelenini yapicaz ëllimizden gelenini yapicaz gerisini Allah bilir.

benıde aranıza alırmısınız:çok üzgünüm: hıc bırımız burda olmak ıstemıyoruz ama malesef burdayız ınsallah en kısa zamanda bırbırımıze destek vererek ve allahın ıznıyle bu zor gunlerı atlatırız allah hepımızın yardımcısı olsun

Hosgeldin aramizda istemezdik buraya gelmeni ama ellimizde olmayan birsey
sizin sorun neydi ?
kendinden bahseder misin ?

Back
X