Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım akşam okuldan canım arkadaşlarım süpriz yapıp bize geldiler.
çıkmak zorunda kaldım.
flzask ve bahar zannedersem sedanın tesbihlerini halletmişler.
Allah razı olsun flzask ve baharım.

zannedersem 70 bin tamamlanmış.
tekrardan yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun .iyki varsınız.
şimdi de mercana başlayalım.
katılım oldukça çok. hepinizden Allah razı olsun.
ben bir liste yaptım.akşama kadar bekleyeyim. katılmak isteyeni ekleyeyim.
70 bini paylaşalım.

mercanın tesbih listesi

meral
flzask
esma
mavimenekşe
tülay
pıtırcık
cicek00
cemrem
mercan
vck
bahar
pembe
askbebek
umut99
naz34
birumut
mercan

arkadaşlar katılmak isteyenler akşama kadar haber versin.
sayıyı paylaşalım.
daha düzenli olur hem.
sayı önemli en azından fazla okumamış oluruz...
şimdi okuldayım geçmişi fazla okuyamadım.
umarım hepiniz iyisinizdir akşamdan beri.
hepinizi öpüyorum......

Ben de katılırım ama fazla okuyamam.çalıştığım için vaktim olmuyor.bir önceki sayıda belliydi zaten az okuyabildim.5 kişilik bir oda da çalışıyorum.gelen giden eksik olmuyor.O yüzden ben 1000 tane alayım eğer sorun olmazsa olur mu.

çıkmak zorunda kaldım.
Flzask ve bahar zannedersem sedanın tesbihlerini halletmişler.

Zannedersem 70 bin tamamlanmış.
Tekrardan yardımlarınızdan dolayı allah razı olsun .iyki varsınız.
Katılım oldukça çok. Hepinizden allah razı olsun.
Ben bir liste yaptım.akşama kadar bekleyeyim. Katılmak isteyeni ekleyeyim.
70 bini paylaşalım.

Mercanın tesbih listesi

meral
flzask
esma
mavimenekşe
tülay
pıtırcık
cicek00
cemrem
mercan
vck
bahar
pembe
askbebek
umut99
naz34
birumut
mercan

Sayıyı paylaşalım.
Daha düzenli olur hem.
Sayı önemli en azından fazla okumamış oluruz...
Umarım hepiniz iyisinizdir akşamdan beri.
Hepinizi öpüyorum......

canım bende katılmak istiyorum bu arada yasin'imi okudum allah sana en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Biz henüz tedaviye başlamadık. Sadece eşim için doktor bu ilacı önerdi ve sonrasında olumlu konuştu. şu an için doğal yolla deniyoruz.
eşimin sperm sayısı iyi (64 milyon), hızı orta (%15 hareketli), fakat morfolojisi düşük (%1). Doktorumuz öncelikle doğal yolla denememizi önerdi.
Bakalım olmazsa aşılama deneyeceğiz.

Siz tüp bebek deniyorsunuz sanırım ve döllenme olmuş, çok sevindim. İnşallah bir an önce bebeğini karnında hissedersin, o güzel duyguyu tadarsın :)
Sizin değerleriniz nasıldı? Bu kararı verirken nasıl bir yol izlediniz? Ben biraz tecrübesiz olduğum için paylaşırsan sevinirim.

anlıyorum cnm evet sayınız ıyı ama onemlı olan kalitesi cnm hersey ona bağlı.oyuzden ilacı kullansın derim bıraz eşim o ilaçtan dolayı kilo aldı sanki çünkü gıda takviyesiymiş.zaten internete felan yazdıgında onunla ılgılı bısey cıkmıyor yanii :)) sizin aşılama tıtar inşlh.bizim tüp bebek cnm sperm sayımız cok düşüktü 2mılyondu ilacı kullandık 8 mılyon olmus ama morfolojısı bıraz bozuk oyuzden ınlhs döllenenler bana tutunurlar cnm valla bnm gıttıgım merkezı burda okuyup arastırdım acıkcası burdakı arkadslarında etkısı cok.cunku izmitte oturuyorum tedavi için istbula gidip gelıyoruz.merkezımden cok memnunum bu yuzden katlanıyorum bütün yollara. :)) bugün sabah aradılar dün 1 tane döllenmıstı bugün 2 tane daha döllenmiş cok sevındım vallaa :)) inşlh güzel olucak hersey cnm allh yardımcımız olsun... :))

kızlarrrr bu sabah aradılar bugun 2 tanesi daha döllenmişşş yumoşların çok mutlu oldum.artık 3 tane oldular :))))) hepinizi seviyorum destekleriniz için teşkler

günaydın arkadaslar ben 1750 tane ya bedi(c) yi çektim allahım seda ecrin arkadasımızın yardımcısı olsun

kızlarrrr bu sabah aradılar bugun 2 tanesi daha döllenmişşş yumoşların çok mutlu oldum.artık 3 tane oldular :))))) hepinizi seviyorum destekleriniz için teşkler

Süperrrrrrrrrrr bi haber tatlımm:46::46::46::46::46:
bak üzüldüm ama senin yumuoşlar atağa geçtiiiiiiiii.:1::1::1::1::1:.
canım olduktan sonra bir taneciklede olurrrrr üzülmeeeeeeeeee o yüzdennn:34::34::34::34:
ne zaman transfer olucak bellimi pekiiiiiii:16::16::16::16::16:

Süperrrrrrrrrrr bi haber tatlımm:46::46::46::46::46:
bak üzüldüm ama senin yumuoşlar atağa geçtiiiiiiiii.:1::1::1::1::1:.
canım olduktan sonra bir taneciklede olurrrrr üzülmeeeeeeeeee o yüzdennn:34::34::34::34:
ne zaman transfer olucak bellimi pekiiiiiii:16::16::16::16::16:

evt cnm süperrr :)) aynen atağa geçtiler haklısın katılıyorum zaten 1 tane koyucaklar oda inşlh tutar.ya perşembe yada cumartesi olabılırmıs cnm. eger yarın olursa sabahtan beni arayıp bugün gelenız gerekıyor felanmı diyecekler cnm :)

evt cnm süperrr :)) aynen atağa geçtiler haklısın katılıyorum zaten 1 tane koyucaklar oda inşlh tutar.ya perşembe yada cumartesi olabılırmıs cnm. eger yarın olursa sabahtan beni arayıp bugün gelenız gerekıyor felanmı diyecekler cnm :)

Evt cnm eğer yarın olursa sabahtan arıyolarr gelin diye...genelde saat 1 veya 2 de oluyo transferler.benim 1 de olmuştu..
inşallah tutar cnmm inan rahat olmak lazım çok takılmamak lazımm transfer sonrasıda belirtilere filan .ama olmuyo bazen..
inşallah sen rahat bi 12 gün geçirirsin.ben inan bi daha deneme yapabilirsemm rahat olmaya çalışıcamm..:1::1::1:

Evt cnm eğer yarın olursa sabahtan arıyolarr gelin diye...genelde saat 1 veya 2 de oluyo transferler.benim 1 de olmuştu..
inşallah tutar cnmm inan rahat olmak lazım çok takılmamak lazımm transfer sonrasıda belirtilere filan .ama olmuyo bazen..
inşallah sen rahat bi 12 gün geçirirsin.ben inan bi daha deneme yapabilirsemm rahat olmaya çalışıcamm..:1::1::1:

evet cnm dogru soyluyosun rahat olmaya calısıyorum cok takmıorum ama sadece ufak bı üzüntü yasadım sankı baska döllenmeyecekmiş gb.çok şükür bnmkiler arkadan geliyorlar :)) transfer sonrasında neler oluyomus soyle bakıyımmmm :)))

evet cnm dogru soyluyosun rahat olmaya calısıyorum cok takmıorum ama sadece ufak bı üzüntü yasadım sankı baska döllenmeyecekmiş gb.çok şükür bnmkiler arkadan geliyorlar :)) transfer sonrasında neler oluyomus soyle bakıyımmmm :)))

Canım transfer sonrası neler yapmamn gerektiğini hemşireler anlatyıo uzun uzun zaten..ama sen benim gibi bi kaç gün geçtikten sonra sürekli belirti arama
derimm..tuttumu tutmadımı diyeeee:1::1::1::1::1:
çok kk da takılma ..başka şeylerle ilgilen......evde birisi olucakmı yanındaaa:34:

Canım transfer sonrası neler yapmamn gerektiğini hemşireler anlatyıo uzun uzun zaten..ama sen benim gibi bi kaç gün geçtikten sonra sürekli belirti arama
çok kk da takılma ..başka şeylerle ilgilen......evde birisi olucakmı yanındaaa:34:

yanımda derken kayınvalidemle altüst oturuyoruz yani hergün beraberiz.yok takılmam oyle düşüncelere ama içten insan merak eder. ilk günler cok dıkkat ederım zaten ama sona yaklastıkca insanın merakı artarr. :))

günaydın kızlar bugün uyuyakalmışım:9::9::9:
bugün süper gün geçirelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52:
pıtırcık bende katılıyorum mercanın duasınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne güzel yaaaaaaaaa:52::52::52:
bakkkkkkkk mucizen çoğalmaya başlamışşşş:46:
hadi darısı transfere inşşşşşşşşşş:49:

canım aksamki yasin listemize ben katılamıyacam regli olacam galiba .oturdugum yerde de pek kimseyi tanımıyorum canım hastalıgım bitince listeye devam etsem olurmu okuyamadıgım arkadaşlardan simdiden özür diliyorum yüce mevlam gönlünüzdeki dualarınızı kabul eder insallah

anlıyorum cnm evet sayınız ıyı ama onemlı olan kalitesi cnm hersey ona bağlı.oyuzden ilacı kullansın derim bıraz eşim o ilaçtan dolayı kilo aldı sanki çünkü gıda takviyesiymiş.zaten internete felan yazdıgında onunla ılgılı bısey cıkmıyor yanii :)) sizin aşılama tıtar inşlh.bizim tüp bebek cnm sperm sayımız cok düşüktü 2mılyondu ilacı kullandık 8 mılyon olmus ama morfolojısı bıraz bozuk oyuzden ınlhs döllenenler bana tutunurlar cnm valla bnm gıttıgım merkezı burda okuyup arastırdım acıkcası burdakı arkadslarında etkısı cok.cunku izmitte oturuyorum tedavi için istbula gidip gelıyoruz.merkezımden cok memnunum bu yuzden katlanıyorum bütün yollara. :)) bugün sabah aradılar dün 1 tane döllenmıstı bugün 2 tane daha döllenmiş cok sevındım vallaa :)) inşlh güzel olucak hersey cnm allh yardımcımız olsun... :))

evet aynen oyle internette ilaçla ilgili hiçbir şey bulamadım. bir tek senin buradaki yazın cıktı. o ndenle özellikle ilacı sana danışmak istedim. sayıyı arttırmış sizde etkisi olmuş demek ki.
bu arada 2 yeni yumurtan hayırlı olsun. izmit-istanbul yine çok uzak değil şanslısın. daha uzun yollardan gelenler de var sanırım. sen hangi merkeze gidiyorsun? memnun oldğun için sormak istedim merak ettim.

öncelikle arkadaşlar hayırlı günler hepinize yüce mevlam tüm dileklerinizi kabul eder insallah
arkadaslar benim rengli günlerim 28 günde bir olur ama bu ay oturup kalktıkca hep sancılarım var bögrümde dün cok az bir iki damla kanamam oldu bu gün tekrardan normala döndü ama ara ara sancılarım var bu normalmi eşim azolu yani hiç sperm yok bizde bide adet günümden öce sivilcerim cıkardı bu ay onlarda cıkmadı yüzümde hergangi bi hastalıgın belirtisi olabilirmi ne olur cevap lütfen

yanımda derken kayınvalidemle altüst oturuyoruz yani hergün beraberiz.yok takılmam oyle düşüncelere ama içten insan merak eder. ilk günler cok dıkkat ederım zaten ama sona yaklastıkca insanın merakı artarr. :))

özlem41
caım hayırlı olsum mevlam insallah bayrama bebek müjdesiyle girmeyi nasip eder insallah transferine kadar hepsi döllenir insallah:) rabbim saglıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eder insallah.

çıkmak zorunda kaldım.
flzask ve bahar zannedersem sedanın tesbihlerini halletmişler.

zannedersem 70 bin tamamlanmış.
tekrardan yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun .iyki varsınız.
katılım oldukça çok. hepinizden Allah razı olsun.
ben bir liste yaptım.akşama kadar bekleyeyim. katılmak isteyeni ekleyeyim.
70 bini paylaşalım.

mercanın tesbih listesi

meral
flzask
esma
mavimenekşe
tülay
pıtırcık
cicek00
cemrem
mercan
vck
bahar
pembe
askbebek
umut99
naz34
birumut
mercan

sayıyı paylaşalım.
daha düzenli olur hem.
sayı önemli en azından fazla okumamış oluruz...
umarım hepiniz iyisinizdir akşamdan beri.
hepinizi öpüyorum......

canım bende katılmak istterim ama hastayken cekebiliyormuyuz cekmeye baslayacagımız zaman abdest almamız lazım her seferinde yani kısaca anlatırsan sevinirim nasıl yapacagız rabbim arkadasımıza tez zamanda sifasını versin ve tez zamanda iyi haberler almayı nasip etsin

ben Mercan kardeşimiz için 1000 adet Ya Bedi okudum.Rabbim Kabül Etsin İnşallah.Rabbim hayırlısı ile bebeklerini kucağına almak nasip etsin.Ben okudukça yazarım

günaydın kızlar bugün uyuyakalmışım:9::9::9:
bugün süper gün geçirelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52:
pıtırcık bende katılıyorum mercanın duasınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne güzel yaaaaaaaaa:52::52::52:
bakkkkkkkk mucizen çoğalmaya başlamışşşş:46:
hadi darısı transfere inşşşşşşşşşş:49:

evet cnmmmmmm :))))) inşallahhhhh hep dua ediyorumm

özlem41
caım hayırlı olsum mevlam insallah bayrama bebek müjdesiyle girmeyi nasip eder insallah transferine kadar hepsi döllenir insallah:) rabbim saglıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eder insallah.

aminnnnnn kaderrcim inşlh cnm bayramım bayram olsun istiyorummm inşlh döllenirle arkadsım saglıklı sıhhatli olsun başka bişey istemem zaten önce sağlıkk :)))

Back
X