• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet aynen oyle internette ilaçla ilgili hiçbir şey bulamadım. bir tek senin buradaki yazın cıktı. o ndenle özellikle ilacı sana danışmak istedim. sayıyı arttırmış sizde etkisi olmuş demek ki.
bu arada 2 yeni yumurtan hayırlı olsun. izmit-istanbul yine çok uzak değil şanslısın. daha uzun yollardan gelenler de var sanırım. sen hangi merkeze gidiyorsun? memnun oldğun için sormak istedim merak ettim.

evet cnm kullanın belki etkisi olurda doğal yolla hamiş kalırsın. :)) evet yol sorunum yok çok şükür rahat gidip geliyorum allhtan uzaktan gelen arkdslara allh yardım etsin. ben kadıköy-koşuyolu umut tüp bebek merkezine gidiyorum. memnunum cnm.sen nerde oturuyorsun..yaşın kaç :))

benim tedavi serüvenim tekrar başladı hadi hayırlısı...bugün lucrin le uzun prtokol tedavi şekline başladım hastayım öksürüyorum sorun olurmu falan desemde sorun değil diyip başlattılar benimde beklemeye gücüm fazla yoktu açıkcası ama bekle deselerdi yine beklicekdim mecburiyetten,öğleden sonrada enfeksiyon hastalıklarına randevüm var inş. şu hastalığı atlatırım en kısa zmnda...bakalım bu ay kaç yumurtam olucak ??????

benim tedavi serüvenim tekrar başladı hadi hayırlısı...bugün lucrin le uzun prtokol tedavi şekline başladım hastayım öksürüyorum sorun olurmu falan desemde sorun değil diyip başlattılar benimde beklemeye gücüm fazla yoktu açıkcası ama bekle deselerdi yine beklicekdim mecburiyetten,öğleden sonrada enfeksiyon hastalıklarına randevüm var inş. şu hastalığı atlatırım en kısa zmnda...bakalım bu ay kaç yumurtam olucak ??????

Hadi hayırlı olsun cnm tedavin :46::46::46::46:
kaliteli bol yumoşların olsun inşallahhhhhhhhhh:16::16::16::16::16:
sonradaaaaa göbüşün dolsunnnnnnnnn kızzzzzz:49::54::54:
hastalığında geçer cnm o zamana daha zaman varr düzelirsinn inş.

cnm hayırlı olsun tedavin akşam okumuştum 1 tn döllenmişin vardı bugün 2side atağa geçmiş oh ne güzel inş. herşey olumlu ve güzel gelişir tranfer oldunuda görür, bebeğine kavuşursun inş...buarada sende kocaelilisin anladım kadarıyla ben ve selin31de kocaeliliyiz ;))

Hadi hayırlı olsun cnm tedavin :46::46::46::46:
kaliteli bol yumoşların olsun inşallahhhhhhhhhh:16::16::16::16::16:
sonradaaaaa göbüşün dolsunnnnnnnnn kızzzzzz:49::54::54:
hastalığında geçer cnm o zamana daha zaman varr düzelirsinn inş.

kız sen burdamısın ne zmn geldin ;)))
sağol cnm inş. bu sefer şeytanın bacağını kırarız :1::1:
dra sordum ağrı kesici hariç ilaç kullanabilirsin dedi bende randevüm varken bugün gidip en etkilisinden bişiler yazdırıcam doktora öksürük için yok hayyattta geçmez biliyorum..

cnm hayırlı olsun tedavin akşam okumuştum 1 tn döllenmişin vardı bugün 2side atağa geçmiş oh ne güzel inş. herşey olumlu ve güzel gelişir tranfer oldunuda görür, bebeğine kavuşursun inş...buarada sende kocaelilisin anladım kadarıyla ben ve selin31de kocaeliliyiz ;))

saol bitanemmmm evet dün 1di. bugün 2 olmuşlar :)))))) inşlh cnm olumlu gider herşeyy ve bende bebişime kavuşurum..ben izmitte oturuyorum evet evlendğim için buralıyım.ailem ankarada.sen kocaelindemi oturuyorsunn?? senınde tedavin hayırlı uğurlu ve sonu bebişli olur inşlh cnm yaa allh hepımızın yardımcısı olsun.. merak etme rahatszlıgında gecer inşlh :)

kız sen burdamısın ne zmn geldin ;)))
sağol cnm inş. bu sefer şeytanın bacağını kırarız :1::1:
dra sordum ağrı kesici hariç ilaç kullanabilirsin dedi bende randevüm varken bugün gidip en etkilisinden bişiler yazdırıcam doktora öksürük için yok hayyattta geçmez biliyorum..

Hissetttim senin geldiğini geldim hemen kızzzzzz:1::1:
kırıcaksınız cnmmmmmm inş.bu sefer daha iyi olurr herşeyyyyyyyyy
bakalım doktorun verdikleriyle düzelirsinnn..
doktor öyle dediyseeeeeee..

saol bitanemmmm evet dün 1di. bugün 2 olmuşlar :)))))) inşlh cnm olumlu gider herşeyy ve bende bebişime kavuşurum..ben izmitte oturuyorum evet evlendğim için buralıyım.ailem ankarada.sen kocaelindemi oturuyorsunn?? senınde tedavin hayırlı uğurlu ve sonu bebişli olur inşlh cnm yaa allh hepımızın yardımcısı olsun.. merak etme rahatszlıgında gecer inşlh :)

kavuşursun inş. bebeğine..bende evlendiğim için kocaelindeyim cnm ailem başka yerde ;)) kocaelinde oturuyorum hatta selin31le buluştuk arada görüşüyoruz ilerde belki seninlede görüşürüz yakınsak,anlaşırsak hehehhe ;))
beni öksürük tuttumu bırakmıyor bu öksürük için 2 ay ilaç tedavisi kullanmıştım geçen yıl reflüye bağlı olmuştu o zmn bakalım bu sefer ne dicekler inş. atlatırım...senin sonuçlar bayrama açıklanır hadi hayırlısı bende transfer olduğum günü görürsem şayet bayramda sonuç bekleme aşamasında olurum heralde :18::18:

Hissetttim senin geldiğini geldim hemen kızzzzzz:1::1:
kırıcaksınız cnmmmmmm inş.bu sefer daha iyi olurr herşeyyyyyyyyy
bakalım doktorun verdikleriyle düzelirsinnn..
doktor öyle dediyseeeeeee..

valla bu sefer daha iyi olur diyemiyorum nedense hasta hasta :(( ah ah bi yumurtladımı görsem bide döllendiklerini görsem ;))))

hastaneye bi gidişim var kat kat giyindim dahada üşütmiyim diye...neyse eve geldim radar gibi komşularıma yakalandım nerden gelion sorguları başladı hastayım ya randevü almaya gittim falan başladım ek yalanlara bide demezmi bu sıcakda pişmedinmi kat kat giymişsin dedi bende napem öksürüom dedim gözü elimdeki poşette ne var die ilaçlar dosyalar vs var ya merak...:20::20::20::20:

kavuşursun inş. bebeğine..bende evlendiğim için kocaelindeyim cnm ailem başka yerde ;)) kocaelinde oturuyorum hatta selin31le buluştuk arada görüşüyoruz ilerde belki seninlede görüşürüz yakınsak,anlaşırsak hehehhe ;))
beni öksürük tuttumu bırakmıyor bu öksürük için 2 ay ilaç tedavisi kullanmıştım geçen yıl reflüye bağlı olmuştu o zmn bakalım bu sefer ne dicekler inş. atlatırım...senin sonuçlar bayrama açıklanır hadi hayırlısı bende transfer olduğum günü görürsem şayet bayramda sonuç bekleme aşamasında olurum heralde :18::18:

geçmiş olsun canım yaa inşlh düzelir..hımm ne güzel inşlh grsz tabiki :)) kocaelinin neresinde oturuyorsunn ben sekaparka yakınım :))) selin neresinde? bnm sonuclar ya bayramdan 1 gun önce yada bayramın ilk gunu felan olucak transfere bağlı bakalım bu arada transfer gününüde sayıyormuyuz 12 olacak sekilde.

geçmiş olsun canım yaa inşlh düzelir..hımm ne güzel inşlh grsz tabiki :)) kocaelinin neresinde oturuyorsunn ben sekaparka yakınım :))) selin neresinde? bnm sonuclar ya bayramdan 1 gun önce yada bayramın ilk gunu felan olucak transfere bağlı bakalım bu arada transfer gününüde sayıyormuyuz 12 olacak sekilde.

hım ok cnm bnm özelden msjım yok henüzz :)))))

özlem41 cnm özeline bak msj yazdım..;)
görüşürüüz kızlar ben biraz evi toplıyım, daha hastaneye gidicem..

Kızlarrr eşinin fshı 30 dan yukarı olup iğne tedavisi olan var mı ovitrelle prengly falan kullanan oldu mu ve sonuç nasıl benim için önemli lütfen cevaplarsanız çok sevinirim

Kızlarrr eşinin fshı 30 dan yukarı olup iğne tedavisi olan var mı ovitrelle prengly falan kullanan oldu mu ve sonuç nasıl benim için önemli lütfen cevaplarsanız çok sevinirim

canım görenler var canım aksam yazarlar büyük ihtimalle cvp iyi sonuçları cok okudum gecmiş yazılarda rabbim şifanızı versin

prof. dr. halim hattat mış İstanbulda hastanesi varmış faydalı olur mu acaba bizlere?

Back
X