Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar cvp lütfen bilgisi olan yokmuuuuuuuuuuuuuuu

cnm benim canım arkadaşlarım için sabah ezanından sonra okurum okudu yazabilirsin inşallah kuzucuklarımıza şifa olacak

valla iyim sen ne yapan kız hayat eşimden imaret senin ki

aynen cnm bende öle sen bayağdır yoksun ii oldu ara sıra gel kız yoksa çalışıyonmu
ama ben biraz farklı şeyler yaptım bunca dışardan orta okulu bitirdim şimdi liseye yazıldım ingilizce kursuna gittim
yani bebiş dışımnda herşeylere el atar oldum
eşim terbuluss kullanıyo sadece başka bişey yapmıyoruz dualardan başka
senin eşin nasıl ilaç falaan kullanıyomu

olsun canım ama artık feci şekilde korkmaya basladım adamı düzelterim derken sıra bana geldi galiba:)

yok cnm hemen kötü düşünme bilgisi olan sana yarın yazar baktın yarında böle oldu
kadın doğuma git muayne ol anlat cnm sende rahat edersin keşkeeee olsan ayyyyy nerde dimi

görümcem bize bir ebe agarladı bize macun gibi ilaç yapıyor eşim onu yiyor biraz zor yiyor ama işte euro fertil de bayram dan sonra tüp bebek deneyecez bakalım hayırlısı

görümcem bize bir ebe agarladı bize macun gibi ilaç yapıyor eşim onu yiyor biraz zor yiyor ama işte euro fertil de bayram dan sonra tüp bebek deneyecez bakalım hayırlısı

cnm tüp bebek derken sizde sperm çıktı mı
yoksa eşin ameliyat olup çıkarsa mı tüp bebek yapılacak:26:
inş eşlerimizin kullandığı her ne varsa sağlık ve bol bol sperm e dönüşsün

canımm nerde tedavi oluyorsunuz hangi şehir ?
eşine nasıl bir karışım yediriyorsun detaylı yazarmısın bize çokk ihtiyacımız var
sizde çıkış var mı?

bendee konyadayım eurofertil geçmişimde var dilek incesu ve Ahmet şalvarlı doktorlarımız
yaa birbirimize yardımcı olalım aynı şehirdeyiz olurmuuu cnm
bak ne güzel sana denk geldim

cnm tüp bebek derken sizde sperm çıktı mı
yoksa eşin ameliyat olup çıkarsa mı tüp bebek yapılacak:26:
inş eşlerimizin kullandığı her ne varsa sağlık ve bol bol sperm e dönüşsün

amin amin daha olmadı olacak bakalım inşlh sperm bol bol çıkar sizin de inşlh çıkar hepimiz hamile oluruz

amin amin daha olmadı olacak bakalım inşlh sperm bol bol çıkar sizin de inşlh çıkar hepimiz hamile oluruz

inş cnm bol bol çıksın da bu sefer hepimiz hamiş yazalım sırayla
bu topik azolu hamişler topiği olsun inşşşşşşşşşşş
ara ara gir lütfen bak dualara katılabilrsen katıl ii olur
hiç giremessen bile gelişmeleri yaz çık merakta bırakma kız bizi

bendee konyadayım eurofertil geçmişimde var dilek incesu ve Ahmet şalvarlı doktorlarımız
yaa birbirimize yardımcı olalım aynı şehirdeyiz olurmuuu cnm
bak ne güzel sana denk geldim

bende konyadayım canım dilek incesu bize hepen gelin ameliyat olun dedi biz de bayramdan sonra dedik eşim azosperm senin durumunuz ne

ayyy canım benim inşlh yazarım olsun da yazayım tatlım

kızlar ben çıkıyorum a.e.o
hepinizeeeeeeeeee ii uykularr rüyamızda bebeklerimize sarılıp onları koklayalımmmmmmm

bende konyadayım canım dilek incesu bize hepen gelin ameliyat olun dedi biz de bayramdan sonra dedik eşim azosperm senin durumunuz ne

canımm bizde aynı yollardan geçtik hemen tese olmayın sakın dilek hanım iyidir ama
şimdi topikte yeni durumlar var mesela istanbulda Celalettin peru diye bir doktor var onda tedavi olanların hepsinin normal oldan çocuğu olmuş
sizde ilaç tedavisi uygulamadan sakın tese olmayın
biz olduk bin pişmanım arkada maddi manevi yıprandığımız kaldı eşimde bende çok yıprandık kendimizi toparlıyamadık
canım yaşın kaç ne tedavi uyguladınız bilmiyorum am a sakın hemen tese olmayın eurofertilde devlette karşılamıyor
size çok masraflı olur teseye harcıyacağın parayı ialçlara ver
ben çokkk sıkıntı çektim tüp bebek çokk zor bir süreç inş sizde normal yoldan çıkış olur

maşşallah cnm ingilizce kursunadamı gittin sen ) kız bende bi kursa gitmek istiyorum ama gidemiyorum her ay tedaviye başlama umuduyla geçtiği için elim kolum bağlı kaldım aman dışarı çıkıp soğuk almıyım hasta olurum tedavim yarım kalır aman hamile kalırsam kurs yarım kalır derken evde kaldım ) en son komşumla platese yazılmaya karar verdim son anda kızım kendine gel tedaviye başlıcan gidip plateste kol bacakmı aşcan nasıl olcak bu iş dedim yine evde kaldım anlıcağın bu yılda bebek öncelğim seneyede ya nasip...

canım seni aramak istiyorum arayabilirmiyim musaitmisin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…