Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baban bizim için araştırmış istanbul da bir doktorla görüşmüş orada mı iyi olurtüp bebek diye bize dilek doktoru söylediler o en iyi doktorlardan biri bir ebe söyledi bunları bizim gibileri dogal yoldan iyileştiriyormuş 3 kg kestane ballı 1kg keçiboynuzu pekmezi 200gr çakşır kökü 20gr zencefil 20gr tarcın 25gr arı poleni 1 su bardagı hurma cekırdegi tozu 15gr karanfil tozu 20gr tereotu tohumu 15gr salgam tohumu 15gr havuc tohumu 15gr turp tohumu 1 şişe susam yagı 1.5 s bardag nar eksisi bunları karıstır sabah aç karnına akam ac karnına 1 yemek kasıgı ye

saol canım Allah razı olsun
inş şifa olur kocana bebek için neler çekiyoruz inş şifa olur ve bebişini kucağına alırsın
sen nerde oturuyorsun cnm ?

saol canım Allah razı olsun
inş şifa olur kocana bebek için neler çekiyoruz inş şifa olur ve bebişini kucağına alırsın
sen nerde oturuyorsun cnm ?

eşim 30 yaşında bende 20 yaşimdayım 2 senedir beri evliyiz yaka meramda oturuyoruz siz nerde oturuyorsunuz sizin durum ne

eşim 30 yaşında bende 20 yaşimdayım 2 senedir beri evliyiz yaka meramda oturuyoruz siz nerde oturuyorsunuz sizin durum ne

ben 23 eşim 33 yaşında biz fatih ışıklarda oturuyoruz cnm
biz 3 yıllık evliyiz
yaşlarımız yakın inş birbirimize destek oluruz ben sana tüp bebek için yardım ederim ben 1 kere negatif denemem oldu
biz mtese olduk eşimde haraketsiz sperm bulundu sonra iğne tedavisi ama sonuç sıfır şimdide ilaç tedavisi uyguluyoruz
hayırlısı inş faydası olur ama çok zor bir süreç

canım benim saol ya nerelisiniz

canım ben bitirdim ya BEDİ yi.

okudum yasinlerimi de .ALLAH okuduğumuz yasinlerin ve tespihlerin hürmetine evltlarınızı size bağışlasın İNŞALAHHHHHHHHHHHHHH.

akören liym tatlım

ilerde tanışırız belki birbirimize destek oluruz bu konuda eşine başka ne kullandırıyorsun.
etrafımda herkesin çocuğu oldu içim kan ağlıyor Allahım yardım etsin bize bizde bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.
ben eşime bitkisellerden kullandırıyorum saraçoğlunun kürünü aldık onları kullanıyoruz işte inş şifa verir..

tanısırız canım burusuruz birbirimize destek oluruz canm benden sonra evlenen arkadaşlarım var hepsinin kucakların da bir bebek var ya yiyor ama bakalım şifasını buluruz inşlh

tanısırız canım burusuruz birbirimize destek oluruz canm benden sonra evlenen arkadaşlarım var hepsinin kucakların da bir bebek var ya yiyor ama bakalım şifasını buluruz inşlh

tamam canım bence güzel olur yaşlarımızda yakın anlaşırız
iyi geceler tatlım
inş şifa Allahtan hakkımızda hayırlısı :)

selam canlarım..
iki hemşerim burda
betülözlük hoşgeldin nasılsın.
tedaviye başlıyormuşun hayırlı olsun inşaallah.
esma sen nasılsın canım.

selam canlarım..
iki hemşerim burda
betülözlük hoşgeldin nasılsın.
tedaviye başlıyormuşun hayırlı olsun inşaallah.
esma sen nasılsın canım.

as canım
iyiyim cnm sen nasılsın neler yapıyorsun
evet hemşerilerin kaynattı ben çokk sevindim inş birbirimize destek olcaz
konyada tek değilim..
cnm sen tedaviye başladınmı?

kızlar cvp lütfen bilgisi olan yokmuuuuuuuuuuuuuuu

Canım benimde böyle oldu iki gündür. Daha bugün sökülmeye başladı artık azıcık azıcık kan geliyor bakalım. Bu sefer hiç bi yerim ağrımadan sivilceler çıkmadan adet oldum bende şaşırdım. Kahverengi akıntı enfeksiyon kapıldığında gelir genelde. Daha önce bu sebeple gitmiştim. o zaman kist de çıkmıştı ama adetimle birlikte atmıştım hemen .Adetin bittiğinde bi doktora git istersen. Benimde bitince bi görüneyim diyorum. İptal tüp bebek denmesinden sonra gel demişlerdi aslında ama oraya bi daha ayak basmaya cesaret edemedim. Burda bir jinokoloğa gidicem bakalım bişi varmı.

Bende önceleri böyle olduğunda hamilemiyim acaba diye pek umutlanıyodum ama bu sefer hiç öle olmadı. Umudum mu azalıyor anlamıyorum ki. Ama belkide sen hamişsindir yaaa ne güzel olurrrrr :)

as canım
iyiyim cnm sen nasılsın neler yapıyorsun
evet hemşerilerin kaynattı ben çokk sevindim inş birbirimize destek olcaz
konyada tek değilim..
cnm sen tedaviye başladınmı?

şükür iyiyim
sevindim. tanışın iyi olur.
biz başlamadık yaa.
dr mail attım.eşime gel bi bakalım diyor.
ist yakın biryer sanki.
temmuz sonu gitmişti.
hayırlısı bakalım inş kavuşurum bebeğime .

senin eşin iğne vurunuyor mu? bıraktımı?

Son düzenleme:

Allah iyilik versin cnm
tanışalım tabi bizi bizden başka kim anlar derdimize ortak olalım
cnm eşinde çıkış vardı inş bebişin doğal yoldan gelir
sana sürpriz yapar
bitkisel kullanıyormusunuz cnm
antalyadaydın sen galiba niye ist hangi doktora tedavi oluyorsunuz.?

amin canım inş.
antalyada gitmediğimiz dr kalmamıştır herhalde
ben 12yıllıl evliyim.
ist memorial tüpbebek oraya gidiyoruz.
daha önce bir denemem oldu orda ama negatif.
oranın dr murad başar.
yeni gelmiş.
ballın içine bazı baharatlar koyuyorum.arada yiyor.
başka birşey kullamıyoruz
iğne yapıyor haftada bir
senin eşin iğneyi bıraktımı.?
inşaallah senin de bir mucize bebeğin olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…