merhaba arkadaşlar.. 1 haftadır girmedim okuyacak ne çok şey birikmiş.. arkadaşımızın birinin transferi olmuş rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder umarım.
bana gelince geçen hafta muyane olamdım.. bugun ulun beyle görüştüm.muayene oldum.. 4. deneme olacağı için kanda pıhtılaşma testi ve historoskopi istedi..muayene sırasında rahimde yappışıklık olmasından şüphelendi.kasım başında narkoz verilerek histereskopi yapacak.. kasım adeti itibariyleede tedavi maratonu başlayacak kısmetse..
aynı zamanda eşimin son testinde 3-4 sperm çıkışı olmuştu.. kasımda gitiğimizde yeniden örnek verecek eşim sperm dondurulacak..sonradan bulamayabiliriz garanti altına alalım dedi ulun bey.. kısmet olursa 2 embriyo transfer edilecekmiş. ayrıca şunu öğrendim embryoscope teknolojisi türküyede sadece 2 merkezde yapılıyormuş..bunlardan biri umut tüpbebek merkezi. bunu duyunca bir kez daha doğru seçim yaptığıma kanaat getirdim.. özellikle bizim için ımcı önemliydii oda merkezde paket dahilinde yapılıyormuş..
bu arada ulun beye histereskopi yaptıran varmı aranızda biraz bilgi verirseniz sevinirim canlarım .. bugun başlamak üzeredee 4 çeşit ilaç yazdı..ilaçlarım :ace plus selenyum,
folbiol,zinco c,glukofen.. tedavi süresince kullanmam gerekecek sanırım..
arkadaslar transferim oldu ben geldimmmmm inşlh bana tutunur bebişimmmmm :)))))
canım inşallah herşey yolunda gider ve sen de 4. ve son tedavine başlarsın.
hadi geçmiş olsun canım
artık bebişin seninle hee ne güzel
Allah ayırmasın sizi :)
Hayırlı olsun tatlımm artık bebişin göbüşünde
güzel bi 12 gün geçirirsin inşallah cnmmm
sonrada hamiş haberlrini verirsin Allahın izniyle
iyi bak kendine dinlennnnn fazlada takılma netteee tamammııı..
canım inşallah herşey yolunda gider ve sen de 4. ve son tedavine başlarsın.
hadi geçmiş olsun canım
artık bebişin seninle hee ne güzel
Allah ayırmasın sizi :)
tatlımm rabbim güzel haberler almayı nasip eder umarım.. aldığın güzel haberlere bizleride burada mutlu edersin inşallah..
hayırlı olsun canım Allahım yardımcın olsun inşallah bebişin seni bırakmaz içini ferah tut bol bol istirahat et kafanı başka şeylerle meşgul et canım
saol cnm amınnnn rabbım hepımızın gonlune gore versn. Inşlh 12 gun sonrasında da mutlulugumu paylasırım :)))))
canım benim eşimin fsh yüksek diğerleri normal çakşır otu kullandık ama bie işe yaramadı ballı karışımın tarifini verebilirmisin bide onu deneyelim belki bir ümit onun faydasını görürüz..
canım benim eşiminde fsh yüksek çıkıyor 2 yıldır testojelle 10 lara düşürdük tese de çıkmadı sonra başka bir doktora gittik bahsettiğim iğnelri kullandırıp fsh 70 lere kadar çıkarıp başka bir hormona çarpıp bölüp bişeyler anlattı böyle yapıp çıkış sağladığım hastalr var dedi tam anlatamadım aklımda kalan bu kusura bakma sonra kendi doktorumuza gittik o fsh ın asla yükseltilmemesi gerekir diyor zaten bizimki yüksek şimdi bu iğneler fsh yüksek olan için mi düşük olan için mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?