Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah herşey yolunda gider ve sen de 4. ve son tedavine başlarsın.
arkadaslar transferim oldu ben geldimmmmm inşlh bana tutunur bebişimmmmm :)))))

hadi geçmiş olsun canım
artık bebişin seninle hee ne güzel
Allah ayırmasın sizi :)

arkadaslar transferim oldu ben geldimmmmm inşlh bana tutunur bebişimmmmm :)))))

Hayırlı olsun tatlımm artık bebişin göbüşünde
güzel bi 12 gün geçirirsin inşallah cnmmm
sonrada hamiş haberlrini verirsin Allahın izniyle
iyi bak kendine dinlennnnn fazlada takılma netteee tamammııı..

saol cnm bnmmmmm ınşlh benımle olur bana tutunur cnm tek embriyo çünküü inşlh 12 sonucumda güzel olurda size böyle neşeli neşeli yazarım 23 ekim test tarihimm :))

Pitircik canim ben 4200 tane ya bedi okudum.mercan canim allah bebeklerini sana bagislasin

canım ben 2200 tane ya bedi cektim arkadaşımız için.
mercan canim allah bebeklerini sana bagislasin

Canım yeni listeye hep'i yazabilirsinnnnnnn
okuyabilicekmişşşşşş....

hayırlı olsun canım Allahım yardımcın olsun inşallah bebişin seni bırakmaz içini ferah tut bol bol istirahat et kafanı başka şeylerle meşgul et canım

saol cnm amınnnn rabbım hepımızın gonlune gore versn. inşlh 12 gun sonrasında da mutlulugumu paylasırım :)))))

pıtırcık canım ben yasin ve ya bedi tesbihimi okudum Allah kabul etsin Rabbim arkadaşlarımın bebeklerine sağlık sıhhat versin

saol cnm amınnnn rabbım hepımızın gonlune gore versn. Inşlh 12 gun sonrasında da mutlulugumu paylasırım :)))))

canı hayırlı olsun bebişini göbişine almışsın inşallah darısı hamiş olmana rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın inşallah

canım benim eşimin fsh yüksek diğerleri normal çakşır otu kullandık ama bie işe yaramadı ballı karışımın tarifini verebilirmisin bide onu deneyelim belki bir ümit onun faydasını görürüz..

canım fsh yüksekse öyle herşeyi kullanma sakın. çünkü bazı karışımlar yüksek fsh yı daha da yükseltiyor.kendi eşimden biliyorum canım.hele keçi boynuzu varsa sakın.Eşimin fsh sı 20 lerdeydi bizde hüseyin ermişin macununu aldık kullandık.bazı arkadaşlarımız kendileri yapıyorlar ama biz ne olur ne olmaz bi hata yapmıyalım diye aradık sipariş ettik.ve macun bittikten sonra fsh testi 30lardaydı.sperm sayısı haleen sıfırdı.geçenlerde ibrahim saraçoğluy la konuştum.fsh nız yüksek sakın harnup bekmezi yani keçi boynuzunu kullanmayın dedi.ya canım bizim yaptığımız yanlışı siz yapmayın tatlım iyice araştırın.

kızlar moralim çok bozuk nolur bi şeyler söleyin bana.eşim dün sperm testini yenilemişti.bugün almış sonucunu.öncekinde oligospermi çıkmıştı.sperm sayısı azdı yani.bizde keçiboynuzu kürü ısırgan çayı muz vs gibi şeyler denedik.sayımız artmış biraz daha çok şükür.ama morfoloji yüzde 0 çıkmış.yani hiç normal sperm yok.bu durumda ne yapabiliriz?tüp bebek de çare olmaz herhalde demi?inanın hiç bi fikrim yok.morfolojisi 0 olup hamile kalan hiç duydunuz mu?bide bu morfoloji bu kadar degişir mi?önceki testte yüzde 11 çıkmıştı.altta açıklama kısmında oligospermi yazıyordu sadece...çok kötü eşimin morali de...
pıtırcık senin yasinini 1 saat içinde bitirmiş olacam.Rabbim muradını versin. mercanın tesbihi de tamam..Rabbim yawrusunu sağ saglim ona bağışlasın

valla doktora sorduk ek olarak esım bazı kurler ıcıyor onlar yukseltmıs olabılırmı dıye doktor aksıne faydası olmustur dedı fakat ıgne haftada ıkıydı tek e dusurdu klomenıde azalttı ılk basta dusuktu esımın fsh doktor nederse onu yapıyoruz canım koyun gıbı acıkcası tam olarak bılmıyorum doktorlada maıl yoluyla gorustugumuz ıcın soruların cvbınıda tam net alamıyoruz

canım ben mercan için 3000 tane ya bedi okudum allah kabul etsin amin
inş bebği şifa bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…