Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm ben senin yasinlerini okudum dün bi karşılıklı müsait olup konuşamadık onun için aramıştım
tez zamanda hamiş olursun inşlh amin...

kızlarr günaydıınnnnnnnnn bu sabah merkezden aradılar 3.embriyom transferim bugün olucakmış bırazdan cıkıyorumm dua edin çooookk heyecanlıyımm aksama gorsz haber edicem sizeeee :))

ay canım ALLAHın izniyle güzel haberlerle gelecen insallah ayy cok sevindim rabbim yardımcın olsun

canım benim 3 aydır adetimde azalma var doktora gittigimde problem yok demişti yunurtaların güzel demişti smear testide temiz cıktı evet cevremdekilerde hamile kalcaksın ondan adetin azalıyo dedi ama benim esimde hiç sperm yok yani hamiligi kafamdan eledim ama insallah dedigin gibi olur hamileyimdir dermişim:) evet canım tekrar bi görünüyüm bi doktora sende git bakalım doktora insallah ikimizde iyi sonuclar alırız:)

yok cnm hemen kötü düşünme bilgisi olan sana yarın yazar baktın yarında böle oldu
kadın doğuma git muayne ol anlat cnm sende rahat edersin keşkeeee olsan ayyyyy nerde dimi

evet haklısın canım ya en dogrusu bu ama ne biliyim artık doktor yüzüde görmek istemiyorum eşimden sonra doktorlar öcü geliyo bana:)

kızlarr günaydıınnnnnnnnn bu sabah merkezden aradılar 3.embriyom transferim bugün olucakmış bırazdan cıkıyorumm dua edin çooookk heyecanlıyımm aksama gorsz haber edicem sizeeee :))

Hadi hayırlı olsun cnm şimdidenn..
12 gün sonra hamiş haberlerinide verirsin böyle inşallahhh
alda gel miniğiniiiiiiii
dualarımız seninle tatlımmm...
tamam cnm sen dinlenmene bak transfer sonrası kendiniyorma , ama arada bizide haberdar et olurmuu

canım benim eşiminde fsh yüksek çıkıyor 2 yıldır testojelle 10 lara düşürdük tese de çıkmadı sonra başka bir doktora gittik bahsettiğim iğnelri kullandırıp fsh 70 lere kadar çıkarıp başka bir hormona çarpıp bölüp bişeyler anlattı böyle yapıp çıkış sağladığım hastalr var dedi tam anlatamadım aklımda kalan bu kusura bakma sonra kendi doktorumuza gittik o fsh ın asla yükseltilmemesi gerekir diyor zaten bizimki yüksek şimdi bu iğneler fsh yüksek olan için mi düşük olan için mi anlamadım

:))) inşlh cnmmm tabiki sizlerede dua ediyorum etmezmıyım :)) inşlh cnm bugünleride görürsün inşlh. geri sayım başladı artık bana son 12 :)))))

ben bile heyecanlandım, son 12 gün geçmek bilmezzz :) iyi haberlerini bekliyoruz. her gün takip edeceğim yine de :)

Hayırlı olsun canım, inşallah bebeğine kavuşursun. Allah gönlüne versin.
havalar serinlemeye başladı. transferden sonra üşütmemeye dikkat et. özellikle ayaklarına.

kalan 1000 adet "ya bedi" yi de okudum.rabbim kabül etsin inşallah.Rabbim Mercan kardeşimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah.

merhaba arkadaşım ben Mercan ve Seda-Ecrin arkadaşlarımızın yasinlerini okudum.allah okuduğumuz yasinlerin hürmetine arkadaşlarımızın bebeklerini sağsalim kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Ayrıca 4200 tane ya bedi yi de çektim bilgin olsun canım.

sizlerle muhabbet etmeyi çok istiyorum ama çok yoğunum fırsatım olmuyo buaralar topiğe girmeye.ilk fırsatta inş.,

allaha emanet olun.

dün akşam yoğun bir kasık ağrısı çektim nete giremedim.
sabah okulda topiğimize bakma fırsatım oldu.öyle duygulandım ve ağladım ki
yüreği kocaman arkadaşlarım birlik olmuş meleklerime dua etmeye başlamış.bir çoğu bitirmiş bile.
çok duygulandım ve hala öyle hassasım ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
şu an ezan okunuyor burada.sizler için yalvarıyorum rabbime.Hepinize sağlıklı salih evlatlar,her anını mutlulukla hatırlayacağınız sıkıntısız hamilelik ve doğumlar nasip etsin.bütün sıkıntılarınızı alsın mevlam.yüreğim sızlayarak dua ediyorum.

işinizden,eşinizden,evinizden zaman çalıp bana dua ettiniz.
ne olur hakkınızı hepiniz helal edin.

pıtırcık canım,ben girip haber veremezsem okudu kabul et.mutlaka şimdi tamamlarım ama nete giremeyebilirim.

Rabbim vesile olanlardan,okuyanlardan,okumak isteyipde okuyamayanlardan herkesten razı olsun.darda kalmayın inşallah.

canım tabikide okuyacağız.buraya birlik ve beraberlik olmak için katıldık zaten.bizlerde senin durumunda olabilirdik.o zaman sende bize okurdun herhalde.ben hakkımı helal ediyorum canım.yeterki senin bebeklerin sağ sağlim doğsun.bizim şimdiki tek temennimiz bu.rabbim bu duygularımı hepimize yaşatsın inşallah allaha emanet ol tatlım.sakın üzülme sen bebeklerine kavuşacaksın.

canım sedaecrin ile mercanın yasinini okudum
Allahım yavrularına şifalar versin sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

cnm ben mercan 2011 ve seda ecrin arkadaşımızın yasinlerini okudum okunan yasinler hürmetine inşlh
bebekleri tez zamanda şifa bulsun sağlıklı sıhatlı kucaklarında olsun inşlh amin...:26:

Son düzenleme:
canım adetin yakın mı?
benim de adetten temizlendikten birkaç gün sonra lekelenmem bir başladı diğer edtime kadar sürdü
ama benim kahverengi değil kırmızıydı
ve doktora gittim kist oluşmuş o yapıyomuş
adetten sonra yeniden muayene edelim adetle atılabilir dedi ve öyle de oldu
korkulcak bişey yok canım kist varsa eğer adetinle atılır büyük ihtimal
en iyisi dr.a muayene olman tabi.
hadi hayırlı olsun canım
inşallah bebeğin daima seninle olur.

canım benim ne güzel dualar etmişsin öyle
Allah razı olsun
tabi ki dua edicez birbirimize hem de canı gönülden,
acınıza ortak olarak.
Allahım tez zamanda sizi bu sıkıntılardan kurtarsın inşallah.

merhaba arkadaşlar.. 1 haftadır girmedim okuyacak ne çok şey birikmiş.. arkadaşımızın birinin transferi olmuş rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder umarım.

bana gelince geçen hafta muyane olamdım.. bugun ulun beyle görüştüm.muayene oldum.. 4. deneme olacağı için kanda pıhtılaşma testi ve historoskopi istedi..muayene sırasında rahimde yappışıklık olmasından şüphelendi.kasım başında narkoz verilerek histereskopi yapacak.. kasım adeti itibariyleede tedavi maratonu başlayacak kısmetse..

aynı zamanda eşimin son testinde 3-4 sperm çıkışı olmuştu.. kasımda gitiğimizde yeniden örnek verecek eşim sperm dondurulacak..sonradan bulamayabiliriz garanti altına alalım dedi ulun bey.. kısmet olursa 2 embriyo transfer edilecekmiş. ayrıca şunu öğrendim embryoscope teknolojisi türküyede sadece 2 merkezde yapılıyormuş..bunlardan biri umut tüpbebek merkezi. bunu duyunca bir kez daha doğru seçim yaptığıma kanaat getirdim.. özellikle bizim için ımcı önemliydii oda merkezde paket dahilinde yapılıyormuş..

bu arada ulun beye histereskopi yaptıran varmı aranızda biraz bilgi verirseniz sevinirim canlarım .. bugun başlamak üzeredee 4 çeşit ilaç yazdı..ilaçlarım :ace plus selenyum,
folbiol,zinco c,glukofen.. tedavi süresince kullanmam gerekecek sanırım..

Hayırlı olsun canım, inşallah bebeğine kavuşursun. Allah gönlüne versin.
havalar serinlemeye başladı. transferden sonra üşütmemeye dikkat et. özellikle ayaklarına.

saol tatlımmm inşlh kavusurumm evet dıkkat edıyorum hemen gıyındım uzunları :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…