kızlarr günaydıınnnnnnnnn bu sabah merkezden aradılar 3.embriyom transferim bugün olucakmış bırazdan cıkıyorumm dua edin çooookk heyecanlıyımm aksama gorsz haber edicem sizeeee :))
Canım benimde böyle oldu iki gündür. Daha bugün sökülmeye başladı artık azıcık azıcık kan geliyor bakalım. Bu sefer hiç bi yerim ağrımadan sivilceler çıkmadan adet oldum bende şaşırdım. Kahverengi akıntı enfeksiyon kapıldığında gelir genelde. Daha önce bu sebeple gitmiştim. o zaman kist de çıkmıştı ama adetimle birlikte atmıştım hemen .Adetin bittiğinde bi doktora git istersen. Benimde bitince bi görüneyim diyorum. İptal tüp bebek denmesinden sonra gel demişlerdi aslında ama oraya bi daha ayak basmaya cesaret edemedim. Burda bir jinokoloğa gidicem bakalım bişi varmı.
Bende önceleri böyle olduğunda hamilemiyim acaba diye pek umutlanıyodum ama bu sefer hiç öle olmadı. Umudum mu azalıyor anlamıyorum ki. Ama belkide sen hamişsindir yaaa ne güzel olurrrrr :)
yok cnm hemen kötü düşünme bilgisi olan sana yarın yazar baktın yarında böle oldu
kadın doğuma git muayne ol anlat cnm sende rahat edersin keşkeeeeolsan ayyyyy nerde dimi
kızlarr günaydıınnnnnnnnn bu sabah merkezden aradılar 3.embriyom transferim bugün olucakmış bırazdan cıkıyorumm dua edin çooookk heyecanlıyımm aksama gorsz haber edicem sizeeee :))
canım bızım son tahlılde 34 du 4 ay once yaptırmıstık sımdı ne alemde bılmıyoruz dahada yaptırmadık moralımız bozulmasın dıye ayın 16 sında tekrar yaptırcaz ovıtrelle klomen terrabulus terterıs ve arada bıtkısel kurler ıcıyor esım
:))) inşlh cnmmm tabiki sizlerede dua ediyorum etmezmıyım :)) inşlh cnm bugünleride görürsün inşlh. geri sayım başladı artık bana son 12 :)))))
dün akşam yoğun bir kasık ağrısı çektim nete giremedim.
sabah okulda topiğimize bakma fırsatım oldu.öyle duygulandım ve ağladım ki
yüreği kocaman arkadaşlarım birlik olmuş meleklerime dua etmeye başlamış.bir çoğu bitirmiş bile.
çok duygulandım ve hala öyle hassasım ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
şu an ezan okunuyor burada.sizler için yalvarıyorum rabbime.Hepinize sağlıklı salih evlatlar,her anını mutlulukla hatırlayacağınız sıkıntısız hamilelik ve doğumlar nasip etsin.bütün sıkıntılarınızı alsın mevlam.yüreğim sızlayarak dua ediyorum.
işinizden,eşinizden,evinizden zaman çalıp bana dua ettiniz.
ne olur hakkınızı hepiniz helal edin.
pıtırcık canım,ben girip haber veremezsem okudu kabul et.mutlaka şimdi tamamlarım ama nete giremeyebilirim.
Rabbim vesile olanlardan,okuyanlardan,okumak isteyipde okuyamayanlardan herkesten razı olsun.darda kalmayın inşallah.
canım adetin yakın mı?arkadaslar ben bişey soracam simdi benden dün aksam 2 damla kan geldi sonra beyaz akıntı simdi ise kahverengi bir akıntı hala dogru düzgün adet olmadım bu bir hastalıgın belirtisimi kist falan olabilirmi arkadaşlar korkmaya basladım
hadi hayırlı olsun canımkızlarr günaydıınnnnnnnnn bu sabah merkezden aradılar 3.embriyom transferim bugün olucakmış bırazdan cıkıyorumm dua edin çooookk heyecanlıyımm aksama gorsz haber edicem sizeeee :))
dün akşam yoğun bir kasık ağrısı çektim nete giremedim.
sabah okulda topiğimize bakma fırsatım oldu.öyle duygulandım ve ağladım ki
yüreği kocaman arkadaşlarım birlik olmuş meleklerime dua etmeye başlamış.bir çoğu bitirmiş bile.
çok duygulandım ve hala öyle hassasım ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
şu an ezan okunuyor burada.sizler için yalvarıyorum rabbime.Hepinize sağlıklı salih evlatlar,her anını mutlulukla hatırlayacağınız sıkıntısız hamilelik ve doğumlar nasip etsin.bütün sıkıntılarınızı alsın mevlam.yüreğim sızlayarak dua ediyorum.
işinizden,eşinizden,evinizden zaman çalıp bana dua ettiniz.
ne olur hakkınızı hepiniz helal edin.
pıtırcık canım,ben girip haber veremezsem okudu kabul et.mutlaka şimdi tamamlarım ama nete giremeyebilirim.
Rabbim vesile olanlardan,okuyanlardan,okumak isteyipde okuyamayanlardan herkesten razı olsun.darda kalmayın inşallah.
Hayırlı olsun canım, inşallah bebeğine kavuşursun. Allah gönlüne versin.
havalar serinlemeye başladı. transferden sonra üşütmemeye dikkat et. özellikle ayaklarına.
hayırlısıyla ozml41 arkadaşımızın da bebeği annesine tutunur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?