- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
bende dünü öyle geçirmiştim canım
bigün dinlenme günü bi gün temizlik günü oluyor hafta sonu benim için...
aman tatlım ne olacak yaparsın yarın evdesin nasıl olsa...
demek çok mu sıkıldın sen kıyamam
zaman diye bir arkadaş vardı o diyordu bahar aylarında topik coşuyor. kışa doğru bir durgunluk oluyor diye.
canım biz tüp bebek raporu aldığımız hastanede genetik testlerimizi (kromozom ve pıhtılaşma testlerini) yaptırmıştık...
bende pıhtılaşma riski düşük olan bi mutasyon çıktı...
genetik drları pıhtılaşmayı önleyici iğneye gerek yok folik asit yeterli demişlerdi...
ama ulun hoca işi sıkı tutmak adına iğneyide vermişti transferden sonra hergün yaptım gebelik oluşsaydı 9 ay yapacaktım...
onun için seninde yaptırman iyi olmuş bi risk varsa öncesinde öğrenmiş olacaksınız...
ama keşke daha önceden yaptırsaydın 500 tlden kurtulurdunuz...
canım umudum yok falan yazmışsın sakın böyle düşünme...
inanç çok önemli bence...
sen baştan negatif başlarsan tedaviye olmaz böyle...
iyi olacağına inan sen inş nasip olur bu defa bebişine kavuşman
cnm hakkımız helal olsun inş çarşamba günü miniciğimizden ii haberler gelirdün akşam yoğun bir kasık ağrısı çektim nete giremedim.
sabah okulda topiğimize bakma fırsatım oldu.öyle duygulandım ve ağladım ki
yüreği kocaman arkadaşlarım birlik olmuş meleklerime dua etmeye başlamış.bir çoğu bitirmiş bile.
çok duygulandım ve hala öyle hassasım ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
şu an ezan okunuyor burada.sizler için yalvarıyorum rabbime.Hepinize sağlıklı salih evlatlar,her anını mutlulukla hatırlayacağınız sıkıntısız hamilelik ve doğumlar nasip etsin.bütün sıkıntılarınızı alsın mevlam.yüreğim sızlayarak dua ediyorum.
işinizden,eşinizden,evinizden zaman çalıp bana dua ettiniz.
ne olur hakkınızı hepiniz helal edin.
pıtırcık canım,ben girip haber veremezsem okudu kabul et.mutlaka şimdi tamamlarım ama nete giremeyebilirim.
Rabbim vesile olanlardan,okuyanlardan,okumak isteyipde okuyamayanlardan herkesten razı olsun.darda kalmayın inşallah.
cnm tedavi sürecin ii olsun lolay geçsin inşkızlar ben adetin 21. günü lucrinle uzun protokole başladım yani çarşamba günü başladım ve bugün cumartesi ben adet oldum lucrin normalde adeti geciktirirmiş benimki hemen geldi yine kısa protokol olucak galiba daha önceki tedavimdede 4 günlük iğnede yumurtam büyüyüp yumurta yoplama işlemine geçilmişti baya bi kısa sürmüştü tedavim..yine kısa sürcek sanırım. yarın yada diğer gün kontrole gidicem bakalım neler olucak????:18:
ayın 20 sindeAllah razı olsun tatlım ben bu siteyi bulduktan sonra artık daha olgun karşılıyorum olacak şeyleri Evet hepimizin derdi aynı seda arkadaşımıza transfer masasında çok dua ettim ve hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip eder Inşallah bizlere bugün 6. Günum 20 sinde test yapıcam Inşallah Allah yüzümüzü güldürür ne olur dualarınızı eksik etmeyin Allah'a emanet olunolun
Evt cnmm dün dinlendinn bugün temizliğini yaptın ohhhhhhhhh..
canım hem canım istemiyo bişey yapmak ,hemde insan bişeyle uğraşmazsa sıkılıyooooooo ne olcak böyleeeeee
aman gitsinnnnnn şu üstümdekiiiiiiii sıkıntıııııııııı.....
sıkıldımm tabiiiiiiii canımmmmmmmm...
ooooooo bu kışşşşşşş zor geçicekkkkkkkkkkkkk
3 kez denedik ama şimdiye dek eşime ve bana sadece kromozom analizi yapıldı.. y-mikrodelasyon ve pıhtılaşma testinden haberimiz yoktu umutta yaptırdık bizde..tedavi olduğumuz yerden de istenmedi daha önce.. 2005 -2008 de yaptırmıştık tüpbebek denemelirini... umatta yapılan inceleme hiç bir merkezde yapılmadı malesef. o yüzden tahlil ücretleri pahalı olsada merkezden ve doktorlardan memnunuz .
malesef umutlanmak istiyorum ama içimde hiç heycan umutt istek yok.. inşallah her şey güzel olur.
canlar hayırlı akşamalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmm
hala kızları ve abimin eşi gittiler abim ,babam geldi aldılar bende arkalarundan ortalığı
topladım güzel geçti eğlendim çok güzel zamanlardı
bide sağ olsunlar bende boyun fıtığı var diye bayram temizliğimide yaptılar
bana sadece yemek yapmak düştü artık geldim inş sizlerleyim ama bugün yarın kayınvaldemnlerde geliyomuş:26:
hepinizi çokkkkkkk seviyorum kızlar
selam kızlar nasılsınız
selam canım iyiyim şükür sen nasılsın
bende iyiyim canım şükürler olsun yarın opum var heyecanlıyım biraz
hoşbulduk şirinimaman da amannnnnnnnnnnn bidenem gelmiş hoşgelmiş
çok özledik seni tatlımmmmmmm
ohhhh çok güzel geçmiş eğlenmişsin ailenle sefan olsun
saolsunlar negüzel temizliğinide yapmışlar...
iyi olmuş tatlım sürekli nüksediyor rahatsızlığın zaten zorlama kendini...
kayınvaliden geliyormuş gelsin gelsinde sakın bi işini yapayım deme
benimde temizliğimi ailem yaptı boynum çok kötü de geç ne yaparsa yapsın
bende seni çok seviyorum pamuk şekerimmmmmmmmmmmm
geldi çattı gün desene
inş fazla fazla kaliteli yumoşun toplanır...
güzel haberler verirsin bizeeeeee
hoşbulduk şirinim
inan ki bnede özledim ama hiç fırsatım olmadı yeğenim açınca atlıyo hala ben bekım bebek aç bana deyip duruyo
o yüzden açamadım he cnm sağolsunlar ne güzel işim kalmadı
aaaa zaten dicem ne derse desin bak hayatımda ilk defa bi kişi benim evimi temizledi
kusura bakmasın yardımcı alsın ne yapıyım dediğin gibi nüksedip duruyo zaten:26:
sen nasılsın cnm çalışmalara devam mı
evet canım yarın bakalım ne olacak kaç tane yumurta çıkacak benden :I)))))))999
canım iyi etmişsin tabi biz herzaman burdayız ailenle vakit geçirmen iyi olmuş
de tabi tatlım baksın başının çaresine
sen kendine dikkat et sonra acısını çeken sen oluyorsun bitanem...
ben iyiyim canım bi değişiklik yok...
evet çalışmalara devam
negatif tüp bebekten sonra adet gecikebiliyormuş...
ben geçen ay 17 sinde oldum bakalım bu ay nezaman gelicek gecikecek mi :44:
keşke geciksede bebişten olsa sebebi
ahhhh ahhh nerde o günler...
eğer inci tanem bana tutunsaydı yarın 2 aylık olacaktı
kızlar ananasla ilgili bildiğiniz bişey varmı transfer sonrası yenilse iyi diolar siz ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?