iyi akşamlar kızlar...
kızlar ananasla ilgili bildiğiniz bişey varmı transfer sonrası yenilse iyi diolar siz ne önerirsiniz
ah cnm günler ne çabuk oldu dimi 2 ay
olsun cnm bak bi bakmışsın hamişsin
inş o güzel günler gelecek sen çalışmalara devam et inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
den adet olmamışsındırrrrrrrrr
canlar hayırlı akşamalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmm
hala kızları ve abimin eşi gittiler abim ,babam geldi aldılar bende arkalarundan ortalığı
topladım güzel geçti eğlendim çok güzel zamanlardı
bide sağ olsunlar bende boyun fıtığı var diye bayram temizliğimide yaptılar
bana sadece yemek yapmak düştü artık geldim inş sizlerleyim ama bugün yarın kayınvaldemnlerde geliyomuş:26:
hepinizi çokkkkkkk seviyorum kızlar
meralcim inş. yarın kaliteli bol yumurtan bulunur... görünürde kaç folikül var biliyormusun? ya bu ananası yiyen çokda işe yarıomu acaba bence kişiden kişiye değişiyordur faydaları...
iyi akşamlar canım hoşgeldinnnn
neyaptın gittin mi kontrole
negatifi alalı 1 ay oldu canım
sonucu alınca bebiş yaklaşık 1 ay oluyor 1 ayda geçti işte...
insan ister istemez düşünüyor ama elden gelen bişey yok işte nasip değilmiş...
tamam tatlım çalışmalara devam
inş bebişim gelir bian evvel
negatifi alalı 1 ay oldu canım
sonucu alınca bebiş yaklaşık 1 ay oluyor 1 ayda geçti işte...
insan ister istemez düşünüyor ama elden gelen bişey yok işte nasip değilmiş...
tamam tatlım çalışmalara devam
inş bebişim gelir bian evvel
hayal_32 tatlım nasılsınnnnnnnnnnn merak ediyorum seni
iyi akşamlar canım hoşgeldinnnn
neyaptın gittin mi kontrole
Canim iyiyim cok saol sen de iyisindir insallah gelip arada okuyorum ama bu ara pek yazasim gelmedi bilmiyorum biraz korkuyorum galiba bu yuzden de pek keyfim yok carsamba gunu test gunum cuma da adet gunum, turp gibiydim hep sukur ki ne agri ne kanama ne sizi hicbiseyim olmadi, 6.gunden beri de evde hafifhafif islerimi yaptim dayanamadim allahim nasip ettiyse zaten olacaksa olur diyorum yarin da ise basliyorum keske guzel haberler yazabilsem carsamba gunu sonuc ne olursa olsun sukur bugunleri gordum darisi da burda diger arkadaslarima insallah kendimi sansli hissediyorum sonucumu bildiricem sizlere, opuyorum canim....
arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar ben çıkıyorum dua edin bana güzel yumoşlarım olsun
hb cnmyok gitmedim ya, eşim boşver gitme ben uyucam sen sabahın köründe hastaneyemi gitcen bugün hafta sonu millet laf eder kocası yatıo karısı sabahın köründe biyere gitti derler dedi benide çevirtti gitmekten bende adetin 3. günü başlamayı istiodum açıkcası bugün gitsemde başlamazlardı tahminimce bide olumsuz bişey duyucam cnm sıkılcak ondanda korkdum açıkcası yarın sabah hastanedeyim inş. hayırlısıyla herşey yolunda gider....
hb kız yazıom yazılar gitmioooo yaa ...
yok cnm kontrole gitmedim eşim gitme dedi bende kaldım) adetin 3. günü gidip başlıyım bari dedim. bugün ailece gezmeye gittik gölkenarına güzeldi.. sen temizlik yapmışsın...kız arada çalışmalarmı yapıosun duydum bazı taktikler almışsın kızlardan cnm ya sen o taktikleri bilmiomuydun bizim denemediğimiz taktik kalmadı )
çarşamba günü inş. hamiş haberlerini duymak nasip olur hepimize))...inş. bizlerde bu aşamalara gelebiliriz ...AMİN...
Offfffffff yarama tuz bastınnnnnnnn canımmmmmmm
şimdi olsaydıııı bebeişleerimizzzzzz nasılda büyümüşlerdiii
bende bugün hep düşünüyodummmmmm..
yine duygusala bağladımmmmmmm yaaaaaaaa
Canim iyiyim cok saol sen de iyisindir insallah gelip arada okuyorum ama bu ara pek yazasim gelmedi bilmiyorum biraz korkuyorum galiba bu yuzden de pek keyfim yok carsamba gunu test gunum cuma da adet gunum, turp gibiydim hep sukur ki ne agri ne kanama ne sizi hicbiseyim olmadi, 6.gunden beri de evde hafifhafif islerimi yaptim dayanamadim allahim nasip ettiyse zaten olacaksa olur diyorum yarin da ise basliyorum keske guzel haberler yazabilsem carsamba gunu sonuc ne olursa olsun sukur bugunleri gordum darisi da burda diger arkadaslarima insallah kendimi sansli hissediyorum sonucumu bildiricem sizlere, opuyorum canim....
evet şimdi büyümüş olacaklardı ama nasip olmadı işte
biliyorum bunu ama olsaydı şimdi şukadar olacaktı diye hesap yapıp düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi...
rabbim daha fazla bekletmez bizlerede nasip eder mis kokulu bebişler inş
Aynen bende düşünmeden yapamıyorummm..
d,ğer topiklerde biizmle negatifi alanları görüyorum ne güzel tekrardan başlayabildiler transfer günü bekliyolarrr..şimdii
benimse ne zaman başlayabiliceğim bilee belli değill biliyorum yinede halime şükrediyorum kaç zamandan sonra bu günleri görmekte güzell
ama üzülüyorum iştee....
inşallah bizlerede görürüz o günleriiiiiiiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?