Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tabiki cnm kolay değil yaşadıkları eşimin neyapsın garibim iştee..
oda çok üzülüyo,,
Canım rapor hakkımız kalmadıki yoksa ben bu kadar sıkıntıya girmezdimm 2 hakkımızda diğer tedavilerde kullandık maalesef..
biz tedaviye başladığımız zaman 3 rapor hakkı vardı ama sonra 2 'ye düştü

Tabiki cnm fazla bi miktarr ama bizim maalesef rapor hakkımız kalmadı ama siz çıkarın cnm mutlaka ...böyle bi hakkınız varken alın raporunuzu.
belki 1 ayda çıkar ama olsunn..epey indirim oluyoo..bak biz şimdikini parayla yaptık elde avuçta giddi herşeyy.tekrardan başlayamıyoruz bilee ama ne yapalım sağlık olsunn..
herşey bebeğim içinn...Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnnnnn...

Canım bak şimdi bende üzüldüm. ya bu Türkiyede hep garibana mı olacak olanlar.
bakanlar kendi akrabalarının yararına birşey olsaydı uzattıkça uzatırlardı süreyi.
ama gariban varsa işin içinde ne olsursa olsun. neyse ağzımdan kötü şeyler çıkacakkkkk.
Allah yardımcısı olsun inş. melek arkadaşım benim inş yaptığın iyilikleriyin hürmetine
Yüce Allah meleğine kavuşturur cnm inş.senin gibi melek insanların çevremizde var olması beni çok sevindiriyor.
baş ağrılarında hafifler inş hemencik. tekrar geçmiş olsun bitanem.

selam kızlar nasılsınız.ben herhalde depresyondayım gün boyunca uyudum

selam canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ??
canım hasta falan olacak olmayasın ondan da olabilir bu uyku hali dikkat et kendine

maşallh cnm inş 26 ekimde 2 defa bayramı olur anemonun
emekelri karşılığını bulur umarım
selam kızlar nasılsınız.ben herhalde depresyondayım gün boyunca uyudum

selam cnm bayadır görüşemedik topikte
ne oldu hasta mı olucan kız depresyona girme sen lazımsın kendine dikkat et güzelim

aynen öyle bitanem olan hep garibana oluyor neyazıkki
uğraştım ama keşke elimden bişey gelseydi de düzeltebilseydim durumu...
saol bitanemmmmm güzel sözlerin için
bende çok şanslıyım burada öyle çok kanatsız melek var ki bitanesiniz siz bitaneeeeeeeeeee

selam canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ??
canım hasta falan olacak olmayasın ondan da olabilir bu uyku hali dikkat et kendine

canım ya sizin stajerin başına gelenleri okudum çok üzüldüm inşallah süre uzatılır ve mağduriyeti geçer
seninde iyi olmana sevindim hep iyi ol birtanem
ah canım ya hastalık belirtisimi bilmiyorum ama çok düşünmektende olabilir.
biliyorsun bende 7 cm lik miyom çıktı ya devamlı onu araştırıyorum sıkıntı yaptı bende
bu arada bir şey sorucam siz rapor çıkarınca sizden neler istenmişti ben eksiklerimi tamamlıyayım
benim hsg,simir,hormon ve kan tahlilleri ,eşimin 3 adet sperm testi,eşimin hormon ve kan tahlilleri,2 adet foto,sgk dökümanı,nüfus kayıt örneği,evlilik cüzdan fotokopisi,
bunların haricinde sizden sağlık raporu istenmişmiydi

evet canım görüşemedik senin de misafirlerin vardı topiğe giremiyordun bende rapor çıkarmak için uğraşıyordum.
inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz çok özledim sizle sohbet etmeyi

evet canım görüşemedik senin de misafirlerin vardı topiğe giremiyordun bende rapor çıkarmak için uğraşıyordum.
inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz çok özledim sizle sohbet etmeyi

aynen denk gelemedik inş sık sık bol bol konuşuruz bende özledim
sen şu raporunu hayırlısıyla çıkar cnm kolay gelsin sana

saol canım inş süre uzatılırda 1 sene daha uzamaz okulu...
kıyamam tatlımmmm çok mu takıyorsun sen kafana
dert etme bitanem şükür çaresi olmaya bişey değil ki bak bi sürü arkadaş histereskopi olup öyle başlıyor tedaviye...
canım tahlilleri onlar kendi hastanelerinden belli günlerde yapılması koşuluyla istiyorlar zaten (hsh ve 1 spermiogram sonucu hariç)...
canım fotoyu fazla götürün bizden eşimden 3 benden 4 tane aldılar...
biz nüfus kayıt örneği götürdük ama onu almadılar...
kendileri nüfus dairesinden ayrıntılı evrak istiyorlar...
ama siz yinede götürün yanınızda...
kimlik fotokopilerinizde olacak...
sağlık raporu istenmedi...
hormon sonuçların çıkınca seni aynı hastanedeki dahiliye bölümüne gönderip tüp bebek tedavisine başlayabilir diye belge aldırıyorlar zaten...

Son düzenleme:

evet canım çok takıyorum şimdide miyomdan dolayı rapor alamıycam diye çok korkuyorum inşallah sorun çıkarmazlar aslında sonuçlarım çıktı ama almaya gitmedim
saraçoğlunun miyom için kürünü kullanıyorum ameliyat olmadan inşallah sorunu halledebiliriz.
bende hastane sorun çıkarmasın diye miyom küçülsün sonra gideyim raporu çıkarmaya diye düşündüm acaba yanlışmı yapıyorum bilemedim

vck arkadaşımızın yasinlerini okudum Allahım kabul etsin

canım inş kür işe yarar küçülür miyomun...
ama sen yaptırdığın test sonuçları nekadar süre geçerli öğren sonra sıkıntı olmasın...

evet canım şu koşuşturmam ve sıkıntılarım geçsin artık bütün günler bizim olacak inşallah

olacak cnm olacak sıkıntılar olması çok normal çünki biz bebeklerimize kolay değil zor ulaşacağız ama değecek
sabırdan başka ve çabalamadan başka bişey gelmiyo elimizden
cnm bu arada ne olur şu miyoma takma kafanı geçecekkkkkkkkkkkkkk bekle sen göreceksin
eşin ameliyat zamanına kadar sen çok sağlıklı, hazır ve nazır olacaksın güzelim
sen kendini üzdükçe sıkınt seni boğar şeytanın vesvese yapmasına izin verme sana lütfen tatlım

canım inş kür işe yarar küçülür miyomun...
Ama sen yaptırdığın test sonuçları nekadar süre geçerli öğren sonra sıkıntı olmasın...

inşallah canımcım 6 ay geçerlilik süresi varmış canım
Arkadaşım aldırmış 3,5 cmlikmiş doktor ona tüpbebek için 1 sene beklemesi gerektiğini söylemiş ameliyat yerinin iyileşmesi için 1 sene daha kaybetmek istemiyorum:18::18::18::18::18:

inşallah canım tesellin için çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur
Haklısını aslında hep herşeyi kendime sıkıntı yapıyorum ve hayat çekilmez hale geliyor
aslında ne güzel tedaviye başlama şansım var bunu düşünüp mutlu olmam lazımdı
ne bileyim önce doktor yumurta sayın az dedi sonra öyle olmadığını başka doktordan öğrendim
şimdide miyom olduğunu öğrenince moralim bozuldu nette okuduklarım canımı sıktı
gerçi her hastalık herkeste aynı değil ama yinede elimde olmadan üzülüyorum

hadi yaa inş öyle olmaz canım sen devam et kürüne...
allahın izniyle küçülür inş bi engel çıkmaz önüne

haklısın korkmakta ama dediğin gibi herkesinki aynı olmuyo
bak ne güzel eşin de tedaviye başlayacak ameliyatta bol bol spermler çıkacak (inş)
bide nette o kadar fazla bu konu ile ilgilenme herkes saçma sapan yazıyo kafasına gelen yazıyo boşver
sen kendine huzur vermeye çalış sen gelecek olan bebişini düşün sonra bak daha önce tedaviye bile başlıcan belli dğildi şimdi rapor
için koşturuyorsun ne güzel tadını çıkar gönlün heppp ferah olsun canım arkadaşım benim

hadi yaa inş öyle olmaz canım sen devam et kürüne...
Allahın izniyle küçülür inş bi engel çıkmaz önüne

rabbim esirgesin inşallah sorunum geçer
saraçoğlu çok zorlanacaksın ama bana allah razı olsun diyeceksin dedi
bende hocam hep diyorum zaten dedim
inşallah dediği gibi atlatırım bu sorunuda sonrada her zaman dediğin gibi bende bebişime kavuşrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…