Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim ağzından bal damlıyor inşallah canım sözlerin dua hükmüne geçer eşimde ve hepinizin eşinde bol sperm çıkar
hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.haklısın aslında insan ne kadar çok şey öğrenirse o kadar çok aklı karışıyor
aynen dediğin gibi anın tadını çıkarıcam sağol birtanem

heeeehhhh şöyle be at kafandan olumsuzlukları gitsinnnnnnnnnn
sen daha ii günler göreceksin inş ( veeee hepimizde )
aklını karıştırma ii düşün ii olsun

arkadaşlar selam sizinle mutlu haberleri paylaşmayı seviyorum dün toplanan 15 yumurtamın bugün 13 tanesi döllenmiş durumlarıda gayet iyiymiş sıra geldi annelerine tutunmaya çok sevindim Allahım sizede en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah

oooo ne güzel haberlerrrrrrrr
sıra annede heeeeeeeeee rabbim nasip etrsin inş o minicik meeleklerini sana tutumasını
veee haberini yazmayıııııııııııı.......................

cnm ben bunu bilmiyordum demek 2 tane hakkımız var
çok saçma değilmi hadi o iki raporda bebek tutmadı ne yapacak insanlar herkesin durumu aynı değil ve çok ağır bi tedavi
ama kimse garibanı düşünmezki zamlarla cebindeki paraya göz dikerler zaten... geçinebilirsen iyi bu zamanda
Allahım yardımcımız olsun sen bidahaki tüp bebeğide cebinden karşılayacaksın..
bebişlerimize kavuşalımda para önemli değil..

oooo ne güzel haberlerrrrrrrr
sıra annede heeeeeeeeee rabbim nasip etrsin inş o minicik meeleklerini sana tutumasını
veee haberini yazmayıııııııııııı.......................

inşallah canım darısı sizn başınıza böyle güzel süreçlerden geçersiniz inşallah

ben okudum Allah kabul etsin

bende raporlu yaptırdım 2 hakkımıda tükettim

cnm geçmiş olsun miyom varmış
inş düzelir nezaman öğrendin ve neler kullanıyorsun şimdi
saraçoğlunun kürlerinimi aldın iyi yapmışsın vakit kaybetmeden tedaviye başlamışsın cnm
soğan suyu iyi geliyor diyorlar zaten saraçoğlunun kürü bu dene istersen
bol bol meyve sebze tüket bu arada onlarda iyi gelir doktor ilaç verdimi kullanıyormusun?
inş bebişlerine kavuşursun cnm Rabbim emeğinin karşılığını versin inş

cnm çokk sevindim inş sana sımsıkı tutunurlar ve sonrada miskokulu bebişlerini kucağına alırsın

bende raporlu yaptırdım 2 hakkımıda tükettim

cnm bu tedavinde bebişlerine kavuşacaksın inş..
çok saçma iki tane rapor hakkı tanınması olana kadar denemek lazım buda bir rahatsızlık kimsenin keyfi yaptırdığı bişey değilki ama türkiyede işler böyle yürüyor
olan hep bizler gibilere oluyor..hakkımızda hayırlısı

sağol canım allah razı olsun.evet canım miyom varmış ben yeni öğrendim hemde 7cm
inşallah rabbim şifa verir tek duam bu şimdilik
canım saraçoğlu zaten soğan suyu önerdi günde 2 defa uygula dedi
ilaç olarak bana birşey vermedi en büyük ilacı soğan suyuymuş eşim içinde atkuyruğu çayı verdi
doktor hiç birşey söylemedi ben hsg çekince doktora muayene oldum kendisi miyomumun olduğunu söyledi
fakat ameliyat kararını tüpbebek doktorun verir dedi
amin canım inşallah hepimiz biran evvel bebişlerimize kavuşuruz

kızlar ben çıkıyorum
eşim geldi yemek hazırlıyım gene görüşürüzzzzzzzz

cnm inş tüp bebek yaptırana kadar miyom felan kalmaz
soğan suyu çok etkiliymiş çok kişi faydasını görmüş inş sende faydasını görürsün

Canım VCK ve TULAY20 arkadasımızın yasinlerini okudum. Allah kabul etsin. Rabbim tez zamanda gönüllerinden ne geciyorsa versin inş.

ya kusura bakma baharcıgım daha alışamadık kafam o kadar doluki karıştırmışım sgl canım Allah razı olsun canım eşim üniversitetede insallah yardımcı olurlar rabbim kimseyi evletsız bırakmaz insallah rabbim yardımcımız olur hepimize

canım eger bayrama yetiştireceksekse eşimle konuştum senin yerine ben okurum dedi canım bana carsambadan cuma dahil verebilirsin canım o okuyacak arkadaşlarımıza ALLAH izin verirse yola cıkacam orda okuyabilirmiyim inan bilemiyorum cünkü durumlarımızı onlara yeni anlatacaz muhtemelen onlar bizi dinlemeyip doktor doktor dolanacaklar o yüzden bilemiyorum durumum olurmu olmaz mı Allah ömür verirde dönersem canım gelince devam ediyim olur mu

Evt cnm maalesef öyle bişey varrr.ne kadar saçmaa....
yok işte cnm olmadı biizm 2 sindede giddi. hele 2.si boşuna giddi benide hazırlamışlardı eşimde sperm çıkmayınca benim yumoşları topladılar
ama transfer olmadı haliyleeeeee.oda öyle giddiiiiiiii
en son tedavi 2007 deydi cnmm ondan sonra bu senenin başına kadar bi ara vermiştik bu süreçte tabi parada biriktirmeye çalıştık ama ne zaman
tedavi olacağımızda belli olmadığı için çok dikkatte edemedik sonuçta benim eşimde memur ne kadar biriktirilirse tek maaşla iştee.
sağolsun kayımvalidemlerde yardım ettiler bu seferr..yaptık işte ama sıfırdayız şuan .rabbim sağlık versin bi şekilde para biriktirlir..zatenn
şimdi yaza kadar birikim yapacağımm yapabilirsemm Allah izin verirse tekrar başlayacağımm. normalde ben çok tutumlu değilimdir ama bu sefer
kendime bile şaşırıyorumm....inan para hiç önemli değill beni yeterki sağlıklı hayırlı bi bebeğim olsunn ...gerisi gelir zatennnnnnn zamanlaaaaaaaa

arkadasım gecmiş olsun canım bende miyom deil ama kist aynımı bilmiyorum ikisi ama sogun suyuyla gecti canım şifa olur insallah rabbim yardımcın olsun gecmiş olsun

Canım ben ve hep okuduk vck 'nın yasinleriniiiiiii...
Allah kabule etsinnnnnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…