Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BİRUMUT99’A OKUYORUZ

22 EKİM PAZARTESİDEN 23 EKİM SALI SAAT 23.00 E KADAR

aruna ……………………………………………... 2
askbebek …………………
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ……………………………………....2
esma ……………………………………….…..…..2
oknk …………………………………………….…. 2
mera1987 ………………
flzask2003 ………………
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….2
nur.sen ………………………
seval0817 ………………………….……..…. .…2
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ……………………………………….….2
umut99 …………………
vck ………………………… ……………………....2
tülay20 ……………………………………………..2
zambak06 …………………………………….....2
kader60 ……………………………………………1 = okudu
lamyay ……………………………………………..3
hpk …………………………………………….…...2
naz034……………
birumut99 ………………………………….….…3
snopy35 ………………
masal5758 …………………………………………….2

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

SNOPY35’E OKUYORUZ

22 EKİM SALIDAN 24 EKİM ÇARŞAMBA SAAT 23.00 E KADAR

aruna ……………………………………………... 2
askbebek …………………
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ……………………………………....2
esma ……………………………………….…..…..2
oknk …………………………………………….…. 2
mera1987 ………………
flzask2003 ………………
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….2
nur.sen ………………………
seval0817 ………………………….……..…. .…3
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ……………………………………….….2
umut99 ………………………………
vck ………………………… ……………………....2
tülay20 ……………………………………………..2
zambak06 …………………………………….....2
kader60 ……………………………………………1 =okudu
lamyay ……………………………………………..2
hpk …………………………………………….…...2
naz034……………
birumut99 ………………………………….….…2
snopy35 ………………
masal5758 ……………………………………………..3

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

Canım lamyay ve hpk arkadaşımızın yasinlerini bitirdim Allah kabul etsin inş. Tez zamanda niyetlerini gerçekleştirsin Rabbim Amiinnnnnnn

Kızlar naptınız siz böyle yaaaaa . Bugün hepimiz çok duygusalız galiba. Sabah kalktığımda bi posta ağlamıştım zaten bi de yazılanları okuyunca hepten yanlız olmadığımı anladım. Her Bayram yaklaştıkça içim acıyor benimde. Hep yalnız kalıcam elimi öpücek çocuklarım olmıcak gibi geliyor. Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Ben hayal kuramıyorum bbu yüzden de çok korkuyorum. Niye böyleyim onu da bilmiyorum ama içim kor gibi yanıyor. Bağırmak haykırmak herşeyi kırıp dökmek istiyorum ama bunu yapacak bile güç bulamıyorum kendimde. Çok kötüydüm kızlar sanki herseyden soğudum hiç bişey yapadım gelmiyor. Beni benden başka kimse anlamıyor kimseye de bişey anlatamıyorum zaten. Annemin kucağına atlayıp hüngür Hüngür ağlayasım geliyor ama yapamıyorum iyi ki siz varsınız kızlar. Burda yazdıklarınızı okudukça acım biraz olsun hafifliyor sanki. Hepinizi çok seviyorum. Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. Bir sonraki bayrama hepimiz anne olarak girelim Rabbim ne olurrrrr. İçinizi bir de ben şişirdim ne olur hakkınızı helal edin kızlar

) ay kız güldüm valla okurken gidip bide çikolatalarımı sordun )modelde seçmişsin inş. istediğin modelden bigün almak nasip olur bebek çikolataların olsun inş.... herşey içimizde kalıyor normal yoldan bebek sahibi olsaydık bazı şeylerin değerini bu kadar bilemezdik ama şimdi ne görsek onu yapmak istiyoruz bebeğimiz için bi tane olsun tam olsun diye düşünüyoruz çikolata bile seçiyoruz düşün
görümcenin kızıda hamileymiş hayırlısı olsun...işte hamile haberleri duyunca sevinelimmi üzülelimmi bilemiyoruz elimizde değilki o duygular... ben bile eşime şu hamileymiş dedğimde hiç sevinmiyo aksine suratı düşüo banane dio garibimin içine oturuo ben gibi)
sağol cnm güzel dileklerin için bugün kontrole gittim yumurtanın biri 11,3 diğeri 7,5 diğeride 4,5 muş iğnelerimin 7. günüydü salı tekrar kontrole gidicem bakalım istenilen büyüklüğe ulaşırsa devam ediyoruz şimdilik... bugün baya bi stres yaşadım açıkcası bi tane açık eczane buldum ondanda pragon yoktu diğer eczanelerin hepsi kapalıydı benimde iğneyi vurulmam gerekiyordu.. bu durumda bi çarşıda eczane arama, bi hastane derken baya koşuşturmaca yaşadık ilacı bulamadık daha doğrusu açık eczane yoktu bende daha önceki elimde kalan iğnelerimin artanlarını dr. a toplattırdım ve onu vurundum(açık oldukları için kullanmak istemiyordum ama başka çarem yoktu) inş. işe yarar ve yumurtacığım gelişir yarın ilk işim eczaneye gitmek olucak( tedaviminin yanıt verceğini eczanelerin hepsininde kapalı olcağını bilemedim ( artık nasipten ötesine gidilmiyor orgalutranıda yarım yarım vurmaya başladım onu ne diye başlattıki anlamadım:44: valla göbeğim morardı kaldı iğnelerden...

ya varya morallerim bozuk bi gülesim gelio bi ağlıyasım gelio hep benimi bulur diyesim gelio....
ha bu arada bi dr a mail attım eşimin spermlerini hastaneden alma şansımız varsa sizinle tedaviye devam etmek istioım dedim oda öyle bir imkanınız var ama onun prosüdürü var onu uygulayacaksınız dedi yani spermi alabilirmişiz) bidahakinide onda denicem elimde kolumda ne varsa bebeğe dökdüm valla inş. elim kolum boş kalmaz artık bebeğimle dolsun istiyorum...

kızlar, cok kotu oldum yazdıklarınızı okuyunca gozyaslarımı tutamıyorum zaten psıkolojım allak bullak buara. Hamıle oldugumu ogrenene kadar bu yazdıklarınızı bırebır yasayıp hıssedıyordum evet esım azolu olmasına ragmen bı mucızeyle hamıle kaldım.hastanede doktorlar bıle bı acabayla bakıyo bana nasıl olur dercesıne... ama sımdı daha da buyuk bı ımtıhanın ıcındeyım mınıgım her gecen gun ıcımde buyuyo ve ben heran ona bısey olcak korkusuyla erıyorum bıkac saat tekmelemedı mı acaba dıyorum ve hıckırıklara boguluyorum mınıgımı hıssetmeden yuzum gulmuyoo evet kabul edıyorum bu duyguyu yasayamamak cook cokk acı ama bıde benı dusunun onu hıssettım ve 6aydır ıcımde tasıyorum ne hayallarım vardı neler duydum Allah ım affetsın benı ama canım yanıyo,oluyorum resmen bı yolu olsa evledıma yardım edebılmenın herseyden vazgecerım, yeter kı kavusayım bebegıme kokusunu doya doya ıcıme cekebıleyım Rabbım uzun omurler nasıp etsın ona... Sızlere soyleyebılecegım tek sey olum dısında herseyın cagresı var , o yuzden mucızelere ınanın ve karamsar olmayın ve beterın beterı var unutmayın ne olur. sızlerı cok sevıyorummm

pıtırcık hepsini okudum canım Allah kabul ederse.
hpk 2 yasin
naz034e 2 yasin
birumut99a 2 yasin
snopy35e 3 yasin okudum.
bi de kenzül arşın mealini okudum o da hediyesi
yine arada girerim ok bebekim sağolasın

canım hepimizin bugün gözyaşlarının dökülesi varmış demekki bi bahane arıyormuşuz...
cemrem açılışı yaptı bende devamını getirdim ve koptuk gitti işte
benim anlattığım olayı ben 2 hafta önce yaşadım ama yazmamıştım buraya...
ama bugün benimde içimi dökesim geldi...
canım bu acıları yaşıyoruz hiç kolay değil ama herşey bi sınav bunun bilincinde olmak lazım...
biz asla umudumuzu kaybetmiyoruz sende kaybetme...
bak tablomuzdaki tüm hamiş ve anelerimizde bizimle aynı acıları yaşıyorlardı...
ama gün geldi rabbim mucizelerini nasip etti...
bizimde bu acıları yaşamamız gerekiyor diye düşünüyorum ben...
yaşıycaz ki daha çok dua edicez daha çok istiycez...
allahın izniyle bizde kavuşucaz bebişlerimize...
nolur sende içindeki kötü düşünceleri at gitsin...
acını yaşa ama eelbet bana da nasip olacak diye düşün...
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş...

sizin nasıl oldu canım ne güzel maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
içini ferah tut o günler de gelecektir.
siz kimde tedavi oldunuz spermcikler nasıl çıktı

canım senin durumun bizimkinden çok farklı kıyaslanamaz bile...
bizler olmamış bebişlerimiz için üzülürken sen 6 aydır içinde olan hareketlerini hissettiğin bebişinin sağlığı için endişeleniyorsun...
onun kaybetmenin korkusunu, acısını yaşaıyorsun bu bambaşka bişey allah sabır versin sana...
inş bebişin mucizevi şekilde geldiği gibi mucizevi şekilde sapasağlam doğacak inş
sen can sıkıcı şeyleri okuma senin derdin kendine yetiyor zaten canım...
canım allaha şükür buradaki biçok arkadaşımız durumu ne olursa olsun umut ve dua etmekten vazgeçmiyor...
karamsarda değiliz sadece bu durumun verdiği acıyı yaşıyoruz okadar...
buda çok normal kimse okadar emek verip de okadar istemesine rağmen evladına kavuşamadığı için acı çekmeden duramaz...
biraz önce yazdığım gibi yaşamalıyızda bunları bence...
ama gün gelicek bizde sevinenlerin arasında olucaz...
bu sadece bi süreç şimdi üzülüyoruz ama sonrasında evlatlarımızla çok çok mutlu olucazzzzzzz

Son düzenleme:
Selamlarrrrrrrrrrrr sayfanın güzelllllll bayanlarıııııııı ben geldimmmm..
ayyyy çok özledim sizleri bian önce topiğe girip bakayım dedimmm
neler konuşulmuşşşşşş neler kaynatmışsınız
nasılsınız bakalım ben bi geçmişi okuyayımmmmmm geliyorumm

hoşgeldin bitanemmmmmmmmmm
çok kaynatmadık biz
hadi okuda gel bakalımmmmmm

slm bende 4yıllık evliyim her gören cocuk soruyor her gittiğim yerde önce soru sonra teselli bıkmıştım...ama asla isyan etmedim rabbim ol deyince herşey olurdu buna inanıyorum...dua edin umutsuzluğa düşmeyin...herşeyin bir zamanı var ...evliliğm de gec olmuştu ama tam istediğim gibi biriyle evlendim...şimdide 7 haftalık hamileyim sabrın sonu selamet ümitsiz olmayın...üstad der ki "umudun bittiği yerde ruh intihar eder"

canım ben lamyayın, hpknin, naz034ün, birumut99un ve snopy35in yasinlerini okudum...
rabbim arkadaşlarıma en kısa zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inş
kolları çifter çifter bebişleriyle dolsun inş

canım hayırlı uğurlu olsun
rabbim sağlıcakla bebişini kucağınıza almayı nasip etsin

Tabiki cnm her zaman birbirmizin yanında olucağızzzzzzz...
Rabbim inşaallah kabul ederr dualarımızııı hepimzin sıkıntıları giderrr...bi an önceeeee

Maaşallah cnmm ...inaşallah keseyide görürsün sonrada kalp atışlarınıııııııı

Güle güle cnm hayırlı yolculuklarrrrrr..Hayırlısyla gidip gelinnnnnn inşallah kazasız belasız:26:

tatllım sana mesaj gönderecektim .ama mesaj kutun dolu sanırım. gönderemedimmm..

Tamam tatlım hemen bakıyorummmm

Cemremmmm cnmbenimmmm inşallah bizlerede birgünnnn gerçektennnn bebişlerimiz için girip alacağız o çikolatalardannnnnnn
bende sürekli araştırıyorum bebek şekerleri çikolatalarııını inşallah bizlerede nasip olur birgün
cnm demek görümcenin kızı hamile biliyorum yenş evlenmiştii ben sana geldiğine hazırlıkları yapılıyodu daha maaşalllahhhh hemen hamile
arabbim tamamına eridrsinnn...birisine seviniyoruz ama kendi içimiz buruluyo işte

hoşgeldin bitanemmmmmmmmmm
çok kaynatmadık biz
hadi okuda gel bakalımmmmmm

Hoşbulduk bitanecimmmmmmmm
evt cnm 20 sayfacık kaynatmışsınızzzzz
okudum hemen geldim ama kimsecikler yokkkkk
ne yaptın bakayımm hallettinmiiiiii dünki işleriniiiiii

sizin nasıl oldu canım ne güzel maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
içini ferah tut o günler de gelecektir.
siz kimde tedavi oldunuz spermcikler nasıl çıktı

Sagol canım benım,amın ınsallah... bız tam anlamıyla tedavıye baslayamamıstık maddı ımkansızlıklardan dolayı, sadece esım cıft taraflı varıkosel amelıyatı oldu amelıyat oncesı sıfırdı sperm sayımız ama esımın esımın varıkoselı +4 evresındeydı yanı doktorlar gerı donusumsuz hasar gormus bosuna bıcak altına yatarsın yaptırma demıslerdı,3hastane gezdık hıcbı urolojı doktoru amelıyat ıcın ımza vrmedı hepsı aynı gorusteydı enson bı doktor maden bu kadar ısrarcısınız olsun ama sonuc beklemeyın dedı oldu esım sagolsun uc ay sonra 3,5canlı sperm goruldu 5.ay 500 000 olmus sayımız doktor artık tup bebek ıcın hazırlık yapabılırsınız demıstı sevındık tabı, esım hemen kredı cektı ben ıse gırdım ben o ay hamıle kalmısım meger tabı bız sokkkk doktor olamaz dıyo derken suan amelıyatın 1.yılı ben 6aylık hamıleyım Rabbım hayırlısıyla kucagıma almamı nasıp etsın ve tum ısteyenlerede hayırlı, saglıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsın ınsallahhh.

maşallah...
ne güzel arkadaşım bak mucizene kavuşmuşsun.darısı hepimizin başına artık.
çoğu gitti azı kaldı korkma canım inşallah herşey güzel olacaktır.
Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…