slm kızlar hayırlı ve güzel hafta sonları olsun hepinize
ben malum kaynanamdayım 3 gündür topiğe girip bakamadım
zaten birazda moralim karmakarışık bu aralar......
geçen gün alışverişte bi pastanenin önünde bebek çikolataları vardı dayanamadım girdim sordum
kaç kilo çikolata alır, modelini seçtim, kaç günde biter hepsini öğrendim çıktım
elimde değil dayamanadım tabii sonra üzüldüm
ağaldım geçti gitti..... üstünede görümcemin kızının hamile olduğunu öğrendim
burda yazardım bazılarınız hatırlar bu haziranda evlenmişti duydumoldum hemde 3 aylık olmuş
bana söleyememiş yengeme söyleyememm hemen üzülür ağlar demiş vallhi çokkkkkk sevindim onu çok severim zaten de.............
evet ağladım bu kaçıncı hamile haberi alışım artık bende unuttum
rabbim bizleri boynu bükük bırakmasın, kimseler beni anlamıyo sizden başka
İNŞALLAHHHHHHHHH BİZDEEEEE O DUYGULARI TADACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ AMİN ( ECMAİN )
SABAH SABAH cnınızı sıktım affedin kızlarrrrrrrrr
bidenemmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana
inan bende öyleyim bebeklerle ilgili ne görsem girip inceliyorum sanki hamişmişim gibi
ama içimizde ukte kaldığı için elimizde olmuyor işte...
canım demek görümcenin kızıda hamile haa...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
hatırlıyorum tabi hatta düğün hazırlıklarının biçoğunu beraber yapmıştınız...
rabbim verdi mi veriyor işte
bizde hani kayınvalidemi izmire teyzemlere götürüp ordan göndermiştik ya...
cuma günü ben okuldan çıktıktan sonra önce manisa turgutluda kuzenimiz var teyzemizin oğlu astsubay onun yanına gittik...
ablamda (eşi) öğretmen...
karıkoca 40 yaşındalar bi kızları var 16 yaşında bide oğulları 9 yaşında...
neyse gittik bi sürü şey hazrlamışlar sofra hazırdı son hazırlıkları yapıyorlardı...
bende mutfağa yanlarına gittim damacananın üzerinde ilacını iç diye kağıt yapıştırmışlar...
abla kim unutuyor ilacı dedim kızı "annem hamile o unutuyor ilacını" dedi...
ben o an öyle garip oldum ki...
oğlu olacakmış 4 aylıkmış
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sevindim tabi onlar için...
ama ben öyle kötü oldum ki kendimi lavaboya attım ağlamamak için zor tuttum kendimi...
tabi negatifi alalı 3 hafta olmuştu hep kendimi düşündüm...
sonra bebişten konuşuldu tabi...
belki duymuşsundur öğretmenler genelde doğumunu şubat martta getirmek için ayarlama yaparlar...
2 dönem doğum izniyle geçer yaz tatili derken eylüle kadar bebiş 6 aylık olur falan...
neyse bunlarda ona dikkat etmişler...
emekliliğimizde yanımızda olsun diye şakalaştılar falan...
bütün gece boğazımda yumruyla kimseye bişey farkettirmiycem diye uğraştım durdum...
akşam 10,30 gibi çıktık izmire teyzemlere geçmek için...
kayınvalidem arkada oturuyor tabi ben daha arabaya biner binmez bi başladım ağlamaya sessiz sessiz
eşim farketti tabi yol boyu elimi tuttu oda bişey demedi annesi farketmesin diye...
50 dk sürdü teyzemlere gelişimiz 50 dk hiç durmadan ağladım gözyaşlarım göğsüme kadar indi öyle kötü oldum ki
işte kimisi ister öyle çabuk olur ki bizlerde böyle cebelleşiriz...
evet sınavımız bu elimizden geldiğince bu sınavı verebilmek için uğraşıyoruz...
ama bazen öyle anlar oluyor ki tutamıyoruz kendimizi...
o bebişin benim bebişim olmasını öyle isterdim kiiiiiiii
melek arkadaşım benim.
oku elbette.
okuduğun her harf sayısınca sevap yazsın Rabbim.
her harf sayısınca bebişlerine kavuşmaya vesile olsun.
tatlım umut99 hpk ye 2 tane yasin okuyacaktı.regl olmuş okuyamamış.
istersen sen oku onun yerine
hpk için 2 yasin oku.
bayram dönüşü listeni hazırlarım sanada okuruz.inş.
sana okumazsam da benim içim rahat etmez.
olur mu canım
umut 99 un naz034 e 2 yasin, birumut99 a 2 yasin,snopy35 e 3 yasinleri okursan sevinirim cnm
okuyamadığında söyle ben okurum yerine
Kızlar naptınız siz böyle yaaaaa . Bugün hepimiz çok duygusalız galiba. Sabah kalktığımda bi posta ağlamıştım zaten bi de yazılanları okuyunca hepten yanlız olmadığımı anladım. Her Bayram yaklaştıkça içim acıyor benimde. Hep yalnız kalıcam elimi öpücek çocuklarım olmıcak gibi geliyor. Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Ben hayal kuramıyorum bbu yüzden de çok korkuyorum. Niye böyleyim onu da bilmiyorum ama içim kor gibi yanıyor. Bağırmak haykırmak herşeyi kırıp dökmek istiyorum ama bunu yapacak bile güç bulamıyorum kendimde. Çok kötüydüm kızlar sanki herseyden soğudum hiç bişey yapadım gelmiyor. Beni benden başka kimse anlamıyor kimseye de bişey anlatamıyorum zaten. Annemin kucağına atlayıp hüngür Hüngür ağlayasım geliyor ama yapamıyorumiyi ki siz varsınız kızlar. Burda yazdıklarınızı okudukça acım biraz olsun hafifliyor sanki. Hepinizi çok seviyorum. Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. Bir sonraki bayrama hepimiz anne olarak girelim Rabbim ne olurrrrr. İçinizi bir de ben şişirdim ne olur hakkınızı helal edin kızlar
kızlar, cok kotu oldum yazdıklarınızı okuyunca gozyaslarımı tutamıyorum zaten psıkolojım allak bullak buara. Hamıle oldugumu ogrenene kadar bu yazdıklarınızı bırebır yasayıp hıssedıyordum evet esım azolu olmasına ragmen bı mucızeyle hamıle kaldım.hastanede doktorlar bıle bı acabayla bakıyo bana nasıl olur dercesıne... ama sımdı daha da buyuk bı ımtıhanın ıcındeyım mınıgım her gecen gun ıcımde buyuyo ve ben heran ona bısey olcak korkusuyla erıyorum bıkac saat tekmelemedı mı acaba dıyorum ve hıckırıklara boguluyorum mınıgımı hıssetmeden yuzum gulmuyoo evet kabul edıyorum bu duyguyu yasayamamak cook cokk acı ama bıde benı dusunun onu hıssettım ve 6aydır ıcımde tasıyorum ne hayallarım vardı neler duydum Allah ım affetsın benı ama canım yanıyo,oluyorum resmen bı yolu olsa evledıma yardım edebılmenın herseyden vazgecerım, yeter kı kavusayım bebegıme kokusunu doya doya ıcıme cekebıleyım Rabbım uzun omurler nasıp etsın ona... Sızlere soyleyebılecegım tek sey olum dısında herseyın cagresı var , o yuzden mucızelere ınanın ve karamsar olmayın ve beterın beterı var unutmayın ne olur. sızlerı cok sevıyorummm
kızlar, cok kotu oldum yazdıklarınızı okuyunca gozyaslarımı tutamıyorum zaten psıkolojım allak bullak buara. Hamıle oldugumu ogrenene kadar bu yazdıklarınızı bırebır yasayıp hıssedıyordum evet esım azolu olmasına ragmen bı mucızeyle hamıle kaldım.hastanede doktorlar bıle bı acabayla bakıyo bana nasıl olur dercesıne... ama sımdı daha da buyuk bı ımtıhanın ıcındeyım mınıgım her gecen gun ıcımde buyuyo ve ben heran ona bısey olcak korkusuyla erıyorum bıkac saat tekmelemedı mı acaba dıyorum ve hıckırıklara boguluyorum mınıgımı hıssetmeden yuzum gulmuyoo evet kabul edıyorum bu duyguyu yasayamamak cook cokk acı ama bıde benı dusunun onu hıssettım ve 6aydır ıcımde tasıyorum ne hayallarım vardı neler duydum Allah ım affetsın benı ama canım yanıyo,oluyorum resmen bı yolu olsa evledıma yardım edebılmenın herseyden vazgecerım, yeter kı kavusayım bebegıme kokusunu doya doya ıcıme cekebıleyım Rabbım uzun omurler nasıp etsın ona... Sızlere soyleyebılecegım tek sey olum dısında herseyın cagresı var , o yuzden mucızelere ınanın ve karamsar olmayın ve beterın beterı var unutmayın ne olur. sızlerı cok sevıyorummm
Selamlarrrrrrrrrrrr sayfanın güzelllllll bayanlarıııııııı ben geldimmmm..
ayyyy çok özledim sizleri bian önce topiğe girip bakayım dedimmm
neler konuşulmuşşşşşş neler kaynatmışsınız
nasılsınız bakalım ben bi geçmişi okuyayımmmmmm geliyorumm
slm bende 4yıllık evliyim her gören cocuk soruyor her gittiğim yerde önce soru sonra teselli bıkmıştım...ama asla isyan etmedim rabbim ol deyince herşey olurdu buna inanıyorum...dua edin umutsuzluğa düşmeyin...herşeyin bir zamanı var ...evliliğm de gec olmuştu ama tam istediğim gibi biriyle evlendim...şimdide 7 haftalık hamileyim sabrın sonu selamet ümitsiz olmayın...üstad der ki "umudun bittiği yerde ruh intihar eder"
sağol canım ben görmedim ama sayının önemi yok allah razı olsun belki ben karıştırdım çokkkkkkkkkk
sağol rabbim hiçkimseyi darda bırakmasın benide sizide canlarım benim böyle duyarlı arkadaşlarım olduğu için çokkk mıtluyum
tanımadan gerçek temiz kalplerle okuyoruz inanniyorumki dualarımız boşa çebrilmez çokk
sevindim canlarım bahar cemrem falshk bir görsen canım telden dahi arayıp haber verdier ne duygulandım
Kizlar degerim 304 olmus 30 ekimde ultrasona cagirdilar kese icin bu surec boyle devam eder simdi de acaba kese var mi yok kalp atisi var mi tatli telasllar bugunleri de gordum ya buna da sukur diyorum bebek dogana kadar rahat yok sanirim insallah sizler de yasarsiniz bugunleri bu tatli stresleri....
nasılsınız bayanlar kesin uyuyorsunuzdur herkese güzel sabah uykuları olsun
kızlar biz bu akşam memelekete gidiyoruz gece 12 de çıkacağız dua edin sağlıkla hayırla gidip gelelim
benim ailem eşimin ailesi herkes orda bayramı gurbettte geçirenler bilirki ne zor
aslında ben gitmek istemiyordum amaaaaaaaaaaaa eşim her yıl böyle yapar muhakak gitmek ister
ben sonra sevinirim gittiğime ama ilk gidelim diyince baya sinirleniyoorum gitmek istemiyorum
ama sonunda yine eşimin isteği oluyor :))))))
tatllım sana mesaj gönderecektim .ama mesaj kutun dolu sanırım. gönderemedimmm..
slm kızlar hayırlı ve güzel hafta sonları olsun hepinize
ben malum kaynanamdayım 3 gündür topiğe girip bakamadım
zaten birazda moralim karmakarışık bu aralar......
geçen gün alışverişte bi pastanenin önünde bebek çikolataları vardı dayanamadım girdim sordum
kaç kilo çikolata alır, modelini seçtim, kaç günde biter hepsini öğrendim çıktım
elimde değil dayamanadım tabii sonra üzüldüm
ağaldım geçti gitti..... üstünede görümcemin kızının hamile olduğunu öğrendim
burda yazardım bazılarınız hatırlar bu haziranda evlenmişti duydumoldum hemde 3 aylık olmuş
bana söleyememiş yengeme söyleyememm hemen üzülür ağlar demiş vallhi çokkkkkk sevindim onu çok severim zaten de.............
evet ağladım bu kaçıncı hamile haberi alışım artık bende unuttum
rabbim bizleri boynu bükük bırakmasın, kimseler beni anlamıyo sizden başka
İNŞALLAHHHHHHHHH BİZDEEEEE O DUYGULARI TADACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ AMİN ( ECMAİN )
SABAH SABAH cnınızı sıktım affedin kızlarrrrrrrrr
hoşgeldin bitanemmmmmmmmmm
çok kaynatmadık biz
hadi okuda gel bakalımmmmmm
sizin nasıl oldu canım ne güzel maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
içini ferah tut o günler de gelecektir.
siz kimde tedavi oldunuz spermcikler nasıl çıktı
Sagol canım benım,amın ınsallah... bız tam anlamıyla tedavıye baslayamamıstık maddı ımkansızlıklardan dolayı, sadece esım cıft taraflı varıkosel amelıyatı oldu amelıyat oncesı sıfırdı sperm sayımız ama esımın esımın varıkoselı +4 evresındeydı yanı doktorlar gerı donusumsuz hasar gormus bosuna bıcak altına yatarsın yaptırma demıslerdı,3hastane gezdık hıcbı urolojı doktoru amelıyat ıcın ımza vrmedı hepsı aynı gorusteydıenson bı doktor maden bu kadar ısrarcısınız olsun ama sonuc beklemeyın dedı oldu esım sagolsun uc ay sonra 3,5canlı sperm goruldu 5.ay 500 000 olmus sayımız doktor artık tup bebek ıcın hazırlık yapabılırsınız demıstı sevındık tabı, esım hemen kredı cektı ben ıse gırdım ben o ay hamıle kalmısım meger tabı bız sokkkk doktor olamaz dıyo derken suan amelıyatın 1.yılı ben 6aylık hamıleyım Rabbım hayırlısıyla kucagıma almamı nasıp etsın ve tum ısteyenlerede hayırlı, saglıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsın ınsallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?