canım senin durumun bizimkinden çok farklı kıyaslanamaz bile...
bizler olmamış bebişlerimiz için üzülürken sen 6 aydır içinde olan hareketlerini hissettiğin bebişinin sağlığı için endişeleniyorsun...
onun kaybetmenin korkusunu, acısını yaşaıyorsun bu bambaşka bişey allah sabır versin sana...
inş bebişin mucizevi şekilde geldiği gibi mucizevi şekilde sapasağlam doğacak inş
sen can sıkıcı şeyleri okuma senin derdin kendine yetiyor zaten canım...
canım allaha şükür buradaki biçok arkadaşımız durumu ne olursa olsun umut ve dua etmekten vazgeçmiyor...
karamsarda değiliz sadece bu durumun verdiği acıyı yaşıyoruz okadar...
buda çok normal kimse okadar emek verip de okadar istemesine rağmen evladına kavuşamadığı için acı çekmeden duramaz...
biraz önce yazdığım gibi yaşamalıyızda bunları bence...
ama gün gelicek bizde sevinenlerin arasında olucaz...
bu sadece bi süreç şimdi üzülüyoruz ama sonrasında evlatlarımızla çok çok mutlu olucazzzzzzz
maşallah...
ne güzel arkadaşım bak mucizene kavuşmuşsun.darısı hepimizin başına artık.
çoğu gitti azı kaldı korkma canım inşallah herşey güzel olacaktır.
Allaha emanet ol
maşallah...
ne güzel arkadaşım bak mucizene kavuşmuşsun.darısı hepimizin başına artık.
çoğu gitti azı kaldı korkma canım inşallah herşey güzel olacaktır.
Allaha emanet ol
maşallah canım değerin artmış inşallah keseyi görmek, kalp atışlarını duymak ve kucağına sağlıcakla almak nasip olur
cnm kalp atşınıda duyarsın inş sağlıklı sıhhatli olsun bebeğin
bidenemmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana
inan bende öyleyim bebeklerle ilgili ne görsem girip inceliyorum sanki hamişmişim gibi
ama içimizde ukte kaldığı için elimizde olmuyor işte...
canım demek görümcenin kızıda hamile haa...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
hatırlıyorum tabi hatta düğün hazırlıklarının biçoğunu beraber yapmıştınız...
rabbim verdi mi veriyor işte
bizde hani kayınvalidemi izmire teyzemlere götürüp ordan göndermiştik ya...
cuma günü ben okuldan çıktıktan sonra önce manisa turgutluda kuzenimiz var teyzemizin oğlu astsubay onun yanına gittik...
ablamda (eşi) öğretmen...
karıkoca 40 yaşındalar bi kızları var 16 yaşında bide oğulları 9 yaşında...
neyse gittik bi sürü şey hazrlamışlar sofra hazırdı son hazırlıkları yapıyorlardı...
bende mutfağa yanlarına gittim damacananın üzerinde ilacını iç diye kağıt yapıştırmışlar...
abla kim unutuyor ilacı dedim kızı "annem hamile o unutuyor ilacını" dedi...
ben o an öyle garip oldum ki...
oğlu olacakmış 4 aylıkmış
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sevindim tabi onlar için...
ama ben öyle kötü oldum ki kendimi lavaboya attım ağlamamak için zor tuttum kendimi...
tabi negatifi alalı 3 hafta olmuştu hep kendimi düşündüm...
sonra bebişten konuşuldu tabi...
belki duymuşsundur öğretmenler genelde doğumunu şubat martta getirmek için ayarlama yaparlar...
2 dönem doğum izniyle geçer yaz tatili derken eylüle kadar bebiş 6 aylık olur falan...
neyse bunlarda ona dikkat etmişler...
emekliliğimizde yanımızda olsun diye şakalaştılar falan...
bütün gece boğazımda yumruyla kimseye bişey farkettirmiycem diye uğraştım durdum...
akşam 10,30 gibi çıktık izmire teyzemlere geçmek için...
kayınvalidem arkada oturuyor tabi ben daha arabaya biner binmez bi başladım ağlamaya sessiz sessiz
eşim farketti tabi yol boyu elimi tuttu oda bişey demedi annesi farketmesin diye...
50 dk sürdü teyzemlere gelişimiz 50 dk hiç durmadan ağladım gözyaşlarım göğsüme kadar indi öyle kötü oldum ki
işte kimisi ister öyle çabuk olur ki bizlerde böyle cebelleşiriz...
evet sınavımız bu elimizden geldiğince bu sınavı verebilmek için uğraşıyoruz...
ama bazen öyle anlar oluyor ki tutamıyoruz kendimizi...
o bebişin benim bebişim olmasını öyle isterdim kiiiiiiii
Maaşallah cnmm ...inaşallah keseyide görürsün sonrada kalp atışlarınıııııııı:naza5:
cnm hep duygusalızda bi patlak arıyoruz onuda bulunca açıyoruz çeşmeleriKızlar naptınız siz böyle yaaaaa . Bugün hepimiz çok duygusalız galiba. Sabah kalktığımda bi posta ağlamıştım zaten bi de yazılanları okuyunca hepten yanlız olmadığımı anladım. Her Bayram yaklaştıkça içim acıyor benimde. Hep yalnız kalıcam elimi öpücek çocuklarım olmıcak gibi geliyor. Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Ben hayal kuramıyorum bbu yüzden de çok korkuyorum. Niye böyleyim onu da bilmiyorum ama içim kor gibi yanıyor. Bağırmak haykırmak herşeyi kırıp dökmek istiyorum ama bunu yapacak bile güç bulamıyorum kendimde. Çok kötüydüm kızlar sanki herseyden soğudum hiç bişey yapadım gelmiyor. Beni benden başka kimse anlamıyor kimseye de bişey anlatamıyorum zaten. Annemin kucağına atlayıp hüngür Hüngür ağlayasım geliyor ama yapamıyorumiyi ki siz varsınız kızlar. Burda yazdıklarınızı okudukça acım biraz olsun hafifliyor sanki. Hepinizi çok seviyorum. Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. Bir sonraki bayrama hepimiz anne olarak girelim Rabbim ne olurrrrr. İçinizi bir de ben şişirdim ne olur hakkınızı helal edin kızlar
cansunida cnm umutsuz olma genede bak çabalaman için sperm var) ay kız güldüm valla okurken gidip bide çikolatalarımı sordun )modelde seçmişsin inş. istediğin modelden bigün almak nasip olur bebek çikolataların olsun inş.... herşey içimizde kalıyor normal yoldan bebek sahibi olsaydık bazı şeylerin değerini bu kadar bilemezdik ama şimdi ne görsek onu yapmak istiyoruz bebeğimiz için bi tane olsun tam olsun diye düşünüyoruz çikolata bile seçiyoruz düşün
görümcenin kızıda hamileymiş hayırlısı olsun...işte hamile haberleri duyunca sevinelimmi üzülelimmi bilemiyoruz elimizde değilki o duygular... ben bile eşime şu hamileymiş dedğimde hiç sevinmiyo aksine suratı düşüo banane diogaribimin içine oturuo ben gibi )
sağol cnm güzel dileklerin için bugün kontrole gittim yumurtanın biri 11,3 diğeri 7,5 diğeride 4,5 muş iğnelerimin 7. günüydü salı tekrar kontrole gidicem bakalım istenilen büyüklüğe ulaşırsa devam ediyoruz şimdilik... bugün baya bi stres yaşadım açıkcası bi tane açık eczane buldum ondanda pragon yoktu diğer eczanelerin hepsi kapalıydı benimde iğneyi vurulmam gerekiyordu.. bu durumda bi çarşıda eczane arama, bi hastane derken baya koşuşturmaca yaşadık ilacı bulamadık daha doğrusu açık eczane yoktu bende daha önceki elimde kalan iğnelerimin artanlarını dr. a toplattırdım ve onu vurundum(açık oldukları için kullanmak istemiyordum ama başka çarem yoktu) inş. işe yarar ve yumurtacığım gelişir yarın ilk işim eczaneye gitmek olucak( tedaviminin yanıt verceğini eczanelerin hepsininde kapalı olcağını bilemedim ( artık nasipten ötesine gidilmiyor orgalutranıda yarım yarım vurmaya başladım onu ne diye başlattıki anlamadım:44: valla göbeğim morardı kaldı iğnelerden...
ya varya morallerim bozuk bi gülesim gelio bi ağlıyasım gelio hep benimi bulur diyesim gelio....
ha bu arada bi dr a mail attım eşimin spermlerini hastaneden alma şansımız varsa sizinle tedaviye devam etmek istioım dedim oda öyle bir imkanınız var ama onun prosüdürü var onu uygulayacaksınız dedi yani spermi alabilirmişiz) bidahakinide onda denicem elimde kolumda ne varsa bebeğe dökdüm valla inş. elim kolum boş kalmaz artık bebeğimle dolsun istiyorum...
Kader arkadaslarim benim merhabalar nasilsiniz bikac aydir topige ugramamistim ama özledim sizleri bi slm vermek istedim. Umarim hepiniz iyicesinizdir.
Ben bu aralar cok mutluyumEsim 28 yillik sigara tiryakiliginden vazgecerek o illete son verdi Ve yaklasik 2.5 ay hayit tohumu kullandi onun yaninda polen ari sütü karisim hala devam ediyor. Kismetse yarinda hüseyin ermisin karisimina basliyoruz.
Bizde durumlar böyle canlarim. En güzel günler sizlerle olsun.
merhaba kızlar
iki gündür kötüyüm hakkaride şehit olan polisin eşi benim yakın arkadaşım düğün hazırlıklarını hep beraber yaptık düğünde onunla onlarlaydım daha 12 haftalık hamile
ben iki gündür mahvoldum onunla hiçbirşey denmiyor onunla ağladım Rabbim hiç kimseye vermesin
Allahım sabır versin kendisine iki gündür nerdeyim ne haldeyim bilmiyorum
merhaba kızlar
iki gündür kötüyüm hakkaride şehit olan polisin eşi benim yakın arkadaşım düğün hazırlıklarını hep beraber yaptık düğünde onunla onlarlaydım daha 12 haftalık hamile
ben iki gündür mahvoldum onunla hiçbirşey denmiyor onunla ağladım Rabbim hiç kimseye vermesin
merhaba kızlar
merhaba kızlar
Hoşbulduk bitanecimmmmmmmm
evt cnm 20 sayfacık kaynatmışsınızzzzz
okudum hemen geldim ama kimsecikler yokkkkk
ne yaptın bakayımm hallettinmiiiiii dünki işleriniiiiii
Kader arkadaslarim benim merhabalar nasilsiniz bikac aydir topige ugramamistim ama özledim sizleri bi slm vermek istedim. Umarim hepiniz iyicesinizdir.
Ben bu aralar cok mutluyumEsim 28 yillik sigara tiryakiliginden vazgecerek o illete son verdi Ve yaklasik 2.5 ay hayit tohumu kullandi onun yaninda polen ari sütü karisim hala devam ediyor. Kismetse yarinda hüseyin ermisin karisimina basliyoruz.
Bizde durumlar böyle canlarim. En güzel günler sizlerle olsun.
Az once de cemreme yazdim ya cok duygulandirdiniz bu duygular gelgitler acaba anne olabilecek miyim sorulari belirsizlik cok zor rabbim hepinizin dualarini kabul etsin hepiniz dualarimdasiniz her bebegimi dusunup onla ilgili hayal kurdugumda bazen diyorum ki burdakitum arkadaslarima da nasip et rabbim...insallah olacaktir da...
Allahım Gülsüm e sabır versinn..Başka ne denir ki..Duyduğumdan beri gözümden yaş durmuyor...Haberlerde izledikçe boğazım düğümleniyor..Allahım şu ortama bir dirlik düzen ver yarabbim..Daha fazla canlar yanmasın yaa..
bidenemmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana
inan bende öyleyim bebeklerle ilgili ne görsem girip inceliyorum sanki hamişmişim gibi
ama içimizde ukte kaldığı için elimizde olmuyor işte...
canım demek görümcenin kızıda hamile haa...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
hatırlıyorum tabi hatta düğün hazırlıklarının biçoğunu beraber yapmıştınız...
rabbim verdi mi veriyor işte
bizde hani kayınvalidemi izmire teyzemlere götürüp ordan göndermiştik ya...
cuma günü ben okuldan çıktıktan sonra önce manisa turgutluda kuzenimiz var teyzemizin oğlu astsubay onun yanına gittik...
ablamda (eşi) öğretmen...
karıkoca 40 yaşındalar bi kızları var 16 yaşında bide oğulları 9 yaşında...
neyse gittik bi sürü şey hazrlamışlar sofra hazırdı son hazırlıkları yapıyorlardı...
bende mutfağa yanlarına gittim damacananın üzerinde ilacını iç diye kağıt yapıştırmışlar...
abla kim unutuyor ilacı dedim kızı "annem hamile o unutuyor ilacını" dedi...
ben o an öyle garip oldum ki...
oğlu olacakmış 4 aylıkmış
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sevindim tabi onlar için...
ama ben öyle kötü oldum ki kendimi lavaboya attım ağlamamak için zor tuttum kendimi...
tabi negatifi alalı 3 hafta olmuştu hep kendimi düşündüm...
sonra bebişten konuşuldu tabi...
belki duymuşsundur öğretmenler genelde doğumunu şubat martta getirmek için ayarlama yaparlar...
2 dönem doğum izniyle geçer yaz tatili derken eylüle kadar bebiş 6 aylık olur falan...
neyse bunlarda ona dikkat etmişler...
emekliliğimizde yanımızda olsun diye şakalaştılar falan...
bütün gece boğazımda yumruyla kimseye bişey farkettirmiycem diye uğraştım durdum...
akşam 10,30 gibi çıktık izmire teyzemlere geçmek için...
kayınvalidem arkada oturuyor tabi ben daha arabaya biner binmez bi başladım ağlamaya sessiz sessiz
eşim farketti tabi yol boyu elimi tuttu oda bişey demedi annesi farketmesin diye...
50 dk sürdü teyzemlere gelişimiz 50 dk hiç durmadan ağladım gözyaşlarım göğsüme kadar indi öyle kötü oldum ki
işte kimisi ister öyle çabuk olur ki bizlerde böyle cebelleşiriz...
evet sınavımız bu elimizden geldiğince bu sınavı verebilmek için uğraşıyoruz...
ama bazen öyle anlar oluyor ki tutamıyoruz kendimizi...
o bebişin benim bebişim olmasını öyle isterdim kiiiiiiii
Baharımmmm senin çokk güzel cadı bi kızın olacak
sonrada bize dert yanacaksın çokk yaramaz diye
beni sabah ağlattınız zaten senin yazını okuyunca göz yaşlarımı durduramadım
bayram yaklaştı herkezi hüzün sardı
biz her yıl gittiğimiz köyümüze gitmiyoruz bebek yokmu diyecekler diye
pıtırcık hepsini okudum canım Allah kabul ederse.
hpk 2 yasin
naz034e 2 yasin
birumut99a 2 yasin
snopy35e 3 yasin okudum.
bi de kenzül arşın mealini okudum o da hediyesi
yine arada girerim ok bebekim sağolasın
Selamlarrrrrrrrrrrr sayfanın güzelllllll bayanlarıııııııı ben geldimmmm..
ayyyy çok özledim sizleri bian önce topiğe girip bakayım dedimmm
neler konuşulmuşşşşşş neler kaynatmışsınız
nasılsınız bakalım ben bi geçmişi okuyayımmmmmm geliyorumm
merhaba kızlar
okadar olmuş mu canım
tatlım benimde işim vardı çıkmak zorunda kaldım yalnız mı kaldın sen
evet hallettim canım bakalım sonucu görünce haber veririm sana...
Evt olmuşşşşşşşş cnm o kadarrrrrr
olsun tatlım bende biraz baktım çıktım yemek filan yaptımm bendee...
sonrada bi telefon trafiği başladı anaca bittide geldim buraya
hadi bakalımmmm sonuca göre bende senden öğrenirim nasıl diye..
ama sen yaptıysam olur tatlım kesinnn sen sevginle yapmışsındır onlarıııııııııcadı seniiiii
slm kızlar. nasılsınız
başlamışsınız yine kaynatmaya
canlarım meral5758;
snopy,naz,hpk,birumut için yasinler okudu .
Allah razı olsun ondan.
meral5857 için
şimdi liste hazırladım.
onun için yasinlerimizi okuyalım olur mu?
bayrama yetişmezse bayram sonuna kalır. inş Allah bayramın ve yasinlerin hürmetine sesimizi duyar.hayırlı evlatlar nasip eder hepimize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?