• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kzlar yeni geldim eve çok kötü oldum umutta sülayman bey muayene etti sonrada pazartesi diyince nasıl kötü oldum anlatamam çok agladım rezil oldum ama napim duramıyordum bitürlü agla agla ama Allah razı olsun sülayman beyde emre beyde çok yardımcı oldular sonra eşim tırabzondan dönüyordu ben aglayınca oda geldi umuta emre bey onlada konuştu
sedasem emre bey var zaten umutta biz onun için gittik o ameliyat edicek eger kısa olursa 12 günde bitiyor iş ilk reglinin 2. günü gidiyorsuz sonra 5 gün gitmiyorsun ondan sonrada 2günde bir gidiyorsun
işte böyle kızlar çok heyecanlayım nasıl yapıcagımı nasıl dua edicemi bilemiyorum sanki üzerimde bi örtü varmışta alınmış gibi acıkta gibi hissediyorum kendimi çok heyecanlıyım bugün sonkez igne olucam birde bu gece 1de çatlatma iğnem var okadar yaaa bacılar geldkmi yolun sonuna nasıl gecer şimdi günler herif geldi ama buseferde mastıra gitti onu bekliyorum sınava girip gelicek sonrada kuyumcuya çıkıcaz nikahta takılan 4 bilezim vardı onları bozdurcaz inşallah sperm çıkar hamle kalırımda gözüm görmüyor inanın ki kızlar çok tuhafım napıcamı bilmiyorum

anam sağolasın espoir kız bana çok dua edin bu sefer olsun nasıl heyecanlıyım anlatamam

zamancigim sen içini rahat tut stres yapma pozitif bak
sakin canini sikma
insallah bu kez umutlu sonla biter
hersey gönlünce olsun

belgincim arapçadan okumamız lazım canım yaaa............kızlar belginin 2 tane meryem suresini okumak isteyen varsa alsın........sevabına oda katılsın............hadi bakalım........

zaman yazdıklarını okuyunca diyorumki yahu bu kız niye bu kadar heyecanlı..........aglayıp durma artık................güzel düşün güzel olsun allahın izniyle...............

nazmiyecim sagol canım keşke bilsemde bende okusam ama bilmiyorum bende bildiğim duaları ediyorum allahım zamannın yardımcısı olsun bana okurmusunuz tedavi zamanı geldiği zaman....

herkese merhaba zamancığım hadi az kalmış allahım inşallah pazartesi bol bol sperm çıkarda mutluluktan havalara uçarız inşallah ilk hamilemiz sen olcan peşindende bizler gelcez bu arada nazmiyeciğim ben arapça bilemiyorum inan çok isterdim bu duayı okumayı ama çevremdede kimsse yok okuyabilen ama okunan tüm dualara amin diyorum nazmiye canım bu meryem duası nı tedaviye başlayan herkese yapalım olurmu allah kabul etsin

arkadaşlar ben arapça okuyamıyorum ne yapacağım ?

zaman inşallah bu defa olacak allahım sana yardım etsin bizlerede ışık olsun senin tedavin

kızlar yoksunuz gene eşim dün ankaradaydı genetik test için kan verdi sonucu 20 sinden sonra öğreneceğiz

inşallah bir şey çıkmaz o açıdan rahat ederiz

inşallah mavimenekşe.her olumlu test sonucu çok önmli zaten bizim durumda.siz de bunu sorunsuz atlatırsınız inş.

anam sağolasın espoir kız bana çok dua edin bu sefer olsun nasıl heyecanlıyım anlatamam

zamancım yazdıklarını okudukça ben de heycanladım iice yaa.bizimde tese umut ta olmuştu ve kendi bekleyişim geldi aklıma.neyse bizimkini boşverelim.inşallah emre bey güler bir yüzle çıkacak teseden.rabbim büyük boşa çıkarmaz inşallah emklerini..hepimizinkini tabi..:Saruboceq:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız giremedim 4 gündür neler oldu anlatın bakalım

kızlar çok dua edin olurumu çok yanlızım

zamancım hepimiz zaman zaman öyle duygulara kapılıyoruz bende okuyacagım meryem suresi birbirimize destek olalım senden sonrada hepimize okuyalım

zamancığım dualarımda şu ara sen tedavide oldundan senin isminle dua ediyorum kız inşallah olcak bu sefer

merhaba kızlar.............nasılsınız.............siteye giremiyoz yahuuuuu bu ne böle
meryem suresi hatmi başlattık zamana ama herkes bilmediginden dem vyrmuş................bizler bilmesekte başkalrına dagıtmak zorundayız kızlar ................ben şimdi kafama göre yazıcam dagıtamam diyenler mutlaka haber versinde degiştirelim...........ama zorlayın biraz olur mu???????
nzmyhn==10
zaman==10
emine1983==5
ealsnas==2
sayes==4
mavimenekşe==4
sevgidolu==2
belgin==2
harzem==2 ((((toplam 41))) (((((bu listeden önce okuyanlarda verdigimiz sayının içine onları katsınlar)))))
birde arapçadan okumalıyız kızlar...........biliyosunuz bu harfler ruhlu harflerdir ve herşeye tesir ederler..........biiznillah

ben arapça biliyorum okurum ama reglyim perşembe den önce bitmez allah ın izniyle okurum anneme de söylerim o da okur cuma günü sonuçta hepimiz için zaman için allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

slm kizlar iyi yapmissiniz meryem suresini okmakla
insallah zamancigimin istegi olur
ben okudugunuzu bilmiyordum
cunku kk ya giremedim kac gundur cunku acilmiyor
neden boyle oldu anlamadim
kizlar dualariniz kabul olur insallah

Back
X