Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bacılar nasılsınız malum sitede sorun var acılmıyor pek görüşemez olduk
kızlar dün umuta gittim pazartesi yada salı mtese günümüz ama kesin olarak hangi gün olucagı yarın belli olucak çok heyecanlıyım çoooooookkkkk son 100 metreye girdik artık düşündükçe nefes alamıyorum inşalah olur inşallah
kızlar yarın umut tüpe gidiyorum malum kontrol var benim tahminim pazartesi yada salı günü mtese olur eşim çok heyecanlıyım
koçiş biraz önce yola çıktı tırabzona gidiyor iş için cumartesi günü dönücek daha yurtdışından yeni gelmişti ama napalım iş olsunda çalışsın
haftasonu gelince 5 tane bileziğim var nikahta takılan onları bozdurcaz tüpbebek için olsunda gözüm görmüyor inşallah olur bugün igneleri yaparken canım çok yandı dedim Allahım nolur bunca sıkıntıyı sonuçsuz bırakma kızlar ilk günler okadar acımıyorduda bugün baya acıdı hep göbekten yapıyorum ya arık ignelerden agırlaştı olsunda hayırlısıyla
yarın çok yogun olucam sabah 8de evden çıkmam lazımki koçişin tahlillerini hastaneden alıp ordan gidicem umuta sabah 9dan 11e kadar bakıyorlar tüp tedavisinde olanlara zaten en erken umuta girdinmi 1 saatde çıkıyorum erken gidimde beklemeyim diyorum belki annemde gelir
1 tane meryem suresi okudum şimdi gene okumayı düşünüyorum sonrada namazı kılar ilaçlarımı içer anneme çıkarım
yarın gene ugrarım kızlar bana çok dua edin olurmu inşaalah bu sefer olur yıkım degilde sevinç olur aklıma ilki geldide ameliyathanenin önünde bekleyişim çıkmaması yıkılıpda ayakta durmanın neoldugunu yaşadıgım an içim kan aglamıştı ama eşime karşı olsun canın sagolsun demek için aglamayışım herneyse inşallah busefer olucak
merhaba kızlar.............nasılsınız.............siteye giremiyoz yahuuuuu bu ne böle
meryem suresi hatmi başlattık zamana ama herkes bilmediginden dem vyrmuş................bizler bilmesekte başkalrına dagıtmak zorundayız kızlar ................ben şimdi kafama göre yazıcam dagıtamam diyenler mutlaka haber versinde degiştirelim...........ama zorlayın biraz olur mu???????
nzmyhn==10
zaman==10
emine1983==5
ealsnas==2
sayes==4
mavimenekşe==4
sevgidolu==2
belgin==2
harzem==2 ((((toplam 41))) (((((bu listeden önce okuyanlarda verdigimiz sayının içine onları katsınlar)))))
birde arapçadan okumalıyız kızlar...........biliyosunuz bu harfler ruhlu harflerdir ve herşeye tesir ederler..........biiznillah