• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar vallaha meryem suresini bend eok istedim okumayı ama arapça bilmiyorum allah kabul etsin okuyan arkadaşlarımın duasını zamancım olacak inşallah allah yüzünü güldürsün

günaydın bacılar nasılsınız malum sitede sorun var acılmıyor pek görüşemez olduk
kızlar dün umuta gittim pazartesi yada salı mtese günümüz ama kesin olarak hangi gün olucagı yarın belli olucak çok heyecanlıyım çoooooookkkkk son 100 metreye girdik artık düşündükçe nefes alamıyorum inşalah olur inşallah

günaydın bacılar nasılsınız malum sitede sorun var acılmıyor pek görüşemez olduk
kızlar dün umuta gittim pazartesi yada salı mtese günümüz ama kesin olarak hangi gün olucagı yarın belli olucak çok heyecanlıyım çoooooookkkkk son 100 metreye girdik artık düşündükçe nefes alamıyorum inşalah olur inşallah

Zamancım hayırlısı olsun Meryem suresini dun senin için okudum ama türkce okudum meali cok guzel. Bu duayı okuyunca seninde bebek sahibi olacağın inancım dahada artıyor. Kendine iyi bak bol bol dinlen kafanı rahatla canım..

kızlar yarın umut tüpe gidiyorum malum kontrol var benim tahminim pazartesi yada salı günü mtese olur eşim çok heyecanlıyım
koçiş biraz önce yola çıktı tırabzona gidiyor iş için cumartesi günü dönücek daha yurtdışından yeni gelmişti ama napalım iş olsunda çalışsın
haftasonu gelince 5 tane bileziğim var nikahta takılan onları bozdurcaz tüpbebek için olsunda gözüm görmüyor inşallah olur bugün igneleri yaparken canım çok yandı dedim Allahım nolur bunca sıkıntıyı sonuçsuz bırakma kızlar ilk günler okadar acımıyorduda bugün baya acıdı hep göbekten yapıyorum ya arık ignelerden agırlaştı olsunda hayırlısıyla
yarın çok yogun olucam sabah 8de evden çıkmam lazımki koçişin tahlillerini hastaneden alıp ordan gidicem umuta sabah 9dan 11e kadar bakıyorlar tüp tedavisinde olanlara zaten en erken umuta girdinmi 1 saatde çıkıyorum erken gidimde beklemeyim diyorum belki annemde gelir
1 tane meryem suresi okudum şimdi gene okumayı düşünüyorum sonrada namazı kılar ilaçlarımı içer anneme çıkarım
yarın gene ugrarım kızlar bana çok dua edin olurmu inşaalah bu sefer olur yıkım degilde sevinç olur aklıma ilki geldide ameliyathanenin önünde bekleyişim çıkmaması yıkılıpda ayakta durmanın neoldugunu yaşadıgım an içim kan aglamıştı ama eşime karşı olsun canın sagolsun demek için aglamayışım herneyse inşallah busefer olucak

canım okurken hep amin dedim inşallah bu sefer yıkılmıcaksın allah çok büyük :) canım ben inanıyorum hepimiz çocuk sahibi olucaz inşallah hiç merak etme ben de hastayım şu an inşallah bitince ben de okurum senin için hepimiz için meryem suresini söz veriyorum sana . arefe gecesi de hepimiz için dua ettim allah kabul edecek inşallah... Umduklarımızdan emin kılsın bizi rabbim bizi imtihan etmesin mükafatımızı versin Allah çok büyük ben inanıyorum yüzümüz gülecek....

merhaba kızlar topiğe giremiyorum hep hata veriyor 504 neyse
zaman bende adetliyim okuyamıyorum ama allahım bu sefer sana inşallah evlatlar nasip etsin bize de umut olursun inşallah

mrb bende yeni üyeyim fazla giremiyorum arada ama takipteyim sizleri benimde eşimde inmemiş testis sornu var fsh 31.56 lh 9.14 sperm 0 azoluyuz bizde 10gundur bal polen ginseng ısırgan tohumu yıyo bugunde nohut kürüne başlıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun bu test sonuclarını banada yorumlarmısınız mıkro tese için hastane ve doktor ayrıca bıtkısel kur onerılerınızı beklıyorum...

mrb bende yeni yeyim fazla giremiyorum arada ama takipteyim sizleri benimde eşimde inmemiş testis sornu var fsh 31.56 lh 9.14 sperm 0 azoluyuz bizde 10gundur bal polen ginseng ısırgan tohumu yıyo bugunde nohut kürüne başlıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun bu test sonuclarını banada yorumlarmısınız mıkro tese için hastane ve doktor ayrıca bıtkısel kur onerılerınızı beklıyorum...

mrb bende yeni üyeyim fazla giremiyorum arada ama takipteyim sizleri benimde eşimde inmemiş testis sornu var fsh 31.56 lh 9.14 sperm 0 azoluyuz bizde 10gundur bal polen ginseng ısırgan tohumu yıyo bugunde nohut kürüne başlıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun bu test sonuclarını banada yorumlarmısınız mıkro tese için hastane ve doktor ayrıca bıtkısel kur onerılerınızı beklıyorum...

canım zamancım inş. bu sefer güzel haberler vereceksin bizlere ben buna çok inanıyorum ve dua ediyorum Rabbim cümlesine nasip eyler inş..

her okudugumda topiği gözlerim doluyor çok duygusallaştım galiba nasıl teşekkür etsem sizlere bilemiyorum ve nasıl şükretsem Rabbime bilemiyorum sizlerin dualarında olmayı bana nasip etti Allah hepinizden razı olsun yarın sabah umuta gidiyorum artık kesin gün belli olucak çok heyecanlıyım az önce meryem surasini gene okudum inşallah hayırlı olur Rabbim inşallah nasip eder

canım benim zamancım dualar ve heyecan içinde senden gelecek müjdeli haberi bekliyorum arkadaşım allahım yardımcın olsun ..

benım nette sorun var msj üç kere yollandı........allah hepimize yardım etsın tez zamanda kucagımıza bebk nasıp etsın

merhaba kızlar.............nasılsınız.............siteye giremiyoz yahuuuuu bu ne böle
meryem suresi hatmi başlattık zamana ama herkes bilmediginden dem vyrmuş................bizler bilmesekte başkalrına dagıtmak zorundayız kızlar ................ben şimdi kafama göre yazıcam dagıtamam diyenler mutlaka haber versinde degiştirelim...........ama zorlayın biraz olur mu???????
nzmyhn==10
zaman==10
emine1983==5
ealsnas==2
sayes==4
mavimenekşe==4
sevgidolu==2
belgin==2
harzem==2 ((((toplam 41))) (((((bu listeden önce okuyanlarda verdigimiz sayının içine onları katsınlar)))))
birde arapçadan okumalıyız kızlar...........biliyosunuz bu harfler ruhlu harflerdir ve herşeye tesir ederler..........biiznillah

yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaa hazırlanmak için kalktım malum umuta gidicem ebide yanlızım herif şimdide çarşambadan eri tırabzonda neyse kaltımki hazırlanimda çıkım diye okuduklarıma inanamadım kızlar nazmiye nasıl teşekkürederim bilemedim ben 10 taneyi okurum tabi çok teşekkürederim
kızlar bugün kesin gün belli olucak heyean dorukta tabi bende bide bişey sorucam benim öncekinde böyle olmamıştı ama bu sefer nasıl anlatsam gece agrıyla uyandım dünden beri böyle kasıklarım gerilmiş davul gibi oturup kalkarken falan nasıl canım yanıyor yatakta saga sola dönemedim adım atarken sanki patlayıp çıkıcak gibi birde çok sık idrara çıkıyorum sanki günlerdir gitmiyormuş gibi nasıl sıkışıyorum anlatamam kızlar bunlar normal mı yada bi sorunmu var

günaydın kızlar zamncım dualarım seninle inşallah ii habelerle dönceksin.uzun zamndır alamadığımız hamile haberini inşallah senden duycaz canım.az daha sabır yolun sonuna geldin artık....

merhaba kızlar.............nasılsınız.............siteye giremiyoz yahuuuuu bu ne böle
meryem suresi hatmi başlattık zamana ama herkes bilmediginden dem vyrmuş................bizler bilmesekte başkalrına dagıtmak zorundayız kızlar ................ben şimdi kafama göre yazıcam dagıtamam diyenler mutlaka haber versinde degiştirelim...........ama zorlayın biraz olur mu???????
nzmyhn==10
zaman==10
emine1983==5
ealsnas==2
sayes==4
mavimenekşe==4
sevgidolu==2
belgin==2
harzem==2 ((((toplam 41))) (((((bu listeden önce okuyanlarda verdigimiz sayının içine onları katsınlar)))))
birde arapçadan okumalıyız kızlar...........biliyosunuz bu harfler ruhlu harflerdir ve herşeye tesir ederler..........biiznillah

tamam nazmiye 5 tane yi aldım ben 1 adet okumuştum 4 adet daha okuyacağım dualarımız kabul olacak inşallah sırayla anne olucaz inşallah

merhaba arkadaşlar bizde 24.11.2009 umut tüp bebeğe gittik .
bende sorun çıkmadı.7 yıllık evliyiz.aslında polikistik over diyordu her gittiğim doktor bana.adetim düzensizdi.yaklasık 40 günde bir adet oluyordum.2 ay önce civanperçemi otu kaynatıp içtim.iki aydır düzenli adet oluyorum.enver kurt benim doktorum herşey normal gözüküyor dedi bana şaşırdım.
eşim sperm testi verdi hormonlar normal di ama azosperm çıktı.emre beyde mikro tese yapıcaz dedi.bende şubat reglisi gibi başlıyorum inşallah.ozamanı düşündüm çünkü senelik iznimide kullanıcam o dönemde.bakalım herşeyin hayırlısı olsun diyorum.
zamancım inşallah herşey yolunda gider.iyi haberlerini bekliyoruz.kim yapacak size teseyi.
ilaçları kullandıktan sonra kaç günde bir gidiyorsun merkeze.

nazmiyeciğim ben okuyamam ki netten meryem suresi diye yazsam çıkarmı eger çıkarsa türkçesini okurum sen bunu araştırıp bana bilgi ver arkadaşım...

merhaba kizlar
zamancigim bu kez bebegine kavusmayi diliyorum insallah hersey iyi geçer
dualarim seninle

Back
X