hayırlı olsun canım şifa olsun inşallah eşine
amin. canım şifa olsun inş.
azo sebebiniz neydi canım?
birde kürün içinde neler var?[/QUOT
tesekkur ederim kizlar insallah sifa buluruz rabbim hepimize sifa versin...pitircik bizim azo sebebinde serto seliy germ hucresi aplazisi yaziyor 8 yildir ugrasiyoruz.2006 tese ameliyati ayni ameliyat sirasinda varikosel ameliyati sonuc sifir. daha sonrada 2 yil kaan hocada tedavi olduk gecen yil micro tese olduk sonuc yine sifiir .... canim kurlerde,,, arisutu, bal. polen karisimi ayriyettten poset cayi geldi 10 tane . birde tohum var onun cayini yapiyorum
hoşgeldin topiğimizearkadaşlar mrb ben de yeni katıldım aslında uzun zamandır ziyaretçi sayfasından takip ediyorum sayfanızı. 3 aylık evliyiz ve eşimin durumu hakkında araştırma yaparken karşılaştım. çok şey öğrendim çok sağolun. buaraada eşim hormon tedavisine başladı henüz yolun başındayız yani
Canlarim Yasinlerimi okuyan okuyamayan herkesten Allah razi olsun.
Hepinize cok cok tsk ederim.
Yasinlerimiz tamamlandi ALlaha sükür. Allahim kabul eder insallah.
mrhaba:16
slm kızlar ankarada oturuyorum ve acil bir iyi bir daha doğrusu üroloji doktorunu ihtiyacım var kaan aydos ve ali erğen ve emre arasında kararsız kaldım eşim prostat başlanğıcından amaliyat oldu ve ikinci kez olması ğerek ilk çoçuğumuz tedaviyle oldu o zaman sadece problem bendeydi ve 6 ay hamile kaldım doktor eşime şu an çoçuğun olmaz ikinci amaliyat diyor yardım edin ikinci çoçuda istiyorum amilattan korkuyorum saolsun ilk amaliyatı yapan doktor perm sıvı çok sıvı dediğinde eşimin 1 senede ğeçer dedi 4 yıl oldu olan çoçuğuda olmaz etti ya öylesine ras ğelirsek diye korkuyorum of ya resmen paramızla da rezil oluyoruz adam dünyanın parasını alıp yüzünü bakmıyo yada işi bitince ilğli yok kızlar yarıdm lütfensperm sayısı çook düşük
mrhaba:16
slm kızlar ankarada oturuyorum ve acil bir iyi bir daha doğrusu üroloji doktorunu ihtiyacım var kaan aydos ve ali erğen ve emre arasında kararsız kaldım eşim prostat başlanğıcından amaliyat oldu ve ikinci kez olması ğerek ilk çoçuğumuz tedaviyle oldu o zaman sadece problem bendeydi ve 6 ay hamile kaldım doktor eşime şu an çoçuğun olmaz ikinci amaliyat diyor yardım edin ikinci çoçuda istiyorum amilattan korkuyorum saolsun ilk amaliyatı yapan doktor perm sıvı çok sıvı dediğinde eşimin 1 senede ğeçer dedi 4 yıl oldu olan çoçuğuda olmaz etti ya öylesine ras ğelirsek diye korkuyorum of ya resmen paramızla da rezil oluyoruz adam dünyanın parasını alıp yüzünü bakmıyo yada işi bitince ilğli yok kızlar yarıdm lütfensperm sayısı çook düşük
geçmiş olsun bu konuda bi bilgim yok ama biz kaan beye gidiyoruz.inşAllah hayırlı bi şekilde şifanızı bulursunuz.
hoşgeldin topiğimize
Allah şifalar versin eşinize ve tez zamanda evlat hasretinizi gidersin inşallah.
canım ilk yazını okuyunca ben de alayım diye düşündüm ama
Allah razı olsun arkadaşlar hemen yardımcı olmuşlar sana
Allah kabul etsin canım.
uzun zaman sonra dün gece umutlarım yeniden yeşerdi ve bugün namaza başlamayı düşünüyorum hatta şimdi kılcam ve yaren eşi için 1 tane yasin okurum.sevgiler....
canım sakın tese olmayın.sebebini iyce araştırın ne olur.
biz o hatayı yaptık 2 kere olduk.
eşimin testisleri teseden dolayı hasar görmüş.
her yolu deneyin en son ama en son çare tese.
ne olur arkadaşım. acele etmeyin .
yaşın elbette önemi var ama ya çıkmazsa 1 yıl daha beklemek var tese yeri iyleşsin diye.ondansa en azından ortamı hazırlarsınız ,
sebebi öğrenirsiniz emin ellerde tedavi olursunuz öyle.
bizim gittiğimiz doktor mükemmel bu konuda.
PITIRCIK canım siz nerde tese olmuştunuz benimde en korktuğum şeyi söyledi kaan hocaönce uygulayacağı ilaç tedavisini deneyelim diyoruz ama sen şuan hangi doktora gidiyosun celalettin hoca ya mı
amin. canım şifa olsun inş.
azo sebebiniz neydi canım?
birde kürün içinde neler var?[/QUOT
tesekkur ederim kizlar insallah sifa buluruz rabbim hepimize sifa versin...pitircik bizim azo sebebinde serto seliy germ hucresi aplazisi yaziyor 8 yildir ugrasiyoruz.2006 tese ameliyati ayni ameliyat sirasinda varikosel ameliyati sonuc sifir. daha sonrada 2 yil kaan hocada tedavi olduk gecen yil micro tese olduk sonuc yine sifiir .... canim kurlerde,,, arisutu, bal. polen karisimi ayriyettten poset cayi geldi 10 tane . birde tohum var onun cayini yapiyorum
inş kullandığınız kürler şifa olsun canım.
bende aramak istiyorum saraçoğlunu o yüzden sordum tatlım.
Canlar size bisey sorucam.
Saracoglunun kürünü kullananlar ilk kürde tam olarak neler vardi,bana yazabilirmisiniz?
Benim elimde ilk kürde gönderdigi malzemelerin cogu oldugu icin ilk kürü siparis vermek istememistim.
Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Tesekkürler.
canım merhaba.
bizde saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz.
ilk kürde hayıt tohumu vardı 2 poşet.
arısütü bal polen karışımı vardı 2 şişe.
birde 8 tane poşet çay vardı(at kuyruğu)
canım merhaba.
bizde saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz.
ilk kürde hayıt tohumu vardı 2 poşet.
arısütü bal polen karışımı vardı 2 şişe.
birde 8 tane poşet çay vardı(at kuyruğu)
işe yarıyomu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?