tatlım ben çoktaan okumuştum..
ALLAHım kabul etsin.
geç farkettim kusuruma bakmayın.
bu akşam eşimi ist.a yolcu ettim.
tüpbebek düşündüğümüz merkeze gidecek.
test verecek inş.
lütfen tüm kızlar dualarınızda eksik etmeyin.
c peru ya git dedim ama sonuca göre gidecek inş.
Arkadaşlar çok kaynatıyosunuz takip edemiyorumDualar okuyosunuz..Allah kabul etsin..Ben bitiremeem mahçup olurum die kaltılamaıyorum...Ama saymadan Bahar arkadaşımızın niyetine bende okudum...
5816Bursa arkadaşım ne zaman istersen aklına takılan herşeyi sorabilirsin..Seve seve cevaplarım..
Kader60 rüyana girmişim..Hayırlara çıksın inşallah..Valla birbirimizi tanımıyoruz ama tanıyomuşçasına bağlanıyoruz..Bunu pıtırcığı görünce daha net fark ettim..Sanki yıllardır tanıyomuşuz birbirimizi gibi anlaştık:)
baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha
pıtırcık 200 =okudu
flzask 100 = okudu
yaren 100 = okudu
nzlyln 100 = okudu
cervan 100 = okudu
hasret 100 = okudu
esra 1982 100 =okudu
cemrem 200 = okudu
canım fatihaların bitti.
ilk önce bu duayı oku : Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.
sonra 1 tane fatiha oku.
( 1000 adet arkadaşlarla biz okuduk.
senin okuduğun fatihayla birlikte toplam 1001 fatiha oluyor canım.)
sonra şu duayı oku : Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…
canım şimdi ne dileğin varsa Yüce Allah 'tan iste tatlım.
Allah en hayırlı en güzel en kazançlı işi en kısa zamanda eşine nasip etsin.amin.
hiç darlık görmesin o güzel kalbin bitanem.amin.
kizlar bizde dun itibariyle esim icin saracoglunun kurlerine basladik insallah faydasini goruruz alalh hepimizin yardimcisi olsun....
canım ya ben baharım için 100 tane fatiha okuyacaktım ama malum bitmedi üzgünüm okuyamadım
şansa bak 5 gün sürerdi bu defa 7 gün oldu çok şaşırdım ya hormonlarımmı bozuldu ya
yoksa miyom var omu büyüdü bilemedim neyse artık baharın duası bitmiş rabbim eşine çokkkkk güzel hayırlı bir iş versin
rabbim kimseye muhtaç etmesin canlarım benim
canım allah razı olsun güzel dileklerin için.
büyük geçmiş olsun canım .Allah şifasını versin kayınbabana.
üzülme tatlım dua olayındada okumak istiyorsun ya yürekten bu yeterli.
okumuş kadar sevap alırsın inş.güzel yürekli arkadaşım benim.
canım evet bir yola girdik bakalım.inş bu sefer şifa olur bize gittiğimiz yol.
çok haklısın öyle iyiler ki öyle mükemmeller ki Celalettin hocadan ve gözdemlerden Allah razı olsun. iyki tanımışım onları.
canım sakın tese olmayın.sebebini iyce araştırın ne olur.
biz o hatayı yaptık 2 kere olduk.
eşimin testisleri teseden dolayı hasar görmüş.
her yolu deneyin en son ama en son çare tese.
ne olur arkadaşım. acele etmeyin .
yaşın elbette önemi var ama ya çıkmazsa 1 yıl daha beklemek var tese yeri iyleşsin diye.ondansa en azından ortamı hazırlarsınız ,
sebebi öğrenirsiniz emin ellerde tedavi olursunuz öyle.
bizim gittiğimiz doktor mükemmel bu konuda.
canım Allah yardımcın olsun.ama birden tese olmayın ne olur.....
evet canım bizde son çare mikro tese diye düşünüyoruz burdaki sizlerin yazdıklarını fırsat buldukça okudum bana umut oldu inşallah sizin tedavinizde olumlu sonuç verir allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canim arkadaslarim hepinize iyi geceler ama kimse yok suan. KIzlar yarin gece 12ye kadar esim icin 41 yasin okuyacaktim.
Ama bazi durumlardan dolayi tamamlayamiycam pazar baslamistim son 10 tane yasinim kaldi bana yardimci olurmusunuz??
Herkese simdiden cok tesekkür ederim. Allah razi olsun hepinizden.
ama yalnızca ankara
ben 1 tane okuyayım inş.
şimdi yatsı namazını kılınca..
ALLAH hakkında en hayırlı olanı versin.
nurtopu bir yavrucuk...amiiiiiinn
Cok saol canim Allah razi olsun ne muradin varsa versin.
Sana da dilediklerinin kat be kat fazlasini versin 2zler 3zler versin. Aminn..
Canım bende 1 tane okurum şimdi allah kabul etsin.Canim arkadaslarim hepinize iyi geceler ama kimse yok suan. KIzlar yarin gece 12ye kadar esim icin 41 yasin okuyacaktim.
Ama bazi durumlardan dolayi tamamlayamiycam pazar baslamistim son 10 tane yasinim kaldi bana yardimci olurmusunuz??
Canım bende 1 tane okurum şimdi allah kabul etsin.
tatlım ben okurum tatlım bayağıdır senle muhabbet etmedikCanim arkadaslarim hepinize iyi geceler ama kimse yok suan. KIzlar yarin gece 12ye kadar esim icin 41 yasin okuyacaktim.
Selamm kızlarrr yaren eşi için 41 yasin okumaya başalamışş ama
akşam 10 tane eksiği var diye yazmış ama 6 tane daha okumuşş..
nzyln 1 tane okuyucamışş
mixer07 1 tane okuyacakmışş..
2 tane eksiği varmışş okumak isteyen varsa
Selamm kızlarrr yaren eşi için 41 yasin okumaya başalamışş ama
akşam 10 tane eksiği var diye yazmış ama 6 tane daha okumuşş..
nzyln 1 tane okuyucamışş
mixer07 1 tane okuyacakmışş..
2 tane eksiği varmışş okumak isteyen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?