bahar benide listeye eklermisin siz okumaya başlamışsınız ama geçmişi pek okuyamadım
eklerim canım cuma günü başladık başlamadan öncede 4-5 gün listeye katılmak isteyenleri bekledim...
sen topiği okumadın galiba...
yarınki listeye eklerim canım bakarsın
herkese iyi akşamlar.
cnm listeden haberim var ama yazmayı unutmuşum bu aralar çok yoğunum
cnm eline emeğine sağlık yine bizim için uğraşacaksın bitanem
Allahım bu iyiliklerinin karşılığını çifter çifter bebişle varir inş
rica ederim canım ben severek uğraşıyorum inan...
rabbim hepimizin dualarını kabul eder inş
aminnnnnnnnnnnnn inş tatlım ya gelsin bi an evvel kuzularım
cnm kavuşacaksın sende minik bebişlerine en kısa zamanda inşiyi akşamlar canlarrr bizde bu akşam kocişin komser bi arkadaşı var onlara gittik ben ilk defa tanıştım...
iyi insanlar 3 çocukları var
en küçüğü 4 yaşında erkek
yaa öyle tatlıki içim gitti
içimden öyle şeyler geçiyor ki yaa diyorum nasıl sahip olmuşlar 3 çocuğa nasıl mucizevi bişey bu yarabbim...
allah nazarlardan saklasın o kadar imrendim ki o aileye...
negüzel çoluk çocuk geçinip gidiyorlar...
gönüllerinden geçtiği anda kolayca kavuşuyorlar yavrularına...
bizim sınavımızda bu işte biliyorum...
ama insan böyle çocuklu biriyle görüşünce içi bi garip oluyor...
ne bileyim bu akşam içim buruldu yine
rabbim hiçbirimizi daha fazla bu dertle sınamasın en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun inş
cnm kavuşacaksın sende minik bebişlerine en kısa zamanda inş
hepimiz bu duyguları yaşıyoruz cnm Allahım bizede mucizelerimizi gönderecek
bende bugün bi tanıdıktaydım herkesin çocuğu oluyor çocuğu var biz hala tadamadık vardır bundada bir hayır diyorum artık
eşimin sınavı vardı görevde yükselme sınavı 4 soruyla konyayı kaçırdı o kadar kolay hatalar yapmış ki çok üzüldü bende teselli veremiyorum
zaten kalbimiz yaralı bide bunlar yıkıyor bizi amann dünyalık şeyler diyorum ama işte bişey olmuyacaksa olmuyor ne yapsan çaresiz
artık hiç ısrarcı değilim olursa olur olmazsa ne yapayım elden hiç bişey gelmez..
aminn canım inş hepimiz kavuşucaz...
canım eşin içinde hayılısı olsun üzmesin kendini...
dediğin gibi vardır bunda da bi hayır...
canım çocuk meselesine gelince elinden gelen herşeyi yapıp dua edip beklemekten başka çaren yokki...
daha fazlası gelmiyor hiçbirimizin elinden zaten...
hakkımızda hayırlısıysa olacak inş...
ama olana kadar işte üzülmemek mümkün değil...
insanlar evleniyor senelerce çocuk istemiyor mesela...
istemeyip geçen zamanlar koymuyor insana...
ama isteyipte olmayınca çok zor oluyor işte...
rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın...
inş kaderimizde vardır anne baba olmak...
merhaba esma arkadasım hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz burda sıkıntıların hafıflemesse baska yerde hıc hafiflemez bızı bızden baska kimse anlayamaz. Allah hepimize sabır ve guc versın.bece bir bayan için en zor ımtihan cünki bayan içinde ruhunda anac duygularla doguyor ıcınde hep bir anne sefkatı oluyor cocugu olmasada zor işte .Ama Yuce Rabbımın vardır bıldıgı o bizi bizden daha iyi bilir .bizde 2.5 yıl oldu evleneli eşim microtese oldu hiç bişey cıkmadı yalan yok ilk basta cıkmayınca Allahtan umy kesilmez ama nedense hiç çocugum olmayack gibi umut etmektense ona göre yasantı çizeyim diyorum ama olmuyor bır taraf hep boş olmuyor onsuz...bende kendimi en rahat burda hissediyorum .burdaki arkadaşlardan biri gebe kalınca seviniyorum, mutlu oluyorum.Dua ediyorum Yüre Rabbime sıgınıyorum sadece....birde simdi ne yapacagımı bilmiyorum saracoğlu kurlerini kullandık,diğer vit.haplarını kullandık tahlillerde temiz ,emre hocaya microtesede olduk şimdi ben ne yapayım arkadaşlar ..........ahhh canım çok zor birr şey ne yapacağız bilmiyorum Allahım inş bizede anne baba olmayı nasip eder
üzülmemek elde değil herşey üst üste geliyor nedense..
sınanıyoruz en büyük acıyla ama yinede isyan etmiyorum Rabbime dua ediyorum gün geçtikçe tükeniyorum Allahım güç sabır versin hepimize
çok zormuş çokkk canım eşin iş bulabildi mi ? inş en iyi işler eşini bulur ve sıkıntınızdan kurtulursunuz..
hepimizin sıkıntısı hafifler inş dualarla
bana böyle arada karalar gelir işte neden se burada sıkıntım hafifliyor..
uzun süredir hiç yazmıyodum çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?