Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar benimle niye sohbet etmiyorsunuz.sizleri görüyorum ama benimle sohbet etmiyorsunuz.

arkadaşlar benimle niye sohbet etmiyorsunuz.sizleri görüyorum ama benimle sohbet etmiyorsunuz.

ayyyyyyyy cnm niye öyle düşünüyosunnnnnn sennnnnn niye sohbet etmeyelimm arkadaşalar geçmişi okuyodurrrr..
bende yorgunumm bugünn
sadece bakıyorumm öyleee
istanbull iyi cnm bu arada bi kaç gün sıcak olucakmışş bugünde güzeldii haberin olsunnnnn..

baharcigim ben duami okudum canim allah kabul etsin....

ne bileyim.nezaman gelsem herkes var ama kimse yok.bende sıkılıyorum.inşallah hafta sonona kadar güzel geçer.

canim cok sevindim gozun aydin allah tamamina erdirsin insallah, yumurtalarinda en iyi sekilde dollenirde hamile haberiniz aliriz canim dualarim seninle

ne bileyim.nezaman gelsem herkes var ama kimse yok.bende sıkılıyorum.inşallah hafta sonona kadar güzel geçer.

canım bazen topik çok kalabalık oluyo güzel sohbetler bazende sessiz bazende bişey yazmak gelmiyo insanın içindennnnnnnn...
valla cnm haftasonuna kadar öyle bi soğuk yok sanırımm....

NURSEN canım hayırlı olsun çok sevindim.
yumoşların güzelce toplanmış spermlerde...
inş az kaldı bebeğine kavuşmana..
3 üde güzelce döllenir.sonra annelerinin göbişinee
kaç tane transfer edecekler..
dualarım seninle.

canım bazen topik çok kalabalık oluyo güzel sohbetler bazende sessiz bazende bişey yazmak gelmiyo insanın içindennnnnnnn...
valla cnm haftasonuna kadar öyle bi soğuk yok sanırımm....

bazen bende öyle oluyorum.bazen içimden dua etmek bile gelmiyor.9sene boyunca yılmadım dua ettim ama dualarım kabul olmayınca olacağına dair inacımıda yitirince öyle boşluyorum.bu aralar gelgitler yaşıyorum.bazen namaz bile kılmak içimden gelmiyor.boş yaşıyorum anlıyacağın.kaan hocayı burdan okudum büyük bir umutla gittim ama değişen bişey yok.aslında hocaya göre var bana göre yok.boyamalı sperm testinde elegonlar çıkmış ama bunlar yetiyormuki benim hala kucağım boş.cellalettin peruyuda burdan duydum.eşimle inanarak gidiyoruz.belkide son çırpınışlar.gaybı rabbim bilir ama niye böyle oluyor anlamıyorum.benki eşime hep olacak inan diyen ben inanamıyorum.

Canim gözün aydin olsun.
Insallah yumucikler en saglikli sekilde göbüsünde yerlerini alirlar.
Dualarim seninle canim.

canim cok sevindim gozun aydin allah tamamina erdirsin insallah, yumurtalarinda en iyi sekilde dollenirde hamile haberiniz aliriz canim dualarim seninle
sağol canımm Allah razı olsun.

sağol canımcım
evet canım az kaldı inşallah hayırlısı
canım bilmiyorum aslında kaçı transfer olacak

sağol canımm Allah razı olsun.

sağol canımcım
evet canım az kaldı inşallah hayırlısı
canım bilmiyorum aslında kaçı transfer olacak

9 sene dile kolay
zor tabi yaşananlar Allah sabırlar versin ama ne olur umutsuz olmayın
her şeyin bir vakti var elbet gelecek o zaman
şeytanı sevindirmeyin hep şeytanın vesveseleri bunlar
sizi namaz kılmaktan dua etmekten alıkoymak istiyor
Allah içinize ferahlık versin
ve tez zamanda evladınıza kavuştursun hayırlısıyla inşallah.
Canim gözün aydin olsun.
Insallah yumucikler en saglikli sekilde göbüsünde yerlerini alirlar.
Dualarim seninle canim.

canım çok sağol
inşallah o günü de görürüz canım ve bebişlerim benimle olurlar hep.

Canim nasilsin??
Artik dua paylasiminda bende yerimi alabilirim.
Hazirim..Ve cok mutluyummmmm.

iyiyim tatlım evle uğraşıyordum anca girdim sen nasılsın
ooo süper sıra bana geldi ve sen yerini aldın...
nzlyln ile yer değiştirdiniz

burda zaman diye biri vardı.bide belgin sevgidolu.bunlar artık gelmiyormu merak etim

sen topiğin ilk sayfalarını çok okudun galiba canım...
belgini ben 1,5 senedir bu topikte hiç görmedim eski sayfalardan biliyorum kendisini...
sevgidoluda nerdeyse 1 senedir girmiyor bizim topiğe...
zamancım geliyor ara ara

Son düzenleme:

canımmm hepmiiz yaşıyoruzzzz o gelgitlerii uğraşıyosun ama ellerin hala boşş ..insan yoruluyoo ama yinede pes etmemek lazımmm..
benimde 10. senem cnmm inan ben eylülde 2. negatifmi aldımm o zaman bilee ne yapıp edip yaza tekrardan tedavimi yapmak istiyorumm dedim eşimee..
.çok şükür bu aşamalara geldik ama sonuç yinee olumsuzzzz
hiç isyan etmedimmm hep dua ettim hayırlısını istedimm verirse rabbimdenn vermezsede yine ondan vardır bi bildiği dedimm..
bende kaan beyi buraya ilk yazmaya başladığımda duymuştum öylee heveslenmiştimki hemen mail atmıştımm oda oraya çağırmıştı ama benim eşimi oraya götürmek
çok zor gitmez yanii...neyse sonraa ondan vazgeçtimm tabi celaletin beyide sağolsun gözdemden duyduk şimdi eşime bi kaç haftadır söylüyorum gidelim diye ama bakalımm
ne zaman ikna edicemm aslında bu ara pek bişey yapasımda gelmiyoo neden bilmiyorummm..eşim doktora gitme konusunda beni çokk zorda bırakıyo gitmek istemiyo bende bizaman sonra yoruluyorumm oluruna bırakasım geliyoooooo..ama pes etmeyide hiç düşünmüyorumm cnmm sende öyle olllll..bizim burdakiiiii arkadaşlarımızz olumsuz değilllllllldirr..hepsi elinden gelenii yapmaya çalışıyolarr .. inan ben onların sayesinde bişeyler yapmaya çalışıyorum onları gördükçee hevesleniyorumm..
nişallah bizlerdee birgünn istediğimizz mutluluğuu kavuşuruz...

Son düzenleme:
iyiyim tatlım evle uğraşıyordum anca girdim sen nasılsın
ooo süper sıra bana geldi ve sen yerini aldın...
nzlyln ile yer değiştirdiniz

Bende iyiyim canim.Hayirdir canim temizlik mi yapiyorsun yoksa esya felanmi degistiriyorsun.
Kac gündür icim kipir kipirdi bian önce baslamak istiyordum dularimiza.
Ve aklimdanda senin icin yapilacak dualara yetismeyi geciriyordum ve kismet oldu.(Cünkü bizler icin cok ugrasiyorsun)
Allah ne muradin varsa kat be kat fazlasini versin canim sana.
Sükürler olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…