canım ne demek . Allah senden de binkere razı olsun. Bizim ışıgımız oldun . Rabbim dualarımızı kabul eder insallah hakkını nasıl öderiz bilemiyorum canım. Rabbim daima yanında olsun.
arkadaşım niye bukadar karamsar oluyorsun...
hoca zaten dahiliye uzmanı...
bisürü hastası var...
onun için özellikle belirtti gozdemmm hocayı arayıp görüşün uygun bi zamanında gidin diye...
bence vazgeçmeyin gidin denemeden bilemezsiniz nasıl olacağını...
canım ne demek . Allah senden de binkere razı olsun. Bizim ışıgımız oldun . Rabbim dualarımızı kabul eder insallah hakkını nasıl öderiz bilemiyorum canım. Rabbim daima yanında olsun.
allah sizlerden de razı olsun canım benim
hepimiz birbirimiz için öyle değil miyiz ??
ne duysak ne düşünsek gelip birbirimize anlatıyoruz...
yni bi dua duysak paylaşıyoruz...
karşılıksız okadar dua ediyoruz...
onun için hepimiz birbirimizin ışığıyız aslında
benim için ettiğiniz dualar herşeyden önemli...
inş dualarınız kabul olur bende kavuşurum bebişlerime
arkadaşım niye bukadar karamsar oluyorsun...
hoca zaten dahiliye uzmanı...
bisürü hastası var...
onun için özellikle belirtti gozdemmm hocayı arayıp görüşün uygun bi zamanında gidin diye...
bence vazgeçmeyin gidin denemeden bilemezsiniz nasıl olacağını...
canım karamsarlık değil kararsızlık benimkisi.kaan hocayıda burdan duyup gittik.pişmanmıyım asla.kişi olarak bile iyiki tanımışım ama sonuç henüz yok.en azından ilgi ve alaka var.celallettin hocayı bugün yine aradım.randevu alamadık dolu görünüyor dedim siz gelin dedi.bizide araya sıkıştırıp formalite icabı bakmasından korkuyorum.sonucda umutlarla gidiyoruz.ne bileyim işte kaafamkarışık.
eşine ilaçtamı vermemiş.boşunamı gitmiş yani.ne olur anlat.çelişkilerim başladı.beklenti içinde nasıl gitmeyelim canım ya.16 saat boyunca yolda bunları düşünmden nasıl gidilir.
Kızlarr bende bugünn genetik testlerimi yaptırmak için zeynep kamile giddimm..verdimm kanıı sonuçları bekleyeceğimm
en geç 1.5 aya çıkar dedilerr dahada erken çıkabilirmişşşş.öyle işte