ahhh canım sen mi ben mi bende hemen yoruluyorum ne olcak bu halimiz bilmem
bebişlerimiz gelsede enerjimiz yerine gelse...
onların sevinciyle yorulsakta koymaz bize
yaa baksana tam yemelikinşaallah cnmm sağollll
ayyyyyy çok datluu benimm kızmm bana benzemesedeeeeee
bende çok seviyorumm bu bebişiii..öyle bi fındıkta senden bekliyoruzzzzzzz cnm sıra sendee....
rabbim inş .sanadaa hayırlı sağlıklıı tatlımı tatlıı bebişler versinn.
aminnnnnnnnn cnm benim..rabbim hepimizee nasip eder inş.
nursen canim gözün aydin darisi hamilelik haberini almaya olsun
Baharımada rabbim kendi gibiiiiii cadıııııııı ve cimcimeeee biiiiiiii kız versinnnnn..
bende bi güzel gidip onun heryerini yerimm ısırırım bi güzelllllllllll
canım benim ya ne datlu bii kızz olur oooooooo düşündümde birdennnnnnnn gözümün önünde canlandırdımmmmmm
rabbimmmmmmm tüm arkadaşlarımaaaaa isteyen herkese hepimize nasip eder inş.......:26:
ayyyyyyy bi gelseeeee yorulmak ne kelime seve seveeeeeeee hiç yorulmadan bakma istiyorummmmm onlaraaaa
yavrularımmmmmızzz bi gelseeeee
artıkkkk enerjimi onlar için harcamak istiyorummmmmmmmmmm:84:
bende iyi cnmm bugün çok yoruldumm hastanedeydik sonra biraz dolaştık koçişle ama yoruldumm eve geldim öyle oturuyorumm
yarın kursumm varrrrrrrrrr.
yaaaaaaa iyileşmedi demekk inşallah düzelir cnmmm.bi an önceeeeeee
askbebek in ve senin ihlaslarını okudum allah hayırlı evlatlar versin amin
canım gözlerim doldu bi anda yazdıklarını okurken
aminnnnnnnnnnn saol bitanemmmmm inş rabbim nasip eder okadar çok okadar çok istiyorum ki sağlıklı sıhatli bi kızım olmasını
önce o gelsin arkasından da oğlum inş
ye tabi teyzesi gelinin değil mi şimdiden başla işkenceye
bende damadımı ısırıcam ama
canımmmmmmmmm benimde hep gözümün önüne geliyor aynen dediğin gibi tatlı mı tatlı bi kız...
kocişle hayal ediyoruz minicik bi elbise giydirmişiz altından bezi çıkmış
ne şeker olur o yaaaaaaaaaa
inş hepimize nasip olur o günleri görmekkkkk
canım hemen olumsuz düşünme..
herkesin durumu farklıdır.
eşimin bir kan sonucu çıkmamış (dışarıda yaptırmış) ona bakıcakmış.
renkli dopler çektirmiş.
duruma göre yani.
eşime ilaç vermemiş.belki verebilir.
eşim çok iyi bir insan diyor.
yanliş anlaşılmasın lütfen.
eşim zatan ist. gitmişken görüştü.
herkeese selaaam. kızlar bugün bi mucize oldu resmen. 1.5 ay önce sadece 1-2 tane görülen sperm bugün 500 bin olmuş :) inanamıyorum hala.. sizin forumda yazdığınız kürleri uyguladım eşime amacım 10-20 tane çıksın ki teseye girmesin. ama 500 bini duyunca havalara uçtum.. rabbim size de şu nazlı spermleri göstermeyi nasip etsin :)
herkeese selaaam. kızlar bugün bi mucize oldu resmen. 1.5 ay önce sadece 1-2 tane görülen sperm bugün 500 bin olmuş :) inanamıyorum hala.. sizin forumda yazdığınız kürleri uyguladım eşime amacım 10-20 tane çıksın ki teseye girmesin. ama 500 bini duyunca havalara uçtum.. rabbim size de şu nazlı spermleri göstermeyi nasip etsin :)
Ayy canim benim kiyaamam demek yoruldun.
Simdi söyle bi spa olsa da dinlensen yumusasan.
Tahlilleri rapor icinmi yaptiriyorsun canim? Yoksa doktor mu istedi.
Yok canim iyilesemedi ya.
Hayirlisi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?