Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ihlas duasını okudum.Rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah.amiinn.

merhaba canım çok güzel bi haber bu allah daha da artırsın inşallah canım sizdeki sorun neydi nasıl bi tedavi gördünüz,hangi kürleri kullandınız merak ettim bize de umut oldun allahım buradaki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eylesin inşallah...

merhaba canım.ben sana doktorun avukatısın demedim.sürekli yenilemene gerek yok.ne güzel minnettarsın darısı başıma inş.doktoru tanımıyorum ala kötü demiyorum.ama garipsedim sen olsan sende garipsersin.tlf açar açmaz hangi şehirden geleceğimi söyleyince nerden hangi kaliteden olacağını her gelenin eli boş geldiğini söylemesi normalmi.sonuçta ben onu o beni tanımıyor.yazdıklarımı hayretle okumana şaşırdım.ben örnek insan değil rabbimin verdiği şifanın kimde olduğunu arıyorum canım.lafın gelişi olduğunu nerden biliyosunki yanındamıydın.ayrıca benim götürdüklerime ihtiyacı olduğunu söylemedim.randevum olmadığı halde doktorun gel demesini mütteşşekirim.ayrıca uslubun hiç hoş değil.senin memnun kaldığın birinden bi başkası aynı oranda memnun kalmayabilir canım

ben doktorla tanışmadım belki sizden daha çok seveceğim.belki gerçekten memnun kalacağım.kaan hocayıda burdan duyduk.bazıları yerden yere vuruyor bazıları memnun.

Tatlım ben ihlaslarını okudum okunan ihlaslar hürmetine rabbim bitmeyen yüce servetinden seninde gönlünün muradını versin aişlh amin....

arkadaşları benim eşimde azolu , 2. tüp bebeği deneyeceğiz rabbim hayırlısını verir inşallah , çok korkuyorum, maddi ve manevi yıpratıcı , Allah hayırlısını versin maddiyat önemli değil diyoruz hepimiz , ama çoğu arkadaşlarımız var maddiyatsızlıkdan dahi bu safhalara gelemeyen , rabbim hepimizin yardımcısı olsun , aralık 15 veya 20 gibi ben ve eşim Ankaraya gideceğiz inşallah , ilk denememizi Antalya tüp bebekde yaptırdık tuttu ama sonra bebeğimiz 6 haftalık iken düşük oldu, şimdi 2. denememeizi Akaan Aydos yapacak bakalım rabbim hayırlısısnı beri getirsin , biz ler mutluluğa hasret kalmış gibiyiz, Rabbim başka dertler vermesin ama Allah yardım etsin , İçim bşir volkan gibi sevinç var, hüzün var bizi ancak bizler anlarız arkadaşlarım, Bu yold rabimbizlerin yardımcısı olsun , sevgilerimle arkadaşlarım

Bende aynı durumdayım..İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor..

canım okudum 40 tane ihlas rabbim kabul eder insallah.rabbim ciftter çiftter, hayırlı, saglıklı evlatlar verir insallah

bahar canım bende vck de senin ihlasını okuduk rabbim inş sana bir müjde verriri
bu kadar yaşanan sıkıntıdan sonra normal yolla hamile olursun bebğini kucağına alırsın amin amin amin

hayırlı günler arkadaşlar .bu gün genetik testimizi verdik eşimle beraber. sperm örnegide verdik.insallah genetimiz temiz cıkar sperm testimizde 1-2 tane de olsun spermcik cıkar .ne olur arkadaşlar dua edin. eşimin bu gün bir kez daha gözümün içini denetledigini gördüm cok kötü oldum Allahım insallah iyi sonuçlarla bizi karsılastırır ne olur arkadaşlar duanızı eksik etmiyin yarın sperm testinin sonucunu alacaz.

canım rabbim yardımcın olsun insallah kısa zamanda bebişin sana gelir .evet mutluluga hasret kaldık .hep yapmacık gülüşlerle dolduk cehremizi. ama olsun rabbim sabrınıda verdi şükürler olsun rabbime .ALLAHIN izniyle atlatacaksın insallah canım

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun iyi bir doktor tercih etişsin.. türkiyede bu konunun en iyi uzmanı.. bak bir sitedede makaleleri videoları var bu sorun ile ilgili göz atmanı tavsiye ederim.

canım geçmiş olsun iyi bir doktor tercih etişsin.. türkiyede bu konunun en iyi uzmanı.. bak bir sitedede makaleleri videoları var bu sorun ile ilgili göz atmanı tavsiye ederim.

ARUNA--------------------------------------------------42=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------40=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------38
BENGUSUU---------------------------------------------40=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------40=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------40=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------40=OKUDU
FLZASK2003-------------------------------------------OKUYAMIYOR
HASRET------------------------------------------------40=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------40
KADER60-----------------------------------------------40=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------40
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------40
MEHPARE34--------------------------------------------40
MİXER07-----------------------------------------------40=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------40
NİLDA015----------------------------------------------40
NZLYLN-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
PITIRCIK43---------------------------------------------40=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------40
SU1838-------------------------------------------------40=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------40=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------40
VCK------------------------------------------------------40=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------40=OKUDU
YAREN16------------------------------------------------40=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------40=OKUDU

NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

bende canım arkadaşıma ihlas sürelerini okudum.allah kabul etsin inş.

Slm topiğe bir girdim kiiiiiiiiiiiii
İşinize karışmak istemem ama burada olan her tartışma hepimizi üzüyor.
Sonuçta kimse kimseyi tanımıyor etmiyor.
Sorunlar ortak olunca herkes biribirini daha iyi anlıyor ve çıkarsızca yardım etmeye çalışıyor.
Tatlım dünden beri baklava rüzgarı esip duruyor topikte.
Yanlış anlama ama senin yazdıklarında çok hoş şeyler değil.
Adam baklava istemiş.bu seninle (Celalettin hocanın yada karşındaki kim olursa olsun
Kaan hocada olabilirdi emre hocada ) karşındaki kişinin arasında bir şey.
Burada henüz hocayı tanımadan baklava istedi deyip reklam etmen bence hoş olmadı.belki adam parasını verecek ,belki başka bir niyetle istedi,
Belki bir hastasına verecek … yani şu anda farazi düşünüyoruz.
Birde sizin konuşma gidişatınızı buradakiler bilemez.
keşke gidip gelseydin de öyle yazsaydın .hakkına girmiş olmuyor musun tanımadan etmeden adamın?

Tamam herkes her doktordan memnun kalacak diye bir şey yok ama iki kişi arasında konuşulanda iki kişi arasında kalır bence. tatlım burada sorunlar ortak ve herkes elinden geldiğince çıkarsızca bir şeyler paylaşıyor .
Sen yenisin buradaki sıcak ilişkileri bilemeyebilirsin.
Burada herkes yaşadıklarını içinden geldiği gibi anlatır .beğenileni beeğenilmiyeni içinden geldiği gibi anlatır tatlım.bir nevi deşarz olur herkes ben dahil.ama emin ol ki kimse tanımadan birisi hakkında yazılar yazmaz.

Dediğim gibi tatlım uzatmanın bir anlamı yok keşke gittikten sonra baklava vs ne istiyorsan buraya yazsaydın bu kadar tepki almazdın .ha o zaman gördü ,tanıdı ki yazıyor derdik ve saygı duyardık yazdıklarına . Gözdemmmmm lede böyle bir tartışma olmazdı emin ol tatlım.

Bence çok uzatmayın .
Tartışma burada bitsin.
İnan burada yaşanan her tartışma hepimizi üzer. Sonuçta görmediniz bile birbirinizi.
Art niyet olmadığı müddetçe inan yazılanlarla burada kimse kimseyi değerlendirmez ..
O yüzden boş verin .beğenen beğendiği doktora gider tatlım . zor yok.

gözdemmmmm e gelince evlat sahibi birisi Celalettin hoca doğru tedaviyle çocuklarının olmasına vesile olmuş .evladı nasip eden Rabbim tatlım.bizlerinde yanlış tedavilerini okuyunca topikte katkıda bulunmak istemiş .sadece bu. Ne zorunaydı yazmazdı yaşadıklarını .ki ben şahsen gördüm geldim tanıştım doktorla uzaktan yakından alakası bile yok.
O yüzden kırmayın biribirinizi . herkes ortak sorunla baş etmenin derdinde tatlım.

İnş her şey gönlünce olur .
Tedavin olumlu sonuçlanır .ama Celalettin hoca vesile olur ama bir başka doktor .
Önemli olan Rabbimin izniyle olumlu sonuçlanması.
Allah yar ve yardımcın olsun….

Son düzenleme:

Canim dilerim müjdeli haberler veririsin bize.allahim emeklerinizi bosa cikartmasin. Umdugunuza en kisa zamanda nail eylesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…