herkeese selaaam. kızlar bugün bi mucize oldu resmen. 1.5 ay önce sadece 1-2 tane görülen sperm bugün 500 bin olmuş :) inanamıyorum hala.. sizin forumda yazdığınız kürleri uyguladım eşime amacım 10-20 tane çıksın ki teseye girmesin. ama 500 bini duyunca havalara uçtum.. rabbim size de şu nazlı spermleri göstermeyi nasip etsin :)
Canım ben dr un avukatı değilim..Daha öncede yazdığım gibi ona minnettar hastalarından sadece biriyim..Dr bey sadece işiin ehli olması sebebi ile kalbimizi fethetmedi..Çok örnek ,mükemmel bir kişiliği vardır...Hastalarının yatacak yerine kadar ilgilenir..Bunu NZLYLN de çok iyi bilir... Bizim gibi hastalar hemen tedavi görüp,sonuca ulaşmak ister...Ama ne yazık ki bu mümkün değildir..Kaldı ki hepimize teşhis koyacak ve tedavi edecek diye de bişey yok...Yazdıklarınızı hayretle okudum..Lafın gelişi istenmiş olan baklava ile hocanın adının aynı cümle içinde geçmiş olması beni çok rahatsız etti..Biz bu yolu baklava yedirmek için mi gideceğiz cümlesi hayret verici...Şüpheniz olmasın ki, hocanın sizin getireceğiniz bir kilo fıstık ve baklavaya ihtiyacı yoktur...Randevunuz olmadığı halde hocanın sizi çağırmasına şükredip ,minnet duyacağınıza bunu formaliteye bağlamanız da ayrıca komik..Niye böyle bir formaliteye ihtiyaç duysun ki..Ha! hatırladım baklava için....
bazen bende öyle oluyorum.bazen içimden dua etmek bile gelmiyor.9sene boyunca yılmadım dua ettim ama dualarım kabul olmayınca olacağına dair inacımıda yitirince öyle boşluyorum.bu aralar gelgitler yaşıyorum.bazen namaz bile kılmak içimden gelmiyor.boş yaşıyorum anlıyacağın.kaan hocayı burdan okudum büyük bir umutla gittim ama değişen bişey yok.aslında hocaya göre var bana göre yok.boyamalı sperm testinde elegonlar çıkmış ama bunlar yetiyormuki benim hala kucağım boş.cellalettin peruyuda burdan duydum.eşimle inanarak gidiyoruz.belkide son çırpınışlar.gaybı rabbim bilir ama niye böyle oluyor anlamıyorum.benki eşime hep olacak inan diyen ben inanamıyorum.
arkadaşları benim eşimde azolu , 2. tüp bebeği deneyeceğiz rabbim hayırlısını verir inşallah , çok korkuyorum, maddi ve manevi yıpratıcı , Allah hayırlısını versin maddiyat önemli değil diyoruz hepimiz , ama çoğu arkadaşlarımız var maddiyatsızlıkdan dahi bu safhalara gelemeyen , rabbim hepimizin yardımcısı olsun , aralık 15 veya 20 gibi ben ve eşim Ankaraya gideceğiz inşallah , ilk denememizi Antalya tüp bebekde yaptırdık tuttu ama sonra bebeğimiz 6 haftalık iken düşük oldu, şimdi 2. denememeizi Akaan Aydos yapacak bakalım rabbim hayırlısısnı beri getirsin , biz ler mutluluğa hasret kalmış gibiyiz, Rabbim başka dertler vermesin ama Allah yardım etsin , İçim bşir volkan gibi sevinç var, hüzün var bizi ancak bizler anlarız arkadaşlarım, Bu yold rabimbizlerin yardımcısı olsun , sevgilerimle arkadaşlarım
arkadaşları benim eşimde azolu , 2. tüp bebeği deneyeceğiz rabbim hayırlısını verir inşallah , çok korkuyorum, maddi ve manevi yıpratıcı , Allah hayırlısını versin maddiyat önemli değil diyoruz hepimiz , ama çoğu arkadaşlarımız var maddiyatsızlıkdan dahi bu safhalara gelemeyen , rabbim hepimizin yardımcısı olsun , aralık 15 veya 20 gibi ben ve eşim Ankaraya gideceğiz inşallah , ilk denememizi Antalya tüp bebekde yaptırdık tuttu ama sonra bebeğimiz 6 haftalık iken düşük oldu, şimdi 2. denememeizi Akaan Aydos yapacak bakalım rabbim hayırlısısnı beri getirsin , biz ler mutluluğa hasret kalmış gibiyiz, Rabbim başka dertler vermesin ama Allah yardım etsin , İçim bşir volkan gibi sevinç var, hüzün var bizi ancak bizler anlarız arkadaşlarım, Bu yold rabimbizlerin yardımcısı olsun , sevgilerimle arkadaşlarım
ARUNA--------------------------------------------------42=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------40=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------38
BENGUSUU---------------------------------------------40=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------40=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------40=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------40=OKUDU
FLZASK2003-------------------------------------------OKUYAMIYOR
HASRET------------------------------------------------40=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------40
KADER60-----------------------------------------------40=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------40
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------40
MEHPARE34--------------------------------------------40
MİXER07-----------------------------------------------40=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------40
NİLDA015----------------------------------------------40
NZLYLN-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
PITIRCIK43---------------------------------------------40=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------40
SU1838-------------------------------------------------40=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------40=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------40
VCK------------------------------------------------------40=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------40=OKUDU
YAREN16------------------------------------------------40=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------40=OKUDU
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
merhaba canım.ben sana doktorun avukatısın demedim.sürekli yenilemene gerek yok.ne güzel minnettarsın darısı başıma inş.doktoru tanımıyorum ala kötü demiyorum.ama garipsedim sen olsan sende garipsersin.tlf açar açmaz hangi şehirden geleceğimi söyleyince nerden hangi kaliteden olacağını her gelenin eli boş geldiğini söylemesi normalmi.sonuçta ben onu o beni tanımıyor.yazdıklarımı hayretle okumana şaşırdım.ben örnek insan değil rabbimin verdiği şifanın kimde olduğunu arıyorum canım.lafın gelişi olduğunu nerden biliyosunki yanındamıydın.ayrıca benim götürdüklerime ihtiyacı olduğunu söylemedim.randevum olmadığı halde doktorun gel demesini mütteşşekirim.ayrıca uslubun hiç hoş değil.senin memnun kaldığın birinden bi başkası aynı oranda memnun kalmayabilir canım
hayırlı günler arkadaşlar .bu gün genetik testimizi verdik eşimle beraber. sperm örnegide verdik.insallah genetimiz temiz cıkar sperm testimizde 1-2 tane de olsun spermcik cıkar .ne olur arkadaşlar dua edin. eşimin bu gün bir kez daha gözümün içini denetledigini gördüm cok kötü oldum Allahım insallah iyi sonuçlarla bizi karsılastırır ne olur arkadaşlar duanızı eksik etmiyin yarın sperm testinin sonucunu alacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?