Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eşim okudu Allah bengusuunun niyetini gerçekleştirsin amin

arkadaşım bizimde aynı oldu mikrotese den hiç sperm çıkmadı .inanan ne yapacağımı bilmiyorum siz kime ameliyat oldunuz ve suanda ne yapacaksınız

Rabbim en kısa zamanda size de şifa versin inşallah canım. Şuan için hiç bişey yapmıyoruz aslında canım. Daha yeni toparlanabildik aslına bakarsan. O gün dünya başıma yıkıldı sanki sen de biliyorsundur o duyguyu . Keşke bilmeseydin yaşamasaydın ama napalım vardır bunda da bi hayır. Bizde fsh yüksekti geç indirilmiş testis yüzünden. Bursada acıbademde olduk. Direkt gittik zaten hemen bana ilaç verdiler eşimi de ameliyata aldılar benim iğneler bitince . Onun öncesinde hiç bişey kullanmadık bitkisel yada ilaç filan. belkide ilaçla filan düşürülebilirdi. Şimdi çok korkuyorum testisler daha çok hasar görmüştür diye. Bakalım hayırlısı artık rabbim yardımcımız olsun.

Yakın zamanda FSH ve semen ölçümü yaptırıcaz tekrar canım bizde. Celalettin beye bir de Emre gitmeyi istiyoruz en kısa zamanda randevu alıp. Şifa nerdeyse oraya kadar gidicez bakalım yakın yada uzak hiç farketmez. Yeter ki şifamızı bulalım ve inançlı insanlarla karşılaşalım. Siz neler yapıyosunuz canım düşünüyomusunuz bi yerlere gitmeyi filan ?

canım arkadaşımızın duasını okudum.

BENGUSUU CANIM RABBİM GÖNLÜNDEN NE GEÇİYORSA GERÇEKLEŞTİRSİN.AMİN.
EVİNİ ÇİFTER ÇİFTER BEBİŞLERLE ŞENLENDİRSİN.AMİN.

Canim ben bengusuu arkadasimin dualarini okudum.
Rabbim kabul etsin tez zamanda ne muradi varsa versin.
En kisa zamanda bebislerine kavusur insallahh.. Aminnn..

canım ben senin ihlasını okudum canım
dünden okumuştum ama nete giremedim o yüzden geç oldu biraz kusura bakma canım.

canım ben senin ihlasını okudum canım
dünden okumuştum ama nete giremedim o yüzden geç oldu biraz kusura bakma canım.

bengusuu için okudum canım
Allah kabul etsin.

kızlar bu sabah hastaneden aradılar
yumoşlarımın 3 ü de döllenmiş çok şükür
yarın da gelişimleri hakkında bilgilendireceklermiş
inşallah güzel bir şekilde bölünmeleri gerçekleşir.

hayırlı olsun nur.sen sperm bulunmuş embriyolar oluşmuş. Bebiş olup kucağına gelsinler inşallah

çokk sevindimmmm cnmmm maaşallahhhhhhh
inşallah yarına kadar üçüde devam ederler bölünmeyee

Canım ya maşallah çok sevindimmm. Anne olmaya bi adım daha yaklaşıyosun ne mutlu sana. Allah bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bitanem umarım herşey dilediğin gibi sonuçlanır. E bize de halay çekmek düşerr :)

Baharcigim ben bengusuu nun surelerini okudum.
Rabbim tez zamanda cifter cifter bebisler nasip etsin.

Masallah canim, insalah gelisimleri devam eder, hep mutlu haberler veririsin bize.

Allah razı olsun canım insallah umdugumuz gibi olur sonuçlar. rabbim ol der olur.binlerce kez sükürler olsun rabbime. umarım yarın benim için hayırlı bir gün olurç rabbim bir umut ısıgı gösterir bana ve topikdeki tüm arkadaşlarıma.
bir umu99
canım AYNEN dedigin gibi rabbime sıgınmaktan baska caremiz yok . o elbet yardımcımız olacak . canım fsh düşürmek için tedavi görmeden mi girdiniz mikroteseye.bilemiyorum ama anlıyorum canım zor olmuştur sonuç rabbim bu sonucu bi daha yasatmasın canım. ama cok okudum burda insallah testisler zarar görmemiştir bir dahaki tedavide güzel sonuçlar alacaksın ALLAHIN izniyle . rabbim yar ve yardımcın olsun
NURSEN
CANIM Allahın izniyle tedavin güzel bir sekilde sonuçlanacak insallah.sonra bebişler bıcır bıcır gelecekler.az kaldı gülüm ya teyzeleride sabırsız bekliyorlar yigenlerini:)

geçmiş olsun kayınpederine canım
Allah şifalar versin.
günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrr
güzel bi gün geçiririz umarım
inş nursencimin bebişlerinden güzel haberler gelir dfünkü mutluluğumuz aynı şekilde devam eder

günaydın şeker öğretmen sen nasılsın
inş nursenin halayını çekmek nasip olur
canlarım benim Allah razı olsun
gönlü güzel kardeşlerim
çok şükür olumlu haberler aldım bugün de.
canım inşallah genetik sonuçlar temiz,semen testi de bol spermli çıkar.
canım hoşgeldin
merak ediyodum ben de seni
az kalmış bebişlerini kucağına almana inşallah
Allah sağlok afiyet versin canım.
hamile haberlerini alırız inşallah bekliyoruz
inşallah canım inşallah.
hayırlı olsun nur.sen sperm bulunmuş embriyolar oluşmuş. Bebiş olup kucağına gelsinler inşallah
amin canım inşallah çok şükür.
çokk sevindimmmm cnmmm maaşallahhhhhhh
inşallah yarına kadar üçüde devam ederler bölünmeyee
sağol canımmmm
inşallah.
inşallah canım bu son denemem olur ve sonu bebişli olur.
Masallah canim, insalah gelisimleri devam eder, hep mutlu haberler veririsin bize.

inşallah canım hep beraber olsun.

cnmm Allah sabır versin çok zor bir durum mikrotese son umudumuz ondada çıkmayınca yıkılıyoruz ama bu çocuğumuz olmuyacağı anlamına gelmiyor
burda ne hikayeler okuduk şimdi hamile olan arkadaşlarımız var
öncelikle biraz kafanızdan atın bu meseleyi sonra iyi bir doktor araştırın inş sebep vardır ama ne
genetik temizse çok iyi bizde azfc delasyonu var çıkış olmaz gibime geliyor
bizde mikrotesede sperm bulunmuştu ama eşim 33 yaşında zamanla sperm üretimi duruyormuş
inş hakkımızda hayırlısı bebeklerimizin olmasıdır ve en kısa zamanda kavuşuruz

baharcigim ben senin duani dun gece okudum burayada yazdim gormedin galiba sayfa 9500 paylasdim canim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…