Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm iiki yazdın seni merak ediyorduk oh allha şükür hamileliğin devamı sağlık sıhhatli olsun
ayyy kız şurda ne kalmış allhım bi avazda kurtarsın günü gelince inş

ne güzel bi haber bu yaaaaaaa
hadi bakalım bebişler annelerine gelmeye sabırsızlanıyolar demek
inş güzelce sağlıklı bölünürler cnm bizi hep haberdar et ona göre heeeeeeee
allhım emeğini sana nasip etsinamin

ben burda kimseyi rencide etmek istemedim.ettiysem özür diliyorum.art niyetle yazılan bişeyde görmedim.burda biri büyük beklenti içide gitme eşime ne bi ilaç ne bi tedavi vermedi deyince bende bu kadar yol baklava yesin diyemi gideceğim dedim.hem orda ince bi espri vardı.anlaşılmadı.sonrasında tahlilin çıkmadığını söyleyince herşey anlaşıldı ve ben yazmıştım artık.canım pıtırcığım siz kaç yıllık evlisiniz bilemiyorum ama ben 9 yıl boyunca her doktora 2-3 yılımı verince arkama dönüp baktığmda koskoca bi pişmanlık duyunca bunları düşünmem normal.diyorsunki belki doktor hastsına vercek belki parasını veecek belki ....belki.....belkide hiçbiri....canım bazen belkiler acabaya dönebilir.belki benim bunu alacak param yok belki ben sağdan soldan borç alarak gidiyorum belki dönüşte her duyduğum doktora eşime götürdüğüm için artık bu durumdan sıklıdığını söyleyecek.kimse kimsenin ne düşündüğünü bilemez yani.söylemesi ayıp sözü edilen şeyde az tutmadı bizim gibi tek maaşlı biri için.asla hiç kimse için kötü demedim bu kul hakkıdır.görmediğim birine nasıl kötü derim.gözdemmmmmm le hiçbi problemim yok aksine teşekkür ediyorum bana doktorunu tlf verdi.yol gösterdi.ama şunu unutmayalım arkadaşlar bütün doktorlar içn durum böyle senin memnun kaldığın birinden bi başkası memnun olmayabilir.ayrıca dödüğümde gerçekten olumlu olumsuz ne düşünürsem haberdar edeceğim.her doktor hakkında olumlu olumsuz bişeyler yazılıyor kimse bu kadar tepki vermiyor.evet doktoru tanımadan bunları yazmama kızabilirsiniz bide ÖNİZLENİM diye bi durum var canımlarım.benim doktoru görmeden yazdıklarıma tepki gösterip kızıyorsunuzda onun beni görmeden tanımadan bunları isteyip her gelenin boş geldiğiğni söylemesi hoşmu*hangi doktor olursa olsun ilk gittiğimde benden bişey isterse olumlu düşünemem kimsede kusura bakmasın.kaan hocaya 4 defa gitmeme rğmen sonoç almadan hiç bişey kabul edemem dedi.hem biz zaten bişeyler götürecektik ama onun dediği yerden değil.neyse döndüğümde olumlu olumsuz herşeyi yazacağım.hiçbr zaman doktora kötü demedim zaten.bu tartışma burda bitsin.inşallah bende minnettar olarak dönenlerde olurum.

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah arkadasım çok sevindim :)

GÜNAYDIN BAHARIM
bengusuu ARKADAŞIMIZIN İHLASLARINI OKUDUM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

baharcım bengusu arkadaşımız için ihlas surelerimi okudum allah hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah....

ben bengüsu nun ihlas duasını okudum.rabbim tez zamanda ona meleğini gönderiri inşallah.

CNMMM İNAN SENİ ÇOK MERAK EDİYORDUM AMA ZOR Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİĞİN İÇİN ARAYAMIYORDUM NZLNYL İLEDE KONUŞTUK SANA GELECEKTİK AMA KISMET OLMADI
ŞÜKÜR 8.AYIN İÇERSİNDEYMİŞSİN İNŞLH HAYIRLISI İLE BEBİŞLERİNİ KUCAĞINADA ALIRSIN
CNM BİZDE Bİ DEĞİŞİKLİK YOK HALA DUYMUŞ OLDUĞUM BÜTÜN KÜRLERİ SARAÇOĞLUNUN KÜRLERİNİ VE CLOMEN VE PREGNİ İLE DİĞER BİTKİSEL HAPLARI EŞİM KULLANIYOR AMA HALA SPERM GÖREBİLMİŞ DEĞİLİZ BEKLİYORUZ BAKALIM HAYIRLISI OLUR İNŞLH...
HADİ ARTIK SENDE BİDAHAKİ GİRİŞİNDE KIZLAR DOĞUMUMU YAPTIM KIZLARIM İYİLER DERSİN İNŞLH....

tatlım ben BENGUSUU arkadaş için 40 ihlas okudum okunan ihlasların hürmetine tez zamanda muradı gerçek olsun inşlh amin....

KIZLAR BEN İSİMLERİNİZE NİYET EDEREK DUALARIMI YAPMAK İSTİYORUM
NİCKLERİ DUA EDERKEN ÇEVİRMESİ BİRAZ ZOR OLUYOR
RABBİM KİMİN KİM OLDUĞUNU BİLİYOR AMA OLSUN BEN İSİMLERİNİZİ İSTİYORUM MESAJ ATABİLİRMİSİNİZ YADA BURDAN YAZABİLİRMİSİNİZ
BENDE ismime okunmsını istiyorum ismim SAKİNE bence öylesi daha mantıklı hepiniz seviliyosunuz ....

benimde gerçek ismim "tülay"

işte buuuuuuu.
cabım bugün kimse beni üzemez artık
inanmıyacaksın ama sabah namazında sana yasin okumaya niteylendim.
neyse dedim perşembeye okuyayım dedim.
hem işleri kolay olur hem bize hayırlı haberlerle döner belki yasinin hürmetine dedim.
ihlas falan okudum sabah senin için dua ettim.
Rabbim biliyor ya inan sana dua ederken içim kıpır kıpırdı.
canım inşşşşşş hamile haberini almaya bu sevincin gerisiiiiiii.
.hiçbir zaman mutluluk peşini bırakması tatlım.
canım benim yaaaaaaaaaaaa.
( bu arada yarın sabah inş okurum yasinini 1 tane ama olsun)Allah yar ve yardımcın olsun tatlım

Tatlım sana bir şey dediğimiz yok inan .
Yazdıklarımı iyice okuduysan senin yada diğer arkadaşlarımız hakkında burada yazılanlara göre değerlendirme yapılmadığını yazdım.
Tatlım senin hatanı söyledim ki seni suçlamadım. seni anlıyorum.telefonda konuşmuşsun doktorla biz ne konuştuğunuzu bilemeyiz.
Hala söylüyorum keşke de doktorun yanına gidip geldikten sonra söyleseydin yazdıklarını.
Çünkü daha doktoru görmeden yazdın sen baklava olayını. Tanımadan ki tanısaydın bile keşke döndüğünde yazsaydın inan. Belki doktordan memnun kalacaktınız. Ki memnun kaldığınız halde yine de o zaman yazsaydın baklava olayını.bu kadar tepki görmezdin .
Baklava istediğini söylemen yada kötülemen de en doğal hakkındı ozaman.
.doktora kötü dediğin için tepki almadın canım bunu dikkatle yazdıklarımı okursan daha iyi anlarsın. Burada herkes bir umut peşinde. Nzlyn bak ilaç vermedi falan dedi oysa sonuçları çıkmamış.bu yazdıkları Senin işin aslını öğrenmeden umudunu kırdı.
senin de umudunun kırılıp belki şifa bulacağın bir yere gitmeden umutlarıyın kırılmasını istemediğim için yazdım sana cevap .
İnan hepimizin derdi ortak.hepimiz bir ümit için savaş veriyoruz.
Canım 9 sene evli olmakla 2 sene evli olmak arasında hiçbir fark yok .aynı yollardan hatta daha ağır yollardan belki senden daha kötü şekilde geçenler var.hem de 1 yılın içinde .
O yüzden içinde bulunduğumuz durumdan her zaman memnun kalmalıyız şükretmeliyiz.
Şeytan zayıf anımızda yakalıyor işte böyle. Ya ALLAH demeyi bilmeliyiz bence…
Biz 3. senesinde sayılırız evliliğimizin.
Emin ol ki senin çektiklerin kadar belki daha fazla çektik.maddiyat ne ki …..
Yanlış tedavi uygulandı eşime 2 yıl
Hormon verildi.
Eşim ne hale geldiği biliyormusun hormondan.
Eşimin haline mi yanayım karaborsalarla bulduğumuz hormon iğnelerinin ücretine mi yanayım.
Gerisini sen düşün tatlım……kaan hoca saolsun pasta tarifi gibi pregly klomen dayadı herkese bize.
Yetmezmiş gibi aradan 6 ay geçmeden teseye aldı. Keşkede baklava isteseydi ama bizi teseye almasaydı.inan insanın bunu söyleyesi geliyor içi yanınca .
Eşimin testisindeki hasarın boyutunu anlatamam .
Kim verecek bunların hesabını tatlım soruyorum sana .

İşte o yüzden bir umutla hiç tanımadığımız insanlara güvenip gittik istanbula biz.
İyki de güvenmişim.
Ben güvendim diye herkes güvenecek diye bir şey yok.ben beğendim memnun kaldım diye herkes beğenecek memnun kalacak diye bir şey tok tatlım.
Sadece Celalettn hocanın yanından döndükten sonra içimdekileri anlattım tatlım.
İnsanları yanıltmak istemedim çünkü. Sana da o yüzden yazdım .
Kırmak değildi niyetim .dedim ya inş ilerde topiği tanırsan beni daha iyi anlarsın.
Burada bir arkadaşımızın ümidi kırılsa inan hepimiz yas tuttuk ogün.inan kötü haber duyunca topikten uzaklaştık. Topiği suçladık adeta….
O yüzden yazılanları yanlış anlama .
Sonuçta kimse kimseyi görmüyor ama buradaki sihir görmeden yürekten herkes birbirinin iyiliğini istiyor.kırdıysam da özrdilerim…
Seni çooook iyi anladığımdan emin ol.
İnş her nerde olursan ol tatlım tedaviniz için doğru insanla karşılaşın.
Allah tan tek dileğim bu. Çünkü doktorlar vesile .doğrularla inş bebişlerine kavuşman dileğiyle…….

Son düzenleme:
sağol canımın içi
haberdar etmez olur muyum
inşallah haberimi de vermek nasip olur 12 gün sonra.
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah arkadasım çok sevindim :)
amin canım inşallah.

canım yaaaaa sen nasıl gönlü güzel bi insansın böyle
Rabbim (canı gönülden diliyorum bunu) sana bana ettiğin duaların yüzbinlerce katını versin inşallah
daha ne denir bilmiyorum canım benim
Allah razı olsun canımmmm
Rabbim eşine de tez zamanda şifalar versin ve
evlatlarınıza kavuştursun inşallah.

kızlar güzel haberlerle geldim yine sizlere elhamdülillah
yumoşlar bölünmüşler yarın kısmetse göbişime gelecekler
inşallah daima benimle olacaklar bu sefer

Bahar ben bengusu nun duasını okudum.allah gonlunun muradını versın
Allah kabul etsın

bende okudum kızlar benıde dualarınıza ekleyınnnn lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…