canım benim birumut99 un ihlasını okudum .Allah kabul etsin inşallah.
canıııııım ben birumud arkadasımız için 39 tane ihlas okudum. rabbim arkadasımızın gönlüne göre versin tez zamanda tedaviye baslarlar ve iyi sonuçlar alırlar insallah.rabbim bu zorlu yolda yardımcısı olsun peygamberlerimiz kılavuzun olur insallah arkadasım canı gönülden inanıyorum tez vakkitte rabbim yüzünü güldürür insallah arkadasım
Cnm birumut99 un ihlaslarını okudum allah kabul etsin ne haceti varsa biran önce gerçek olsun inşlh amin....
canım bende okudumm birumut99 için Allah kabul etsin...
birumut kardeşimizin duasını okudum.rabbim hayırlısını versin inşallah.
birumut arkadaşımızın duasını okudum RABBİM kabul etsin tez zamanda bebişini kucağna almayı nasip eder inşallah (AMİN)
Baharcagim Birumut99'un duasini okudum canim rabbim tez zamanda gonlundekini versin....
canım birumut99 arkadaşımız için duamı okudum allah hayırlı sağlıklı evlatlar vermeyi nasip etsin inşallah...
birumut99 arkadasımızın duasını okudum canım allahım ona hayrlı saglıklı ikiz ikiz bebekler nasip etsin insallah
Birumut ihlas sürelerini okudum allah kabul etsin.biran önce hayirlisi ile bebeklerine kovusursun inşallah
canım biumut ve çicek arkadaşlarımızın dualarını okudum allah gönlüdekilerini hayırlısıyla tez vakitte versin amin
birumut99 canım bizdede fsh yüksek fakat doktor ilaç falan vermedi hemen tese dedi bizde olmadık siz nasıl bir tedavidesiniz neler yapıyosunuz yardımcı olursan sevinirim.
Canım ben ve çiçek00 arkadaşımızın dualarını okudum. Mevlam kabul etsin inşallah. Tez vakitte bizi meleklerimize kavuştursun. Âmin
Çiçekcim,
Rabbim şifa versin canım. İkiz ikiz bebişlerin olsun inşallah .
birumut99 canım bizdede fsh yüksek fakat doktor ilaç falan vermedi hemen tese dedi bizde olmadık siz nasıl bir tedavidesiniz neler yapıyosunuz yardımcı olursan sevinirim.
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım..1 yıllık evlıyım bebeğimiz olmasını hemen ıstedık ama olmadı, eşimde bende doktorlara muane olduk bende bı sorum cıkmadı ama eşımde tam ınmemıs testıs tanısı konuldu 1yasındayken gecırdığı kasık fıtığından kaynaklanıyor, doktor tese amelıyatıyla % 60 sperm buluruz çunku testısler ele gelıyor dedı ama hemen tüp bebeğe baslamak ıstemıyoruz suan bıtkısel kullanıo ve 10 gun sonra tekrar test yaptırcaz sızden rıcam benım ve esım ıcın dualarınız..*selam canlarım nasılsınız
ben kan tahlillerimi yaptırdım.
inş. gelecek ay tedaviye başlıcam.
rapor almak için hastaneye gitgel yaptık.
haftaya arayın dediler bakalım.
aslında bu ay başlıcaktım:18:
yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz.
inş tez vakitte kavuşursunuz bebelerinize..
VCK canım nerelerdesin kızz.
tedaviye başladınızmı? hamileyim diye geliver birgün
CEMREM özlemiştik seni canım
Canım ben ve çiçek00 arkadaşımızın dualarını okudum. Mevlam kabul etsin inşallah. Tez vakitte bizi meleklerimize kavuştursun. Âmin
Çiçekcim,
Rabbim şifa versin canım. İkiz ikiz bebişlerin olsun inşallah .
canım biz kayseride üroloji doktoruna gitmiştik o da tüp bebek merkezine gönderdi tüp bebek merkezide erciyes üniv.üroloji prof oğuz beye gönderdi orada bütün tahliller yapıldı genetikler temiz çıktı eşimin fsh ve lh yüksek işin garip tarafı testeron normal doktor bu durumda tek yapılacak şey mikrotese ilaç falan önermiyorum dedi bizde ne yapcağımıza karar veremedik eşimi başka doktorlara gitmeye ikna edemiyorum bunaldım iice bişey desem yanlış anlayıp hemen ağlıyor falan çok zor durumda kalıyorum teşekkür ederim ilgin için Allah yardımcımız olsun.
ARUNA--------------------------------------------------38
ASKBEBEK----------------------------------------------38
BAHAR85-----------------------------------------------38
BENGUSUU---------------------------------------------38
BİRUMUT99---------------------------------------------38
CİCEK00------------------------------------------------38
DENİZBULUT-------------------------------------------38
FLZASK2003-------------------------------------------38
HASRET------------------------------------------------38
HMTNZL------------------------------------------------38
KADER60-----------------------------------------------38
KADER_NL----------------------------------------------38
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------39
MEHPARE34--------------------------------------------39
MİXER07-----------------------------------------------39
NURSEN------------------------------------------------39
NİLDA015----------------------------------------------39
NZLYLN-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
PITIRCIK43---------------------------------------------39
SEVAL0817---------------------------------------------39
SU1838-------------------------------------------------39
TULAY20------------------------------------------------39
UMUT99-------------------------------------------------39
VCK------------------------------------------------------39
YASEMENSU--------------------------------------------39
YAREN16------------------------------------------------38
ZAMBAK06----------------------------------------------38
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
canım biz kayseride üroloji doktoruna gitmiştik o da tüp bebek merkezine gönderdi tüp bebek merkezide erciyes üniv.üroloji prof oğuz beye gönderdi orada bütün tahliller yapıldı genetikler temiz çıktı eşimin fsh ve lh yüksek işin garip tarafı testeron normal doktor bu durumda tek yapılacak şey mikrotese ilaç falan önermiyorum dedi bizde ne yapcağımıza karar veremedik eşimi başka doktorlara gitmeye ikna edemiyorum bunaldım iice bişey desem yanlış anlayıp hemen ağlıyor falan çok zor durumda kalıyorum teşekkür ederim ilgin için Allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım..1 yıllık evlıyım bebeğimiz olmasını hemen ıstedık ama olmadı, eşimde bende doktorlara muane olduk bende bı sorum cıkmadı ama eşımde tam ınmemıs testıs tanısı konuldu 1yasındayken gecırdığı kasık fıtığından kaynaklanıyor, doktor tese amelıyatıyla % 60 sperm buluruz çunku testısler ele gelıyor dedı ama hemen tüp bebeğe baslamak ıstemıyoruz suan bıtkısel kullanıo ve 10 gun sonra tekrar test yaptırcaz sızden rıcam benım ve esım ıcın dualarınız..*
için 40ar ihlas suresi okurmusunuz rabbim herkese evladını nasip etsin.. şididen Allah razı olsun
Kızlar ben evime geldim.Yatıyorum.İki bebişimi aldım evimdeyim.herkese hayırlı akşamlar
ecrin hoşgeldin canım.
inş senden başka azolu gelmez topiğe.
ben şimdi okuyamıyorum.p.tesi de sonra okusam olurmu?
RABBİM gülyüzünü güldürsün.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?