arkadaslar 1 yıllık evlıyım bebeğimiz olmasını hemen ıstedık ama olmadı, eşimde bende doktorlara muane olduk bende bı sorum cıkmadı ama eşımde tam ınmemıs testıs tanısı konuldu 1yasındayken gecırdığı kasık fıtığından kaynaklanıyor, doktor tese amelıyatıyla % 60 sperm buluruz çunku testısler ele gelıyor dedı ama hemen tüp bebeğe baslamak ıstemıyoruz suan bıtkısel kullanıo ve 10 gun sonra tekrar test yaptırcaz sızden rıcam benım ve esım ıcın dualarınız..
için 40ar ihlas suresi okurmusunuz rabbim herkese evladını nasip etsin.. şididen Allah razı olsun
arkadaslar 1 yıllık evlıyım bebeğimiz olmasını hemen ıstedık ama olmadı, eşimde bende doktorlara muane olduk bende bı sorum cıkmadı ama eşımde tam ınmemıs testıs tanısı konuldu 1yasındayken gecırdığı kasık fıtığından kaynaklanıyor, doktor tese amelıyatıyla % 60 sperm buluruz çunku testısler ele gelıyor dedı ama hemen tüp bebeğe baslamak ıstemıyoruz suan bıtkısel kullanıo ve 10 gun sonra tekrar test yaptırcaz sızden rıcam benım ve esım ıcın dualarınız..
için 40ar ihlas suresi okurmusunuz rabbim herkese evladını nasip etsin.. şididen Allah razı olsun
çok geçmiş olsun.sizin için dua okudum allah kabul etsin amin.benim ,1,5 sendir olmuyo.ben prolaktin yüksekliği var eşimde sperm sayısı az.1 haftadir eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum sabah akşam.bir haftadan sonra günde bir bardak.birde bugün trt de ibrahim saraçoğlu bir macun tarifi verdi.iyi fikir programında hem kadın hem erkek için.doktor çok iddalıydı.tüp bebek merkezlerine gerek kalmıycak dendi.ben uyguluycam ama malzeler çok değişik sanırım onlardan almak gerekicek.belki kendinde bulabilirsin yapmak itersen.trt iyi fikir programı bugünkü yayın internetden bulabilirsin.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir"
sizin için 40 ihlas okudum inşallah dileğin, istediğin olur inşallah... allah kabul etsin ...
Kızlar ben evime geldim.Yatıyorum.İki bebişimi aldım evimdeyim.herkese hayırlı akşamlar
ARUNA--------------------------------------------------39
ASKBEBEK----------------------------------------------39
BAHAR85-----------------------------------------------39
BENGUSUU---------------------------------------------39
BİRUMUT99---------------------------------------------39
CİCEK00------------------------------------------------39
DENİZBULUT-------------------------------------------39
FLZASK2003-------------------------------------------39
HASRET------------------------------------------------39
HMTNZL------------------------------------------------39
KADER60-----------------------------------------------39
KADER_NL----------------------------------------------39
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------38
MEHPARE34--------------------------------------------38
MİXER07-----------------------------------------------38
NURSEN------------------------------------------------38
NİLDA015----------------------------------------------38
NZLYLN-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
PITIRCIK43---------------------------------------------38
SEVAL0817---------------------------------------------38
SU1838-------------------------------------------------38
TULAY20------------------------------------------------38
UMUT99-------------------------------------------------38
VCK------------------------------------------------------38
YASEMENSU--------------------------------------------38
YAREN16------------------------------------------------38
ZAMBAK06----------------------------------------------38
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Kızlar ben evime geldim.Yatıyorum.İki bebişimi aldım evimdeyim.herkese hayırlı akşamlar
canım inşşAlla bu tedavinde yüzün gülecek.nursenede çok sevindim rabbim anneliği tattırsın.ben yine gelirim Allaha emanet olun.
Allah razı olsun inşallah kabul olur sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa rabbım kabul etsin..İhlas Sûresi ve Anlamı
De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir"
sizin için 40 ihlas okudum inşallah dileğin, istediğin olur inşallah... allah kabul etsin ...
Arkadasim senin icin 40tane ihlas suresi okudum.Allahim Kabul etsin.
Rabbim gonlundekini tez vakitte versin iInsallah. Amin. .
baharcım okudum duaları caanım
kızlar herkeze hayırlı akşamlar artık pek girmiyorum ama gönlüm sizlerle evde net yok biyere çıkamıyorum yeni arkadaşlar çogalmış fazlasıyla allah herkezin yardımcısı olsun ...beni sorarsanız 7, ayı bitirdim 8 zin içindeyim çok şükür zor bir hamilelik geçiriyorum ama deyer tabiki hepinize selam bahar . denizbulut. nazlı. cemren .vck. ismini hatırladıklarım hatırlalamadıgım hepinizi öpüyorum hepinizde tez zamanda hamile oldugunuz haberlerinizi alayım darısı sizlere ..
ah bebişim..
bizi bizden başka kim daha iyi aanlayabilirki....
Rabbim en kısa zamanda tüm evlat isteyen kardeşlerimin yüzünü güldürsün..
hepimize hayırl evlatlar versin inşAllah..
çok değil az kaaldı..
buna yürekten inanıyorum.
bak az önce istiyorumbebeğiminden haber aldık..
eğer olmasaydı onların olmazdı..
19 sene ne demek..
hiçbirimiz umudumuzu kaybetmemeliyiz.
hatta sende.
normal yoldan bile evlat sahiibi olabilirsin tatlım sen.
rabbim nasip eder inşAllah....
herkese, hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?