Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu test sperm varsa yapılmıyor mu benim eşime 2 ay önce boyamalı test yapıldı hiç sperm görülmedi, bu testi istiyor kaan hoca sperm yoksa neyin dna sını araştıracaklar ki anlamadım

arkadaşım senin eşim tese yapıldı mı sperm çıkışı var mıydı?ne kadara yapılıyo bu test?

denizbulut saraçogluna nasıl ulaştınız?bende eşim için kendisine ulaşmak istiyorum ...

tel: 0 216 457 34 10 +90 216 457 34 11

gsm :0 539 470 76 46 +90 539 470 76 47

cnm bu telefonlardan pazartesi salı çarşamba günleri saat 1 buçuktan akşam 5 e kadar ulaşabilirsin
ama sen ilk arayacağın için dosya açacaklar düşürmek için uğraşma
saat 9 dan 1 buçuğa kadarda yoğunluk olmadan ulaşabilirsin 1 hafta sonrada ibrahim saraçoğluyla görüşmek için ararsın...:26:

arkadaşlar vck aradı raporunu almış çokkkkk mutluydu inş herzaman bugünki gibi güler ve mutlu olur
umut tüp bebeğe gidecekti muayeneye ve ilaçlarını yazdırmaya saat 11 30 da randevusu var rabbim hayırlı kılar inş
rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eder inş amin

herkese günaydınnnnnn
bugün güzel geçsin inş

cnm çokkkkkkkkkk sevindim ohhhh artık sıra vck de inş emeklerinin karşılığı
rabbim ona gönderir
inş umuttan da umut dolu olarak gelir yazar buraya

kızlar biliyorsunuz baharın eşi zona hastalığına yakalandı
bizlerde ona şifa ayeti okumak istiyoruz duanın sayısı belli değil istediğiniz kadar okuya bilirsiniz
okumak isteyenler yazsın sonra duayı kaç tane okuduğunu yazsın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen
allahümme ezhibil be'se,rabbennasi eşfi la şifai illa şifaüke,şifaen layuğadirü sekama

ANLAMI
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

CEMREM.........500 OKUDU
FLZASK...........
ESRA1982.......100 OKUDU
HASRET...........100 OKUDU
SAĞANAK.........100 OKUDU
ASKBEBEK........100 OKUDU
MERCAN...........100 OKUDU
ARUNA..............100
YAREN.............100 OKUDU
NURSEN.......... 100 OKUDU
PITIRCIK......... 50 OKUDU 3 TANEDE KENZÜL ARŞ OKUDU

KIZLAR ŞİFA AYETİNİN DUASINI CUMA GÜNÜ YAPACAĞIZ
EĞER OKUMAK İSTEYEN VARSA CUMA GÜNÜNE KADAR OKUYUP HABER VERSİN
HEPİNİZDEN ALLAH (C.C) RAZI OLSUN

Son düzenleme:
canım raporunu almışsın hayırlı olsun
inşallah bundan sonraki işleriniz de su gibi aksın
ve sonucunda evladının olacağı haberini almak nasip olsun inşallah.

dün test yaptırmışsın canım sonuç olumsuzmuş
hakkında hayırlısı olsun canım heyecanlanmıştım ben de güzel haber getireceksin diye
ama nasip değilmiş arkadaşım inşallah bir dahaki sefere olur.
ama diğer arkadaşların dediği gibi 12.günde yeniden yaptır ister
hem için daha rahat eder
erken mi yaptım acaba diye içinde kuşku kalmaz.

FLZASK... ihlasını okudum tatlımmmm....gönlü güzel arkadaşım. Rabbim güzel gönlüyün hatrına ikiz ikiz evlatlar nasip etsin.amin.

HASRET... ihlasını okudum tatlımmmm....canımcın Rabbim ne muradın varsa versin.
ikiz ikiz evlatlarla şenlendirsin evini.amin.

slm canım. nasılsın? umarım herşey yolundadır... geçmişi okuyamadım.
giremiyorum topiğe çok.
misafirlerim var . 1 hafta daha bizdeler.
tatlım eşim v eben 5 yasin, 3 meryem okuduk.eksik duaların için.
Rabbim kabul etsin amin.

slm arkadaşlar. nasılsınız?
umarım herkes için hayat gayeeeet güzel gidiyordur.
bu aralar sizden biraz uzak kalıdm.
misafirlerim var .inş misafirlerimi yollayınca aranızda olurum.
özledim hepinizi bu arada. iyice bağımlılık yapmış topik.

kendinize çoooook iyi bakın...... A.e .o öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii.

hoşgeldin canım ben iyiyim şükür canım
güzel sonucu alınca daha iyi olucam inşallah.
sen de iyi bak kendine canım ben de öpüyorum seni

hasretin ihlasını okudum canım Allah kabul etsin.
Allah gönlünün muradını versin.

canım sana bişey sormak istiyorum.cellalettin bey sizi kime gönderdi.yazdıklarım yanlış anlaşılıyor galiba canım.biz hocayla görüştük bizi kimseye yönlendirmedi.bize söylediği daha önceleri testis kaynaklı olan hastaları üroloğa yönlendirdiği bu doktorun çok başarılı olduğu ve hastalardan gerçekten sperm çıkışı sağladığını söyledi.sonra bu doktorun hastalardan 5 milyar-10 milyar ve daha fazla para istediği için artık bu doktorla çalışmadığını söyledi.bu benim için etik değil çünkü dedi.size ilaçları ve tedavi şeklini kim belirledi ve ne verildi.bizim durumumuzdaki hastaların tedavisinin zor olduğunu ve tıp henüz bize yardım edemiyormuş canım.çok üzgünüm.keşke bizide üroloğa yönlendirseydi canım.bizim tedaviyi kendi belirledi.bazı macunlar ve ilaçlar verdi.hayırlsı olsun artık.burda emek vermeden meyve yiyeni gördünüzmü canım.

pekı özel deılse canım sorun ne sperm çıkmamasının nedenı ıcın

benim eşimin hormonlarında sorun var testesteronu çok düşük fsh çok yüksekti 30 larda filan 1.5 yıldır kaan hoca ile tedavi oluyoruz, geçen nisan ayında m.tese yapıldı sperm bulunamadı, tedaviye devam edelim dedi kaan hoca 6 aydır ovitrelle ve klomen kullanıyoruz , hormonlar normal seviyeye geldi ama, 1 ay önce boyamalı sperm testi yaptırdık yine bişey bulunamadı( bu arada temmuz ayında bu kadını aradım bize ilaçları yolladı dediği gb kullandık ondan sonra yaptırdık boyamalı testi, ama bişey çıkmad, sanırım bu kadının kürleri sayıyı arttırmak için sıfırdan çıkış olmuyor)

aranızda com vitex kullanıp fayda gören varmı.internetten hangi siteden aldınız birde sahteleri nasıl anlaşılıyor.

bızım bı tanıdığımız var onun esınınde hormonlarında sorun vardı onlarda 1 sene tedavı gördu hatta 2 defa tup bebek denedıler olmadı sonra bu kadının bıtkılerı kullandıklarında cıkıs sağlandı 2ay ıcınde hamıle kaldı doğal yoldan ocak ayında nasıpse alacak bebeğini kucağına hayırlısıyla bızede o tavsıye etmıstı bakalım belkı bızde mucıze olur yardımcı olur

cnm ben HASRET arkadaşın ihlaslarını okumamıştım şimdide hasta oldum bilgin olsun tatlım hasretciğim hakkını helal et cnm

allah gönlüne göre versin inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…