Arkadasım eşim agustos ayında yaptırdı fish testini biz ankaradayız ve bizden bu testi kaan aydosun yönlendirdiği volkan baltacı istedi spermin dnası var mı yok mu diye yapılan bir test.biz bu test sonucunda sperm dnasının oldugunu ancak pinhead olan spermlerin %80inin haploit oldugunu ve akrozom sıvısının olmadıgını ögrendik.
iyidir :) Fısh testi yaptırmıştı kaan hocada onun sonucunu bide burda konuşalım istedim ama yaptıran kimsecikler kalmamış burda.bize testte çıkan hücrelerden,tüp bebek %96 ihtimalle olur gibi bişey söylemiş galiba ben öyle anladım.bide sen okurmusun?işin yoksa tabi?
denizbulut saraçogluna nasıl ulaştınız?bende eşim için kendisine ulaşmak istiyorum ...
arkadaşlar vck aradı raporunu almış çokkkkk mutluydu inş herzaman bugünki gibi güler ve mutlu olur
umut tüp bebeğe gidecekti muayeneye ve ilaçlarını yazdırmaya saat 11 30 da randevusu var rabbim hayırlı kılar inş
rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eder inş amin
sordu evet ben de üstüne basa basa söyledim bizde hiç sperm yok diye
bizim azo sebebi inmemiştestis bu hocaya gidermiyiz bilmem bakalım hayırlısı
slm arkadaşlar. nasılsınız?
umarım herkes için hayat gayeeeet güzel gidiyordur.
bu aralar sizden biraz uzak kalıdm.
misafirlerim var .inş misafirlerimi yollayınca aranızda olurum.
özledim hepinizi bu arada. iyice bağımlılık yapmış topik.
kendinize çoooook iyi bakın...... A.e .o öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii.
pekı özel deılse canım sorun ne sperm çıkmamasının nedenı ıcın
benim eşimin hormonlarında sorun var testesteronu çok düşük fsh çok yüksekti 30 larda filan 1.5 yıldır kaan hoca ile tedavi oluyoruz, geçen nisan ayında m.tese yapıldı sperm bulunamadı, tedaviye devam edelim dedi kaan hoca 6 aydır ovitrelle ve klomen kullanıyoruz , hormonlar normal seviyeye geldi ama, 1 ay önce boyamalı sperm testi yaptırdık yine bişey bulunamadı( bu arada temmuz ayında bu kadını aradım bize ilaçları yolladı dediği gb kullandık ondan sonra yaptırdık boyamalı testi, ama bişey çıkmad, sanırım bu kadının kürleri sayıyı arttırmak için sıfırdan çıkış olmuyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?