aranızda com vitex kullanıp fayda gören varmı.internetten hangi siteden aldınız birde sahteleri nasıl anlaşılıyor.
bi<zimde azospermi sebebi aynı
bızım bı tanıdığımız var onun esınınde hormonlarında sorun vardı onlarda 1 sene tedavı gördu hatta 2 defa tup bebek denedıler olmadı sonra bu kadının bıtkılerı kullandıklarında cıkıs sağlandı 2ay ıcınde hamıle kaldı doğal yoldan ocak ayında nasıpse alacak bebeğini kucağına hayırlısıyla bızede o tavsıye etmıstı bakalım belkı bızde mucıze olur yardımcı olur
inşallah canım , biz de olmadı sizde olmayacak diye birşey yok tabi,kullanın gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim
sizin sorun neydi canım?testis kaynaklı mı?canım sana bişey sormak istiyorum.cellalettin bey sizi kime gönderdi.yazdıklarım yanlış anlaşılıyor galiba canım.biz hocayla görüştük bizi kimseye yönlendirmedi.bize söylediği daha önceleri testis kaynaklı olan hastaları üroloğa yönlendirdiği bu doktorun çok başarılı olduğu ve hastalardan gerçekten sperm çıkışı sağladığını söyledi.sonra bu doktorun hastalardan 5 milyar-10 milyar ve daha fazla para istediği için artık bu doktorla çalışmadığını söyledi.bu benim için etik değil çünkü dedi.size ilaçları ve tedavi şeklini kim belirledi ve ne verildi.bizim durumumuzdaki hastaların tedavisinin zor olduğunu ve tıp henüz bize yardım edemiyormuş canım.çok üzgünüm.keşke bizide üroloğa yönlendirseydi canım.bizim tedaviyi kendi belirledi.bazı macunlar ve ilaçlar verdi.hayırlsı olsun artık.burda emek vermeden meyve yiyeni gördünüzmü canım.
sizde elegonlar vardı galiba.bizdede elegonlar var.kaan hoca bunların iyi durumda olduğunu ve bunlarla tüp bebek yapılabildğini söyledi.
cnm ben HASRET arkadaşın ihlaslarını okumamıştım şimdide hasta oldum bilgin olsun tatlım hasretciğim hakkını helal et cnm
allah gönlüne göre versin inşlh...
kızlar biliyorsunuz baharın eşi zona hastalığına yakalandı
bizlerde ona şifa ayeti okumak istiyoruz duanın sayısı belli değil istediğiniz kadar okuya bilirsiniz
okumak isteyenler yazsın sonra duayı kaç tane okuduğunu yazsın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen
allahümme ezhibil be'se,rabbennasi eşfi la şifai illa şifaüke,şifaen layuğadirü sekama
ANLAMI
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."
CEMREM.........500 OKUDU
FLZASK...........
ESRA1982.......100 OKUDU
HASRET...........100 OKUDU
SAĞANAK.........100 OKUDU
ASKBEBEK........100 OKUDU
MERCAN...........100 OKUDU
ARUNA..............100
YAREN.............100 OKUDU
NURSEN.......... 100 OKUDU
PITIRCIK......... 50 OKUDU 3 TANEDE KENZÜL ARŞ OKUDU
KIZLAR ŞİFA AYETİNİN DUASINI CUMA GÜNÜ YAPACAĞIZ
EĞER OKUMAK İSTEYEN VARSA CUMA GÜNÜNE KADAR OKUYUP HABER VERSİN
HEPİNİZDEN ALLAH (C.C) RAZI OLSUN
ARUNA--------------------------------------------------40
ASKBEBEK----------------------------------------------40
BAHAR85-----------------------------------------------40
BENGUSUU---------------------------------------------40
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
CİCEK00------------------------------------------------40
DENİZBULUT-------------------------------------------40
ECRİN23------------------------------------------------40
ESMA---------------------------------------------------OKUYAMIYOR
FLZASK2003-------------------------------------------40
HASRET------------------------------------------------40
HMTNZL------------------------------------------------40
KADER60-----------------------------------------------40
KADER_NL----------------------------------------------40
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------40
MEHPARE34--------------------------------------------40
MİXER07-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------40
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NZLYLN-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
PITIRCIK43---------------------------------------------40
SAGANAK-----------------------------------------------40
SEVAL0817---------------------------------------------OKUYAMIYOR
SU1838-------------------------------------------------40
TULAY20------------------------------------------------40
UMUT99-------------------------------------------------40
VCK------------------------------------------------------40
YASEMENSU--------------------------------------------40
YAREN16------------------------------------------------40
ZAMBAK06----------------------------------------------40
34BC-----------------------------------------------------40
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
cnm FISH da ne oluyor bilmiyorum boyamalı sperm testi oluyorsa eğer 21 haziranda ankara cebecide yaptırdık çok sayıda olgunlaşmamış spermatid görüldü
kısmetse 19 aralıktada gidicez yaptırmaya eşim saraçoğlunun kürlerini kullanıyor
boyamalı sperm testinin adı FISH mıymış bilmiyordum
sizdeki sorun neydi kaan beydemi tedavidesiniz boyamalı sperm testi sonucumu yüzde 96 diyerek tüp bebeğe hazırlayarak eşini ameliyatmı yapmak istiyor cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?