Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım , biz de olmadı sizde olmayacak diye birşey yok tabi,kullanın gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim

Son düzenleme:
sizin sorun neydi canım?testis kaynaklı mı?

Son düzenleme:
sizde elegonlar vardı galiba.bizdede elegonlar var.kaan hoca bunların iyi durumda olduğunu ve bunlarla tüp bebek yapılabildğini söyledi.

baharcım meraba bu akşamdan itibaren dualara devam edebilirim canım yeni listeye beni yazabilirsin....

canım ben arkadasımız 40 tane ihlasını okudum.rabbim kabul etsin.hasretimin gönlündeki neyse onu nasip etsin rabbim her konuda yardımcısı olsun.
canım esin nasıl oldu tekrardan gecmiş olsun canım.

canım bugünlerde hep aklımdasın ne tuhaf deyilmi birbirimizi hiç görmedik ama sürekli suretin gözümün önünde kendimi alıkoyamadım canım nasılsın yigenimiz nasıl insallah iyisinizdir

canım nasılsın iyisindir insallah .canım yeni cvp yazabildim biz aynıyız doktora gitmedim. genetiklerimizi bekliyoruz insallah iyi cıkar sonucu 20 aralık gibi istanbula gitmeyi düşünüyoruz orda bir muhane oluyum dedim .aynıyım canım ben ara ara kahverengi akıntım geldi adet sonra iki defa. simdi iyiyim hamdolsun rabbime. içimde bir tuhaf hisler var ama bilemiyorum rabbim hayra cıkarsın kendine iyi bak canım:)

cnm ben HASRET arkadaşın ihlaslarını okumamıştım şimdide hasta oldum bilgin olsun tatlım hasretciğim hakkını helal et cnm

allah gönlüne göre versin inşlh...

Gönlü güzel arkadasim senin canin sagolsun, zaten herzaman dua etmiyormuyuz birbirimize bu seferlikte böyle oluversin
Senin duani ben okurum canim..

Baharcigim denizbulutun okuyamadigi ve kendi duami okudum canim.
Dua okuyan okuyamayan herkese sonsuz tesekkürler ediyorum. Rabbbim dualariniza ilk önce sizleri nail eylesin.

bende iki tane kenzül arş okudum..
Allah kabul etsin innşAllah...

arkadaşım merhaba.. kusura bakmayın birkaç gün giremedim nete dualaırda aksattım gribim geçmedi daha da arttı yataktan ancak kalkabildim gerçi kulaklarımda halen baloncuklar patlatmakta ama neysee.... sayfaları geriden takip ederek başladım okumaya esma arkadasımız için okudum allah kabul etsinn allah gönlüne göre versin inşallah....

canım ihlaslarımı okudum..
Allah kabul etsin canım..

arkadaşım flazk2003 ve hasret arkaşlarımız için ihlas dualarını okudum allah kabul etsin....
eğer gözden kaçırdığım eksik duam kalmışsa hbr ver olur mu :)

Baharcigim malasef hastalandim canim duami esime okuttum bir kac gun dualara katilamayacam

Hasretcigim kendim okumak nasip olmadi senin dua esime kismetmis
Rabbim seni daha fazla bekletmeden kavustursun meleklerine en kisa zamanda

kızlar biliyorsunuz baharın eşi zona hastalığına yakalandı
bizlerde ona şifa ayeti okumak istiyoruz duanın sayısı belli değil istediğiniz kadar okuya bilirsiniz
okumak isteyenler yazsın sonra duayı kaç tane okuduğunu yazsın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen
allahümme ezhibil be'se,rabbennasi eşfi la şifai illa şifaüke,şifaen layuğadirü sekama

ANLAMI
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

CEMREM.........500 OKUDU
FLZASK...........
ESRA1982.......100 OKUDU
HASRET...........100 OKUDU
SAĞANAK.........100 OKUDU
ASKBEBEK........100 OKUDU
MERCAN...........100 OKUDU
ARUNA..............100
YAREN.............100 OKUDU
NURSEN.......... 100 OKUDU
PITIRCIK......... 50 OKUDU 3 TANEDE KENZÜL ARŞ OKUDU
HMTNZL..........2 KENZÜL ARŞ OKUDU

KIZLAR ŞİFA AYETİNİN DUASINI CUMA GÜNÜ YAPACAĞIZ
EĞER OKUMAK İSTEYEN VARSA CUMA GÜNÜNE KADAR OKUYUP HABER VERSİN
HEPİNİZDEN ALLAH (C.C) RAZI OLSUN

hayır boyamalı sperm testi değil,boyamalıyı yaptırdık sizin sonucun aynısı çıkmıştı,prengly klomen kullanın Fısh testi yapalım dedi.bu daha detaylı bir inceleme yapan testmiş onu yaptı.işte bizi tüp bebek için çağırıyor.bir okuyun bu mesajıda bana bi yorum yapın arkadaşlar,^şimdi gel tüp bebek yapalım istersen^mi demek bu,yoksa^ şimdi gelmezseniz ilerde şansınız daha azalır^mı diyor.lütfen okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…