Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yağıyor hala işte caanım..
şimdilik tadı iyi ama mayısa kadar sürdüğüü için ocaktan sonra şikayetlenmeye başlarım belki..

duyduguma göre mayısa kadar yağıyormuş baharrım..
bu sene geç başlamış soğuklar ama inşAllah çabuk biter..
yaa kartopu oynayamadık daha..
ben geldiğimdee 6 oluyo saat.oda spora falan gitti geldi.
hafta sonu inşAllah..

sosyal güvenlik kurumuna daha yeni gönderiyorlar belgeleri raporlu olduğumuz için...
eylülden beri anca mı fırsat buldular ne

bahar canım bizdende aynı belgeleri istediler hemen getirin dediler sizden almamış olamazlar belki kaybetmişlerdir
bu arada benim ilaçlarımın ismini yazsam bana yardımcı olabilirmisin sizdemi aynılarını kullandınız kaç tüp ve ne kadara aldınız tabiki hatırlıyorsanız

1-puregon 300ıu 0.36ml.kartuş enj. 7adet
2-menogon 75ıu 5 ampul 2adet
3-orgalutran 0.25 mg.0.5ml.5 enj. 1adet
4-ovıtrelle 250mcg 0.5 1kul.haz.sır. 1 adet

amin canım inşallahhh...

kader60 arkadaşımızın ihlaslarını okudum allah kabul etsin inşallah....

canım benimde böyleydi...
7 adet puregon
7 adet orgulatron (tam sayıyı hatırlamıyorum ama 6 gün kullandım oradan çıkarıyorum sayıyı)
2 adet menogon
1 adet ovitrelle

canım benim elimde kalan ilaçlarım oldu
1 adet puregon
1 adet orgulatron
2 adet menogon (bu yumurtaların durumuna göre kullanıldığı için bende ihtiyaç olmadı kullanmadım)
1 adet ovitrelle (bana ayrı 2 tane çatlatma iğnesi verdi sonra onu alıp kullandım)

bizim ilaçlarımız 705 tl tuttu ulun hocanın yazdıklarının hepsini aldık...
biçok yerden daha uyguna aldık...
kaldığım öğretmen evinin tam karşısındaki eczaneden şimdi ismi aklımda değil kocişe gelince sorarım

kader arkadaslarim oncelikle hepimiz insallah bir an evvel bebeklerimizi kucagimiza aliriz. bu yaz tedavi olmak istiyoruz. daha once emre bakirciogluna gittik esimin tahlillerini falan yaptirdik. genetik testi falan olsu. allahtan onlarda bisey yokta. sperm sayisi 0 yani azosperm... simdi biz bu yaz bahceci tup bebekte microtese yaptiricaz. deli gibi para biriktiriyoruz. ne kadar tutar ozaman doktorada soramadik. bilirsiniz insan uzuntuden bazen agzina kilit vurulur. orda tedavi olan arkadaslarin bu ameliyatlari tum islemleriyle ne kadar tutuyor. eger bulunursa transfer falan hepsi ne kafar tutar. yardimci olursaniz coook sevinirim. bu para isleri beni cok kasiyor. yaza ne kaldi surada....

sağol canım yardımın için banada fiyat olarak 691tl denildi.bede pazarlık payı yokmu diye sordum ben 100tl kazanıyorum indirim yapmam dedi
bakalım eşim kendi eczacısına yarın raporu götürecek o kaç tl ister bilemiyorum

amin canım Rabbim cümlemize o günleri yaşatsın inşallah.canım bende önümüzdeki ay tüpbebek yaptırıcam ama rapor çıkardım istersen sende rapor çıkar daha ucuza mal oluyor .raporlu fiyatı 2000tl tüpbebek,2100tl mikrotese,yaklaşık 800tl falan ilaç parası tutuyor.tabiki rapor çıkarmak içinde hsg filmi falan dışarıda çekersen sağlık raporuyla birlikte 500tlden fazla tutuyor.yaklaşık 6000tl gideriniz olur

Merhaba cnmm ..inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz azodan ve bebeiğine kavuşursunn.:26:
bizde temmuzda ilk başladık umut tüp bebeğe eşim tese oldu ağustosta..
ve biz bana uygulanacak işlemler için 5.850 bi paket var onu aldık rapor hakkımız olmadığı için eşiminde tese ameliyatı..2.100 dü.
bizde bu tedavide epey para harcadık elde avuçta kalmadı bişeyy..ve bunların haricindede ekstra durumlar oluyo ve yine para gerekiyo cnmm
bizde şimdi yaza tekrar denemeyi düşünüyoruz şartlar el verirse ve bende para biriktirmeye çalışıyorum masraflı teddaviler bunlar rabim yardımcımız olsun..

amin canim bu 6000 raporlu fiyatmi. rapor icin ne isteniyor. ha bide raporsuz fiyatlar nasil oluyor. cok sordum ama kusura bakma heyecan yaptim...

cnm yazdıklarına o kadar katılıyorum ki sorma yani
hep bi dr hep bi ilaç kür o bu hiç biri işe yaramadı genelde
inş yüzümüz bi gün gelir güler cnm benim

anlıyorum cnm seni ne yapalım hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz
allhım dualarımızı kabul eder inşşş

cemremcim baharın eşi için 100 tane bende okurum

cnm okurum dedin ama acaba okudunmu muhakkkak okumuşsundur da
bildirirsen seviniriz çünki yarın duasını yapmayı planlıyoruz da ondan tatlım

isteyen herkeze rabbim bu duyguyu yasatsin. canim sende umutta yaptiriyorsun. senin kendine aldigin paket nedir onu anlamadim. nasil yapiliyoo onu tam anlamis degilim...

Son düzenleme:
amin canim bu 6000 raporlu fiyatmi. rapor icin ne isteniyor. ha bide raporsuz fiyatlar nasil oluyor. cok sordum ama kusura bakma heyecan yaptim...

evet canım raporlu fiyatı.raporsuzda yaklaşık 10bin tl tutuyor.rapor için öncelikle tüpbebek raporu veren bir devlet hastanesine adetin 2.günü gidiyorsun kan tahlili veriyorsun ve muayene oluyorsun daha sonra eşinden 3 tane 1 tanesi rapor çıkaracağın hastaneden olmak şartıyla sperm testi isteniyor.birde senden hsg filmi isteniyor daha sonra herhangi bir hastaneden sağlık raporu çıkarıyorsun gerekli evrakları tamamladıktan sonra sana tüpbebek raporu veriliyor raporu aldıktan en geç 3 gün içinde ilaçlarını tüpbebek doktoruna yazdırıyorsun.daha sonra tüpbebek tedavine başlıyorsun şimdilik aklıma gelenler bunlar aklına takılan birşey olursa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…