yağıyor hala işte caanım..tabiiiiii bebiş olana kadarrrr biz olalım kuzucuklarınnnnn ne olcakkkkkkk
ayyyyyyy ne güzell kar varmışş.bize daha gelmediii...
ama soğukkkkkk var bugünde hep yağmur vardıı..
tadını çıkar tatlımm karr güzel yaa yağmasını izlemek sonra etraf bembeyaz oluyoo
...
saol tatlım amin inş
canımsınnnnnnn tatlım hepimiz hakediyoruz tüm mutluluklarıııııııı
kar yağmış sizin kar topu oynadınız mı enişteyle
ilk yağınca insanın hoşuna gidiyor ama sonrasında çekilmez oluyor...
sizin orayada çok yağar heralde allah kolaylık versin tatlım...
sosyal güvenlik kurumuna daha yeni gönderiyorlar belgeleri raporlu olduğumuz için...
eylülden beri anca mı fırsat buldular ne
ecrincim hepimiz zaman zaman böyle sıkılıp burda anlatıyoruz aklımızdan,gönlümüzden geçenleri.
Neden sıkılalaım anlattıklarından.
Elbette anlatacaksın..
Yarana merhem olamayız belki ama hüznünü paylaşabiliriz.
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta
benim ablam doğum yaptı 3 ay önce.
öyle güzel bi kızı varki.
Bayramda birlikteydik herkes bebişi seviyoo onla ilgileniyo..
O kadar çok sevdim bende onu içimde bişeyler koptu...biyerler acıdı..
Oradan kaçmak istedim..
Allah hepimize sabır,eşlerimz sıhhat ve en kısa zamanda meleklerimizi nasip etsin inşallah...
bahar canım bizdende aynı belgeleri istediler hemen getirin dediler sizden almamış olamazlar belki kaybetmişlerdir
bu arada benim ilaçlarımın ismini yazsam bana yardımcı olabilirmisin sizdemi aynılarını kullandınız kaç tüp ve ne kadara aldınız tabiki hatırlıyorsanız
1-puregon 300ıu 0.36ml.kartuş enj. 7adet
2-menogon 75ıu 5 ampul 2adet
3-orgalutran 0.25 mg.0.5ml.5 enj. 1adet
4-ovıtrelle 250mcg 0.5 1kul.haz.sır. 1 adet
canım benimde böyleydi...
7 adet puregon
7 adet orgulatron (tam sayıyı hatırlamıyorum ama 6 gün kullandım oradan çıkarıyorum sayıyı)
2 adet menogon
1 adet ovitrelle
canım benim elimde kalan ilaçlarım oldu
1 adet puregon
1 adet orgulatron
2 adet menogon (bu yumurtaların durumuna göre kullanıldığı için bende ihtiyaç olmadı kullanmadım)
1 adet ovitrelle (bana ayrı 2 tane çatlatma iğnesi verdi sonra onu alıp kullandım)
bizim ilaçlarımız 705 tl tuttu ulun hocanın yazdıklarının hepsini aldık...
biçok yerden daha uyguna aldık...
kaldığım öğretmen evinin tam karşısındaki eczaneden şimdi ismi aklımda değil kocişe gelince sorarım
kader arkadaslarim oncelikle hepimiz insallah bir an evvel bebeklerimizi kucagimiza aliriz. bu yaz tedavi olmak istiyoruz. daha once emre bakirciogluna gittik esimin tahlillerini falan yaptirdik. genetik testi falan olsu. allahtan onlarda bisey yokta. sperm sayisi 0 yani azosperm... simdi biz bu yaz bahceci tup bebekte microtese yaptiricaz. deli gibi para biriktiriyoruz. ne kadar tutar ozaman doktorada soramadik. bilirsiniz insan uzuntuden bazen agzina kilit vurulur. orda tedavi olan arkadaslarin bu ameliyatlari tum islemleriyle ne kadar tutuyor. eger bulunursa transfer falan hepsi ne kafar tutar. yardimci olursaniz coook sevinirim. bu para isleri beni cok kasiyor. yaza ne kaldi surada....
kader arkadaslarim oncelikle hepimiz insallah bir an evvel bebeklerimizi kucagimiza aliriz. bu yaz tedavi olmak istiyoruz. daha once emre bakirciogluna gittik esimin tahlillerini falan yaptirdik. genetik testi falan olsu. allahtan onlarda bisey yokta. sperm sayisi 0 yani azosperm... simdi biz bu yaz bahceci tup bebekte microtese yaptiricaz. deli gibi para biriktiriyoruz. ne kadar tutar ozaman doktorada soramadik. bilirsiniz insan uzuntuden bazen agzina kilit vurulur. orda tedavi olan arkadaslarin bu ameliyatlari tum islemleriyle ne kadar tutuyor. eger bulunursa transfer falan hepsi ne kafar tutar. yardimci olursaniz coook sevinirim. bu para isleri beni cok kasiyor. yaza ne kaldi surada....
amin canim bu 6000 raporlu fiyatmi. rapor icin ne isteniyor. ha bide raporsuz fiyatlar nasil oluyor. cok sordum ama kusura bakma heyecan yaptim...amin canım Rabbim cümlemize o günleri yaşatsın inşallah.canım bende önümüzdeki ay tüpbebek yaptırıcam ama rapor çıkardım istersen sende rapor çıkar daha ucuza mal oluyor .raporlu fiyatı 2000tl tüpbebek,2100tl mikrotese,yaklaşık 800tl falan ilaç parası tutuyor.tabiki rapor çıkarmak içinde hsg filmi falan dışarıda çekersen sağlık raporuyla birlikte 500tlden fazla tutuyor.yaklaşık 6000tl gideriniz olur
cnm yazdıklarına o kadar katılıyorum ki sorma yaniselam arkadaşlar
biliyorum şimdi heyecan yapıyoruz şu doktor bu doktor.
şu aktar bu bitki uzmanı falan....
derken her seferinde hayal kırıklığına uğruyoruz.
muhakak birtakım faydalar sağlıyordur gerek bitkiler gerekse doktorların verdiği ilaçlar.
ama hiçbiri şimdiye kadar tam olarak bir fayda sağlamadı.
tabi hipo hipo dan kaynaklanan azo yu ayrı tutuyorum.
hipo hipo nedeniyle azospermi olanlar daha şanslı iğnelerle birtakım tedavilerle sonuca ulaşıyorlar.
ama bizim gibi gerek testisle alakalı olansorunlarda gerekse sebebi bilinmeyen azospermi durumlarında sonuca ulaşanların sayısı oldukça düşük.
doktorlara bitki uzmanlarına dünyanın parasını döküyoruz.
sonuç 0.
aynı durum bizim içide geçerli saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz 4 aydır ama sonuç alamadık.
hıı bilemiyorum tabi belkide birkaç ay sonra bişeyler değişebilir.
şimdi topikte hep celalettin hocanın muhabbeti oluyo bende ilk duyduğumda baya heyecan yaptım.
hatta baharım aradı konuştuk ya canım bence sizde deneyin bir gidin falan dedi güzel yürekli arkadaşım.
bende eşime baştan çok ısrar ettim.
ama burada yazılanları okudukça çokda farklı bişeyin olduğunu göremedim.
hatta bazı arkadaşlar tartışmaya bile girdiler hoca için kim haklı kim haksız muamma tabi.
demek istediğim şu ki kendimizi fazla kaptırıyoruz eşlerimize hemen baskı yapıyoruz bizde gidelim falan diye ama bir mucize henüz yok ortada.
sonradan hep hüsrana uğruyoruz kaan hocadaki gibi akın akın hepimiz koştuk yanına ne oldu elde var''0''.
en iyisi bi sakince oturup beklemek enazından giden arkadaşlardan gelecek güzel sonuçları beklemek ve ona göre hareket etmek.
çok üzüldük çok yıprandık çok yorulduk bence artık temkinli davramalıyız artık tecrübelendik öyle değilmi....
içi okadar dolukı kızlar dısarıya ıyı olarak görunmekten yoruldum.. hepımız evladımızı beklıyoruz onu ıcımızde hıssetmek onu mutlulukla beklemek.. ama rabbım henuz nasip etmıyor.. günü ve saatı geldığınde olacak bılıyoruz ama niye diyemedende edemiyoruz.. benımle evlenenler suan bebeklerını kucakalrına almak ıcın gun sayıyorlar ve her kımın hamıle olduğu,doğumu duysa çok ıstedığım bıldıklerı halde gelıp bana söluolar hıc ıcımın acıyacağını dusunmeden.. sabredıyorum rabbıme sığınıp beklıyorum meleğimi dualarımla.. ama bıyerde gücüm herseferınde dahada azalıyor.. bu durumu yasamayan kımse anlamıyo neler cektığımızı.. eşim cumartesı gnu tekrar sperm testı verecek ona karsı umutlu duruyorum ama ıcımde gene de umutsuzluk var bu daha öncelerdenmı kaynaklanıyor yoksa gercekten ıcıme mı doğuyor bılmıyorum..bır ımtıhanın içindeyız umarım bu sınavı en ıyı sekılde verırız ısyan etmeden.. içimi döktüm sizi sıktıysam özürdilerim.. gecen gun bebek mevludune gıttım annesı bebeğini kucağında tutarken kokusunu ıcıne cektı o an.. aklımda tek dusunce oldu; okadar masum okadar guzellerkı acaba bende meleğimle böle olabılecekmıyım.? rabbım nolur bana ve butun ısteyen arkadaslarıma nasip et evlatlarını.. ettiğimiz butun dualarımızı kabul eyle rabbım..amin..
cemremcim baharın eşi için 100 tane bende okurum
isteyen herkeze rabbim bu duyguyu yasatsin. canim sende umutta yaptiriyorsun. senin kendine aldigin paket nedir onu anlamadim. nasil yapiliyoo onu tam anlamis degilim...Merhaba cnmm ..inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz azodan ve bebeiğine kavuşursunn.:26:
bizde temmuzda ilk başladık umut tüp bebeğe eşim tese oldu ağustosta..
ve biz bana uygulanacak işlemler için 5.850 bi paket var onu aldık rapor hakkımız olmadığı için eşiminde tese ameliyatı..2.100 dü.
bizde bu tedavide epey para harcadık elde avuçta kalmadı bişeyy..ve bunların haricindede ekstra durumlar oluyo ve yine para gerekiyo cnmm
bizde şimdi yaza tekrar denemeyi düşünüyoruz şartlar el verirse ve bende para biriktirmeye çalışıyorum masraflı teddaviler bunlar rabim yardımcımız olsun..
isteyen herkeze rabbim bu duyguyu yasatsin. canim sende umutta yaptiriyorsun. senin kendine aldigin paket nedir onu anlamadim. nasil yapiliyoo onu tam anlamis degilim...[/QUOTE
cnm raporu olmayanlar için umutta böyle bi paket var onun içinde;
yumurta takipleri, tedavide kullanılacak ilaçlar,yumurta toplmama işlemi.transfer işlemi,bazı testler,bi senelik embriyo dondurma varr,,
ve bi kaç işlem daha var. aklıma gelmedi..yani 5.850 içinde bunalar varr..ama rapor çıkarırsanız tabiki daha düşücek fiyatt..
tesede 2.100 iştee..
amin canim bu 6000 raporlu fiyatmi. rapor icin ne isteniyor. ha bide raporsuz fiyatlar nasil oluyor. cok sordum ama kusura bakma heyecan yaptim...
kuzucuklarrrr....
hepinize donsuz geceler...
ben çıkıyorum...
yarın görüşürüz....
aaaaaaaaaaa onsuz uyuyamayız kızzzzzzzzzzzzzz
sana da ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?