Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Vayyy canim arkadasim vayyy.
Disaridan takipteydim 10 dakikadir gayette moralim yerindeydi taki yazdiklarini okuyana kadar.
Öyle bir üzüldüm ki yaslar kendiliginden döküldü gözlerimden.

Canim benim bitanem cok seyler yasadiginizi biliyordum ama o sandalye üzerinde minder üzerinde yattigini okuyunca icim param parca oldu.
Ama Allaha sükürler olsun o kötü günlerin gecti.
Allahim daha beterinden saklasin insallah.
Ve tüm kalbimle cani gönülden inaniyorum ki bugünlerinde gececek bitanem.
(Hee birde canim yazdiklarim yanlis anlasilmasin ben sükretmedigini asla söylemedim yanlis ifade ettiysem özür dilerim.)

Dün aksam yazdiklarini okuyunca cok üzüldüm.
Her daim yaz anlat yeter ki ben üzülmeye raziyim icine atip sakin hasta olma bitanecim.
Seni bekleyen 8 tane yavrun var onlarin ve esinin sana coooookk ihtiyaci var.
Ileride ki en güzel en iyi niyetli annecik Baharimiz...

cemrem hoşgeldin nasılsın şekerim

hoşbulduk cnm iim şükr yaradana ne olsun
bu gün biraz dolaştım yağmurda gibi
kendime süsülü taçlardan aldım eve geldim
ders çalıştım sen nasılsın okudum eşinle tartışmışsın
cnm zaten bizim eşler biz< sevinelim hep çomak sokuyolar sevincimizie
olsun geçerrrrrrrrrrr hele sperm çıksın da bak o görür gününü

aaaaaaaaaaa onsuz uyuyamayız kızzzzzzzzzzzzzz
sana da ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaaaaa ne tatlısın sen cemroşum yaaaa
inan yazını gördümm bi kahkaha attımkiiiiiiii cnm benimmmmm
ben anladımdaaaa sennnnnn de farklı anlamışsınnnnnnn...
neyseee akşam akşam güldürdün beniiiiiiiii tatlımmmmmmm

Allah iyilik versin canım olsun canım yağmurda dolaşmışsın biraz nostalji olmuş
güle güle kullan canım çok yakışacaktır canım arkadaşıma
evet canım tartıştım geçer bugünlerde tatlı bir hatıra kalır inşallah
öyle işte erkekler bizim gibi hassa değiller bizde onları böyle kabullenmeliyiz
bencede o günler gelsin bende onu ağlatırım geceyarısı kebap almaya gönderirim değilmi yada sakızlı balıkesir dondurması
biliyormusun bütün fotoğraflar silindi pc çökünce çok üzüldüm

canim cok sagol allah razi olsun. simdi ben istanbuldayim. bana yakin haydarpasa numuneden bu raporu alabilirim heralde. once randevumu alicaz. ama randevuyu ne kadar zaman onceden alabilirizki bide adetin ikinci gunuNe nasil denk getiricez. onceden gidip doktoela konusup o mu bize gel diyor. yada adetimin ikinci gunu randevu alinmadan mi gidiliyor. esimin sperm tahlilleri var elimizde heralde tarihleri onli degildir demi. zaten hastanedede verilcekmis. bunlarin hepsi ayni gunde mi olucak...

aaaaaaaa herkes de normal anlamış cnm bi ben ters anlamışım
yani desene bu topikte tek sapık benim galibaaaaaaa
iii gülmene sevindim ne yapıyım öle anladım yazasım geldi

Son düzenleme:
aaaaaaaa herkes de normal anlamış cnm bi ben ters anlamışım
yani desene bu topikte tek sapık benim galibaaaaaaa
iii gülmene sevindim ne yapıyım öle anladım yazasım geldi

yokk tatlım yanlış anlamadında hmtnzlyele akşamdan yazıştık kar varmış orda ondan donsuz geceler yazmış
sen geçmişi okudunmu bilmiyorumm cnmm.
ne sapığı kızzzzzz aaaaaaaaaaa
valla buyazınada bi güldüm biizmki karşımda bakıyo tuhaf tuhafffff
allahta seni güldürsünn cnmmmmmmmm

nostalji severim ben zaten cnm
aaaa üzüldüm resimler gitti he olsun cnm bundan sonra
benim zayıf resmimi koyarsın dimi kız ama ne zaman allh bilirrrrrrrrr:26:
yap kızz kebap, baklava iste gece gece nerden bulacak

Canim nasilsin??
Esinin söylediklerine cok üzüldüm ama stresine ver napicaksin.
Canim bugün sizin icin 3 Yasin-i serif okuyabildim.
Insallah yarin daha fazla okuyabilirim canim.

canım bende istanbul 'dayım ben süleymaniye kadın doğumdan çıkardım raporumu.bana çok uzak ama çok fazla zorluk çıkarmıyorlar.canım randevu almadan gidiyorsun adetinin 2.günü aç karnına gidiyorsun önce sana dosya açılıyor.sonra doktora muayene oluyorsun sonra doktor kan tahlili istiyor onları yaptırıyorsun eşin içinde gün verecekler hastaneye gidip sperm testi yaptıracak bir sene içinde yapılmış başka testleriniz varsa onlarıda hastane kabul ediyor işiniz fazla uzamamış olur.daha sonra doktorum benden çapada yaptırmam için özel bir test olan yumurta rezervine bakılmak üzere kan testi yaptırttı ücreti sanırım 35tl.daha sonra kan tahlillerimi aldıktan sonra aynı hastaneden kadın doğum bölümünden randevu aldım tekrar muayene oldum kan tahlillerime bakıldı ve bir form dolduruldu dosyama konuldu.daha sonra hsg filmi istediler bu filmi istersen dışarıda istersen aynı hastanede sıra bekleyerek çektiriyorsun.daha sonra senden sağlık raporu isteniyor herhangi bir hastaneden çıkardıktan sonra bütün bu belgeleri hastaneye teslim ediyorsun .ben hsg filmini dışarıda çektirdim 350tl 50tlde filim ücreti 160tl sağlık raporu toplam 600tl harcayarak tüpbebek raporumu çıkardım.

Canim nasilsin??
Esinin söylediklerine cok üzüldüm ama stresine ver napicaksin.
Canim bugün sizin icin 3 Yasin-i serif okuyabildim.
Insallah yarin daha fazla okuyabilirim canim.

hoşgeldin canımcım ben iyiyim sen nasılsın
Allah'tan henüz gelmedide hem kavga etmekten kurtuldum hemde sizlerle vakit geçirdim
bende çok üzüldüm ama ne yapayım artık sabredicem bebeğim için idare edicem deli babasını
çok sağol canım Allah razı olsun sizde olmazsanız ben ne yapıcam bilemiyorum

Canim benim esin is görüsmesine gitmis hayirli olsun.
Insallah en iyi is kapilari acilir ve isine baslar.

Canim ayrica KADer60 arkadasimizin dualarini okudum.
Allahim gönlündeki versin en kisa zamanda bebislerine kavussun insallah.

cok sagol canim bu sulemaniye dogum nerde ....

cok sagol canim bu sulemaniye dogum nerde ....

canım sen hangi semttesin bilmiyorum ama süleymaniye zeytinburnu ermeni rum hastenesinin karşısında.sana yakınsa zeynep kamil yada çapadan çıkarabilirsin ama bildiğim kadarıyla en kolay süleymaniye rapor veriyor.bu arada rapor çıkaracağın zaman dış heyet raporu çıkaracağını söylemeyi unutma çünkü sen özelde tüpbebek yapacaksın hatırlatayım dedim

Bende iyi diyeyim iyi olayim canim sagol.
Iyi iyi gelmesin de laflayalim biraz
Az kaldi canim sabrin sonu selamettir bebislerinize kavusunca gececek insallah bu günleriniz.
Senden de Allah razi olsun canim ne demek ben cok mutlu oluyorum arkadaslarim icin dua edince.
Iyi ki sizleri tanimisim canim arkadasim(Larim)...

canim ben anadilu yakasindayim aslinda zeynep kamil bana daha yakin dur bakalim. orfa tanidik bi kac kisi var bi arastirmak lazim isim olsunda bana sulemaniyeyede giderim artik turkiyenin bir ucunada gidece napalim yardimlarin cok cok sagol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…