Merhaba arkadasim insallah yarin hayirli haberler alirsiniz..
Siz(esin) daha önce m.tese felan olmamistiniz sanirim dogrumu hatirliyorum???
azosperm sorunu olan erkekler iktidarsiz mi oluyorlar...iktidarsizlikla kisirligin bir baglantisi var mi acaba..?..cok ilginc bir konu...yazismalarda oyle..hepinize gecmis olsun ins.bebeklerinize kavusursunuz..soruma cevap verirseniz cok memnun olurum.
kızlar sonucu aldık sperm bulunamamıs1-2 yuvarlak hucre bulunmus bunun ne olduğunu anlayamadım pek bırde 1-2 lokasıt bulunmus
canım sordun mu doktora nedir bu niye. bizde de 1 milyon tane yuvarlak hücre cıkmıştı.asistan bir sey deil demiş bunlar için .ama ben arastırdım.eger lokasit degeri ayrı yazıyorsa sperm baslangıcı olabiliyormuş spermin ilk evreleri deniliyor.ama kesin bir sey yok hayırlısı olsun canım
kızlar sonucu aldık sperm bulunamamıs1-2 yuvarlak hucre bulunmus bunun ne olduğunu anlayamadım pek bırde 1-2 lokasıt bulunmus
henuz soramadım canım sen nerden arastırdın ? lokasıtımız daha öncekı testlerde 5-6 cıkıodu budefa 1-2 ye ınmıs ve ılkdefada yuvarlak hucre cıktı bızımde kafamızı karıstırdı acıkcası
canım aynen bizdede öyle biz ögrenelide 3 ay oldu önceki testlerimizde ne canlı ne de cansız vardı 3 ay sonra tekrardan test yaptırdık bizde de yuvarlak hücre cıkınca arastırdım doktorlar sitesi var orda sormuşlar doktorda söyle yazmış lökasit iltaptır eger bunlar ayrı yazılmışsa yuvarlak hücre sperm in ilk evresi olabilir die yazmış bunu boyama sistemiyle anlayabiliriz demiş .bu kadar biliyorum canım
arkadaşım yazdığından beri araştırıyorum nette ama çok anlaşılacak bişe bulamadım ama lökositler galiba sperm sayısını volümünü etkileyen hücreler galiba az olması iyi...
azospermi nedir bu adrese bi bak istersen
arkadaşım yazdığından beri araştırıyorum nette ama çok anlaşılacak bişe bulamadım ama lökositler galiba sperm sayısını volümünü etkileyen hücreler galiba az olması iyi...
azospermi nedir bu adrese bi bak istersen
germ(kök) hücrelerle lökositler karıştırıldığı için tekrar boyamalı teknikler uygulanıyormuş.... -germ hücre spermin oluşmadan önceki hali yani hiç bölünmeye uğramamış hali-
kısmetse yarın sabah yaptırıcam testi canımNasıl oldu eşin?? Yazmışsındır belki ama okuyamadım...
Nursen in testi bugün müydü???
inşallah canımkızlar ben çıkıyorum hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun inş salı günü halayda bulusuruz nursenin güzel haberini bekliycez inş
yuvarlak hücre spermin ilk evreleri diye biliyorum canım
inşallah bir dahakine spermleri görürsünüz
lökosit de iltihap oluyo
bunun için antibiyotik veriyo sanırım dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?