Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadasim insallah yarin hayirli haberler alirsiniz..
Siz(esin) daha önce m.tese felan olmamistiniz sanirim dogrumu hatirliyorum???

evet canım m.tese amelıyatı olmasını ıstemedım hemen bıtkıselle deneyelım önce dedık, bır tanıdığımız vardı eşinde hormonları çalısmıyordu yanı hıc sperm yoktu bıle 1sene tedavıler görduler 2 tüp bebek tedavısı derken yıpranıp bıraktık dedıler bıtkı kullanmıslar ve 2 ay ıcınde hamıle kalmıs doğal yollarda 2000 spermle.. ocak ayında bebeğini alcak kucağına ınsallah..onun dedıklerı uzerıne hemen tedavıye baslamadık

günaydın güzel arkadaşlarım.haftamız bereketli olsun inşallah.güzel güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inş.
Baharım dün yıkandım ben ama haber edemedim.bugünden itibaren sürelei okumaya hazırım canım.
hepinizi çoooooook seviyorum.

Mixer07 arkadaşımızın dualrını okudum allah gönlüne göre versin inşallahhh.amin.

hayır ilgisi yok ikisi birbirinden bağımsız rahatsızlıklar
azospermde menide sperm hücresi yok herşeyi normal bir erkekte spermiyogram tahlili sonucu anlaşılır

Baharcigim kader06,mavimenekse ve mixer07 nin dualarini okudum alllah kabul etsin
Rabbim en kisa zamanda kavustursun onlari yavrularina

kızlar sonucu aldık sperm bulunamamıs 1-2 yuvarlak hucre bulunmus bunun ne olduğunu anlayamadım pek bırde 1-2 lokasıt bulunmus

arkadaşım hayırlısı olsun... üzme sakın kendini lökosit ve yuvarlak hücre ne bilmiorum ama inşallah iyi şeylerdir...

kızlar sonucu aldık sperm bulunamamıs 1-2 yuvarlak hucre bulunmus bunun ne olduğunu anlayamadım pek bırde 1-2 lokasıt bulunmus

canım sordun mu doktora nedir bu niye. bizde de 1 milyon tane yuvarlak hücre cıkmıştı.asistan bir sey deil demiş bunlar için .ama ben arastırdım.eger lokasit degeri ayrı yazıyorsa sperm baslangıcı olabiliyormuş spermin ilk evreleri deniliyor.ama kesin bir sey yok hayırlısı olsun canım

henuz soramadım canım sen nerden arastırdın ? lokasıtımız daha öncekı testlerde 5-6 cıkıodu budefa 1-2 ye ınmıs ve ılkdefada yuvarlak hucre cıktı bızımde kafamızı karıstırdı acıkcası

cnm bak söyle bir bilgi var.
Mikroskopta lökositler ile immatür germ hücreleri aynı şekilde görülürler ve birbirinden ayrılması son derece güçtür. Bu görüntü genel olarak “yuvarlak hücre” olarak isimlendirilir. Pek çok laboratuvar da bu yuvarlak hücreleri lökosit olarak değerlendirilir ve rapor eder.

canım aynen bizdede öyle biz ögrenelide 3 ay oldu önceki testlerimizde ne canlı ne de cansız vardı 3 ay sonra tekrardan test yaptırdık bizde de yuvarlak hücre cıkınca arastırdım doktorlar sitesi var orda sormuşlar doktorda söyle yazmış lökasit iltaptır eger bunlar ayrı yazılmışsa yuvarlak hücre sperm in ilk evresi olabilir die yazmış bunu boyama sistemiyle anlayabiliriz demiş .bu kadar biliyorum canım

arkadaşım yazdığından beri araştırıyorum nette ama çok anlaşılacak bişe bulamadım ama lökositler galiba sperm sayısını volümünü etkileyen hücreler galiba az olması iyi...
azospermi nedir bu adrese bi bak istersen
germ(kök) hücrelerle lökositler karıştırıldığı için tekrar boyamalı teknikler uygulanıyormuş.... -germ hücre spermin oluşmadan önceki hali yani hiç bölünmeye uğramamış hali-

Son düzenleme:

ınsallah arkadasım böle cıktığında 3 ayda bır tekrarlatın dıyorlar, ben de arastırayım ınsallah ılk evrelerıdır ve devamı gelır bırde nadır epıtel bulunmus bızde onedemek hıc bılmıorum zaten doktorlar sıtesınden mail attım kaan hocaya bakalım nezaman cvp vercek bununla ılgılı

sağol arkadasım Allah razı olsun evet sanırım az olması ıyı gıbı gözukuo cok tesekkur ederım :)

bu ıyı bıseymı demek acaba anlamadım beynım durdu dıebılırım

Nasıl oldu eşin?? Yazmışsındır belki ama okuyamadım...

Nursen in testi bugün müydü???
kısmetse yarın sabah yaptırıcam testi canım

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun inş salı günü halayda bulusuruz nursenin güzel haberini bekliycez inş
inşallah canım
ben de çok istiyorum buraya hamileyim diye yazmayı

yuvarlak hücre spermin ilk evreleri diye biliyorum canım
inşallah bir dahakine spermleri görürsünüz
lökosit de iltihap oluyo
bunun için antibiyotik veriyo sanırım dr.

lökosit de iltihap oluyo
bunun için antibiyotik veriyo sanırım dr.[/QUOTE]

gercektenmı canım ınsallah dedığın gıbıdır :)sen nerden bılıyorsun canım evet daha önce ıltıhap 5-6 ken 1-2 ye ınmıs oda ılkdefa yuvarlak hucre göruyoruz hem saskınlık hem napcaını bılememk sevıneyımmı uzuleyyımmı bılemıyorum

dün maşallah yine hiç kaynatmamışsınız
ama güzel de birşey olmuş
eksik olan dualar tamamlanmış Allah razı olsun tamamlayan arkadaşlardan
baharcım sana sonuna kadar hak veriyorum
hangimiz sıkıntı çekmiyoruz,bunaldığımız zamanlar olmuyo ki...
bu bahane edilmemeli
bir işe başlanıp söz veriliyosa hangi şartta olunursa olunsun bu yerine getirilmeli
bayramdan önce de eşim interneti iptal ettirmişti
ama ben nasıl ağlıyorum ben dua okuyodum
onları okuduğumu yazmam lazım nasıl haber vericem şimdi diye
hak var ortada çünkü dua işi bu
neyse eşim yeniden aldı da sorun kalktı ortadan
yoksa baharcımmm sana numaramı vericektim
o şekilde haberleşecektik
neyse şimdi sizinleyim ve kendim haber veriyorum okudum diye

lökosit de iltihap oluyo
bunun için antibiyotik veriyo sanırım dr.

gercektenmı canım ınsallah dedığın gıbıdır :)sen nerden bılıyorsun canım evet daha önce ıltıhap 5-6 ken 1-2 ye ınmıs oda ılkdefa yuvarlak hucre göruyoruz hem saskınlık hem napcaını bılememk sevıneyımmı uzuleyyımmı bılemıyorum[/QUOTE]

daha öncelerden de burada yazılmıştı galiba
internetten de okuduğumu sanıyorum
baktım şimdi ama bulamadım önceden okuduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…