umutlu ol tabi tatlım umudunu hiç kaybetme...
canım boşver kaan aydosu yaa...
adam kafayı takmış herkesi m.tese yapıp parayı cebine indirmeye
biz bile biliyoruz her m.tesede testislerde hasar kaldığını, parça alınması sebebi ile sperm üretebilecek dokuların azaldığını...
biz bunu bilirken koskoca prof !!! bunu nasıl bilmiyorda "önce m.tese yapıp içine bakalım eğer ki sperm bulamazsak tedaviye başlarız" diyebiliyor
herşey gözler önünde ama bazı arkadaşlar bi umut deyip görmek istemiyorlar gözlerini kapatıyorlar olup bitene...
neden devlette çalışırken herkese "önce en az 6 ay tedavi eğer çıkış olmazsa m.tese, tedavi olmadan m.tese olması büyük hata" diyen bi dr özele geçtikten bi süre sonra değişti...
kendi cümleleri arasında nasıl bukadar büyük tezatlıklar olabilir...
ben yenilerden hiç bi dra kaan aydosu tavsiye etmiyorum...
çoğu arkadaşımızın yaprığı hatayı yapmayın üzülmeyin istiyoruz...
onun için iyi araştır iyi bi dra git...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi...
cnm eşin test yaptıracaktı ya yaptırdımı sonucu ne inşlh birsürü sperminiz görülmüştür...
yok canım eskı testımızde 5-6 lökasıt vardı bugun aldığımız sonuclarda ıse 1-2 lökasıt ve 1 -2 yuvarlak hucre bulunduğu yazıyor spermımıze gene rastlanmadı malesef
cnmcım nasılsın direk geçmişi okumaya odaklandığım için halini hatrını sormadım
nasıl gidiyor kurs çok güzel işler çıkartmışsın cnm cım tebrik ederim becerikli insan başka oluyor cnm
inşlh birgün yakından görme fırsatımız olursa hepsini ben alabilirim cnm
hayırlısı cnm lökositde bişey değilmiş hemen sayılı yani ama o yuvarlak hücreler bidahakine sperm olarak karşınıza çıkar inşlh tatlım rabbim yardımcınız olsun...
evet canım bizede öle dedı hemen m.tese dedı, hatta ben sordum baska yolu yokmu dıyede, ınmemıs testıste hormon tedavısı yapılırsa tümor yapabılır dedı ama bundan önce m.tesede çıkmazsa kendısı iğne tedavısı yapcaz demıstı yanı dedığı dediğini tutmuyor. zaten oradan çıktıktan sonra eşime direk amelıayt olmak dedı anlamadım nasıl bır psikolojıdır bu :) celalettın peru adında doktor var denıyor onu dusunuyorum sence nasıl
iyiyimmmmmmm cnm sağol sen nasılsınnnnnn
olsun cnmm senin geçmiş epey birikmişşşşşşş onlarla meşgulsün şimdiiiii..
kurs iyi cnm valla haftasonu nasıll kendimi verdim takılara daha güzel şeyler yaptımmmm..
sağolllll cnm benim yapıyorum işteeee oyalıyo beniiiiiii
inşallahhhhhhhhh cnmmmm yakındanda görürsün birgünnnnnnnn....istediğini alırsınnn
yada biz antalyaya teşrif edersek birgünnnnnnn ben sana hediyee getiririmmmmm
cnm siz kaç yıllık evlisiniz eşin hiç ameliyat oldumu sizdeki sebep nedir inşlh cnm inşlh hepimizin umudu o zamanın gelmesi zaten...inşallah canım topıktekı dıer arkadaslarda öle dıyor hayırlısı rabbımıze sığındık beklıyoruz zamanı geldığınde olma desekte olcak bunu bılıyoruz enazından yuvarlak hucre ıcın ıyı dıyorlar ama bakalım
canım bence gidin celalettin hocaya...
inş memnun kalırsınız gozdemmin dediğine göre biçok hastası bebeğine kavuşmuş...
sonuçta dr vesile...
inş sizede sebep olur
insallah güzel haberler verir canım bakalım nasip olursa biz de bu hafta randevu almayı düşünüyoruz emre beyden ayın 20 sinden sonra randevumuzu arabilirsek ordaki doktorada sorarım canım.epidele gelince bakteri gibi bir sey galiba tam bilmiyorum. ah ah razı edebilsem esimi celaddin beyede gitmeyi düşünüyorum ama pek yanaşmıyor.insallah onlar sperm olarak döner bize:)ınsallah arkadasım böle cıktığında 3 ayda bır tekrarlatın dıyorlar, ben de arastırayım ınsallah ılk evrelerıdır ve devamı gelırbırde nadır epıtel bulunmus bızde onedemek hıc bılmıorum zaten doktorlar sıtesınden mail attım kaan hocaya bakalım nezaman cvp vercek bununla ılgılı
bende iyiyim cnm ne olsun işte hayat mücadelesi
bugün antalyaya inanılmaz yağmur yağdı heryer sel içersindeydi sabah işe gidemedim kapıdan çıkmak imkansızdı
geceden beri aralıksız yağmur yağıyor
bi ara yavaşladığından mühendislerimizde çalışamadılar gelip benialdılar ofise gittik arabaya binip inesiye sırılsıklam oldum sorma
sen naptın cnm tahlillerin ne zaman çıkacaktı inşlh temiz çıkar
sonrada bebişine kavuşursun inşlh
cnm siz kaç yıllık evlisiniz eşin hiç ameliyat oldumu sizdeki sebep nedir inşlh cnm inşlh hepimizin umudu o zamanın gelmesi zaten...
insallah güzel haberler verir canım bakalım nasip olursa biz de bu hafta randevu almayı düşünüyoruz emre beyden ayın 20 sinden sonra randevumuzu arabilirsek ordaki doktorada sorarım canım.epidele gelince bakteri gibi bir sey galiba tam bilmiyorum. ah ah razı edebilsem esimi celaddin beyede gitmeyi düşünüyorum ama pek yanaşmıyor.insallah onlar sperm olarak döner bize:)
bende iyiyim cnm ne olsun işte hayat mücadelesi
bugün antalyaya inanılmaz yağmur yağdı heryer sel içersindeydi sabah işe gidemedim kapıdan çıkmak imkansızdı
geceden beri aralıksız yağmur yağıyor
bi ara yavaşladığından mühendislerimizde çalışamadılar gelip benialdılar ofise gittik arabaya binip inesiye sırılsıklam oldum sorma
sen naptın cnm tahlillerin ne zaman çıkacaktı inşlh temiz çıkar
sonrada bebişine kavuşursun inşlh
cnm siz kaç yıllık evlisiniz eşin hiç ameliyat oldumu sizdeki sebep nedir inşlh cnm inşlh hepimizin umudu o zamanın gelmesi zaten...
canım neden eşin istemıyor celaleddın beye gıtmeyı_? kaan hoca guzel haber verceını sanmıyorum m.tese odaklı o :))) emre beye sorarsan sevınırım gercekten
evet canım azönce aradık asistanı cıktı ben sıze döneceğim dedi, hala beklemedeyız :) ınsallah bızede sebep olur arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?