Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım bizede öle dedı hemen m.tese dedı, hatta ben sordum baska yolu yokmu dıyede, ınmemıs testıste hormon tedavısı yapılırsa tümor yapabılır dedı ama bundan önce m.tesede çıkmazsa kendısı iğne tedavısı yapcaz demıstı yanı dedığı dediğini tutmuyor. zaten oradan çıktıktan sonra eşime direk amelıayt olmak dedı anlamadım nasıl bır psikolojıdır bu :) celalettın peru adında doktor var denıyor onu dusunuyorum sence nasıl

cnmcım nasılsın direk geçmişi okumaya odaklandığım için halini hatrını sormadım
nasıl gidiyor kurs çok güzel işler çıkartmışsın cnm cım tebrik ederim becerikli insan başka oluyor cnm
inşlh birgün yakından görme fırsatımız olursa hepsini ben alabilirim cnm

yok canım eskı testımızde 5-6 lökasıt vardı bugun aldığımız sonuclarda ıse 1-2 lökasıt ve 1 -2 yuvarlak hucre bulunduğu yazıyor spermımıze gene rastlanmadı malesef

hayırlısı cnm lökositde bişey değilmiş hemen sayılı yani ama o yuvarlak hücreler bidahakine sperm olarak karşınıza çıkar inşlh tatlım rabbim yardımcınız olsun...

iyiyimmmmmmm cnm sağol sen nasılsınnnnnn
olsun cnmm senin geçmiş epey birikmişşşşşşş onlarla meşgulsün şimdiiiii..
kurs iyi cnm valla haftasonu nasıll kendimi verdim takılara daha güzel şeyler yaptımmmm..
sağolllll cnm benim yapıyorum işteeee oyalıyo beniiiiiii
inşallahhhhhhhhh cnmmmm yakındanda görürsün birgünnnnnnnn....istediğini alırsınnn
yada biz antalyaya teşrif edersek birgünnnnnnn ben sana hediyee getiririmmmmm

hayırlısı cnm lökositde bişey değilmiş hemen sayılı yani ama o yuvarlak hücreler bidahakine sperm olarak karşınıza çıkar inşlh tatlım rabbim yardımcınız olsun...

inşallah canım topıktekı dıer arkadaslarda öle dıyor hayırlısı rabbımıze sığındık beklıyoruz zamanı geldığınde olma desekte olcak bunu bılıyoruz enazından yuvarlak hucre ıcın ıyı dıyorlar ama bakalım

canım bence gidin celalettin hocaya...
inş memnun kalırsınız gozdemmin dediğine göre biçok hastası bebeğine kavuşmuş...
sonuçta dr vesile...
inş sizede sebep olur

bende iyiyim cnm ne olsun işte hayat mücadelesi
bugün antalyaya inanılmaz yağmur yağdı heryer sel içersindeydi sabah işe gidemedim kapıdan çıkmak imkansızdı
geceden beri aralıksız yağmur yağıyor
bi ara yavaşladığından mühendislerimizde çalışamadılar gelip benialdılar ofise gittik arabaya binip inesiye sırılsıklam oldum sorma
sen naptın cnm tahlillerin ne zaman çıkacaktı inşlh temiz çıkar
sonrada bebişine kavuşursun inşlh
cnm siz kaç yıllık evlisiniz eşin hiç ameliyat oldumu sizdeki sebep nedir inşlh cnm inşlh hepimizin umudu o zamanın gelmesi zaten...

Son düzenleme:
canım bence gidin celalettin hocaya...
inş memnun kalırsınız gozdemmin dediğine göre biçok hastası bebeğine kavuşmuş...
sonuçta dr vesile...
inş sizede sebep olur

evet canım azönce aradık asistanı cıktı ben sıze döneceğim dedi, hala beklemedeyız :) ınsallah bızede sebep olur arkadasım

insallah güzel haberler verir canım bakalım nasip olursa biz de bu hafta randevu almayı düşünüyoruz emre beyden ayın 20 sinden sonra randevumuzu arabilirsek ordaki doktorada sorarım canım.epidele gelince bakteri gibi bir sey galiba tam bilmiyorum. ah ah razı edebilsem esimi celaddin beyede gitmeyi düşünüyorum ama pek yanaşmıyor.insallah onlar sperm olarak döner bize:)

canım bız 1 yıllık evlıyız hıc amelıyat olmadı ıstemedım hemen olmasını cunku bırtesk kaan aydosa cıktık eşimde amelıyat ızını görunce sormus ne amelıaytı oldun dıe eşimde 1 yasımda kasık fıtığı amelıyatı oldum demıs testısler ele gelıyor demıs ama odadan cıkınca ınmemıs testıs olabılır dedı fsh 6 cıktı eğer 3 çıksaydı kanal tıkanıklığı dıebılırdım suan sanmıyorum dedı yanı ne dediğini oda bılmıordu bende amelıyata karsı cıktım baska tedavı ıstedım ınmemıs testıste iğne tedavısı olmaz dedı snrada m.tesede cıkmazsa tedavı yapcaz 6aylık dedı yanı uzattıda uzattı 1 aydır bıtkısel kullanıyoruz ve bunun sonucunda yuvarlak hucre çıktı ıltıhap azaldı öle işte sımdı celalettın hocaya bı çıkalım dıyoruz

canım neden eşin istemıyor celaleddın beye gıtmeyı_? kaan hoca guzel haber verceını sanmıyorum m.tese odaklı o :))) emre beye sorarsan sevınırım gercekten

gördüm cnm televizyond a gerçekten çok yağmur yağmışş..
cnm tahliler daha çıkmadı inşallah temiz çıkarrrrrrr...
sonrada inş bebişime kavuşurumm hepimiz inşallah bi an önceeeee

canım neden eşin istemıyor celaleddın beye gıtmeyı_? kaan hoca guzel haber verceını sanmıyorum m.tese odaklı o :))) emre beye sorarsan sevınırım gercekten

canım o burdan birkac profla görüşmüş sizin ilacla tedavinize gerek yok demişler hormonlar falan normalya bizde bide varikoselimiz var ya o yüzden elinde sonunda amilat demişler bir türlü fikrini degiştiremiyorum .en son kaan hocaya msj attım bende .kuvvetli ihtimal tıkanıklık dio.ama ona güvenemedim bir türlü hatta ankaraya kadar gittim ama bir seyler oraya gitmeme engel oldu.hayırlısı dedim vaz gecdim kaan hocadan:) razı olsa bende cok sevinecem celaddin beye gitmesine ama yok inadya daha fikrini degiştiremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…