canım haklı enişte tabi bazen çok dengesiz insanlar oluyor...
iletişim kurmayı beceremiyorlar işte...
neyse enişte vizeyi vermiş ya gidersiniz bundan sonra
tabi tatlım pazarın daha başka olur...
kocişin ve kendin için bundan sonra en tazelerinden alır yersiniz bi güzelll oohhh şifa olsun ikinizede
iyiyim cnm saolasın sen nasılsın
evt cnm bi sesini duyup konuşmak için aramıştım müsait değildin anladım zaten
ne kusuru bitanem aşkolsun
bende iyiyim cnm ne olsun bildiğin gibi
dünya telaşesi koşturup duruyoruz işte
valla allah sana güç kuvvet ve sabır versin cnm kaçtane topikte dua okuyup yönetiyosun kolAY DEĞİL BEN OKUMAYI YETİŞTİREMİYORKEN
SANA MAŞALLAH DİYORUM
İNSANLARLA UĞRAŞMAK HEM ZEVKLİ HEMDE ÇOK ZOR
CNM BENİM KISMETSE ÇARŞAMBA SABAH ANKARADA OLUCAZ
EŞİM BOOYAMALI SPERM TESTİ YAPTIRACAK
GİTMİŞKEN SON KEZDE KAAN BEYLE GÖRÜŞECEZ
VE YOLLARIMIZI AYIRACAĞIOZ KISMETSE
aynen canım dengesizlik ne kelime......
evet bebekim aldım vizeyi artık tutabilene aşk olsun
evet taze taze yiyelim artık sağol bebeşim...
hepinize iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın.
öpüldünüz
Nzlny
bahar
flask
cervan
tülay
naren16
durudenizderya
kızlar hepinize slm
nasılsınız
sohbete katılamıyorum duaları okudum
eşim film izliyor bilgisayardan bağlantıyı kımıldatıyorum kızıyor
hepinizi öpüyorum
Ben geçmişi okur sohbetinizi takip ederim canlarım
hepinize iyi geceler....
hepinize iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın.
öpüldünüz
Sende saol bitanem..
Ya ben sahsim adina konusayim ben hemen parlarim ve cok sinirliyimdir ama 5 dakika sonra biseyim kalmaz..
Ben asla ögretmen olamazdim istemedim de zaten cünkü cokk sabirsizim
Ama bu azo dan sonra sanirim biraz sabretmeyi ögrenmesi lazim benim gibiler..
Canimsin..
evt yaa dama atıldı bozuldum birazzzzzzz
ama koçişi çok nadir görüyo bıcırık ne yapsınn..
canım karakter meselesi işte...
ama insanı yaşadıklarıda çok etkiliyor değişiyor...
inş bu zor süreçlerden hayırlısıyla çıkıp evlatlarımıza çok iyi birer anne olucaz hepimiz
canım geleceklerinden haberin var mıydı telde hiç bahsetmedin de...
iyi geceler kızlarrrrr
yorgunum gidip dinleneyimmmmmmm
yoksa bırakırmıyım hiçç burayı
performansım düşük bu gece
Allahın selamı rahmeti bereketi ihsanı ve ikramı hepinizin üzerine olsun ,uzun zamandır sizlere yazamıyorum ve takip edemiyorum,Allah bir ev almayı nasip etti taşınma işleri tadilat işleri derken...sizlerden uzak kaldım ayrıca tedavimizdende biliyormusunuz hep yeni bahaneler bulmakta üstüme yok ben tedavi olmaktan korkuyorum galiba hep yeni yeni şeyler buluyorum hayır olsun bakalım.biliyormusunuz kızlar dondurduğumuz spermlerin parasını yatırmak için ege ünive gittik bir yıllık daha dondurma ücreti yatırdık geldik içim öyle kötü oldu ki anlatamam onlar orada bizden bir parça ve benim elimden birşey gelmiyor sanki anlatamam ....canlarım ben herşeyimi Allaha havale ettim dualrınızda benide unutmayım hepimizde az çok aynı şeyleri yaşıyoruz lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışalım hepimiz benim için çok değerlisiniz çünkü aynı acıları yaşıyoruz dilerim mevladan cennet mekan komşuları olur dörtbir yanımızı bebeklerimiz sarar bu acıların mükafatını Rabbim verecektir bunu unutmayın ve kendinizi üzmeyin ben dediğim gibi herşeyi Allaha havale ettim o doğru zamanda en doğru ve güzel olanı hepimiz için nasip edecektir.Sizleri Allaha emanet ediyorum ALLAH GÖNÜL RAHATLIĞI VERSİN
Allahın selamı rahmeti bereketi ihsanı ve ikramı hepinizin üzerine olsun ,uzun zamandır sizlere yazamıyorum ve takip edemiyorum,Allah bir ev almayı nasip etti taşınma işleri tadilat işleri derken...sizlerden uzak kaldım ayrıca tedavimizdende biliyormusunuz hep yeni bahaneler bulmakta üstüme yok ben tedavi olmaktan korkuyorum galiba hep yeni yeni şeyler buluyorum hayır olsun bakalım.biliyormusunuz kızlar dondurduğumuz spermlerin parasını yatırmak için ege ünive gittik bir yıllık daha dondurma ücreti yatırdık geldik içim öyle kötü oldu ki anlatamam onlar orada bizden bir parça ve benim elimden birşey gelmiyor sanki anlatamam ....canlarım ben herşeyimi Allaha havale ettim dualrınızda benide unutmayım hepimizde az çok aynı şeyleri yaşıyoruz lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışalım hepimiz benim için çok değerlisiniz çünkü aynı acıları yaşıyoruz dilerim mevladan cennet mekan komşuları olur dörtbir yanımızı bebeklerimiz sarar bu acıların mükafatını Rabbim verecektir bunu unutmayın ve kendinizi üzmeyin ben dediğim gibi herşeyi Allaha havale ettim o doğru zamanda en doğru ve güzel olanı hepimiz için nasip edecektir.Sizleri Allaha emanet ediyorum ALLAH GÖNÜL RAHATLIĞI VERSİN
iyi geceler kızlarrrrr
yorgunum gidip dinleneyimmmmmmm
yoksa bırakırmıyım hiçç burayı
performansım düşük bu gece
cnm seninle konuşurken aradı ama tabi cevap veremedim sonra evi aradı o zaman söyledi ..
bende bişey demedimm biraz dinlenmiştimm tabi..
şimdide gözlerim çok ağrıdı o yüzden duramıycam daha fazlaaaaa öptüm seni şekerrrrr
canım karakter meselesi işte...
ama insanı yaşadıklarıda çok etkiliyor değişiyor...
inş bu zor süreçlerden hayırlısıyla çıkıp evlatlarımıza çok iyi birer anne olucaz hepimiz
canım geleceklerinden haberin var mıydı telde hiç bahsetmedin de...
canlar bende çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?