Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çıkayım canımcım geç oldu.
dualarınızı esirgemeyin.bir karar aşamasındayız inş.

Tamam canim benim hayirli geceler..
Dualarim seninle canim insallah hakkinizda hangisi hayirlisi ise Allahim sizi ona yönlendirsin..
Bebisleriniz en hayirli yoldan gelsin size..AMIN..

canım baharım Allah razı olsun kardeşim Allah sizlere daha güzel evler nasip etsin aslında ev falan alacak durumumuz yoktu Rabbim yoktan var etti inşanlah bebeklerimizi de yoktan var edecek ALLAHIM. sabırlı kardeşim benim, beni düşünmüş olmana çok sevindim bende herzaman gerçek ismini söyliyerek eşin ve senin için dua ediyorum inşanlah kabul eder.bu zor günler bizleri olgunlaştıracak daha güçlü ve imanlı insanlar olacağız...canım kardeşim A.E.OL

çok teşekkürler hoşbulduk canım beni düşünmene çok mutlu oldum,baharda aynı düşünmüş kalbi temiz kardeşlerim benim Allah razı olsun Allahım sizlere daha güzel evler nasip ettin inş.yoktan nasip etti rabbim bende hep dua ediyorum içi dolu olur inşanlah boş bir oda var hep diyorum burası çoçuğumuzun odası olur inşanlah diye hep evin içinde pıtı pıtı koşuşturduğunu hayal ediyorum Allahıma inanıyorum dualrımız kabul olacak .canım kardeşim a.e.ol senden de çok çok güzel haberler alırız inşanlah Rbbim kocaman bir aile olmanızı nasip etsin

o kadar yorgundum yine erkenden uyandım ama
yaaaaaaa nasıl gördün cnm rüyanda anlat sonra mutlaka..
bu gecede teşrif ederim belkiiii

Son düzenleme:

1.5 sene guzelmis .bız gerdek gecesinden bebek düşünmeye basladık 9aylık evligim 8aylık gebeyim .buarada bi deneseniz zararı olmaz sonucta herşeyi veren rabbimdir umudunuzu kesmeyin.insallah guzel saglıklı bır evladınız olur hatta evlatlarınız .insaallah.elhamdurillah

Kaan beyle yaptığımız 10 aylık tedavinin sonucunda yarın yumurta toplama ve tese ameliyatımız var. Bakalım kullandığımız ilaçların ne kadar faydası olmuş. İnşallah üçüncü ve son tedavimiz olur güzel sonuçlar alırız. Allah herkese pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.

günaydın canlar nasılsınız
flzask sabah sabah uyanmışın canım bnden önce yine

Günaydınnnnnn cnmmm
evt cnm ya uyandım yine erkendennnnn

canım demek yarın tese gününüz inşallah iyi geçer bol bol spermleriniz bulunur ve yumoşlarınla döllenir..:26::26:
inş faydası olmuştur kullandığınız ilaçlar..Allah yardımcınız olsun..bize haber ver cnm merak ederiz..

bende alt komşunun müzik sesine uandım
çok sinir bozucu ya sabah sabah

bende alt komşunun müzik sesine uandım
çok sinir bozucu ya sabah sabah

pazar pazar erkenden müzikmi açılıryaa
ne anlayışsızlarr
benimde binamda var bi kaç komşu öyle erkenden rahatsız ediyolar
şimdilik bi ses yok ama karşı dairemde tadilat varr kaç gündür erkenden dan dan başlıyolardıı..
neyseki bugün yoklarrrrrr

sorma canım ya
kaç defa ikaz etmeme rağmen son derece anlaışsız olmaya devam ediyorlar
bense çok dikkat ediyorum gürültülü davanmamamya
ama işte bana denk geldi komşunun çok sesliside

sorma canım ya
kaç defa ikaz etmeme rağmen son derece anlaışsız olmaya devam ediyorlar
bense çok dikkat ediyorum gürültülü davanmamamya
ama işte bana denk geldi komşunun çok sesliside

öyle cnm bizede hep gürültülü komşular denk geliyo
bizde dikkat ederiz eşimle ama maalesef herkes aynı değil..

haklısın yapıcak bişey yok canım
şu senin genetik testleri çıktımı canım ya ben bu ara takip edemedimde aklıma geldi

çıktı cnmmmmmm ayın 24 üne randevu aldımm.
gidip sonuçları alıp göstericem cnmmmmm sağolllll ...unutmadığın içinnnnnnn

selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu haftasonu peşinden umut dolu ,huzurlu ve mutlu haftalar getirsinnnnn

cnm inş tesenizin sonucu bol bol spermler çıkar da sende rahat bi yumurta toplama işlemi geçirirsin
dualarımız seninle cnm hakkına hep hayırlar olsun güzelim

Cemremmmmmmm günaydınnnnn cnm geçmişi okuyosun sanırımmmm.
çokmu kaynatmışlar yineeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…