Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Baharcim ben okudum canim allah kabul etsin

canbımın içi zaten oldukça ağlak oldum bu mesaja dayanamadım ama ben :85::85:
sende kavuşacaksın az kaldı tatlım.meleklerin ard arda gelecek.başını kaşıyamayacaksın inşallah.
amin canım inşallah kavuşurum.yolu yarıladık.
tatlım okulda herkes irademe hayran kaldı inanki.yerli malı haftasında herkes börekleri pastaları götürürken ben çantamdan haşlanmış sebzelerimi çıkardım.bütün ara öğünlerim haşlanmış sebze ve yulafdan oluştuğu için insanlara gına geldi.bir hamile daha var okulda kadın yarım ekmek yiyor kahvaltıda.ben bir dilim yulaf o herşeyi yediği halde sapa sağlam bize gelince duyan geliyor....şükürler olsun bu günümüzede bari bu dönemi yiye içe geçireydim.bunda bile şımarıklık yapamadım.

bizi dışardan takip ediyodun ama seni seniiiiiii
6 kilo iyi aslındaa...ayyyyyyyyy cnm ya nerden bulursun böyle lafları sennn ..
leblebi yutmuş solucannn gibiyim demekkkkkkk
olsun cnm ne güzel iştee en azından arkdan belli olmuyoooooo
öndende olucak haliylee..
cnm kendine dikkat eden birisin sen ama yinede çıkmışş. şeker..
.ne yapılması gerekiyosa cnm daha dikkat etmeye çalışıırsın artıkkk ...
strestende uzak kalmaya çalış ama bu bazen mümkün olmuyoooooooo..
biiz oku valla bazen öyle komik şeyler oluyoki burdaaaa...
doktorun bu ayına göre kilon için ne diyo cnmm..aman hayırlıyla doğum olsaydı.da şekermiş filan kurtulsannnnn
ohhhhhh cnm ya yemişsinnnnn istediklerini ..bundan sonraaaa dikkat edersin cnm herşey bebişler içinnnnnnn..

Son düzenleme:

cnm şimdi okudum su için Allah kabul etsin

evet canım aceleyle giriş yapmadan okuyup hatta hızlı hızlı göz gezdirip kaçıyorum.sandalyede uzun süre oturunca sırtım çok ağrıyor.
canım kilo olmayıp göbek olunca öyle görünüyor valla.
tatlım doktorum kilomu oldukça iyi buluyordu ama şeker çıkınca bana gerçekten yemiyorsun değil mi diye sordu.çok kızdım.yesem böyle mi olurum dedim gülüyor
yeseydimde içimde kalmasaydı dedim.
doktorum bide
çok erken gelmeye niyetlenmese bebekler bu kilonu 2 belkide 3 le çarp :97: dedi.bu aydan sonra ben yemesemde bebeklerden dolayı hızla kilo alacak ve şişecekmişim.karnım dahada büyüyecekmiş.eeeeeeee ikiz bu diyor .dikkat edicem mecbur canım ama bu hafta sonu parti yaptım işte.

canımmmmmmmmmmmm ban bende üzüldüm şimdi niye ağladın sen :26:
ağlama bitanemmmmm şükürler olsun bu gününe
diyorum ya acayip moral oluyorsun bize...
inş bizim içinde yakındır o günler
kıyamam sana ben yaaaaaaa bebişlerin için nekadar da dikkat ediyorsun yediklerine...
diğer hamiş iyiymiş valla ohhh ye iç gez
olsun tatlım bizim her içimiz zor inş bebişlerin doğunca rahat edersin sende
yeme içme konusunda şımarıklı yapamadın bari başka konularda şımarıklık yap diyecektim ama galiba enişte senden daha fena durumda ona ne oluyorsa

canım benim seni tutmayalım o zaman çok oturamıyomuşsunnnn tatlımmmmmm..
yormayalım seniiiiiii ve kuzucuklarııııııı
öpüyorumm benimde misafirim vardı yemeğe.
şimdide çay hazırldım götürdüm pc yide mutfağa getirdim yine kaçamak yapıp size bakıyorumm
iyiki yapmışım seni gördüm canımcımm..

canım senin yazdıklarını okuyunca dayanamadım işte.sende üzülme hatta kimse üzülmesin.ben inanıyorum bunca duayayalvarışa el açıp isteyen kimseye sırt çevirmez rabbim.en hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
sorma kadının boğazına dalıcam bi gün o olacak ketçapları sıkıp sıkıp yiyor ben yağ ve tuz bile koymuyorum marul yiyorum katur kutur
canım,eşim aslında hayal ettiğimden çok daha fazla hassas ve yardımcı her konuda taki ailesi ile ilgili ağzımı açmayana kadar.
eeeee insanım bende bir yerde patlıyorum.o da çileden çıkıyor o zaman.refleks galiba direk savunkma psikolojisi. pavlow ve kapı zili gibi oldu bu konuda iletişimimiz.hatırladın değil mi.
biraz önce ablası aradı ve eltimin kızı doğum yapmıştı başka şehirdeler aradın mı onu diyor eşimde kızgınlığını anlatıyor başka odada fısır fısır konuşuyorlar.kuzenim bizde maç için geldi bide o var.
ben bu konuşmaları duyunca dayanamadım bizi arayıp sormayanlarada diyor mu bunu.kimse bizi aramıyor diye esip gürledim.bu vakte kadar yapmadığım bişeydi yaptım o da oldu bugece sonra tlfna beni istedi sıradan konuştuk.hamile olan benim eşimi arıyor ve ona soruyor.diğerlerinden ses yok.
madem o kadar görgü biliyorlar banada yapacaklar benim yaptıklarım onların boyunu aştı diye ağladım.Allahtan korkmasam bide sigara içerdim.her yanımtitredi valla.işe kısaca ben iyiyken herkes iyi canım

canımın içi sen ağırla misafirlerini.bu akşam her yanım uyuşukağrısada hissetmem.bahara yazarken o anı hatırlayıp dellendim yine.
becerikli hamarat arkadaşım benim
bende öpüyorum tatlım seni.
kolay gelsin tatlım.

cnm eşimle oturuyo 1 kişi zaten
kim dellendirmiş benim arkadaşımı heytttttttttt gelirsem oraya varyaaaaaa
dellenme cnmmmmmmm stres yapmak yok
öpüyorummmmmmm cnmcımmmmm.
şimdilik çıkıyourmmmmmm örüşmek üzereeeeeeee.....
Allah emanet olunnnnnnnn cnmm

üzülmüyorum tatlım sende üzülme bizim için...
herşey güzel olacak bizler içinde inanıyorum...
aman bitanemmmmmmmm sen uyma o aç boğaz hamişe
hatırlamaz olur muyum tatlım "klasik koşullanma"
demek kocişe ailesiyle ilgili bişey söyler söylemez atağa geçiyor bak sen enişteye
neyse tatlım sen biliyorsun işte onları tanımışsın kaç senede...
onlarda azıcık insanlık olsaydı tedavi sürecinde ararlardı sonrasında ararlardı
demekki onlarda bukadarcıklar
sen üzme tatlı canını...
ama görümcenin yaptığıda gerçekten densizlik...
ona ne ki sizin arayıp aramamanız...
siz kolay kavuşmadınız yavrularınıza asıl ozaman yönlendirecekti ailesini...
boşver tatlım eşin şükür ummuduğundan daha hassas çıkmış inş öylede devam eder...
insanız bazen sabredemiyor patlıyoruz...
ama elinden geldiğince düşünmemeye çalış onları...

soğol tatlımmmmmmmm....
siz aldınız elektriğimi bütün negatif enerjim pozitif oldu.
elimden geleni yapıyorum canım.sende Allaha emanet ol görüşürüz tatlım bende öpüyorum

sevale okudum Allah kabul etsin amin

canımın içi ben bol bol dua ediyorum çok güzel hamişlik geçirsin arkadaşlarım diye
ama duygusal olduğunuzda,içinizdekileri yazdığınızda dayanamıyorum tatlım.kıyamıyorum işte.
benzetme tam oturdu dimi
benim 10. çocuğumya tatlım hiç önemi yok onlar için.abin bile hayırlı olsun demedi diyorum.çetelemi tutuyorsun diyor
şu amerikalı katliamcı eşimin köyünde olsaydı keşke
canım diğeri ramazan bayramında ben 1,5 aylık hamileyim tedaviye gittiniz mi diye soruyor salağa yatıp bide tebrik ediyor bizi.onunda kızı 1 ay sonra doğum yaptı gitmedimde aramadımda.diğeri yine soruyor aradınız mı diye
anacım bildiğin deli olmak lazım bunların içinde.ancak yaşayabilirsin.kimle baş edeceğimi şaşırdım.
eşim çok şükür bu konu dışında oldukça hassas ve hep destek ama bu da beni çıldırtmaya yetiyor.yaşlı anacığımın ellerine kalıcam bir destek olanı yok.
bu aralar beynim dolu içimi alamıyorum.başa dönüş yaşıyorum .kendime yapıyorum biliyorum ama bu dönemide böyle atlatmam gerekiyor demekki

evet tatlım benzetme tam oturdu
canım neyazıkki hepsi birbirinden betermiş eşinin ailesinin (daha önceki anlattıklarından da biliyorum tabi)
bunlarla başedemezsin sen tatlım senin görgün insanlığın onlardan bambaşka
onun için elinden geldiğince uzak dur...
neyazıkki eşin ailesi konusunda basiretsiz davranıyor (erkeklerin büyük bi çoğunluğunun olduğu gibi)...
bu konu dışında şükür herşey yolunda...
sen uzak ol keyifli ol
aynen koyduğun ikancanlarda olduğu gibi onlardan gelen her densiz söze tıka kulaklarını
inş içindeki sıkıntıları atarsın en kısa zamanda tatlım...
bazen insan nekadar düşünmek istemesede tüm can sıkıcı olaylar gözünün önüne geliyor...
sen de böyle bi süreçteymişsin ama geçicek inş...
sen ve bebişlerin herşeyin en iyisine layık bitanem bunu aklından çıkarma ve öyle hareket et kendini mutlu et...
bitanemizsin sen bizimmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım sen yorma kendini daha fazla...
seninle sohbet etmek çok güzel ama içime sinmiyor kendini yoruyorsun diye...
kendine dikkat et bitanemmmmmmm öpüyorum senide güzeller güzeli kızlarınıda

Son düzenleme:
slm aerkadaşlaer geçen hafta bizde celalettin hocaya gittik baya konuştuk bizdende hormon tetsleri inbülin b testi beyin emarı trenkli dopler istedi hepsini ayrı merkezlerde yaptırdık eşimde varikosel çıktı diğer tetslerin sonucuna götre doktor eşime ya ilaç yada bitkisel bir macun hazırlatıp yolllayacak doktor çok ilgili keşke ilk mikrotesyi olmadan ona gitseydik belkide şuan herşey daha farklı olcaktı çok biliçsizilaç ve bitkisel kullandık doktor bize şuan hreşei bırakın hormonlara tekrar bakarız dedi bize 4 yıl önce hipo teşhisi konulmuştu ama sonra böyle olmadığı söyeldi celalettin hoca bizden 4 yıl önceki hormon tetslerini hastaneden bulup ona görede değerlendirme yapacak spermioğram tetsi henüz yaptırmadık tedaviden sonra yaptıracağız şimdi haftaya tets sonuçları çıkacak sonuca göre bakacağız artık hayırlısı ,inşallah Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin amin

canımın içi sağol yazdıklarıni yi geldi.bu konu fazla meşgul etti sayfayı kimseninde canını daha fazla sıkmayayım kaç sayfa anlatmışım yine densizleri.
ben yorulunca söylerim tatlım. üzülme sen.:16.
eşinin yaraları kabuk tutmuş geçmeye başlamış okuyunca çok sevindim.
inşallah herşey dahada güzel olacak tatlımm

canım hoşgeldin çooookk uzun zamandır topiğe girip kendinden durumunuzdan bahsetmiyordun...
çok sevindim celalettin hocaya gitmenize...
insan yanlış tedavilerle geçen yıllarına üzülüyor işte kolay mı geçiyor neler yaşanıyor neler...
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...
sizin de dokturunuz kaan hocaydı
inş tedaviniz hayırlısıyla devam eder ve olumlu sonuçlar alırsınız en kısa zamanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…