slm aerkadaşlaer geçen hafta bizde celalettin hocaya gittik baya konuştuk bizdende hormon tetsleri inbülin b testi beyin emarı trenkli dopler istedi hepsini ayrı merkezlerde yaptırdık eşimde varikosel çıktı diğer tetslerin sonucuna götre doktor eşime ya ilaç yada bitkisel bir macun hazırlatıp yolllayacak doktor çok ilgili keşke ilk mikrotesyi olmadan ona gitseydik belkide şuan herşey daha farklı olcaktı çok biliçsizilaç ve bitkisel kullandık doktor bize şuan hreşei bırakın hormonlara tekrar bakarız dedi bize 4 yıl önce hipo teşhisi konulmuştu ama sonra böyle olmadığı söyeldi celalettin hoca bizden 4 yıl önceki hormon tetslerini hastaneden bulup ona görede değerlendirme yapacak spermioğram tetsi henüz yaptırmadık tedaviden sonra yaptıracağız şimdi haftaya tets sonuçları çıkacak sonuca göre bakacağız artık hayırlısı ,inşallah Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin amin
canım hoşgeldin çooookk uzun zamandır topiğe girip kendinden durumunuzdan bahsetmiyordun...
çok sevindim celalettin hocaya gitmenize...
insan yanlış tedavilerle geçen yıllarına üzülüyor işte kolay mı geçiyor neler yaşanıyor neler...
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...
sizin de dokturunuz kaan hocaydı
inş tedaviniz hayırlısıyla devam eder ve olumlu sonuçlar alırsınız en kısa zamanda
teşekkür ederim canım allahım seninde bebeklerini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah m sureyi bizde 6 ay jkadar kullandık ama boşunaymış umut dünyası ne duyduysak aldık kimi duyduysak gittik Allahım ellerimizi boş çevirmesin Aminne güzel canım.hayırlı olsun tedaviniz.
senin aracılığınla gözdemm arkadaşımıza teşekkür ediyorumm. sayesinde bir çok arkadaşımızın umutları yeniden yeşerdi.
kaan hocanın yüzü biraz daha ortaya çıktı.
aslında adamı el birliği ile bizler yoldan çıkardık.bu kadar çok ilgi hasta vs...derken kendini nimet saydı işte.
hala m sure tavsiye ediyormuş okudukça deliriyorum başka sayfalarda
canımın içi sağol yazdıklarıni yi geldi.bu konu fazla meşgul etti sayfayı kimseninde canını daha fazla sıkmayayım kaç sayfa anlatmışım yine densizleri.
ben yorulunca söylerim tatlım. üzülme sen.:16.
eşinin yaraları kabuk tutmuş geçmeye başlamış okuyunca çok sevindim.
inşallah herşey dahada güzel olacak tatlımm
aaaa o da ne demek öyle biz herşeyimizi paylaşıyoruz anlatacaksın tabi
ama yazdıkça aynı şeyleri insan tekrar yaşıyor gibi oluyor kendimden biliyorum...
onun için yazıpta daha da üzme kendini...
ooohhh yorulmadıysan sorun yok tatlım
bende yorulursun bırakıp gidemezsin diye tedirgin oluyordum...
tamam ozaman bugün formundaysan devam edelim sohbete benim için daha iyi canımla sohbet ediyorum uzun zaman sonra
evet canım karnındakiler iyileşti...
diğer yerlerde iyileşecek inş...
ama bende seni üzmemek için bahsetmedim hiç...
biz de tartıştık bugün küçücük bi sebepten
6 dan beri konuşmuyorum...
1 saat mutfakta oyanlandım sonra pcyi aldım çamaşır odasına geçtim orada duruyorum saatlerdir tabi bi taraftan da ağlıyorum
arada bir gelip hadi odaya geç ben gelmem falan diyor ama gitmiyorum...
yok yere kırdı beni bende doluyum zaten kaldıramıyor insan bazen...
öyle işte tatlım yaaaa
selam kızlar nasılsınız benim yine kafa uçtu
transferimin 10.günü regl ağrısı ve bel ağrısı var
ALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakmasın çok daraldım kızlar yaaaaa
çok sağol bitanem evet arar bakıyor okuyup çıkıyorum çünkü yazacak bişeyim yoktu evet bizde uzun süre kaan hocaya gittik 1 yıldır gitmemiştik en son 4 ay önce boyamalı yaptırmak için gittik ondada eşimde elengo çıktı kaan hocaya mail attık hiç cevap yazmadı özeline geçtiğinden beri yanına gitmemiştik bizde celalettin hocayla şansımızı deneke istedik inşallah hepimiz için güzel şeyler olur bu arad artık sık sık topiğe girerim sohbetlerinize katılırıöm çok öptüm tatlım
teşekkür ederim canım allahım seninde bebeklerini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah m sureyi bizde 6 ay jkadar kullandık ama boşunaymış umut dünyası ne duyduysak aldık kimi duyduysak gittik Allahım ellerimizi boş çevirmesin Amin
sen rahat ol tatlım bu sinirle ağrımaz biyerim bu gece
canımın içi madem her şeyi paylaşıp rahatlıyoruz sen niye anlatmıyosun tatlım..
kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap tabi bitanem.
kıyamam ben sana.inşallah hemen düzelir aranız.enişte kıyamaz sana gönlünü alır birazdan.
ağlama tatlım kıyamam ben
tatlımmmmmmmmmm biraz sakin ol canım benim...
temmuz topiğindeki arkadaşlarımızın biçoğu umutsuz gitti test için çünkü regli olacak gibi ağrıları vardı ama sonuç pozitif oldu...
inş seninde öyle olur
allah yüzünü güldürsün inş...
anlıyorum canım insan bazen uzak kalmak istiyor...
kaan hoca(!)nın ne olduğu okadar açıkki uzun zamandır...
celalettin hocaya giderek en doğrusunu yapmışsınız...
illa ki sonuç olumlu olacak diye biçok yok tabi herşey allahtan kimsenin elinde sihirli değnek yok...
ama celalettin hoca herşeyi araştırıp ona uygun en doğru tedavi şekliyle işi yürütüyormuş...
boş yere kullanılan hormon iğneleri, sahte olduğunu bildiği halde önerilen ilaçlar...
ve en önemlisi geçen onca zaman...
inş bu defa doğru tedaviyle olumlu sonuca ulaşırsınız canım
katıl tabi tatlım bekleriz herzaman
bu arada gözdem canım sana ve eşine teşekkür ediyorum hocayı sizin sayenizde duyduk ve gittik Allah razı olsun
inş canım yaa dua ett
ne zormuş bu işlerde yani
ALLAH hepimize yardım etsin
Baharr ve mercannn canlarımm... destannnnnn yazmışsınızzzzzz maaşallah hiç boş bırakmaya gelmiyosunuzzzzzzzz
canım hamiş arkadaşımı üzmeyeyim şimdi kendi derdimle dedim...
nekadar kalacağını bilmediğim için özledim zaten seni senden bahsedelim istedim...
ama bak anlattım işte yine tutamadım kendimi
canım anlatsam hep beraber güleriz gereksiz bi sebepten başladı o söyledi ben söyledi derken uzayıp gitti konu
kalbimi çok kırdı öyle kolay kolay alamaz gönlümü...
bununı için uğraşmasına bile tahammülüm yok
en az 10 kere geldi ama ikna edemedi...
gerçi onda da hatasını anladığı için değil sırf burada durmayayım diye...
öyle işte tatlım dün nekadar mutluydum bugün zehir oldu
Baharr ve mercannn canlarımm... destannnnnn yazmışsınızzzzzz maaşallah hiç boş bırakmaya gelmiyosunuzzzzzzzz
öyle mi olmuş canım hiç farkında değilimmmmmmmm
ince ruhlu arkadaşım benim.
kendi sıkıntısının içinde bile önce beni rahatlatmaya çalışmış kıyamam ben sana
canım bende dün mutluydum ama bu sabah daha gözümü açar açamaz hissettim kötü bir gün olacağını.kalbim sıkışıyordu resmen.
sağlıklı olalımda bunlarda geçecek diyoruz ama bu kezde ruh sağlığımız bozuluyor.
kendi kendimize nazar mı değdiriyoruz ne.
kızgın olduğun için sana öyle geliyor tatlım.hatasını anlamıştır .
aferin enişteye en azından çaba gösteriyor.seninde sinirin geçince dayanamazsın tatlım.
en çokta böyle sudan sebeplerle tartışınca insan kırıcı sözler kullanıyor zaten.sonra unutulmuyor işte.
dua edip yatınca huzurlu bir sabaha uyanırız inşallah
canım ben fark ettim ama yapacak bişey yoktu artık
her zaman yazamıyorum sizlere iyice deşarz olayım dedim.birikmiş içimde
okuyan arkadaşlar sayfa işgali vardı bu gece.hakkınızı helal edin
canım ben fark ettim ama yapacak bişey yoktu artık
her zaman yazamıyorum sizlere iyice deşarz olayım dedim.birikmiş içimde
okuyan arkadaşlar sayfa işgali vardı bu gece.hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?