Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım arkadasımızız ihlaslarını okudum.rabbim kabul eder insallah .rabbim muradını nail eylesin tez zamanda yüzünü güldürsün

canım yaren arkadasımızın ihlaslarını okudum .rabbim kabul etsin.rabbim arkadasızın ne muradı varsa tez zamanda muradını nail etsin

testler temiz çıkmışşşşşşşşşş cok sevindim .sonuçlar güzelmiş oh oh rabbim hep güzel sonuçlarla karşılaştırsın.dualarımı biliyorsun zaten hec söylememe gerek yok galiba canım.sperm sayınızda da artış olmuştur insallah.bak gör sen Allahın izniyle normal yoldan hamile kalacan.ama bal cok yemeye niyetlisin göbegi büyütme fazla:)

yaren 16 için okudum allah kabul etsin amin

nasılsın canım ben idare eder
işlerle uğraşıyorum evim karman çorman rabbim yardım etsin amin cümlemize

baharcığım yasemensu ve yaren arkadaşlarımın dualarını okudum Rabbim arkadaşlarıma en yakın zamanda ikiz evlatlar nasip etsin amin

nasılsın canım ben idare eder
işlerle uğraşıyorum evim karman çorman rabbim yardım etsin amin cümlemize

iyiyim canımcım misafirlerim vardı yeni gittiler bende dualarımı okuduğumu haber vermek için girdim
Allah kolaylık versin olsun bir uğraşın var evini toparlarsın moralin düzelmiştir inşallah

Canim arkadaslarim benim dualarimi okumaya baslamissiniz.
Hepinizden Allah teker teker razi olsun.
Insallah bana okumus oldugunuz dualar sizlere kat ve kat fazlasi olarak döner.
Okuyan okuyamayan bütün arkadaslarima binlerce tesekkür ederim..

Canim nasilsin??
Sana bisey sormak istiyorum.
Hüseyin ermisin macununu kullaniyorduk yaklasik 1,5aydir.
Bögürtlen kökü suyumuz bitti ama karisimdan biraz daha kaldi.
Karisima devam etsek esime bi zarari olurmu??
Cünkü bögürtlen köküyle kullanin karacigere zarari olabilir dendi diye hatirliyorum..

inş. O tablodaki herkes anne olacak. Rabbim nasip etsin.
Eşim ve bende 26yaş, 2yıl evlilik, 1varikosel 1m.tese ameliyatı. Hiçbir sıkıntısı yok. Yani ters giden hormonlar vs. Ama bir bitkisel tıpçı beynin kökhücre üretim merkezinde sorun var dedi. M.tese de elongolarımız çıktı . Sperm yok. Bitkisel tedavi oluyoruz. Kürler. Umudumuzu çok yitiriyoruz. Ama bugun yeniden azimle duayla tutunucam. Rabbim hepimize yardım etsin. Ruyalarda buluştuğumuz minnacık yavrularımıza
çok yakında kavuşalım inş. Kün fe yekun.. 'o' ol derse olacak . H.lı geceler

Selam canim nasilsin??
Kaan hocaya gidip gelmissiniz yazdiklarini okudum..
Insallah hakkinizda hayirlisi olur canim.
Belki onunla devam etmenizde bir hayir vardir.

Dün gece bende rüyamda esimle Türkiye`deymisim.
Adamin birine biyer soruyoruz adam bizi ankaraya gönderiyor.
Bi variyoruz ki Kaan beyin calistigi yer.
Biz gitmeyi düsünüyoduk bi ara ama herkes olumsuz yazinca vazgecmistim.
Dün aksamda o rüyayi görünce düsünmeden edemedim yine..
Hakkimizda hayirlisi ne ise o olur insallah..

mücadelemizde umudumuzu kaybetmiştik. şimdi rabbimden sabır geldi

anladım bizlerde aynı sizin geçtiğiniz yollardan geçtik hatta yola devam etmekteyiz inşallah çıkmaz sokağa girmemişizdir.umudunu kaybetme Rabbim neyler neylerse güzel eğler

anladım bizlerde aynı sizin geçtiğiniz yollardan geçtik hatta yola devam etmekteyiz inşallah çıkmaz sokağa girmemişizdir.umudunu kaybetme rabbim neyler neylerse güzel eğler

inş. Cnm ondan ümidi kesmiyorum.. Sadece gücümüz kalmıyor işte bazen

Canim su tabloya beni de ekleyebilirmisin??
Sanimiz yürüsün
Ben 29 esim 40 yasinda.
2yillik evliyiz.
Azo sebebebimiz belli degil kücükken hastalik felanda gecirmemis yada varikosel vs de yok.
Tüm testlerimiz normal degerlerde.
2012 nisan ayinda Almanyada m.tese olduk sonuc sifir.
6aydir bitkisellerle devam ediyoruz.

Vck yasemen su yaren arkadaşların dualarını okudum allah kabul etsin inşallah evleri tez elden bebekleri ile senlenir.

hoşgeldin canımcım rüyan hayra çıksın inşallah,
Rabbim neresi hakkınızda hayırlısıysa oraya gitmenizi ve şifanızı bulmanızı naisp etsin
canımcım birşey sorucam benim için istihare yaptınmı yoksa kötü çıktı diyemi yazmadın
şimdi mesajını okurken aklıma geldi yaptıysan iyi yada kötü söylemeni isterim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…